Sonunda Olanlar Oldu

Kızı nasıl örseledinizse "Sırtlan erkekleerr" derken "Saygın erkekler" demeye başlamış yalnız ahhs İyi bari. Her sevişmek isteyen erkeğin sırtlan olmadığını kafasına vura vura öğretmişsiniz. Bir başka güne, başka derste de sadece zarı korumanın(!) bakirelik ve ahlak olmadığını öğrenir. Hepsi aynı anda olmaz.

Anlamıyorsunuz inatla Zara taktınız ben esnek zarlıyım zaten yapmak istemiyorum beğenmiyorum erkekleri layık görmüyorum bedenime yapmıyorum ki çok istersem karşılıklıysa nikahla birliktelik isterim kime ne zarmış takmışlar Zara ya

Yani yapmadıysanız nasıl esnek mi değil mi biliyorsunuz? Malum mu oldular, nasıl oldu yani
İyice deli saçmasına döndü muhabbet

Hoşgeldin vajinismus bebek..

Şimdi de lezbiyen oldu galiba

Katman katmansınız mübarek. Açıldıkça başka şeyler çıkıyor. Esnekseniz karşı taraf bakire olduğunuzu anlayamayacak da. Tüh, lafınıza da güvenmez şimdi, malum Türk erkekleri. Özgüvenli, insana değer veren, sağlıklı, özverili, normal erkeklerin varlığına da inanmıyorsunuz. Ne olacak şimdi? Bu "iğrenç" erkeklere nasıl izah edeceksiniz durumu?

Rapor alır çeyizine koyar. İlk gece verir eline bu da kan niyetine aşkım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…