Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Aslında şimdiden deneme yapması iyi, çok üstüne gitmemek lazım. Şimdiden anlasın, şartlarına şimdiden alışsın.

Aslında şimdiden deneme yapması iyi, çok üstüne gitmemek lazım. Şimdiden anlasın, şartlarına şimdiden alışsın.
Zaten yakında kahve içecek düzgün adam da zor bulur. Kimse yakasında babası olmayan bebek istemez. Ya seks peşinde abazalar gelir yada hiç gelen giden olmaz. Yazık etti kendine de bebeğe de yazık.

Son yazdığım kısmı neden görmezden geldiniz? :)

Kimse sana evde otur hayatınızı izole et demiyor. Yanlışını saklamak için konuyu farklı yere çekme. Erkeklerle karmaşık ilişki sürdürmeye kalkman yanlış. Bunun gayette farkındasın. Senin canın eğlenmek istiyorsa ona göre karar alsaydın.

Bunu yapma. Kimse aptal değil. Beklentiler, planlar satır aralarından görünmüyor sanıyorsun, ama o iş hiç öyle değil. Tabi git, vaktin varken gez toz, sonra en az 3 yıl hiçbir şeyi tam yapamayacaksın zaten. Ama çok da bişey bekleme, üzülürsün. Yazı dili soğuk olabilir, ama gerçekten sadece üzülme istiyorum.

Son yazdığım kısmı neden görmezden geldiniz? :)
Umrumda olan kısım orası değil çünkü.
Yaptığın şeyi yumuşatarak masumlaştırınca değişmiyor. Olan olay belli. Ne beklediğini gönlünden ne geçtiğini kendine itiraf ederek başka bence. Evet aşk sevgi ilgi istiyorum aklımda adamın kabul etmesi vardı olmadı şimdi birisi bebeğimle kabul eder evlenirim umudu var de.

Haklısın kahve içmek çok karmaşık ilişki.

Yooo.
Hayatımın en flört, en erkek aramadığım zamanındayım. İleride evlenedebilirim hayatım boyunca hiç evlenmeyedebilirim. Bilemem.

Tek bildiğim sizin üyelere göre yorum yapmanız. Dediğim gibi benim bebeğime değersiz kendi bebeğine değerli diyen üyeyi desteklediğinizi görünce anladım zaten sizi.

Bir kadin hisseder M Meredith Grey
Pc de ekran resmi oldugunda da hisseder. Niye trip atsin kabin memurunda yoksa? Her gun gunaydini keyfine mi der? Baskasinin cocugunu tasidigini bile bile niye hastaneye goturmek ister? Allah askina M Meredith Grey im ne zeki bir kadin olduğunu görebiliyorum.

O yuzden yaz bi gunaydin ve git bu adamla konsere...

Kabin memurunu niye anlattin adama kiskansin diye mi emin mi olmak istedin canim?

Birde dikkatimi ceken birsey var. Üniformali meslek gruplarina ilgin nereden geliyor? Bu konuda erkekleri cekici mi buluyorsun?

Bulundugum sitede bir amca var 78 yaşında. Kaptan. Gemi kaptani. Allahin her gunu o siyah takımı uzerinde filinta gibi. Mahallenin genci yaslisi peşinde. Adam bunun farkinda. Gecen gun amca niye dedim. Dedi bankada bile öne aliyorlar beni

Allah emi dedim ye kürküm yeeee

Ay hayatin bu kadar karmasikken ne kahvesi ne konseri ya millet sana onu diyor. Hic mi endise duymuyorsun ? Yok konsermis yok arkadas gibi mi goruyormus ? Gundemin bu mu diyoruz anlamiyor musun ?

Senin bebeğin evlilik içinde doğan bebeklerden evet daha zor bir hayat yaşayacak. Gerçekler avıdır. Kabul et bunu önce. Hayatı boyunca eksikliğini hissedecek. Hayatı boyunca onu bu konuda zorluklar bekleyecek. Evlilik içinde ve iki kişinin isteğiyle doğan bebekle aynı şartlarda bir hayatı olmayacak. Rahatsız da olsan toplum belli. Romantize edince gerçekler değişmiyor.
Ve evet bie diğer gerçekte şu saatten sonra o bebek doğduktan sonra normal bir insanla düzgün bir ilişki evlilik yaşaman çok çok zor. Adam kabul etse ailesiyle sorunlar yaşayacaksın. Ki kabul eden adam bulman da çok daha zor. Bekarken yaşayabileceğin tüm o aşklar, sevgililikler büyük ihtimalle olmayacak.
Acı ama gerçek.

Ben neyi merak ediyorum acaba bu çocuk büyürken nasıl Bi hayatı olacak Meredith. Daha sen çocuk gibisin aklın fikrin aşkta meşkte. Nasıl Bi rol model olacaksın çocuğa çok şüpheliyim önceki ilişkilerinin karmaşıklığını da göz önünde bulundurunca. Tabi bekar annelerin de hayatı var ama böyle değil şuan senin farklı düşünmen gereken şeyler var ama başında kavak yelleri.

Bakın siz şu an çarpıtıyorsunuz. Kadın bunu demek istemedi. Bildiğiniz değersiz dedi değersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…