- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bak uyariyorimcanım doktorlar başına bela almamak için böyle şeylerin üzerinde durmuyorlar
gözün Aydın kııııaazzz bebek geliyor bebeeekkkk❤
Tabikisi yapmaz öyle bir şey doktor. Merak etme bakiresin. Yüzyılın bakiresi.Sacma yani soyledigin
Doktor neden rahatlatmak icin soylesin
O zaman hic bir hastaya da uzulmesin diye hastalığını soylememesi lazim
Bâkir kelimesi köken olarak el değmemiş anlamına gelir; bekâret/bâkir/bâkire derken kast edilen budur aslında. Tam birleşme dışında her şeyi yaşayıp sadece "zar" yerli yerinde kalınca bâkire mi olunuyor? Üstüne üstlük bunun ahkâmı nasıl kesilebiliyor?Hayir oyle birsey olmadi
O yuzden bekaret diye ahkam keserim
bebeğim başı girdiyse zaten daha neresi kalıyor ki dhdkslsnnslslssBak uyariyorim
Bu konuda dalgaya alacaksan yazma
Psikolojimi bozdunuz yahu
Doktor niye yalan soylesin
Ya gerdek gecesi tekrar kanamazsaTabikisi yapmaz öyle bir şey doktor. Merak etme bakiresin. Yüzyılın bakiresi.
Bakireliğin kraliçesi.
Bize bakireliğin resmini yapar mısın?
artık bitti o ,umutsuz diktirecek yer arasın bence ,tabi bebek gelmezse dhsködçdşdşdYa gerdek gecesi tekrar kanamazsa
Diktirince de sıcak suya oturtup anlıyomuş erkekler diyolla...artık bitti o ,umutsuz diktirecek yer arasın bence ,tabi bebek gelmezse dhsködçdşdşd
Akşamdan suya bastırınca yumuşuyormuş baklagiller gibi herhalde.Diktirince de sıcak suya oturtup anlıyomuş erkekler diyolla...
Ahahahahahahahahhaa yarıldım djdklslslsşsAkşamdan suya bastırınca yumuşuyormuş baklagiller gibi herhalde.
umutsuz şimdi iş yerinde leğen arıyordur ahahhahahahhahshdjdmdlddDiktirince de sıcak suya oturtup anlıyomuş erkekler diyolla...
Ya ben bunu da anlamıyorum,28 inde evlenmemiş biriyse illa gerçek anlamda ilişki yaşamak zorunda mı bu insan,belki evlenince yaşamak istiyor tabulara da saygı göstermek gerekir28 yaşında kadın da sürttürerek ilişki yaşadım demeye utansın yahu
Evlenince yaşamak isteyen, tabuları olan insan evlenmeyi bekler. Ona sürtüneyim, bununla oral yapayım, öbürüne honka honka yaptırayım ama kızlık zarım yerinde dursun şeklinde yaşayışın saygı duyulacak bir tarafı yoktur.Ya ben bunu da anlamıyorum,28 inde evlenmemiş biriyse illa gerçek anlamda ilişki yaşamak zorunda mı bu insan,belki evlenince yaşamak istiyor tabulara da saygı göstermek gerekir
Yahu kizlik zarim bozulmamis hem icine girmedi kiYa gerdek gecesi tekrar kanamazsa
Diktirilecek bir durum yokDiktirince de sıcak suya oturtup anlıyomuş erkekler diyolla...
Belli olmaz o işler umutsuz, çok güvenme.Yahu kizlik zarim bozulmamis hem icine girmedi ki
Kanda zedelenmeden dolayi gelmis
neden bu kadar eminsin ? Başı girmişse geriye ne kalmış söylesene bacımDiktirilecek bir durum yok
Bası girmedi oyle birsey olmadi diyorumneden bu kadar eminsin ? Başı girmişse geriye ne kalmış söylesene bacım
başı girmediyse kukun niye kanasın ısırık mı attıBası girmedi oyle birsey olmadi diyorum
Doktora mi inanayim sana miBelli olmaz o işler umutsuz, çok güvenme.
Girmeden düşünce gücüyle mi zedeledi peki?Bası girmedi oyle birsey olmadi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?