• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda yaptı yapacağını

Hiç bir sebep aramayın arkadaşım ne insanlar var biliyormusun gözümle gördüm ben böyle pislik insanları adam ilk karısını öldüresiye dövdü aldattı kadın kaçtı gitti 3 çocuğunu bırakıp ailesi almadı diye dayanamadı ne yapsın mesleğide yoktu kınamadım onu 2 eş geldi onuda dövdü gücü yetmeyince annesi babası kardeşi gelip onlarda dövüyolardı kadını kaynatası taciz ediyodu ne güzel bacağın var çamaşır giydinmi diyodu o kadınında çocuğu oldu çünki korunmaya sağlık ocağına gitmeye izin vermiyolardı ben inanıyorum gözlerimle 2 kadınında kaçtığını gördüm son kadın bebeğini götürdü ailesi sahip çıktı allah pisliklere düşürmesin istediğin kadar iyi ol yine döverler

geri dönme canım anlattığım kadınlar ilkokul mezunu bile olmayan köyde yetişmiş saf ama dünya güzeli iki kadındı onlar bile kurtuldu o zulümden çekmediler haber alıyorum çalışıyolar sende yaparsın çocuğun için çalışırsın siirtte bile aileler kabul ediyosa gazianteptede kabul ederler

ve sen hala barışmak istiyorsun eşim niye barışmıyor diye üzülüyorsun
baban da bunca olaya rağmen seni yollamak istiyor
ben anlamıyorum böyle kadınları anneleri babaları anlayamıyorum
ölmeniz mi lazım böyle insanlardan ayrılıp yeni bir hayat kurabilmeniz için

katılıyorum. çalışmadığın için ve ailen de sana tam anlamıyla kucak açmadığı için yeni bir hayata başlamak sana zor geliyor. ama o elleri kırılasıca kadını, kocasını ve karakter yoksunu oğullarını çekmekten iyidir. senin yerinde olsam neler yapardım acaba, Allah korusun. kötülükle dolu, iğrenç insanlara yapılacaklar konusunda hayalgücüm aslında çok geniş ama burada yazmasam da olur. kanım çekiliyor ya böyle sebepsiz yere insanlara sataşan, bulaşan, zarar verenleri gördükçe. Allah bildiği gibi yapsın, cehennemin dibinde yer kalmaz bunlar yüzünden, içlerinde bir gram insanlık kalmamışlar.

Bir de söylemeden edemeyeceğim: burda o ailenin yaptıkları için sebep arayanlara birebir şahit olduğum bir olayı anlataym...
Babamın köyde yaşayan akrabalarından biri kızını evlendirdi. Kız 18 inde, adam da 30 falan. (konu sahibi arkadaş gibi) adamın ailesi sürekli kıza zulmediyor. kızın babası da işte millet ne der ayağına, kız küsüp geldikçe barıştırıyorlar. en son kız 2. bebeğine 7 aylık hamileyken evdeki tüfekle şaibeli bir şekilde intihar ediyor. kızın babası da şikayetçi falan olmadı. herkes kızdı, kıyametler kopardı ama adam nuh dedi peygamber demedi... olayın üzerinden 3 yıl geçtikten sonra kızın kocası öldürüldü ama katil bulunamadı. tabi biz biliyoruz kimin yaptığını...

konu sahibi arkadaşım tekrar söylüyorum: kendine yeni bir hayat kur...
Allah yardımcın olsun...

hiç inannasım gelmıyo bağışlayın benı.
doğruysa bile siz daha once bişeylermi yasadınızda eşinizin ailesi bu derece öfkeli.
siz ne yaptınızki? aileniz onlara bişeymi yaptı..
berdel mi var eşinizimi aldattınız kan davalımısınız naptınız ne var aranızda aileler arasında
mutlaka bıey vardır bence...anlatın...

berdelde yok kan davasıda yok üstelik ben eşimi aldatıcak kadar aşağılık deilim ailemde hiçbişey yapmadı zaten yapmadıkları için sessiz kaldıkları için bu derdeceye geldi inanıp inanmamak size kalmış ama neden böle bi yalan sölümki ne gibi bi çıkarım olmuş olabilir ya allah aşkına ya inanmıyosanız yorum yapmayın psikolojim çok bozuk zaten kaldıramıyorum çok şeyi bide beni yalancılıkla suçlamayın lütfen

bizim buralarda öle ev arkadaşıyla kalmaya sıcak bakmazlarki boşanıyosan eğer babanın evinde kalmak zorundasın başka çaren yok ben çalışırım sorun deil lise mezunuyum muhasebe bölümünü bitirdim ama iş tecrübem olmadığı için iş bulmakta zorlanıyorum bide ailem sıcak bakmıyo şimdilik hani kendi kafalarınca yollucaklar ya aman şimdi işe başlarsan duyarlarsa nederler herşey kesinleşince başlarsın diyolar yani benim ona dava açmak gibi bi şansım yok o açarsa o vazgeçerse ancak o zman kabullenirler bunu dava açmadığı sürece eşim bizimkiler umudu kesmiyolar belkileri acabaları var

sen bence bebeğini al yanınada anneni valiye çık derdini anlat boşanmak istediğini söyle çalışmak istediğini söyle oradaki adamlar zaten sana daha iyi akıl verir seni yönlendirir evde oturarak sorunlarını çözemezsin mahallendeki muhtara git annen ile bazı mücadeleyi kendin vermem gerekecek sakın bu haldeyken başka adam ile evlilik evden kaçmayı düşünme!

insan denen yaratık ne kadar kötü olabiliyor.ne yani sen gerçekten sahipsiz bile olsan böyle mi yapmak lazım?neden böyle yapılır ki evine yeni gelmiş,annesinin koynundan yeni çıkmış 20li yaşlarda bir kız çocuğuna hep beraber hücum etmek neden?ne yaptı o kızcağız size,Allah'ın emaneti değil mi?

hani yazdıkların çok uç.ama var böyle insanlar hergün görüyoruz televizyonlarda.sana diyeceğim tek şey geri dönme yoksa belli ki cesedin çıkacak.

sen bence bebeğini al yanınada anneni valiye çık derdini anlat boşanmak istediğini söyle çalışmak istediğini söyle oradaki adamlar zaten sana daha iyi akıl verir seni yönlendirir evde oturarak sorunlarını çözemezsin mahallendeki muhtara git annen ile bazı mücadeleyi kendin vermem gerekecek sakın bu haldeyken başka adam ile evlilik evden kaçmayı düşünme!

yok o kadar bilinçsiz deilim oğlum var anneyim kendimden çok onu düşünmem lazım biliyorum

zaten anteplilerin hepsi aynı diye bişey yokki çevremde birçok evli akrabalarım var sorunsuz hiçbir aile olmaz ama benimki kadar ağır sorunları olan bi kişi bile yok

tabiki cnm heryerin iyisi kötüsü varr..Allah yardımcın olsun.Ama hiçbi zaman umutsuzluğa düşme sağlam dur..Hiçkimse için değil kendin ve çocuğun için böyle davranmalısın...

berdelde yok kan davasıda yok üstelik ben eşimi aldatıcak kadar aşağılık deilim ailemde hiçbişey yapmadı zaten yapmadıkları için sessiz kaldıkları için bu derdeceye geldi inanıp inanmamak size kalmış ama neden böle bi yalan sölümki ne gibi bi çıkarım olmuş olabilir ya allah aşkına ya inanmıyosanız yorum yapmayın psikolojim çok bozuk zaten kaldıramıyorum çok şeyi bide beni yalancılıkla suçlamayın lütfen

o zaman niçin cevaplarını vermiyorsunuz neden çekiniyorsunuz
öylede böylede hayat zaten zindan size şuan.

durup duruken bir ailenın geline böyle davranmasının altında otomatıkman bişey aradım..
haklıysanız hakkınızı savunun sessiz kalmayın.

biizim memlekette aynı işyerınde calsıtıgmız bı kız vardı.
kaynanası kayınpeder kaynı ve gorumcesıyle oturuyodu.
işyerınde her molada kaynanasını anlatıyordu öyle yapmışlar boyle yapmışlar dıye
üzülüyorduk bizde.
sonra öğrendim ki bu kız eşini aldatmış ve eşi ve ailesıde bunu öğrenmiş o yuzden buna boyle davranıyolarmış
.sizi tenzih ediyorum fakat altında yatan gercekler varmı dıye merak ettım ve sordum anlatın varsa diye.

Allah onların ellerini kırsın durmayın orda en yakın sığınacagınız yer aileniz...
ve hala eşim diyebılıysunuz o adama yazık ....

o zaman niçin cevaplarını vermiyorsunuz neden çekiniyorsunuz
öylede böylede hayat zaten zindan size şuan.

durup duruken bir ailenın geline böyle davranmasının altında otomatıkman bişey aradım..
haklıysanız hakkınızı savunun sessiz kalmayın.

biizim memlekette aynı işyerınde calsıtıgmız bı kız vardı.
kaynanası kayınpeder kaynı ve gorumcesıyle oturuyodu.
işyerınde her molada kaynanasını anlatıyordu öyle yapmışlar boyle yapmışlar dıye
üzülüyorduk bizde.
sonra öğrendim ki bu kız eşini aldatmış ve eşi ve ailesıde bunu öğrenmiş o yuzden buna boyle davranıyolarmış
.sizi tenzih ediyorum fakat altında yatan gercekler varmı dıye merak ettım ve sordum anlatın varsa diye.

Allah onların ellerini kırsın durmayın orda en yakın sığınacagınız yer aileniz...
ve hala eşim diyebılıysunuz o adama yazık ....

beni eğer tanısaydınız böle demezdiniz ben büyüklerime ne olursa olsun karşılık vericek biri deilim bide eşimin hatrı için sustum aman yuvam dağılmasın kız adım dul olmasın yavrum analı babalı öksüz olmasın diye sustum bide benim kaynanam öle bi kadın ki karşısında laf konuşmak mümkün deil laf sölemediğim halde neler çıkarıyo başıma bi bilseniz sölemediğim yapmadığım şeyleri yapmış gibi anlatıyo ben naparsam yapım savunmamı yapamıyorum çünkü orda bana sahip çıkan tek bir kişi bile yok otoriteyi tamamen kaynanama vermişler o ne derse yapılıyo inanılıyo ben napabilirim tek başıma üstelik ben namusumu kimse için deil kendim için taşıyorum öle bişey yapmış olsaydım inanın orda bırakın eziyet etmeyi 1 gün bile durdurmazlardı beni bu kadarla bitmezdi beni bütün komşular tanır keşke imkan olsada sorsanız hepsi arkamdan çok üzülmüşler o gelin daha bi komşuya bile tek başına gelmezdi diyolarmış çok sessiz bi gelindi biz kaynanasını tanıyoruz o kızın neler çektiğini biliyoruz demişler herkes orda ağır başlılığımı sölüyomuş hatta babam kaynımla konuşmuş kızımın suçu ne demiş kaynımın verdiği cevap bi köşede sessiz sakin oturuyodu girişken değildi falan demiş böle saçma bi neden işte eşime sorsan inatçıydı demiş kaynanama sorsan beni dövüyodu demiş ne bilim neler neler

Böyle kocanında, kaynananında Cehenneme kadar yolu var.
Adam size hiç bir zaman sahip çıkmamış ki, ne bekliyorsunuz, aramasını mı?
Canınızı kurtardığınıza şükretmeniz lazım böyle insanlardan heralde.
Böyleleri de erkeğim diye dolaşıyor bir de, gözünün önünde hamile karısı dayak yerken bekleyen adama adam mı denir.
Ben de size neden böyle davrandıklarını merak ettim açıkçası ama , ne yapmış olursanız olun (birşey yapmışsınızdır anlamında değil, yapmış olsaydınız bile) hiç bir insana bu şekilde davranma hakları yok.
İnsan gibi konuşmayı becerip yollarını ayıramıyorlar heralde, böylelerine insan denirse.

beni eğer tanısaydınız böle demezdiniz ben büyüklerime ne olursa olsun karşılık vericek biri deilim bide eşimin hatrı için sustum aman yuvam dağılmasın kız adım dul olmasın yavrum analı babalı öksüz olmasın diye sustum bide benim kaynanam öle bi kadın ki karşısında laf konuşmak mümkün deil laf sölemediğim halde neler çıkarıyo başıma bi bilseniz sölemediğim yapmadığım şeyleri yapmış gibi anlatıyo ben naparsam yapım savunmamı yapamıyorum çünkü orda bana sahip çıkan tek bir kişi bile yok otoriteyi tamamen kaynanama vermişler o ne derse yapılıyo inanılıyo ben napabilirim tek başıma üstelik ben namusumu kimse için deil kendim için taşıyorum öle bişey yapmış olsaydım inanın orda bırakın eziyet etmeyi 1 gün bile durdurmazlardı beni bu kadarla bitmezdi beni bütün komşular tanır keşke imkan olsada sorsanız hepsi arkamdan çok üzülmüşler o gelin daha bi komşuya bile tek başına gelmezdi diyolarmış çok sessiz bi gelindi biz kaynanasını tanıyoruz o kızın neler çektiğini biliyoruz demişler herkes orda ağır başlılığımı sölüyomuş hatta babam kaynımla konuşmuş kızımın suçu ne demiş kaynımın verdiği cevap bi köşede sessiz sakin oturuyodu girişken değildi falan demiş böle saçma bi neden işte eşime sorsan inatçıydı demiş kaynanama sorsan beni dövüyodu demiş ne bilim neler neler

eşinizi hatrımı hangi hatırdan bahsediyorsunuz?
hatırmı kalmış ortada?

onlar ne yaparsa yapsın saygısızlık edemem demişsiniz
eğer bu zihniyetteyseniz size haktır'!!!
dıyorum ve bunun üzerine başkada yorum yapmıyorum....

Canim ya okudum ve cok üzüldüm.
Normalinde burda hep ayril derim böyle olaylarda ama nedense senin olayinda icimdeki ses diyorki inadina ayrilma.
Vallahide ayrilma esssekkk gibi sana baksinlar.
Senin ne sucun varki? Dayak yemek ne demek ya? Kaynana`da kim oluyorki geline dayak atacak, ne terbiyesiz, ne cahil kadinlarimiz var ya.
Benim düsüncem, eger seninde mantigina uyuyorsa, su pisirik kocani ne yap ne et, kendine bagla...
Kaynanda catir catir catlasin bakalim.
Kayninda kim oluyorda böyle konusuyor?
Esine söyle ayri oturalim de ve su 3. sahislar yüzünden evliligini bozma eger esini seviyorsan ama esini artik sevmiyorsan o zaman ayrilmayi düsün.
Yani söylemek istedigim, cevreye bakma, sen ne istiyorsun ilk önce onu ögren, icindeki ses ne diyor?
Yürütmek istiyorsan bu evliligi sonuna kadar savasman lazim canim.
Ne yazikki ilk yillar evliligin en zor yillari sonra oturuyor. Bu herkesde öyle. Ama sakin ha sakin 3. sahislari cekirdek ailenize katma, söyle esine bir yerde oturup rahat rahat yüz yüze konusun bakalim.
Hayirlisini diliyorum...

keşke bu söledikleriniz o kadar kolay olsa ben eşimle çok konuştum çok yalvardım gel ayrı bi eve çıkalım yine gidip geliriz annenlere yeterki huzurumuz olsun dedim ama eşim bu evden ayrılmayı kafandan çıkar dedi üstelik eşimde antep dışında çalışıyodu günlük gelip gidiyodu bazen 2.3 günde bir geliyodu eve böle bi fırsatımız var neden günlük yollarda harap oluyosun benide al yanına dedim ama dinlemedi beni onu yola getirmek çok zor benim ona bişey demem bişey ifade etmiyo o ailesi ne derse onu yapan bi adam kaynanam izin vermezdi gitmemize oda biliyo hatta kaynanam bigün bana dediki bu evden ayrılmayı kafandan çıkar seni sinek gibi ayağımın altında ezicem ne ayrılması demişti

ne diye evde kalmış oğlunu evlendirmiş gelen kıza eziyet etmek için mi? Allah onun cezasını er geç verecek başka gelini yok mu bu cani kadının?

eşinizi hatrımı hangi hatırdan bahsediyorsunuz?
hatırmı kalmış ortada?

onlar ne yaparsa yapsın saygısızlık edemem demişsiniz
eğer bu zihniyetteyseniz size haktır'!!!
dıyorum ve bunun üzerine başkada yorum yapmıyorum....

bakın beni anlamıyosunuz bu tamamen yetiştirilme tarzına bağlı napabilirdim ki o an zaten neye uğradığımı şaşırıyodum elden ayaktan kesiliyodum kendimden geçiyodum sinir hastası ben o evde aslında haklısınız birazda pasif kaldım ama ne bilim işte bazen bende kızıyorum kendime ama nolursa olsun böle olmamalıydı

Back