- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Elbette ayrılsam da dünyanın sonu değildi. Belki başkasıyla evlenirdim belki de evlenmezdim. Evlenmek birincil amacım değil. En samimi arkadaşım bekar, 37 yaşında bakire. Ben mesela o yaşta bakire bir kadın olarak yaşayamazdım. Sevgililerim olurdu yine gezerdim tozardım. Belki daha özgür ve mutlu bir hayatım olurdu çocuksuz kocasız. Kocasız kalma ihtimali bence çok da kötü bir seçenek değil.Şans meselesi bende o tanıştığım hafta öpüştüğüm
Beyle seks yapmıyorum diye iletişimi bitirmeye gelen konum oldu yani şans kumar ayrıladabilirdiniz
Tamam o "iğrenç" erkekler tarafından tercih edilmemek bir ayrıcalık, bir lütuf olmalı. O bahaneye sığınıp da gelene kapıyı kapatırsınız, olur biter.Yaşamayan kadına saygı duymuyorlar ve tercih etmiyorlar öyle karınları seks ihtiyacım bahanesine sığınıyorlar
Elbette ayrılsam da dünyanın sonu değildi. Belki başkasıyla evlenirdim belki de evlenmezdim. Evlenmek birincil amacım değil. En samimi arkadaşım bekar, 37 yaşında bakire. Ben mesela o yaşta bakire bir kadın olarak yaşayamazdım. Sevgililerim olurdu yine gezerdim tozardım. Belki daha özgür ve mutlu bir hayatım olurdu çocuksuz kocasız. Kocasız kalma ihtimali bence çok da kötü bir seçenek değil.
Ama çok sayginlar, anlamazsın sen.Tamam o "iğrenç" erkekler tarafından tercih edilmemek bir ayrıcalık, bir lütuf olmalı. O bahaneye sığınıp da gelene kapıyı kapatırsınız, olur biter.
Tamam o "iğrenç" erkekler tarafından tercih edilmemek bir ayrıcalık, bir lütuf olmalı. O bahaneye sığınıp da gelene kapıyı kapatırsınız, olur biter.
Saygınlar mı iğrençler mi netleştirsek, ona göre yorum yapacağım aslında.Ama çok sayginlar, anlamazsın sen.
Niye sen 50 erkekten ayrılmıştın hani, alışmışsındırAma üzülürdünüz yani Ayrılık acısı kötü oluyor risk çok niye o risklere gireyim canım tatlı
Tabi canım koca başka. İsterse önüne gelenle secmeden yatmış bir cybh bombası olsun, koca sonuçta.Koca mikrobu bir başka aşkım, bilmiyor musun? Ondan gelecek hpvler, mantarlar, enfeksiyonlar bir başka. Gurur nişanesi olarak taşımalısın onları.
Niye sen 50 erkekten ayrılmıştın hani, alışmışsındır
E bırakın da o erkek de cinsel ilişkiyi tabi hale getiren kadınlara kalsın. Siz daha saygınlarına layıksınız. Böyle ilişki talep edenleri iğrenç buluyorsunuz ya, ne işiniz olur onunla?Çok sevdiğim ve beğendiğim birini bu sebepten kaybettim ve aynı hissi bulamıyorum onu napacağız peki
Tabi canım koca başka. İsterse önüne gelenle secmeden yatmış bir cybh bombası olsun, koca sonuçta.
E bırakın da o erkek de cinsel ilişkiyi tabi hale getiren kadınlara kalsın. Siz daha saygınlarına layıksınız. Böyle ilişki talep edenleri iğrenç buluyorsunuz ya, ne işiniz olur onunla?
Yoo saçmalamıyorum. Bunlar sizin cümleleriniz. Seks isteyene iğrenç diyorsunuz ama aşık olduğumla yaşamak isterim de diyorsunuz. Şimdi bu adamdan hoşlanmışsınız ama ayrılmışsınız. Hoşlandığınıza göre aşık da olabilirdiniz, niye kestirip attınız o zaman? Acaba bir miktar bekaret gözetiyor olabilir misiniz? Yani yoksa durduk yere niye kendinizi üzesiniz ki?Daha ne kadar saçmalanabilir bekliyorum
Anlamıyoruz , bi oylesiniz bi böyle. Şahan ' daki 6 çocuk anası bakire geliyor aklıma sizi görünce artık.Boş muhabbet anlıyorsunuz da makara peşindesiniz
Bir miktar mi? Fazla iyimsersin.Yoo saçmalamıyorum. Bunlar sizin cümleleriniz. Seks isteyene iğrenç diyorsunuz ama aşık olduğumla yaşamak isterim de diyorsunuz. Şimdi bu adamdan hoşlanmışsınız ama ayrılmışsınız. Hoşlandığınıza göre aşık da olabilirdiniz, niye kestirip attınız o zaman? Acaba bir miktar bekaret gözetiyor olabilir misiniz? Yani yoksa durduk yere niye kendinizi üzesiniz ki?
Evlilik kurumu kadını yıpratıyor diyip, tek eşliliği eleştirip bakireliği savunmak, ama koca da aramak ve 33 yaşında bakire olmak... Ne içtinse aynısından istiyorum. Mantar mı lsd mi bonzai miDaha ne kadar saçmalanabilir bekliyorum
Kendi yazıyor, ben yazdıklarını dikte ediyorum. Saçma diyor. Tek yaptığım şey, yazdıklarını toplamak ve paragraf sorusu çözer gibi ana fikre ulaşmak. Ki paragraf soruları uzmanlık alanımdır.Bir miktar mi? Fazla iyimsersin.
Ohoo ayrılık acısıysa ben ne aldatmalar ne ayrılık acıları yaşadım. Bugün hiç birini hatırlamıyorum. Acıdan kaçıp da hayatı ıskalamak daha saçma bence. İyi ki yaşadım hepsini.Ama üzülürdünüz yani Ayrılık acısı kötü oluyor risk çok niye o risklere gireyim canım tatlı
Evlilik kurumu kadını yıpratıyor diyip, tek eşliliği eleştirip bakireliği savunmak, ama koca da aramak ve 33 yaşında bakire olmak... Ne içtinse aynısından istiyorum. Mantar mı lsd mi bonzai mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?