- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ne denkmiş arkadaş insan hayret ediyor.Aksine heyecanlı bi yaşantı ve dengini bulmak için yapılan görüşmeler
Kadın düşmanlığının ne olduğunu bilmiyorsun. Bekaret dediğin şey ataerkil sistemin kadını erkeğin malı yapıp işaretleyebilmek için uydurduğu bir şey. Uzun süredir kafası senin kadar karışık birine rastlamamıştım valla.Onlar sitem değil bu sitede Kadın kadın düşmanı daha konu açmıyorum çünkü sitede ne kadar stres atmak isteyen klavye şövalyeleri varsa toplanmış yazıyor ahahaha
Ya arada bir noktalama işareti falan kullanın lütfen. Ne anlatmak istediniz şu yorumda? Nefes nefese sıralanan cümleler gibi, hiçbir şey anlaşılmıyor.Onlar sitem değil bu sitede Kadın kadın düşmanı daha konu açmıyorum çünkü sitede ne kadar stres atmak isteyen klavye şövalyeleri varsa toplanmış yazıyor ahahaha
Kıyamam ya , ihtimal bile veremiyor.Sormuştur bence zaten ama siz bilirsiniz yine ahahaha
50 kişi arasından bi tane denk çıkmadı mı? Tüh, yeterince saygın değillerse demekAksine heyecanlı bi yaşantı ve dengini bulmak için yapılan görüşmeler
Ya arada bir noktalama işareti falan kullanın lütfen. Ne anlatmak istediniz şu yorumda? Nefes nefese sıralanan cümleler gibi, hiçbir şey anlaşılmıyor.
Kadın düşmanı olan bizler değiliz. Tam tersi bir durum söz konusu, aksine dostuz. Kadını kadın olduğu için, kadın yapan şeyleri için yargılayan ve ötekileştiren her şeye karşıyız. Bu konu da onlardan bir tanesi. O zar mı şimdi kadına değer biçen? Sabahtan beri onun korunması gerektiği temelli yorumlar yapıyorsunuz. Korumayan kadınlara karşı bakış açınız enteresan. Erkeklere zaten direkt iğrenç dediniz. E şimdi ben niye durduk yere kadın düşmanı oluyorum? Nefret içeren yorum yapan ben değilim ki.
Hep mağaradan dün çıkmışları bulmuş, dengi de değilmiş baksana ondanKıyamam ya , ihtimal bile veremiyor.
Kesin sormuştur da sen anlamamışsındırKıyamam ya , ihtimal bile veremiyor.
50 kişi arasından bi tane denk çıkmadı mı? Tüh, yeterince saygın değillerse demek
Bekaret küçük kız çocuklarını enfeksiyondan koruması içindir. 20 30 yaşındaki kadınları değil. Siz bekareti kaybedince enfeksiyon kapmıyorsunuz. Öyle olsaydı tüm evli kadınların sürekli enfeksiyonla uğraşması gerekirdi.ne kadar yanlış anlamışsınız.Kadın hassas varlık zarını vereceğin insan en azından aşık olduğu biri olmalı çünkü bekareti kaybettiyseniz bilirsiniz acı var ve enfeksiyon var Avrupa değil tabular var kadına destek olacak adam lazım ama yok ya da çok az öyle adam var ve bu kız onu yaşamayarak iyi yapmış zarı koruma değil kendini koruma benim olayım
Yalnız zar enfeksiyondan korumuyor biliyorsunuz değil mi?ne kadar yanlış anlamışsınız.Kadın hassas varlık zarını vereceğin insan en azından aşık olduğu biri olmalı çünkü bekareti kaybettiyseniz bilirsiniz acı var ve enfeksiyon var Avrupa değil tabular var kadına destek olacak adam lazım ama yok ya da çok az öyle adam var ve bu kız onu yaşamayarak iyi yapmış zarı koruma değil kendini koruma benim olayım
Duyamayacağım kadar sessiz sorduysa demek. Belki paralel evrende sormuştur.Kesin sormuştur da sen anlamamışsındır
Bebeklik döneminde vajina ve makat mesafesi yakın olduğu için enfeksiyondan koruyor ya. Onu söylüyor arkadaş da onu biraz abartılı algılamış.Yalnız zar enfeksiyondan korumuyor biliyorsunuz değil mi?
Allahım kendi anatomilerinden haberleri yok daha...
Kimsenin başını yakmak için dua edemem kusura bakma. Döner dolaşır beni bulur allah korusunYine birilerine dert oldum çok şükür dua et bulurum belki kız ahahaha
E üyelere ne diye o zaman kocan sormuştur zarını nerede kaybettin temalı yorumlar yapıyorsunuz? O zaman bu sorunun hiçbir önemli olmamalı. Kadın geçmişte aşık olmuş yaşamış, sonra başka birine aşık olmuş ve evlenmiş deyip geçilmeli sizin bu yorumda iddia ettiğinize göre. Kusura bakmayın ama yine dedikleriniz birbirini tutmuyor.ne kadar yanlış anlamışsınız.Kadın hassas varlık zarını vereceğin insan en azından aşık olduğu biri olmalı çünkü bekareti kaybettiyseniz bilirsiniz acı var ve enfeksiyon var Avrupa değil tabular var kadına destek olacak adam lazım ama yok ya da çok az öyle adam var ve bu kız onu yaşamayarak iyi yapmış zarı koruma değil kendini koruma benim olayım
Geçen de bi tanesi yıkayarak virüsleri öldüreceğini savunuyordu. Bu cehalet bizi bitirecek...Bebeklik döneminde vajina ve makat mesafesi yakın olduğu için enfeksiyondan koruyor ya. Onu söylüyor arkadaş da onu biraz abartılı algılamış.
Bekaret küçük kız çocuklarını enfeksiyondan koruması içindir. 20 30 yaşındaki kadınları değil. Siz bekareti kaybedince enfeksiyon kapmıyorsunuz. Öyle olsaydı tüm evli kadınların sürekli enfeksiyonla uğraşması gerekirdi.
Ben yaşamadım valla yaşayan da duymadım ne ablalarımda ne kuzenlerimde. Bu tamamen temizlikle alakalı bir durumdur. Pis adamları bulmuşlardır zarla ne alakası var.İlk ilişkiden sonra vajinal mantar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan karınlar troll mü
Şimdi siz sürtünerek enfeksiyondan korunduğunuza mı inanıyorsunuz gerçektenİlk ilişkiden sonra vajinal mantar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan karınlar troll mü
Sistit(idrar yolu enfeksiyonu) kraliçesi olarak yorum yapayım. Çünkü kronikleşen bir hastalığımdır kendisi çocukluğumdan beri. Hala da çekmekteyim ara ara. Umumi tuvaletler, çiş tutma, yanlış iç çamaşırı seçimi, hijyen eksikliği bile etkili oluyor enfeksiyon oluşması için. İlla aktif bir cinsel yaşam şart değil yani. Ben umumi tuvalet kullanımı dolayısı ile senede birkaç defa yaşıyorum bu eziyeti.İlk ilişkiden sonra vajinal mantar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan karınlar troll mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?