- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yani bu mesajı yazmış ama siz arayıp sormadıniz mi? Ne demek istiyorsun daha açık olur musun diye. Ben müneccim değilim sonuçta, insanların bu kadar anlaşılmayı beklemesi hele ki konuşarak anlaşan insanların garip değil mi sence falan de. Açık açık ne demek istediğini soylemedikce de evet anlamayacagim çünkü telepatik değiliz henüz gelişmedi o duyu insanoglunda falan de. O ne öyle ergen gibi triplemeler:)Merhabalar,
Bir arkadaşım var. Erkek. Birlikte vakit geçirmeyi severiz. Sinemaya, konsere vs gitmek olsun ne bileyim oturur saatlerce sohbet ederiz, yemek yeriz, maç seyrederiz. Her gün günaydınla başlar ne yapsak etsek yazarız neredeyse. Arkadaşım sürekli beraber vakit geçirelim ister. 1 hafta görüşmesek mutsuz olur. Biraz da antin kuntin bir insandır. Kendisi mükemmel, her şeyi o bilir, üniformalı meslek gruplarından hiç hazzetmez gibi gibi. Neden görüşüyorsun bunlara rağmen diyecek olursanız misal hasta olsam merak eder arar, hastaneye götürmeye kalkar, moralim bozuk olsa bir derdim olsa atlar gelir.
Perşembe günü işim dolayısıyla önceden tanışmış olduğum bir kabin memuru 'Yemeğe çıkıp birbirimizi mi tanısak?' gibi bir teklifte bulundu. Ben de yemek bence ilk buluşma için olmaz ama kahve içmeye gidebiliriz neden olmasın diye karşılık verdim. Adam bozuldu vs. Neyse konumuz bu değil.
Arkadaşımla da her zamanki gibi günlük muhabbetimizi yaparken bundan da bahsettim. Anlam veremediğim bir şekilde bozuldu. 'Bir insan bir şeyi anlar. Anlamıyorsa anlamak istemediği içindir. Yani anlarsın bence. Neyse yorgunum görüşürüz' yazmış. Açıkçası yazdığı şeye de anlam veremedim gerçekten. Herkesin kendisine abayı yakık olduğunu düşünen kadınlar gibi olmak istemem ama benden mi hoşlanıyor nedir? Ya da bahsettiğim kişi üniformalı bir meslek grubundan olduğu için mi böyle saçma bir tepki verdi. Çünkü ciddi anlamda takık.
Neyse yarın için bize konser bileti almıştı ta aylar öncesinden. Ama arkadaşımın perşembe gününden beri sesi soluğu çıkmıyor. Bence kalkıp da 'Heyyo yarın konsere gidiyor muyuz?' diye sormamalıyım. Abes olur. Sormazsam da adamı ekmiş gibi mi olurum bilemedim. Siz ne dersiniz hatunlar?
Bence hoslantinjn ilerisinde.Arkadaşınız sizden hoşlanıyor...
1 gün geçirmek derken? Cinsel birliktelikten vs mi bahsediyorsunuz?Bir erkek bu kadar yakinen ilgili ve paylasimciysa 2 ihtimal vardır. Ya 1 gün geçirmek ya 1 ömür geçirmek istiyordur. 3. İhtimalde var kadınlardan etkilenmemsi tabi oda belli olurdu zaten. Neyse işte o 2 ihtimal için erkekler böyle yakın olurlar.
Biz kadınlar gerçekten arkadaş oluruz ve arkadaş ötesinde bi şeyde hissetmeyebiliriz fakat erkeklerin çoğu o dediğim 2 ihtimal için bu denli yakın olur. Duygularımız farklıdır yani. Ve evet 1 gün demekle gece demek istedim1 gün geçirmek derken? Cinsel birliktelikten vs mi bahsediyorsunuz?
Yani o tarz bir şeyi olsa anlardım diye düşünüyorum. Aramızda cinsellik çağrıştıran en ufak bir şey dahi yok.Biz kadınlar gerçekten arkadaş oluruz ve arkadaş ötesinde bi şeyde hissetmeyebiliriz fakat erkeklerin çoğu o dediğim 2 ihtimal için bu denli yakın olur. Duygularımız farklıdır yani. Ve evet 1 gün demekle gece demek istedim
O zaman daha derin duyguları var ve kaybetmekten yada aradaki samimi paylaşımları bitirmek korkuyor olabilir.Yani o tarz bir şeyi olsa anlardım diye düşünüyorum. Aramızda cinsellik çağrıştıran en ufak bir şey dahi yok.
Ben buna katılmıyorum gayette sadece arkadaş da oluyorlar, başka bir ihtimal düşünmeden.Biz kadınlar gerçekten arkadaş oluruz ve arkadaş ötesinde bi şeyde hissetmeyebiliriz fakat erkeklerin çoğu o dediğim 2 ihtimal için bu denli yakın olur. Duygularımız farklıdır yani. Ve evet 1 gün demekle gece demek istedim
Konu sahibi bekar değil miBu arkadaşın bebişe ve bebiş babasına tepkisi ne acaba. Çünkü bariz sana karşı boş değil kıskanıyor esas kıskanması gereken bebeğin babası olması gerek ya
Yok yok bekar bir anneKonu sahibi bekar değil mi
Elbetteki sadece arkadaş olabiliyolar. Ben bu denli ilgi alaka ve paylaşımlara istinaden yazdım.Ben buna katılmıyorum gayette sadece arkadaş da oluyorlar, başka bir ihtimal düşünmeden.
Mesleğinden dolayı zaten hoşlanmıyor, malum üniformalı meslek. Kötüleyip duruyor onun dışında da. Çiçek almıştı bana malum şahıs kesin gidip indirimde olanı seçmiştir falan fıstık :)Bu arkadaşın bebişe ve bebiş babasına tepkisi ne acaba. Çünkü bariz sana karşı boş değil kıskanıyor esas kıskanması gereken bebeğin babası olması gerek ya
Hee okeeyYok yok bekar bir anne
Çok net hisleri var iyice gözlemle kıskanıyorMesleğinden dolayı zaten hoşlanmıyor, malum üniformalı meslek. Kötüleyip duruyor onun dışında da. Çiçek almıştı bana malum şahıs kesin gidip indirimde olanı seçmiştir falan fıstık :)
Bebekle ilgili yorumu aldır demek olmuştu. Şimdi ise diyebileceği bir şey kalmadı. Kendimi kötü hissettiğimde vs ekstra ilgileniyor.
Uleeen ben neler kacirmisim neler olmuşSiz eski sevgilinizden hamilesiniz şu anda değil mi? Bi yandan hamileyken bi yandan başkalarıyla date’e çıkıp hemde yakın arkadaşınızla böyle bir muhabbet içinde olmanız garip geldi bana biraz. Sorunuza cevap olarak da kıskanıyor olabilir evet ama adamın tek kıskanacağı o mu yani