Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

meredith kendini psikolojik olarak yalnizliga hazirlamaya baslamani tavsiye ederim. "Cocuklu kadinsin, kir dizini otur evinde" demiyorum.

Gebeligin ilerlemesi, dogum sureciyle beraber flort edemeyeceksin. yalniz kaldiginda hormonlarinda etkisiyle depresif bir doneme gececeksin buyuk ihtimalle. Kizim 11 aylikken bosandim, su an 2 yasina geliyor ozel hayatim yeni yeni olmaya basladi.

Aman Allahım konulara göz attım da tek derdiniz erkeklerin kucağından kucağına atlamak. Birde hamile kalınmış . Yazık o çocuğa .
Ailenizin size öğretmediği had bilme olayını lütfen kendi çocuğunuza öğretin de milletle böyle langur lungur konuşmasın.

Ailenizin size öğretmediği had bilme olayını lütfen kendi çocuğunuza öğretin de milletle böyle langur lungur konuşmasın.
Kusura bakmayın ama ben haddimi biliyorum. Gerçekler acıdır. Sizin konularinizdan yola çıktım. Önce karnindakini düşün erkekleri düşüneceğine. Belli ki aklınız sadece başka şeylere çalışıyor. Burda bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa size demek ki sizde problem var. Tek derdiniz Erkekler.

Aynen kanka fake konu açmak için 10k küsürlük lüks bir markanın bebek tulumunu aldım, bazı insanlara mesaj görüntülerini attım.
Konudan bagimsiz M Meredith Grey o tulum o bbbbeebek tuuuuluuumu 10 bin küsur mü? Cidden bilmiyorum şu an kekeliyorum. Gule gule giysin Su hanim ama cidden 10 k mi? Abowww...

Konudan bagimsiz M Meredith Grey o tulum o bbbbeebek tuuuuluuumu 10 bin küsur mü? Cidden bilmiyorum şu an kekeliyorum. Gule gule giysin Su hanim ama cidden 10 k mi? Abowww...
Ay napim biraz görgüsüzlük yaptım kabul ediyorum. Hele almayı düşündüğüm bebek arabasını söylesem linç edilirim burada kesin

Adam senden bariz hoşlanıyor bunu anlamayacak ne var Çok sex and the city bir kadınsın ya ama Türkiye'de yaşıyoruz, biraz da gerçekler.

Ay napim biraz görgüsüzlük yaptım kabul ediyorum. Hele almayı düşündüğüm bebek arabasını söylesem linç edilirim burada kesin
Ayagini yorganina göre uzattiysan istersen 2054 un bebek arabasini al canim. Sen gelirini giderini bilirsin nihayetinde. Ne bileyim ben 10 k ya tulum alsam cocuklar aç kalir. Senin durumun varsa Ferrari al istersen

İşiniz gücünüz vardır inşallah? Ne iş yapıyorsunuz

Trip atan erkek, ayyyy
Trip atan erkek ya karşısındaki kadından hoşlanıyor ama açılamayacak kadar ödlektir,
Ya da gaydir, ötesi yok

Kızlar malum toplandınız şu bebek arabası nasıl onu da söyleyiverin ama linçlemeden tamam mı inglesina classica. Kesin dalga geçeceksiniz

Özelden yazarsanız söyleyeyim.
Ben Bebek için sordum yarın öbür gün doğunca belli bı sure çalışamayacak durumda olabilirsiniz, bebek masrafları da malum.. onları tek başınıza karşılayabilecek durumunuz vardır umarım. Özelde yazabilinecek kadar gizli bir meslek koluysa öğrenip öğrenmemem pek önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…