Sonunda Olanlar Oldu

Şans meselesi bende o tanıştığım hafta öpüştüğüm
Beyle seks yapmıyorum diye iletişimi bitirmeye gelen konum oldu yani şans kumar ayrıladabilirdiniz
Elbette ayrılsam da dünyanın sonu değildi. Belki başkasıyla evlenirdim belki de evlenmezdim. Evlenmek birincil amacım değil. En samimi arkadaşım bekar, 37 yaşında bakire. Ben mesela o yaşta bakire bir kadın olarak yaşayamazdım. Sevgililerim olurdu yine gezerdim tozardım. Belki daha özgür ve mutlu bir hayatım olurdu çocuksuz kocasız. Kocasız kalma ihtimali bence çok da kötü bir seçenek değil.

Yaşamayan kadına saygı duymuyorlar ve tercih etmiyorlar öyle karınları seks ihtiyacım bahanesine sığınıyorlar
Tamam o "iğrenç" erkekler tarafından tercih edilmemek bir ayrıcalık, bir lütuf olmalı. O bahaneye sığınıp da gelene kapıyı kapatırsınız, olur biter.

Ama üzülürdünüz yani Ayrılık acısı kötü oluyor risk çok niye o risklere gireyim canım tatlı

Çok sevdiğim ve beğendiğim birini bu sebepten kaybettim ve aynı hissi bulamıyorum onu napacağız peki
Tamam o "iğrenç" erkekler tarafından tercih edilmemek bir ayrıcalık, bir lütuf olmalı. O bahaneye sığınıp da gelene kapıyı kapatırsınız, olur biter.

Koca mikrobu bir başka aşkım, bilmiyor musun? Ondan gelecek hpvler, mantarlar, enfeksiyonlar bir başka. Gurur nişanesi olarak taşımalısın onları.
Tabi canım koca başka. İsterse önüne gelenle secmeden yatmış bir cybh bombası olsun, koca sonuçta.

Çok sevdiğim ve beğendiğim birini bu sebepten kaybettim ve aynı hissi bulamıyorum onu napacağız peki
E bırakın da o erkek de cinsel ilişkiyi tabi hale getiren kadınlara kalsın. Siz daha saygınlarına layıksınız. Böyle ilişki talep edenleri iğrenç buluyorsunuz ya, ne işiniz olur onunla?

Daha ne kadar saçmalanabilir bekliyorum
Yoo saçmalamıyorum. Bunlar sizin cümleleriniz. Seks isteyene iğrenç diyorsunuz ama aşık olduğumla yaşamak isterim de diyorsunuz. Şimdi bu adamdan hoşlanmışsınız ama ayrılmışsınız. Hoşlandığınıza göre aşık da olabilirdiniz, niye kestirip attınız o zaman? Acaba bir miktar bekaret gözetiyor olabilir misiniz? Yani yoksa durduk yere niye kendinizi üzesiniz ki?

Bir miktar mi? Fazla iyimsersin.

Bir miktar mi? Fazla iyimsersin.
Kendi yazıyor, ben yazdıklarını dikte ediyorum. Saçma diyor. Tek yaptığım şey, yazdıklarını toplamak ve paragraf sorusu çözer gibi ana fikre ulaşmak. Ki paragraf soruları uzmanlık alanımdır. Şimdi buradan çıkaracağımız sonuca göre saçmalayan ben değilim.

Ama üzülürdünüz yani Ayrılık acısı kötü oluyor risk çok niye o risklere gireyim canım tatlı
Ohoo ayrılık acısıysa ben ne aldatmalar ne ayrılık acıları yaşadım. Bugün hiç birini hatırlamıyorum. Acıdan kaçıp da hayatı ıskalamak daha saçma bence. İyi ki yaşadım hepsini.

96 lı olup seksi savunmak,zarı kaybedip ki nasıl kaybettiğin meçhul seks istemeyeni gerici yapmak,seks önemli diye ahkam kesmek ne kullanıyorsun hapmı
Evlilik kurumu kadını yıpratıyor diyip, tek eşliliği eleştirip bakireliği savunmak, ama koca da aramak ve 33 yaşında bakire olmak... Ne içtinse aynısından istiyorum. Mantar mı lsd mi bonzai mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…