Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Teşekkür ederim düşünceniz için. Şükür ki bebeğimin maddi açıdan bir problemi olmayacak. Tercümanım.

Sizin aslında birebir bana böyle tavsiyeler vermeniz harika olurdu geçen doğum için yazdıklarınız da bir hayli rahatlattı..

Ilk 6 ay kullandigim bebek arabasindan memnun degildim acikcasi markasinida hatırlamıyorum. Maclarenin bastonu 8.aydan sonra cok kullanisli geldi bana. Hem hafif hem tekerlekler saga sola kivrilmiyor hemde 2 yaşa gelmemize ragmen hala ara ara kullanıyorum. Altinda file/sepet olan modeller tercihim. Ceketini cikarinca ya da elimde bisey varsa hemen asagi atiyorum. Pusetli modeller icin onerim yok açıkçası

Ben şu sıra konforundan ziyade görünüş odaklı piremses şeyler bakıyorum. Sanırım büyük bir hata yapıyorum

Bence evet senden hoslaniyor. Seni kotulemesi onu sevdigini anlamayasin diye yapmis olabilir. Cunku senin onun sevdiginden emin degil ve kaybetmekten korkiyor olabilir. Yarin icin su sekil mesaj atabilirsin:

"Merhaba (filan kisi) nasilsin? Sesin solugun cikmiyor
seni istemeyerek kirmis olabilirim, bilemiyorum.. (Istersen ozur diler istemezsen dilemezsin) yarin bulusacaktim, istersen konser oncesi bi cay kahve icelim, yani seni daha iyi anlayabilmem icin herseyi konusalim, ne dersin?

Ben şu sıra konforundan ziyade görünüş odaklı piremses şeyler bakıyorum. Sanırım büyük bir hata yapıyorum

Konfor daha onemli. Bebegin muhakkak yaninda cantasi olur ama her zaman aldigin esyalqri cantaya atamıyorsun. Islak mendili cikariyosun yerine koyacak firsat olmuyor. Hemen alttaki sepete salliyosun :)

İlk 1 seneye yakın bebeğin size dönük olması gerekiyormuş. Ben hafif diye tek yönlü almıştım daha doğrusu abimler vermişti. Sonra çocuğu gözlemleyemediğim için çift yönlü de almak durumunda kaldım

Konsere gidin bence yazın yani. Küs gibi olmamış olursunuz. Size hissi varsa adım atsın canım sizlik bişey yok.

Önceki konularınızı bilmiyorum. Arkadaşınız sizden hoşlanıyor ama siz de zaten bu durumu bilmiyor değilsiniz. Yazım şekli ve konuşmalarınızda bu net. Neden konu açma gereği duydunuz anlamadım.
Bekar anne olsaydım özellikle hormon kokteyline maruz kaldığım ilk dönemlerde, duygusal iniş çıkışlara sebep olacak herhangi bir ilişki veya duruma karışmazdım. Sanırım insanların size tepki gösterdiği şey de bu. Kafanızı çok meşgul edecek şeylerin içindesiniz zaten, erkek vs ne gerek var? Herhangi bir yakınlaşma durumunu kontrol edebilecek misiniz? Yakınlaşma oldu diyelim bebeğinize zarar verip vermeyeceğini biliyor musunuz? Zaten hamile olduğunuz için korunmaya ihtiyaç duymayıp bi ton hastalığa davet de çıkarabilirsiniz. Ne gerek var böyle saçma şeylerle uğraşmaya bilmiyorum.

Ay size ne. Ahlak bekçisi mi kesildiniz milletin başına?.
Calcifer, senin düşünceni merak ettim. Millet biriyle kahve içmeye gitme olayımdan beni kötü anne falan ilan etmiş de.
Onların düşüncelerinin zerre önemi yok.
Ama senin zekanı çok takdir ediyorum diyorum. Bireysel düşündüğünü biliyorum. Sen ne diyorsun buna?

Açıkçası ileri boyutlu bir şey düşünmedim. Hoş biriyle kahve içip, biraz daha tanışmak, sohbet etmek. Sadece bu.

Aslında arkadaşlık olur olmaz değil ben selam veririm günaydın derim de bi aşık olmayın be

Açıkçası ileri boyutlu bir şey düşünmedim. Hoş biriyle kahve içip, biraz daha tanışmak, sohbet etmek. Sadece bu.
Yani siz düşünmemişsinizdir de, karşıdakinin beklentisi ne acaba. Bi de gerçekten iş ortamından da olsa insanları tanıyamıyoruz. Etraf ciddi anlamda psikopat ve sosyopat dolu. Safety first diyorum

Gundeminin hep bir erkekle mesgul olmasi bize abes geliyor. Dil kursuna dümdüz gitmiyorsun ki hep bir flörtün olmak zorunda senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…