- 23 Şubat 2019
- 1.616
- 851
- 123
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kime göre hoş? Hoş olan ne? Hoş kıstasımız ne? Evlilik nihai bir hoş son mudur? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Ay pardon, o buranın sorusu değildi.
Ay vallahi bekaret üzerine felsefe yapmadı dedirtmem Kudra, Katip aşklarım. Bakınız, arkadaşınız çok donanımlı.
Ya çok var öyle, ilk ya da çok çok ikinci sevgili ile paldır küldür evlenmiş, adamın pankreasinin kokusuna kadar alıyor kadın, öyle bir ten uyumsuzluğu.Olmayadabilirdi.
Ben çok aşık olduğumu sandığım bir ex sevgilimle yataktaki uyumsuzluktan dolayı ayrıldım. Seks hayatım olmasa o manda yavrusuyla evlenmiş bok gibi bir seks hayatıyla burda konu açıyor olurdum. Eşimle sevişince aha bu demiştim zevklerimiz uyuyor tenimiz uyuyor zira
Ben de onu diyorum işte.Sanane tek diyeceğim sa-na-ne
Bunda da terleme olayı beni çok itmişti. Suratıma suratıma damlayacak derecede terliyordu. Iyh aklıma geldi de yine. Cidden evlenmeyi de düşünüyorduk. Ben bunla böyle yaşayamam demiştim ayrılmıştım.Ya çok var öyle, ilk ya da çok çok ikinci sevgili ile paldır küldür evlenmiş, adamın pankreasinin kokusuna kadar alıyor kadın, öyle bir ten uyumsuzluğu.
Bakın yine başkalarının hayatı hakkında yorum yapıyorsunuz.Evlenmeyin siz o zaman
Apla evlenecek adam arıyorum diyorsun, Tinder’dan erkek kovalıyorsun, üç günlük heriflerle yatağa giriyorsun, girince de bekaret konusunda ahkam kesiyorsun. Al sahibindene koy etrafında gezilmiş ama aslında sıfır gibi zar diye. Bir orası kalmış.Evlenmeyin siz o zaman
Apla evlenecek adam arıyorum diyorsun, Tinder’dan erkek kovalıyorsun, üç günlük heriflerin koynuna giriyorsun, girince de bekaret konusunda ahkam kesiyorsun. Al sahibindene koy etrafında gezilmiş ama aslında sıfır gibi zar diye. Bir orası kalmış.
Ben evleneyim mi?Evlenmeyin siz o zaman
Etrafinda gezilmiş mi ahahahahahbahahaahabsbsbApla evlenecek adam arıyorum diyorsun, Tinder’dan erkek kovalıyorsun, üç günlük heriflerin koynuna giriyorsun, girince de bekaret konusunda ahkam kesiyorsun. Al sahibindene koy etrafında gezilmiş ama aslında sıfır gibi zar diye. Bir orası kalmış.
Büyük ihtimalleTroll mü acaba
Apla evlenecek adam arıyorum diyorsun, Tinder’dan erkek kovalıyorsun, üç günlük heriflerin koynuna giriyorsun, girince de bekaret konusunda ahkam kesiyorsun. Al sahibindene koy etrafında gezilmiş ama aslında sıfır gibi zar diye. Bir orası kalmış.
Aaa niye öyle diyorsunuz? Black evli ve aşık. Bu çok hoş bir durum. Kocasına da çay koyar, bu da çok hoş. Bunu niye aşağılar gibi söylediniz? Evlilik hani kutsal bir müesse idi? Şimdi espri konusu olup ahahaha yapılıyor.Sen eksiktin he gel sa-na-ne kocana çay koy ahahaha
Aaa niye öyle diyorsunuz? Black evli ve aşık. Bu çok hoş bir durum. Kocasına da çay koyar, bu da çok hoş. Bunu niye aşağılar gibi söylediniz? Evlilik hani kutsal bir müesse idi? Şimdi espri konusu olup ahahaha yapılıyor.
Tabi canım. Koca sonuçta. Her yeri kutsal. Koca gibisi var mı ya? Dur kocama çay koyim sigarasını da vereyim bi.Aaa niye öyle diyorsunuz? Black evli ve aşık. Bu çok hoş bir durum. Kocasına da çay koyar, bu da çok hoş. Bunu niye aşağılar gibi söylediniz? Evlilik hani kutsal bir müesse idi? Şimdi espri konusu olup ahahaha yapılıyor.
:) Yok hayatım kocam henüz. Olunca ilk size haber edeceğim, kutlarız beraber hoş hoş.işin yok mu senin kutsal kocana sarıl
Sana ne? Sen kimsin erken olduğuna karar veriyorsun? İnsanlar o yaşta evleniyor, ama koca önemliydi de mi unutmuşum onu bak tüh.
Mahalle karısı sensin, çevrem erkekle dolu dediğin Tinder’da bulduğun mahallendeki arizona kertenkeleleri.Çok seviyesizsin mahalle karıları gibi benim bedenim seni ilgilendirmez alt bölgem de ki sevişmek benim kararım sokak karıları gibi bunlar ya eğitimsizlik ııyy varoşluk
Çok saygınlar ama unutma , önemli.Mahalle karısı sensin, çevrem erkekle dolu dediğin Tinder’da bulduğun mahallendeki arizona kertenkeleleri.
Kendimi yeterince rezil ettim, zirveyi hakaretle yapıp gideyim diyorsun. Anladık biz seniDaha yazmayacağım ıq düşüyor çok cahillik bana gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?