Sonunda yaptı yapacağını

1 aylık hamileyken üçü birden dövdü kaynanam altınları didik didik aradı daha o gece beni kapının önüne koymayı düşünüyodu altınları bulamadı kolumda 2 tane bilekliğim vardı onları çekip koparıp aldı o olaydan 2 gün sonra eşim git kafa dağıt diye beni annemlere getirdi eve gittiğimde ise altınlar yerinde yoktu ben ogünden beri altınlarımın nerde olduğunu bilmiyorum eşime sordum sorma bana dedi o günden beri birkez olsun anmadım o altınları buna rağmen bu haldeyim bunca şeye rağmen terk etmedim ben onu ama o şimdi beni suçlayıp duruyo yaptığım fedakarlıkların birini bile sölemiyo hep kötü şeyler anlatıp duruyomuş

ayyy şu elalem lafı yok mu? kızım elalem senin ne çektiğini biliyomu ki bırak ya bi de onlara kafa yorup çocuğunla ilgilenemeden hasta olucan 7 ay seni aramayan kocayı napıcan hadi sana dargın bebeğini de mi özlememiş demek ki sen gittikden sonra başka birini bulmadığı ne malüm kocanın işi de anasının sözünden çıkmayan sünepe olmuş pes yanii öyle kocayı boşver kendini bebeğine ada ailene ada çalışırsın senin gibi ortada kalan genç anneler çok boşver kendi hayatını düzene sokmaya çalış.

fesüphanallah ya

kardeşim siz evlenirken bu adamdan koca olunamayacağını görmediniz mi? yahu eşini anne babası dövüyor kendi yanında adamın gıkı çıkmıyor. böylelerinin yüzüne bile tükürmeye değmez
Allah sabır versin size ne diyeyim. çok zor bir imtihan, inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz bu dertten

anlasaydım evlenmezdimki ben 18 yaşındaydım o 30 yaşındaydı ben benden büyük beni çekip çevirir sahip çıkar düşüncesine kapıldım hem nerden bilebilirdimki böleolucanı köprüden geçene kadar kimse bişeyi belli etmiyoki

hem sadece dövmekle kalmadılarki ağza alınmıcak hakaretler sölediler özelliklede kaynım seni çöplükten getirdik bile dedi kaynanam gözümün önünde ailemin fotoğraflarını yırtıp yüzüme fırlattı eşim bunlarada şahit oldu bunlarıda gördü sen bu eve layık deilsin annen cahil baban cahil bile dedi kaynım üatelik ben çöplükten falan gitmedim oraya çok şükür çok iyi olmasada orta halli bi aileydik biz artı onlarda öleydi ama hep kendilerini yüksekte gördüler kaynanam bunun doğurduğu çocuğun gereği yok çok çok afedersiniz al picini git bile dedi

bu 30 yaşında evlenen erkeklere hep şüphe ile bakmışımdır hep arızalı çıkar zaten

yuvan mı yıkılıyo:26:
hani nerde, hangi yuva:26:
ortada yuva yok ki kurtulduğuna şükret

Son düzenleme:
sizin eşinizden önce aileniz adam değil

Niye aileniz ağırlığını ortaya koymadı özellikle babanız..her şekilde arkanızda olduğunu,size sahip çıktığını gösterseydi bence bu sorunlar yaşanmazdı..ailem eve geldi ve kovdular demişsiniz siz eşinize kuma mı gittiniz niye sahip çıkmadı aileniz..çok büyük hata..Kesinlikle düşünmeyin ayrılın..Ailesinin sözünden çıkmayan,çocuğunu bile düşünmeyen,afedersiniz karı gibi erkekle işiniz olmasın..olamazda zaten..

ohaaa diyorum..bu insan görünümündeki mahluklardan uzaklaşın artık!ne barışması??okudukca sinirden köpürdüm...kaynanandan,eşine kayınbiraderine kadar hiçbirisi insan değiller benim gözümde...babanda cok cahillik yapıyo..elalem ne der diye kızına yakıcak haberi yok!!senin arkanda durmalı,sana sahip cıkmalı...ama şu an cok bilinçsizce davranıyo..allah akıl fikir versin!!seni tekrar aslanın pençesine yollamaz inşallah

sizin yuvaniz iftiradan yikilmiyo, esinizin adam olmamasindan kaynaklaniyor. sizde kabahat niye kayinvalidenize kendinizi dovdurtyorsunuz? esinize ne demeli? siz dayak yerken kilini bile kipirdatmamis!!!! yuvanizin yikilmasini mi istemiyorsunuz? boyle adamla zaten evlilik olamaz. lutfen artik kendinizi ezdirmeyin. hem kizdim hem uzuldum bu konuyu okuyunca.Allah yardimciniz olsun

Canim ya okudum ve cok üzüldüm.
Normalinde burda hep ayril derim böyle olaylarda ama nedense senin olayinda icimdeki ses diyorki inadina ayrilma.
Vallahide ayrilma esssekkk gibi sana baksinlar.
Senin ne sucun varki? Dayak yemek ne demek ya? Kaynana`da kim oluyorki geline dayak atacak, ne terbiyesiz, ne cahil kadinlarimiz var ya.
Benim düsüncem, eger seninde mantigina uyuyorsa, su pisirik kocani ne yap ne et, kendine bagla...
Kaynanda catir catir catlasin bakalim.
Kayninda kim oluyorda böyle konusuyor?
Esine söyle ayri oturalim de ve su 3. sahislar yüzünden evliligini bozma eger esini seviyorsan ama esini artik sevmiyorsan o zaman ayrilmayi düsün.
Yani söylemek istedigim, cevreye bakma, sen ne istiyorsun ilk önce onu ögren, icindeki ses ne diyor?
Yürütmek istiyorsan bu evliligi sonuna kadar savasman lazim canim.
Ne yazikki ilk yillar evliligin en zor yillari sonra oturuyor. Bu herkesde öyle. Ama sakin ha sakin 3. sahislari cekirdek ailenize katma, söyle esine bir yerde oturup rahat rahat yüz yüze konusun bakalim.
Hayirlisini diliyorum...

allah yardimciniz olsun cekilecek gibi degilmis o aile senin hakkini sana yaptiklarinin bedelini nasil odeyecekler acaba helede kocan soyleyecek laf bulamiyorum

ailem kabullenemiyo bi türlü boşannmamı çevrem herkes kendince yorum yapıyo en çokta babam engel oluyo bana napcamı bilmiyorum ya bi yandan hergün bi yalanlarını duymaktan sıkıldım kafayı yiycem ya valla

bak canim bizce bosan demesi kolay ama gercekten bu insan musvetteleriyle ugrasmak zordur bilirim amaesinde arayip sormuyorsa biran once kurtulman iyidir ailende kabullenecek seni bile bile tekrar atese atmazlar heralde ama bosanma durumlari cok zor ustelik bide cocuk olunca allah yardimcin olsun

ahh ahh işte bu yüzden kadınlar mutlaka ama mutlaka okuyup kendi ayakları üzerinde durmalı. kendi başınıza ayakta durabilseydiniz ne onlar bu şekilde ezebilirdi sizi ne de siz izin verirdiniz buna. tabi aileniz de suçlu gencecik yaşta sizi evlendirmişler, hadi siz göremiyordunuz bazı şeyleri onlar da mı görmüyordu. yoksa sırf ailenin durumu iyi diye mi böyle yaptılar.

şu noktadan sonra eşinizin ve onun ailesinin size olan tavırlarını değiştirmeniz çok zor. onlar böyle alışmış ve siz ses çıkarmadığınız sürece bu zalimliğe devam edeceklerdir. ses çıkarsanız da size karışacaklardır. siz durumu daha iyi görüyorsunuz, iyice düşünün. hayatınıza yazık etmeyin. zalimlere karşı duramıyorsanız bari uzak durun. ailenize durumun vehametini anlatın. madem sizin yaşınız daha küçükken sizi bu evliliğe razı ettiler, şimdi de sorumluluğu almak zorundalar...

Allah yardımcınız olsun

-neden boşanmakla boşanmamak arasında halaa gelip gidiyorsunuz?
- bunca olanlara rağmen neden aileniz size sahip çıkmadı bişey demedi (benım ailem olsa o evi yakar yıkar yinede alır benı ordan)
- neden kocanız ailesine bişey diyemiyor acaba? gavurmu bu ya?
-ailesi size saldırdııgnda siz öylece duruyormusnuz?
- neden hamile kaldınız boyle bır kocadan?
- daha ne kadar sabretmeyı dusunuyorsunuz sabredınce düzelecekmı sanıyorsunuz?
- bebeğin var dıye durma o evde.
hiçmi cocuklu dul yok bu dunyada.....

kusura bakmayın ama bana hikayenız hiç inandırıcı gelmedi?

kocanın kişiliği oturmamışki sen o adamla barışırsan daha çok dayak yersin o çocugunada yazık

hiç inannasım gelmıyo bağışlayın benı.
doğruysa bile siz daha once bişeylermi yasadınızda eşinizin ailesi bu derece öfkeli.
siz ne yaptınızki? aileniz onlara bişeymi yaptı..
berdel mi var eşinizimi aldattınız kan davalımısınız naptınız ne var aranızda aileler arasında
mutlaka bıey vardır bence...anlatın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…