- 22 Mart 2021
- 2.492
- 20.104
- 258
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Aslinda inanmiyordu..
Ona pr denk geldi.Yani adam zaten sarki soyleyemediginin farkindaydi.Bu bir ozguven veya bir inanc degil planli bir sekilde yapilmis hamleydi.Yani adam Trol degildi,torellerin aga babasiydi :) Tabi arkasina aldigi medya destegi ve yapimcilarin eline tutusturmus oldugu text'lerde var.
Popstar sadece bir ses yarismasindan ibaret degildi o zamanlar..
Bir reyting furyasiydi.
Aksi takdirde sesi olan adam cikipta muzla,nane nane'yle kendisine guldurmezdi.
Ben aptal degilim,makine Muehndisi'yim diyerek de arsa cikti zaten :)
Aslinda adam cebini doldurdu,cidden sarki soyleyebilseydi belki bu kadar adindan bahsedilmeyecekti..
Ajdar sadece o yıllarda mı kaldı sanıyorsunuz? En az 20 yıldır Ajdar var ve sosyal medyada, çeşitli video paylaşım ve canlı yayın sitelerinde devam etti. Bir insan hiçbir açık vermeden, 20 yıl nasıl devam edebilir bir role? Ömürlük rolü kimler yapar? Kendi yalanlarına inanmış mental rahatsız insanlar yapar ve bu insanların hepsi de aptal olmaz. Çok zeki insanlar da var aralarında, senden benden zeki. (Örneğin seri katiller, narsistler, sosyopatlar vb)
Hiç denk gelip kendi canlı yayınında Ajdar'ı izlediniz mi? Ben hobi olarak böyle insanları ara ara yoklarım ve kendimce psikolojik çözümlemeler yaparım, seviyorum böyle oyunlar oynamayı. Younow, tiktok vb pek çok uygulamada bulundu Ajdar ve saatlerce yayınlar yaptı. Oturup tüm yayınlarını sonuna kadar izlemedim elbette ama tek bir yorum bile görmedim ki bir yayında denk gelmiş olayım da "Geçen yayında belli ettin kendini trollsün ya" denilsin. O adam aynen öyle bir adam. İnanıyor.
Bahar Candan filan deseniz neyse.