- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.699
- 548
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Adam da "görüldü " kaşesi basacak evraka de mi?Rapor alır çeyizine koyar. İlk gece verir eline bu da kan niyetine aşkım diye
Biri vardı pedle sürtünen, aynadan bakıyordu bozulmuş mu diye, saat 12 yönünde çizik var diyordu o aklıma geldi hahahahYada aynayla arada kontrol ediyor yerinde mi diye
Saygın beyefendiler karılarının sözüne değil rapora inanırlar. Ve karılarının daha önce birine aşık olmuş olabileceği fikrine katlanamazlar zaten.Rapor alır çeyizine koyar. İlk gece verir eline bu da kan niyetine aşkım diye
Alnından öpecek sonra basacak kaşeyiAdam da "görüldü " kaşesi basacak evraka de mi?
Anlamıyorsunuz inatla Zara taktınız ben esnek zarlıyım zaten yapmak istemiyorum beğenmiyorum erkekleri layık görmüyorum bedenime yapmıyorum ki çok istersem karşılıklıysa nikahla birliktelik isterim kime ne zarmış takmışlar Zara ya
Allahım daha neler duyacağımBiri vardı pedle sürtünen, aynadan bakıyordu bozulmuş mu diye, saat 12 yönünde çizik var diyordu o aklıma geldi hahahah
Yetiştin ban partisineTaktıksa da bi bugün birkaç saatliğine taktık, takasımız geldi.
Siz kaç senedir takıktınız? Yaşınız kaçtı? Söylemiş miydiniz?
33 yaşında.Taktıksa da bi bugün birkaç saatliğine taktık, takasımız gelmiş işte.
Ben sormustum. Doktor hasarli bu demisti ahshs yani tibbi dille soyledi tabii okumuş adam. Ben de ilk birlesmemde rahatim oh nasilsa acimaz kanamaz diye. Acimadi zaten ama bir kanama oldu, umutsuz gorse adami direkt masaya oturturdu, oyle oz hakiki bakire kanamasi yasadim ahshdDoktora neden böyle bir şey sorulur ki? Ben hiç bakireyken öyle çatal muayenesi olmadım
Yani yapmadıysanız nasıl esnek mi değil mi biliyorsunuz? Malum mu oldular, nasıl oldu yani
İyice deli saçmasına döndü muhabbet
Taktıksa da bi bugün birkaç saatliğine taktık, takasımız gelmiş işte.
Yaşla konunun ne alakası var nereden ne çıkarıyorsunuz ben Zara takığım demedim yaşamak istemek de istememek de benim kararım kime ne
Doktor var bilmiyorsunuz sanırım
Zara takmadıysanız niye doktora "zarım sağlıklı mı doktor bey, yaşayacak mı?" diye sordunuz?
Zara takık olsam ülkemin yarı çoğunluk kızının sahip olduğu esnek zarı kullanırdım ben kendi bedenimi seviyorum seks istemek kadar istememek de en tabi hak ki özel şeyler bunlar
O kadar da pick me girlümdür diyorsunuz yani. :)
sen de haklısınnnnYani yaşarsın kimse anlamaz ama ne gerek var ya benim hayatım benim isteğim
Sallıyorsun bari destekli salla be. Ömründe jinekoloğa gitmediğine eminim ama ispatlayamamİçiniz fesat muayene olmam gerekti esnek zarın alttan da olabilirsin dedi benim cesaretim yoktu normal karından yaptı
Yaşamayan kadına saygı duymuyorlar ve tercih etmiyorlar öyle kadınları seks ihtiyacım bahanesine sığınıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?