- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Siz çok eğitimlisinizdir kesinÇok seviyesizsin mahalle karıları gibi benim bedenim seni ilgilendirmez alt bölgem de ki sevişmek benim kararım sokak karıları gibi bunlar ya eğitimsizlik ııyy varoşluk
Hadi hadi koş, bekletme. Bulmuşsun saygın bir beyefendi, aşıksın ve evlisin ve bu çok hoş.Tabi canım. Koca sonuçta. Her yeri kutsal. Koca gibisi var mı ya? Dur kocama çay koyim sigarasını da vereyim bi.
Daha yazmayacağım ıq düşüyor çok cahillik bana gelmez
Bi de saygın. Lütfen ama.Siz çok eğitimlisinizdir kesin
Offf. İçimden geçenleri bi söylesem kalıcı ban yerimDaha yazmayacağım ıq düşüyor çok cahillik bana gelmez
Sizin başını yakmak istediğiniz bir erkek vardı sanki....Offf. İçimden geçenleri bi söylesem kalıcı ban yerimisimlere bakmadım, her yorumu farklı üye yapıyor sandım, o derece alakasızsın, cringe damarlarım halay çekiyor
Mahalle karısı sensin, çevrem erkekle dolu dediğin Tinder’da bulduğun mahallendeki arizona kertenkeleleri.
Bu kötülüğü şeytan bile yapmaz, vazgeçtim..Sizin başını yakmak istediğiniz bir erkek vardı sanki....
Litfen...Bu kötülüğü şeytan bile yapmaz, vazgeçtim..
Kızı nasıl örseledinizse "Sırtlan erkekleerr" derken "Saygın erkekler" demeye başlamış yalnız ahhs İyi bari. Her sevişmek isteyen erkeğin sırtlan olmadığını kafasına vura vura öğretmişsiniz. Bir başka güne, başka derste de sadece zarı korumanın(!) bakirelik ve ahlak olmadığını öğrenir. Hepsi aynı anda olmaz.
Yani yapmadıysanız nasıl esnek mi değil mi biliyorsunuz? Malum mu oldular, nasıl oldu yaniAnlamıyorsunuz inatla Zara taktınız ben esnek zarlıyım zaten yapmak istemiyorum beğenmiyorum erkekleri layık görmüyorum bedenime yapmıyorum ki çok istersem karşılıklıysa nikahla birliktelik isterim kime ne zarmış takmışlar Zara ya
Hoşgeldin vajinismus bebek..Anlamıyorsunuz inatla Zara taktınız ben esnek zarlıyım zaten yapmak istemiyorum beğenmiyorum erkekleri layık görmüyorum bedenime yapmıyorum ki çok istersem karşılıklıysa nikahla birliktelik isterim kime ne zarmış takmışlar Zara ya
Şimdi de lezbiyen oldu galibaAnlamıyorsunuz inatla Zara taktınız ben esnek zarlıyım zaten yapmak istemiyorum beğenmiyorum erkekleri layık görmüyorum bedenime yapmıyorum ki çok istersem karşılıklıysa nikahla birliktelik isterim kime ne zarmış takmışlar Zara ya
Doktor söylemiştir kesinYani yapmadıysanız nasıl esnek mi değil mi biliyorsunuz? Malum mu oldular, nasıl oldu yani
İyice deli saçmasına döndü muhabbet
Yada aynayla arada kontrol ediyor yerinde mi diyeŞimdi de lezbiyen oldu galiba
Katman katmansınız mübarek. Açıldıkça başka şeyler çıkıyor. Esnekseniz karşı taraf bakire olduğunuzu anlayamayacak da. Tüh, lafınıza da güvenmez şimdi, malum Türk erkekleri. Özgüvenli, insana değer veren, sağlıklı, özverili, normal erkeklerin varlığına da inanmıyorsunuz. Ne olacak şimdi? Bu "iğrenç" erkeklere nasıl izah edeceksiniz durumu?Anlamıyorsunuz inatla Zara taktınız ben esnek zarlıyım zaten yapmak istemiyorum beğenmiyorum erkekleri layık görmüyorum bedenime yapmıyorum ki çok istersem karşılıklıysa nikahla birliktelik isterim kime ne zarmış takmışlar Zara ya
Doktora neden böyle bir şey sorulur ki? Ben hiç bakireyken öyle çatal muayenesi olmadımDoktor söylemiştir kesin
Rapor alır çeyizine koyar. İlk gece verir eline bu da kan niyetine aşkım diyeKatman katmansınız mübarek. Açıldıkça başka şeyler çıkıyor. Esnekseniz karşı taraf bakire olduğunuzu anlayamayacak da... Tüh, lafınıza da güvenmez şimdi, malum Türk erkekleri. Özgüvenli, insana değer veren, sağlıklı, özverili, normal erkeklerin varlığına da inanmıyorsunuz. Ne olacak şimdi? Bu "iğrenç" erkeklere nasıl izah edeceksiniz durumu?
Bakireyken çatala zar takıntısı olanlar çıkıyor zaten sadece.Yada aynayla arada kontrol ediyor yerinde mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?