ailem haklı olduğumu biliyo çünkü gözlerinin önünde neler yaşandı hata sen haklısın kızım bile diyolar ama haklısın demekle olmuyoki size anlattıklarım sadece özet anlatmadığım o kadar şey varki ben daha 3 aylık evliyken annemlerdeydim bir sürü şey oldu yine ben canıma kıydım birsürü hap yuttum ailem beni hastahaneye götürdü abartmıyorum inanın babam eşimi aradı gel karın hastahanede diye çıkıp gelmedi
fesüphanallah ya
kardeşim siz evlenirken bu adamdan koca olunamayacağını görmediniz mi? yahu eşini anne babası dövüyor kendi yanında adamın gıkı çıkmıyor. böylelerinin yüzüne bile tükürmeye değmez
Allah sabır versin size ne diyeyim. çok zor bir imtihan, inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz bu dertten
fesüphanallah ya
kardeşim siz evlenirken bu adamdan koca olunamayacağını görmediniz mi? yahu eşini anne babası dövüyor kendi yanında adamın gıkı çıkmıyor. böylelerinin yüzüne bile tükürmeye değmez
Allah sabır versin size ne diyeyim. çok zor bir imtihan, inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz bu dertten
anlasaydım evlenmezdimki ben 18 yaşındaydım o 30 yaşındaydı ben benden büyük beni çekip çevirir sahip çıkar düşüncesine kapıldım hem nerden bilebilirdimki böleolucanı köprüden geçene kadar kimse bişeyi belli etmiyoki
bu 30 yaşında evlenen erkeklere hep şüphe ile bakmışımdır hep arızalı çıkar zaten
şikayetçi oldum zaten ama adalet öle adaletsizki darp izi yok diye takipsizlik kararı verildi savcı beni haksız gördü yani darp izi olmazsa şiddet sayılmıyo
ailem kabullenemiyo bi türlü boşannmamı çevrem herkes kendince yorum yapıyo en çokta babam engel oluyo bana napcamı bilmiyorum ya bi yandan hergün bi yalanlarını duymaktan sıkıldım kafayı yiycem ya valla
anlasaydım evlenmezdimki ben 18 yaşındaydım o 30 yaşındaydı ben benden büyük beni çekip çevirir sahip çıkar düşüncesine kapıldım hem nerden bilebilirdimki böleolucanı köprüden geçene kadar kimse bişeyi belli etmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?