- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.955
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bire bir umutsuz işte. Koşa koşa doktora gidiyor zarım patladı mı diyeŞebnem Sheffer. Annesiyle giderdi her yere sevgilisinin evine bile. Elinde rapor gezerdio dönemki sevgilisi de o rapor eski ne bakiresi demişti de koşturup yenisini almıştı
Şebnem Sheffer. Annesiyle giderdi her yere sevgilisinin evine bile. Elinde rapor gezerdio dönemki sevgilisi de o rapor eski ne bakiresi demişti de koşturup yenisini almıştı
Bu paparazzi dönemleri televole miydi ne izlemek hem de yeni ergendim ben tabiiTüm ayrıntılarıyla hatırlamak peki?
Yalnız değilsin merak etme ahshhs
Neler izlemişiz yaa...
Ahahha geçmiş olsun. Pembemsi kandır bekaret kanı. Suludur baya. Tazedir. Regl kanına benzemez.Benden gelen pembemsi bir kandi
Bekaret kani bayrak kirmizisi diye biliyorum dogruysa
Doktor seni rahatlatmak için demiştir ya da para için bakirelik gitmiş bilgineYoo oyle birsey yok
Ay ne rezilliktiŞebnem Sheffer. Annesiyle giderdi her yere sevgilisinin evine bile. Elinde rapor gezerdio dönemki sevgilisi de o rapor eski ne bakiresi demişti de koşturup yenisini almıştı
Bi de doksanlarda bi manken vardı, kimdi hatırlamıyorum bakireyim diye gezerdi ortalıkta. Rapor falan almıştı hattabenim de aklıma o geldi.
Ay ergenliğimizde nebçim şeylerle dolmuş kafalarımızayy evet hatta sevgilisi de bi sürü magazin muhabirini toplayıp Ş... biz seninle ne geceler yaşadık konuşturma beni falan demişti : D hala aklımda kalmış
Anal diye biliyom ben ama yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltsin. 18-25 arası sürtünme, 25+ anal diye öğrettilerdi bizeNasil yasanmasi gerekiyor
ahahhahahahha ciddi ciddi okudumAnal diye biliyom ben ama yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltsin. 18-25 arası sürtünme, 25+ anal diye öğrettilerdi bize
Allah'tan açmamış ağzını.ayy evet hatta sevgilisi de bi sürü magazin muhabirini toplayıp Ş... biz seninle ne geceler yaşadık konuşturma beni falan demişti : D hala aklımda kalmış
Şebnem Schaefer galiba.Bi de doksanlarda bi manken vardı, kimdi hatırlamıyorum bakireyim diye gezerdi ortalıkta. Rapor falan almıştı hattabenim de aklıma o geldi.
Umutsuzun boyu şebnemin bacağı kadar. Ordan hesaplaŞebnem Schaefer galiba.Ama kadın çok güzel. Umutsuz sen de Şebnem Hanım kadar güzel misin?
Sacma yani soylediginDoktor seni rahatlatmak için demiştir ya da para için bakirelik gitmiş bilgine
canım doktorlar başına bela almamak için böyle şeylerin üzerinde durmuyorlarSacma yani soyledigin
Doktor neden rahatlatmak icin soylesin
O zaman hic bir hastaya da uzulmesin diye hastalığını soylememesi lazim
Çok hoş hatun ama.Umutsuzun boyu şebnemin bacağı kadar. Ordan hesapla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?