- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.955
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
BanaDoktora mi inanayim sana mi
Surtunme yoluyla iliskilerde tahris yada zedelenmeden dolayi kan gelebiliyormuşbaşı girmediyse kukun niye kanasın ısırık mı attı
Sirf korkutmak panik yaptirmak icin gaz veriyorsun degil miGirmeden düşünce gücüyle mi zedeledi peki?
aynen canım sen öyle zannet , adam da zaten sana bok atacak yer aramış direkt ,öyle birine de kendini düdüklettin bravoSurtunme yoluyla iliskilerde tahris yada zedelenmeden dolayi kan gelebiliyormuş
Bu tabi kizlik zarinin bozuldugu anlamina gelmiyor
Hee olduu
Yok sen anatomini bilmiyorsun.Sirf korkutmak panik yaptirmak icin gaz veriyorsun degil mi
ilişki yaşayanlar sana akıl veriyor hala bakireyim diye kendini paralayacaksınSirf korkutmak panik yaptirmak icin gaz veriyorsun degil mi
Yahu bu dediklerimi doktor soylediaynen canım sen öyle zannet , adam da zaten sana bok atacak yer aramış direkt ,öyle birine de kendini düdüklettin bravo
Ya sen hiç korkar mısın? Hepimizden iyi biliyorsun aslında nasıl bozulur nasıl bozulmaz.Sirf korkutmak panik yaptirmak icin gaz veriyorsun degil mi
Diktirilecek bir durum yok
Doktor arkandan ne dalga geçmiştir yalnız umutsuz. Anlatıyordur şimdi geçen bir hasta geldi 30 yaşında ve sürtünmüş diyeYahu bu dediklerimi doktor soyledi
Adamla ne ilgisi var
Valla pek bilgili degilim bu konulardaYa sen hiç korkar mısın? Hepimizden iyi biliyorsun aslında nasıl bozulur nasıl bozulmaz.
Bunlara ben de saygı duyamıyorum evetEvlenince yaşamak isteyen, tabuları olan insan evlenmeyi bekler. Ona sürtüneyim, bununla oral yapayım, öbürüne honka honka yaptırayım ama kızlık zarım yerinde dursun şeklinde yaşayışın saygı duyulacak bir tarafı yoktur.
Ne sandın? Garanti olsun diye çift dikiş bile attırır.Olsa diktirecektin?
ilaç kullanıp +prezervatifle hamile kalanlar nasıl kalıyor peki ?Hee olduu
düdükleyen doktor değil ya tabiki adamla ilgisi var ,tek başına mı sürtündün yoksaYahu bu dediklerimi doktor soyledi
Adamla ne ilgisi var
Kız daha bakireyim deyip duruyor ama. Açık açık yazdı ne yaşadıklarını. Doktora bekaret kontrolüne gidecek derecede bir şeyler yaşanmış. Daha bakireyim diyor, 30 yaşındaymış bu arada 28 de değil.Ya ben bunu da anlamıyorum,28 inde evlenmemiş biriyse illa gerçek anlamda ilişki yaşamak zorunda mı bu insan,belki evlenince yaşamak istiyor tabulara da saygı göstermek gerekir
Ne sandın? Garanti olsun diye çift dikiş bile attırır.
Ben diyorum adam yok, hayali... yastığa falan sürtünmüştür kesin.düdükleyen doktor değil ya tabiki adamla ilgisi var ,tek başına mı sürtündün yoksa
yastığa sürtünüp doktora Zar baktırmaya gidecek kapasite var ,inanırımBen diyorum adam yok, hayali... yastığa falan sürtünmüştür kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?