Sormamak daha iyi olur bence. Peki sizce?

Bence de hoslaniyor ama size imada bulunup trip.atmasi cocukca
Konser olayini sormayin o kendini kapattiysa sizin uzerine dusmeniz sacma olur

Sen hamile değil misin? Daha hamileliğin çok başında, hayatına bu şekilde tanımadığın insanları alman, bebek için hiç ama hiç güvenli değil.

Arkadaşın sana flört davranıyor tavrı bu yüzden normal geldi bana, gercek bir sevgi değil de flörtöz davranıyor. öyle hoşlanan biri olsa senin tüm hayatını bildiği için ya uzaklaşır ya da çoktan adım atardı.

Daha 1 ay önce başkasından bahseden birine nasıl adım atabilir ki?
Kahve içmenin de güven problemi yaratacağını düşünmedim açıkçası.

aylar önce pc ekranının duvar kağıdını benim fotoğrafım yapmıştı ama ben dalga geçmek için yaptığını düşünmüştüm ki hala öyle düşünüyorum
Sen ki flört profesörü nasıl anlamazsın hislerini şaşırdım

Zor soru, aranızdaki samimiyete bakar.
Siz bir şey hissetmiyorsanız gayet arkadaşlık hissi ile gidiyor muyuz diye sorun. Ama tepkisi çok net değil onun için diğer kişi ile görüştüyseniz onu bir arada mutlaka anlatın hoş adamdı vb diye

Sormak da gurursuzluk olur gibi geldi, sanki konser meraklısıymışım gibi.

Sormak da gurursuzluk olur gibi geldi, sanki konser meraklısıymışım gibi.
İşte bu aranızdaki sohbete muhabbete bakar, normalde tavrınız ne?
Mesela sanki o günkü konuşmayı hiç takmamış gibi devam edersiniz.

Normalde akış nasıldı? O yazmazsa siz yazıyor muydunuz?
Ya da hiç böyle bir şey olmuş muydu? Bunun kararını siz vermelisiniz

Daha 1 ay önce başkasından bahseden birine nasıl adım atabilir ki?
Kahve içmenin de güven problemi yaratacağını düşünmedim açıkçası.

Yav, sen hamilesin, zaten karışık bir ilişkin var çocuğun babasıyla. Bu süreçte bir yeni biriyle tanışmaya kalkmak ve bunca zamandır hyatında olan arkadaşının sana olan hissi var mı diye düşünmek, bunu sorgulamak sence normal mi? Bu yaptıkların hiç normal ve sağlıklı değil. Böyle karmaşık ilişkilerden uzak durup, hayatına ve çocuğa odaklanman gerekiyor. Sonuçta artık bir sorumluluğun var.

Normalde hiç böyle konuşmaya ara verme gibi bir durum yaşamamıştık. İlla yazardı.

Konu sahibesi de çevresi de bir acaip, soluksuz birileriyle takılma peşindeler. Meredithe 100 kez bu işi yapamayacaksın, çocuk doğar 1-2 yıl hevesini alır sıkılır eski hayatına dönersin yazdık. Daha çocuk doğmadan erkek peşine düştü Doğacak sabiye çok yazık.

Benim sorguladığım arkadaşımın bana karşı hisleri olup olmadığı mı? Konumda ön planda olan şey o mu? Çarpıtıyorsunuz.
Sadece yarınki konser için ne yapmalıyım diye sormuşum. Onun dışında her şeye cevap yazmışsınız.

Haddinizi bilin. Kendinizi kim ya da ne zannediyorsunuz? Benimle böyle konuşamazsın. Teyzem yaşındaki kadına da terbiye verecek değilim.
Erkek peşine düşmek ne kadar ucuz bir laf?
Size çok yazık.

Evinde oturup, boş işleri bırakıp, karnındaki bebeğin sağlığı için, etliye sütlüye karışmadan evde oturmak gerekiyor. Konser için ağzını açmaman gerekiyor.

Kusura bakma, karnında bir insan taşıyorsun. Kendi başına olsan bir sorumluluğun olmasa kimse sana karışmaz. Karnındaki bir kruvasan değil bir canlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…