• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Evlenen ya da bekareti kaybeden arkadaşlarım hep bi vajinal mantar bi idrar enfeksiyonu vs yaşadılar tabi herkeste olacak diye kaide yok
Sistit(idrar yolu enfeksiyonu) kraliçesi olarak yorum yapayım. Çünkü kronikleşen bir hastalığımdır kendisi çocukluğumdan beri. Hala da çekmekteyim ara ara. Umumi tuvaletler, çiş tutma, yanlış iç çamaşırı seçimi, hijyen eksikliği bile etkili oluyor enfeksiyon oluşması için. İlla aktif bir cinsel yaşam şart değil yani. Ben umumi tuvalet kullanımı dolayısı ile senede birkaç defa yaşıyorum bu eziyeti.

ne kadar yanlış anlamışsınız.Kadın hassas varlık zarını vereceğin insan en azından aşık olduğu biri olmalı çünkü bekareti kaybettiyseniz bilirsiniz acı var ve enfeksiyon var Avrupa değil tabular var kadına destek olacak adam lazım ama yok ya da çok az öyle adam var ve bu kız onu yaşamayarak iyi yapmış zarı koruma değil kendini koruma benim olayım
Derken yaşlandı ve öldü...

Zarına başlayacağım şimdi ya, gerçekten çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca.

Enfeksiyon varmışmış. Hiç sevişmemiş birine göre ne çok şey biliyorsun haha. Kendine dikkat edip korunursan hiçbir şey olmaz. Ama sizin gibiler korunmayı da bilmiyor, evlenince sen de her yıl bir tane pırtlatırsın artık. Menopoza girmeden evlenebilirsen tabii.

Evlenen ya da bekareti kaybeden arkadaşlarım hep bi vajinal mantar bi idrar enfeksiyonu vs yaşadılar tabi herkeste olacak diye kaide yok
Alınacak risklerin artısı eksisi önemlidir. Eğer herkes enfeksiyondan korkup geri çekilseydi insan ırkının soyu kururdu.
Yani biz buna alınacak mantıklı riskler diyoruz. :deli:

Git başka yere saldır sen seks yaptın diye herkes yapmak zorunda değil
Derken yaşlandı ve öldü...

Zarına başlayacağım şimdi ya, gerçekten çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca.

Enfeksiyon varmışmış. Hiç sevişmemiş birine göre ne çok şey biliyorsun haha. Kendine dikkat edip korunursan hiçbir şey olmaz. Ama sizin gibiler korunmayı da bilmiyor, evlenince sen de her yıl bir tane pırtlatırsın artık. Menopoza girmeden evlenebilirsen tabii.

Bakirelerde de oluyor. Yeğenim bakire idrar yolu enfeksiyonu yaşıyor sık sık. Bakirelik kız çocuklarını ilk yıllarda korumak içindir. Bebekken hayatta kalmamıza yarayan bir şeyin ilk kez giriş yapıldığında kanamasını kötü niyetlerine ortak eden eril zihniyeti biz kadınlar en azından önemsememeliyiz. Biz kendimizi bir parça kana indirgersek erkekler tabii ki yapar. Yapmayın lütfen

E üyelere ne diye o zaman kocan sormuştur zarını nerede kaybettin temalı yorumlar yapıyorsunuz? O zaman bu sorunun hiçbir önemli olmamalı. Kadın geçmişte aşık olmuş yaşamış, sonra başka birine aşık olmuş ve evlenmiş deyip geçilmeli sizin bu yorumda iddia ettiğinize göre. Kusura bakmayın ama yine dedikleriniz birbirini tutmuyor.
pembekuvars30 pembekuvars30 şu sorumu rica etsem yanıtlar mısınız?

O temalı soru sormadım burda ahkam kesen kadınlar yeri geliyor kocasına süt dökmüş kedi gibi oluyor.Hava atar gibi benim kocam sormadı yazıyorlar erkekler o kadar deneyim kazanıyor ki artık kadının yapıp yapmadığını bile anlayabiliyorlar o yüzden sormasına gerek kalmıyor isteyen Yaşar ama erkekler o kadar cinsellik yaşayan kadınlardan yüz buldu ki bunu tabi hale getirmeye başladılar sanki hakları gibi eşime saklarım kime ne yani
pembekuvars30 pembekuvars30 şu sorumu rica etsem yanıtlar mısınız?

O temalı soru sormadım burda ahkam kesen kadınlar yeri geliyor kocasına süt dökmüş kedi gibi oluyor.Hava atar gibi benim kocam sormadı yazıyorlar erkekler o kadar deneyim kazanıyor ki artık kadının yapıp yapmadığını bile anlayabiliyorlar o yüzden sormasına gerek kalmıyor isteyen Yaşar ama erkekler o kadar cinsellik yaşayan kadınlardan yüz buldu ki bunu tabi hale getirmeye başladılar sanki hakları gibi eşime saklarım kime ne yani
Tamam sen söyle kocana ben sürtüştum diye, en azından dürüst ol, o zaman tutarlı olursun.

Ben net söylüyorum size, sevgilimle ikinci haftamızda seks yaptık. On yıldır beraberiz, yedi yıldır evliyiz. Henüz bir kere bile bana kimle seviştin, kaç sevgilin oldu demedi. Sormadı dahi. Hatta bir eski sevgilimin ismini ortak arkadaşlarımızın olması ve hala merhabalaşma şeklinde irtibatımızın olduğunu da biliyor. Onunla ne yaşadın da demedi. Soramayacağını da çok iyi bilir. Bakın ben size net cevabı veriyorum. Böyle erkekler çok. Siz önyargılısınız

E cinsellik yaşayan kadınlardan yüz bulsalar ne olur? Belki aşık olup yaşıyorlardır, belki de öyle istedikleri için. Hem size göre de bekaretin önemi yoktu. Tabi hale gelmesi ne sakınca doğurabilir ki? Siz aşık olduğunuza ya da kocanıza saklamak isteyebilirsiniz ve reddedersiniz o "iğrenç" erkekleri. Hem dediğinize göre çevrenizde "saygın" beyler de varmış. Size gam ne tasa ne? :KK50:

Şans meselesi bende o tanıştığım hafta öpüştüğüm
Beyle seks yapmıyorum diye iletişimi bitirmeye gelen konum oldu yani şans kumar ayrıladabilirdiniz
Ben net söylüyorum size, sevgilimle ikinci haftamızda seks yaptık. On yıldır beraberiz, yedi yıldır evliyiz. Henüz bir kere bile bana kimle seviştin, kaç sevgilin oldu demedi. Sormadı dahi. Hatta bir eski sevgilimin ismini ortak arkadaşlarımızın olması ve hala merhabalaşma şeklinde irtibatımızın olduğunu da biliyor. Onunla ne yaşadın da demedi. Soramayacağını da çok iyi bilir. Bakın ben size net cevabı veriyorum. Böyle erkekler çok. Siz önyargılısınız

Çok çeşitli bir coğrafyada yaşıyoruz. Herkesin yaşadığı ve büyüdüğü sosyo kültürel ortam çok farklı. Bu tarz konularda hangi zihniyette olursak olalım karşı tarafa saygı duymalıyız diye düşünüyorum.

Ben bekarete önem veriyorum diyen de aşağılanmamalı, aksini savunan da. Biz kadınlar kendi aramızda böyle tartışırsak erkekler ne yapmaz? Tabiki de bu durumu kullanır.
Umutsuz bambaşka bir vaka ve troll’leyip dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Bence ona verilecek en iyi cevap prim vermemek.

E cinsellik yaşayan kadınlardan yüz bulsalar ne olur? Belki aşık olup yaşıyorlardır, belki de öyle istedikleri için. Hem size göre de bekaretin önemi yoktu. Tabi hale gelmesi ne sakınca doğurabilir ki? Siz aşık olduğunuza ya da kocanıza saklamak isteyebilirsiniz ve reddedersiniz o "iğrenç" erkekleri. Hem dediğinize göre çevrenizde "saygın" beyler de varmış. Size gam ne tasa ne? :KK50:
Cinsellik yaşayan kadınlar yüzünden saklaya saklaya altın olmadı bacak araları, ondan ağlıyorlar.

Yaşamayan kadına saygı duymuyorlar ve tercih etmiyorlar öyle kadınları seks ihtiyacım bahanesine sığınıyorlar

Nasıl bir çevresi varsa Türkiye'de böyle erkekler olabileceğine inanmıyor. Ama bir yandan da "burası Avrupa değil" deyip bu zihniyeti onaylıyor da.

Back