- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
96'lılar küçük mü ayol? 25 yaşında kocaman kadın. Hani zarı kaybetmek kaybedilme yoluna göre makuldü sizin için? Belki Fulya da aşık olduğu biriyle kaybetmiştir. Niye yargıladınız ki şimdi? Hem de böylesine düşmanca bir tutumla?96 lı olup seksi savunmak,zarı kaybedip ki nasıl kaybettiğin meçhul seks istemeyeni gerici yapmak,seks önemli diye ahkam kesmek ne kullanıyorsun hapmı
96'lılar küçük mü ayol? 25 yaşında kocaman kadın. Hani zarı kaybetmek kaybedilme yoluna göre makuldü sizin için? Belki Fulya da aşık olduğu biriyle kaybetmiştir. Niye yargıladınız ki şimdi? Hem de böylesine düşmanca bir tutumla?
O ne demek ya anlamadım96 lı olup seksi savunmak,zarı kaybedip ki nasıl kaybettiğin meçhul seks istemeyeni gerici yapmak,seks önemli diye ahkam kesmek ne kullanıyorsun hapmı
Sana ne? Sen kimsin erken olduğuna karar veriyorsun? İnsanlar o yaşta evleniyor, ama koca önemliydi de mi unutmuşum onu bak tüh.Kendi yorumunu okusun haddi olmayanı yazmasın küçük bençe erken
O ne demek ya anlamadımne oluyor 26 yaşında seksi savununca? Bakireliğimi kaybedeli nerdeyse 10 yıl oldu, aşık olduğum ilk erkek arkadaşımla sevişmiştim. Çok da memnunum, gençliğimi yaşadım, istediğimi yaptım. Meçhul olunca nasıl oluyor
Seks istemiyorsun diye değil aşırı çelişkili konuştuğun için taktım kafayı. Cidden çelişkilerini görmüyor olamazsın. Bence kafayı çekmişsin, sen bizle kafa buluyorsun.
Sana ne? Sen kimsin erken olduğuna karar veriyorsun? İnsanlar o yaşta evleniyor, ama koca önemliydi de mi unutmuşum onu bak tüh.
Evlense idi sorun olmazdı bak. 17 yaşında da olsa nikah önemli. Nikah her şeyi toplar, temizler.Sana ne? Sen kimsin erken olduğuna karar veriyorsun? İnsanlar o yaşta evleniyor, ama koca önemliydi de mi unutmuşum onu bak tüh.
Evlense idi sorun olmazdı bak. 17 yaşında da olsa nikah önemli. Nikah her şeyi toplar, temizler.
Kime göre hoş? Hoş olan ne? Hoş kıstasımız ne? Evlilik nihai bir hoş son mudur? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Ay pardon, o buranın sorusu değildi.Boş boş yazmayın evlenip eşiyle yaşasaydı mutlu olsalardı daha hoş olurdu ama onun hayatı
Yaza evleniyorum düğünüme davet edeyim seni.Boş boş yazmayın evlenip eşiyle yaşasaydı mutlu olsalardı daha hoş olurdu ama onun hayatı
Yazım şekli verdiği cevaplar eğitimsiz değilAy 54 sayfa konu sahibinin cinsel eğitimsizliği mi tartışıldı
Çok hoş bence. Ben hoş buldum. Evlilik çok hoş bir şeydir Fulya Hanım. Hoş bir hayatınız olsun inşallah.Yaza evleniyorum düğünüme davet edeyim seni.
Olmayadabilirdi.Boş boş yazmayın evlenip eşiyle yaşasaydı mutlu olsalardı daha hoş olurdu ama onun hayatı
Troll mü acabaYazım şekli verdiği cevaplar eğitimsiz değil
Sadece eğleniyor
Bana göre
Hoşuna gidiyor sanırım
Hakarete uğrayınca normal biri tepkili olur değil mi
Hayır en sivri yorumlara ciddi cevaplar veriyor
Sanki safmış gibi
Çok teşekkür ederimÇok hoş bence. Ben hoş buldum. Evlilik çok hoş bir şeydir Fulya Hanım. Hoş bir hayatınız olsun inşallah.
O kimde beni hayatım kararlarım hakkında ahkam kesiyor pardon siz kimsiniz de yargılıyorsunuz yorumluyorsunuz
Bak yine diyorum, sana ne? Şeffaf yaşıyor bu hayatı, kimseden onay almak için kendine zulmetmiyor, istediği gibi yaşıyor, fikrine göre biri ile ilişkide oluyor. Saygın saygın adamların elinde heder olmuyor. Herkes evlenmek istemez, inanmazsın ama çocuk bile yapmak istemeyen var. Senin çok evlenesin varsa evlen, çok teklif geliyormuş ya, değerlendir birini işte. Yoksa çocuk yapmak için bile geç olacak böyle bekle bekle. Zaten ömrünün en diri zamanları zar koruma ile kaçmış.Boş boş yazmayın evlenip eşiyle yaşasaydı mutlu olsalardı daha hoş olurdu ama onun hayatı
Yazım şekli verdiği cevaplar eğitimsiz değil
Sadece eğleniyor
Bana göre
Hoşuna gidiyor sanırım
Hakarete uğrayınca normal biri tepkili olur değil mi
Hayır en sivri yorumlara ciddi cevaplar veriyor
Sanki safmış gibi
Bak yine diyorum, sana ne? Şeffaf yaşıyor bu hayatı, kimseden onay almak için kendine zulmetmiyor, istediği gibi yaşıyor, fikrine göre biri ile ilişkide oluyor. Saygın saygın adamların elinde heder olmuyor. Herkes evlenmek istemez, inanmazsın ama çocuk bile yapmak istemeyen var. Senin çok evlenesin varsa evlen, çok teklif geliyormuş ya, değerlendir birini işte. Yoksa çocuk yapmak için bile geç olacak böyle bekle bekle. Zaten ömrünün en diri zamanları zar koruma ile kaçmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?