Sonunda yaptı yapacağını

babamda aynısını söledi ama kıyamadım nasıl bir cana kıyabilirimki onun bi suçu yokki yoksa biliyorum haketmiyo bu çocuğu ama olduktan sonra yapamazdım

sen de haklısın canım aama artık olan olmus bence hıc muhattap olmadan boşan canım hıc laf dalaşına gırme

bende dönmek istemiyorum zaten dönsemde umrunda deil eşimin boşanıcam diyip duruyo bi yndan babam senin evine gitmek hakkın dilekçe vericem seni evine göndericem diyo kimsede bişey diyeemez sana diyo mahkeme kararıyla girersin evine diyo maksat inat olsun diyo ben o kadar yüzsüzmüyüm ya zorla nasıl gidim sırf babamın bu tutumu yüzünden geri dönmeyi istiyorum tamamen kendi iradem dışında olan bişey bu yoksa yoluma altın döşeseler yinede dönmem ama zaten dön diyende yok eşimde dön demiyo napcam bilmiyorum iinanın bilmiyorum

eğer ailem arkamda azıcık dursa ben o eve eşim yalvarsada dönmem ama arkamda duran yok
çok zor durumun baban egoistlik yapıyor sanırım eski kafalı senin ve bebeğin yükünü alacak kadar yüreği yok bak bunada üzüldüm! .

Canım bak kimilerine garip gelebilir ama sen orda kaynanan ve eşin olacak soğan erkeğinin akrabaları tarafından hırpalanacağına otur baba evinde sıkıntı çek daha iyi bence. Çocuğunu biraz büyüt, kendine bir iş bul çalışmaya başla, elin para tutsun, bak o ailen de senle iyi geçinir.

Babanın fikirleri hakkında söyleyeceğim çok şey var ama şimdilik boşver bunları. Sen o evde istenmiyorsun bu çok belli. Keşke dayak olayları olduğunda hastaneden rapor alıp, şikayetçi olsaydın. Boşanma davasında falan çok işe yarardı.

Herhangi bir mesleğin veya çalışma imkanın var mı canım? Eğer varsa kimsye muhtaç olmazsın.

Allah inşallah sıkıntılarından bir an önce kurtarır seni.

Yaşadığın şeylerin hangi tarafını anlatacaksın eşine söyler misin? O dangalak adam olsa kapında yatardı, seni ailesine ezdirmezdi. Ne ezdirmesi yaa resmen dövmüşler seni.

Allah aşkına silkin kendine gel. Sen kendini sev önce, kendine değer ver. Sen cok kıymetlisin. Sen de bir anne yavrususun senin de bir yavrun var.

Hala aramıyor diyorsun. Ağlayıp sızlanmayı da bırak bence. Verilmiş sadakan varmış da o psikopatların evinden kurtulmuşsun. Elalem, seni dayaktan hastanelik etseler bir kap çorba mı verecek? Kim ne derse desin. Kaderine razı olma!
-------------------------------------

Kusura bakmayın arkadaşlar, çok üzüldüm ve sinirlendim!

ve sen hala barışmak istiyorsun eşim niye barışmıyor diye üzülüyorsun
baban da bunca olaya rağmen seni yollamak istiyor
ben anlamıyorum böyle kadınları anneleri babaları anlayamıyorum
ölmeniz mi lazım böyle insanlardan ayrılıp yeni bir hayat kurabilmeniz için

dava aç
hemen avukata git maddi manevi tazminat iste keşke dayak yediiğnde rapor alsaydın
çocuğuna da nafaka iste
sakın onurunu ayaklar alıtına alma böyle insanları allah bildiği gibi yapsın

Seni dinlemeyen adamdan hayır gelmez gözünün önünde bırak karısını herhangi bir insan 3 kişi tarafından hırpalancak dövülcek o sessiz kalıcak....Cehennemin dibine kadar yolu var...Şahitlerini ayarla tazminatta iste nafakanı da al bi avukatla konuş davayı kazansın parayı da o zaman verirsin.Sen haksızda olsan seni kimse dövemez sen eşşekmisin evin gelinisin...Sakın anlaşmalı boşanma tehdit ederlerse savcılığa suç duyurusunda bulun...Sakın o eve de döneyim deme....Son şans vermek istersen de ailenle görüşmek istemiyorum sen görüşebilirsin evi de uzağa taşırsak de ki ben şans vermezdim o ayrı...Bi de iş bul kendine annen çocuğa bakar nasılsa...Oevde hayvan yerine konacağına çalış evine de destek ol insan gibi yaşa bu devirde dayak neymiş ya...Çok üzüldüm sizin adınıza çok sinirlendim koca diye başınızda duran tarla korkuluğuna

Annesinin hırpalandığı aşağılandığı evde oğlunuzun boynu daha bükük kalır ve ergenlikten sonra psikopat bile olur o çocuk sonuçta erkek çocuğu gücü yerine gelince onlara dunyayı dar eder ama siz üzülürsünüz...Bence siz çocuğunuza hem anne hem baba olabilirsiniz....Hiç üzülmeyin babasız kalacak diye

evet var muhasebeciyim ben zaten benimde tek temennim çalışıp oğluma bakmak babam sürekli ben size bakmaktan gocunmuyorum sadece yaptıkları şeyler gücüme gidiyo oyüzden cezalandırmak istiyorum onları diyo ama sorun o deil biliyorum kabullenemiyo bizim buralarda boşanmaya pek sıcak bakılmaz el gün ne der olayları var

bu çaresizlik gene çıktı karşımıza.. iş yok meslek yok mecburen çekecek kadıncağız..

Çaresizlik diye bir şeye inanmıyorum zayıflık var...Bir kadın hiç bir iş yapamasa ev temizliği yapar yemek yapar bulaşıkçılık yapar ev arkadaşı arayan birinin yanında kalır...Çoçuğuna da annesine baktırır ayda 300 400 verse seve seve bakacak bir çok bayan bulunur...

şikayetçi oldum zaten ama adalet öle adaletsizki darp izi yok diye takipsizlik kararı verildi savcı beni haksız gördü yani darp izi olmazsa şiddet sayılmıyo

Tatlım sen dimdik dur...Boşver elalem ne der laflarını. Dediğim gibi, iş bul çalış, eve katkın olsun, bak nasıl el üstünde tutulursun. Tecrübeyle sabittir

Sen ahlakını bozma, niyetini hep temiz tut, çoook güzel günler göreceksin inşallah. Bak burda bi sürü insan seni hiç tanımadan sana dua ediyorsa, ailen de senin haklılığını görecektir.

bizim buralarda öle ev arkadaşıyla kalmaya sıcak bakmazlarki boşanıyosan eğer babanın evinde kalmak zorundasın başka çaren yok ben çalışırım sorun deil lise mezunuyum muhasebe bölümünü bitirdim ama iş tecrübem olmadığı için iş bulmakta zorlanıyorum bide ailem sıcak bakmıyo şimdilik hani kendi kafalarınca yollucaklar ya aman şimdi işe başlarsan duyarlarsa nederler herşey kesinleşince başlarsın diyolar yani benim ona dava açmak gibi bi şansım yok o açarsa o vazgeçerse ancak o zman kabullenirler bunu dava açmadığı sürece eşim bizimkiler umudu kesmiyolar belkileri acabaları var

cnm bu ne ya okurken sinirlerim bozuldu konuyu okayınvalideyi vercen elime odunla alla hne verdiyseee bencede yol ver gitsin beni es geç evladını aramayan baba benim gözümde sıfırı tüketmiştir ben gider davamı açarım böyle durumda evladıma hasret bırakırım onları sülalesini

ailem haklı olduğumu biliyo çünkü gözlerinin önünde neler yaşandı hata sen haklısın kızım bile diyolar ama haklısın demekle olmuyoki size anlattıklarım sadece özet anlatmadığım o kadar şey varki ben daha 3 aylık evliyken annemlerdeydim bir sürü şey oldu yine ben canıma kıydım birsürü hap yuttum ailem beni hastahaneye götürdü abartmıyorum inanın babam eşimi aradı gel karın hastahanede diye çıkıp gelmedi

offff bu düşüncedeki aileleri bi türlü anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…