- 15 Şubat 2015
- 13.302
- 46.807
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aramızda cinselliğin csini bile çağrıştıracak bir şey geçmedi.Cinsellik gibi bir amacı yoksa bu adam sana aşık.Hiçbir erkek,arkadaş olarak gördüğü bir kadına bu şekilde davranmaz.
Ailenizin size öğretmediği had bilme olayını lütfen kendi çocuğunuza öğretin de milletle böyle langur lungur konuşmasın.Aman Allahım konulara göz attım da tek derdiniz erkeklerin kucağından kucağına atlamak. Birde hamile kalınmış . Yazık o çocuğa .
Aynen kanka fake konu açmak için 10k küsürlük lüks bir markanın bebek tulumunu aldım, bazı insanlara mesaj görüntülerini attım.Ya konudaki her şey hamileliği de hep fake. Sizi kekliyor yazmayın gitsin.
Kusura bakmayın ama ben haddimi biliyorum. Gerçekler acıdır. Sizin konularinizdan yola çıktım. Önce karnindakini düşün erkekleri düşüneceğine. Belli ki aklınız sadece başka şeylere çalışıyor. Burda bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa size demek ki sizde problem var. Tek derdiniz Erkekler.Ailenizin size öğretmediği had bilme olayını lütfen kendi çocuğunuza öğretin de milletle böyle langur lungur konuşmasın.
Çok fake annecim :)Ya konudaki her şey hamileliği de hep fake. Sizi kekliyor yazmayın gitsin.
Konudan bagimsiz M Meredith Grey o tulum o bbbbeebek tuuuuluuumu 10 bin küsur mü? Cidden bilmiyorum şu an kekeliyorum. Gule gule giysin Su hanim ama cidden 10 k mi? Abowww...Aynen kanka fake konu açmak için 10k küsürlük lüks bir markanın bebek tulumunu aldım, bazı insanlara mesaj görüntülerini attım.
Ay napim biraz görgüsüzlük yaptım kabul ediyorum. Hele almayı düşündüğüm bebek arabasını söylesem linç edilirim burada kesinKonudan bagimsiz M Meredith Grey o tulum o bbbbeebek tuuuuluuumu 10 bin küsur mü? Cidden bilmiyorum şu an kekeliyorum. Gule gule giysin Su hanim ama cidden 10 k mi? Abowww...
Aynen kanka fake konu açmak için 10k küsürlük lüks bir markanın bebek tulumunu aldım, bazı insanlara mesaj görüntülerini attım.
Önceden yüzde 99 faketin şimdi yüzde 100 hahahahÇok fake annecim :)
B.kunu çıkarmadıkça sorun olmuyor, az buz içebiliyorsun.Hamilelikte kahve yasak değil mi?
Ayagini yorganina göre uzattiysan istersen 2054 un bebek arabasini al canim. Sen gelirini giderini bilirsin nihayetinde. Ne bileyim ben 10 k ya tulum alsam cocuklar aç kalir. Senin durumun varsa Ferrari al istersenAy napim biraz görgüsüzlük yaptım kabul ediyorum. Hele almayı düşündüğüm bebek arabasını söylesem linç edilirim burada kesin
Özelden yazarsanız söyleyeyim.İşiniz gücünüz vardır inşallah? Ne iş yapıyorsunuz
Merhabalar,
Bir arkadaşım var. Erkek. Birlikte vakit geçirmeyi severiz. Sinemaya, konsere vs gitmek olsun ne bileyim oturur saatlerce sohbet ederiz, yemek yeriz, maç seyrederiz. Her gün günaydınla başlar ne yapsak etsek yazarız neredeyse. Arkadaşım sürekli beraber vakit geçirelim ister. 1 hafta görüşmesek mutsuz olur. Biraz da antin kuntin bir insandır. Kendisi mükemmel, her şeyi o bilir, üniformalı meslek gruplarından hiç hazzetmez gibi gibi. Neden görüşüyorsun bunlara rağmen diyecek olursanız misal hasta olsam merak eder arar, hastaneye götürmeye kalkar, moralim bozuk olsa bir derdim olsa atlar gelir.
Perşembe günü işim dolayısıyla önceden tanışmış olduğum bir kabin memuru 'Yemeğe çıkıp birbirimizi mi tanısak?' gibi bir teklifte bulundu. Ben de yemek bence ilk buluşma için olmaz ama kahve içmeye gidebiliriz neden olmasın diye karşılık verdim. Adam bozuldu vs. Neyse konumuz bu değil.
Arkadaşımla da her zamanki gibi günlük muhabbetimizi yaparken bundan da bahsettim. Anlam veremediğim bir şekilde bozuldu. 'Bir insan bir şeyi anlar. Anlamıyorsa anlamak istemediği içindir. Yani anlarsın bence. Neyse yorgunum görüşürüz' yazmış. Açıkçası yazdığı şeye de anlam veremedim gerçekten. Herkesin kendisine abayı yakık olduğunu düşünen kadınlar gibi olmak istemem ama benden mi hoşlanıyor nedir? Ya da bahsettiğim kişi üniformalı bir meslek grubundan olduğu için mi böyle saçma bir tepki verdi. Çünkü ciddi anlamda takık.
Neyse yarın için bize konser bileti almıştı ta aylar öncesinden. Ama arkadaşımın perşembe gününden beri sesi soluğu çıkmıyor. Bence kalkıp da 'Heyyo yarın konsere gidiyor muyuz?' diye sormamalıyım. Abes olur. Sormazsam da adamı ekmiş gibi mi olurum bilemedim. Siz ne dersiniz hatunlar?
Ben Bebek için sordum yarın öbür gün doğunca belli bı sure çalışamayacak durumda olabilirsiniz, bebek masrafları da malum.. onları tek başınıza karşılayabilecek durumunuz vardır umarım. Özelde yazabilinecek kadar gizli bir meslek koluysa öğrenip öğrenmemem pek önemli değilÖzelden yazarsanız söyleyeyim.