• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Aslinda inanmiyordu..
Ona pr denk geldi.Yani adam zaten sarki soyleyemediginin farkindaydi.Bu bir ozguven veya bir inanc degil planli bir sekilde yapilmis hamleydi.Yani adam Trol degildi,torellerin aga babasiydi :) Tabi arkasina aldigi medya destegi ve yapimcilarin eline tutusturmus oldugu text'lerde var.
Popstar sadece bir ses yarismasindan ibaret degildi o zamanlar..
Bir reyting furyasiydi.
Aksi takdirde sesi olan adam cikipta muzla,nane nane'yle kendisine guldurmezdi.
Ben aptal degilim,makine Muehndisi'yim diyerek de arsa cikti zaten :)
Aslinda adam cebini doldurdu,cidden sarki soyleyebilseydi belki bu kadar adindan bahsedilmeyecekti..

Ajdar sadece o yıllarda mı kaldı sanıyorsunuz? En az 20 yıldır Ajdar var ve sosyal medyada, çeşitli video paylaşım ve canlı yayın sitelerinde devam etti. Bir insan hiçbir açık vermeden, 20 yıl nasıl devam edebilir bir role? Ömürlük rolü kimler yapar? Kendi yalanlarına inanmış mental rahatsız insanlar yapar ve bu insanların hepsi de aptal olmaz. Çok zeki insanlar da var aralarında, senden benden zeki. (Örneğin seri katiller, narsistler, sosyopatlar vb)

Hiç denk gelip kendi canlı yayınında Ajdar'ı izlediniz mi? Ben hobi olarak böyle insanları ara ara yoklarım ve kendimce psikolojik çözümlemeler yaparım, seviyorum böyle oyunlar oynamayı. Younow, tiktok vb pek çok uygulamada bulundu Ajdar ve saatlerce yayınlar yaptı. Oturup tüm yayınlarını sonuna kadar izlemedim elbette ama tek bir yorum bile görmedim ki bir yayında denk gelmiş olayım da "Geçen yayında belli ettin kendini trollsün ya" denilsin. O adam aynen öyle bir adam. İnanıyor.

Bahar Candan filan deseniz neyse.

Ajdar sadece o yıllarda mı kaldı sanıyorsunuz? En az 20 yıldır Ajdar var ve sosyal medyada, çeşitli video paylaşım ve canlı yayın sitelerinde devam etti. Bir insan hiçbir açık vermeden, 20 yıl nasıl devam edebilir bir role? Ömürlük rolü kimler yapar? Kendi yalanlarına inanmış mental rahatsız insanlar yapar ve bu insanların hepsi de aptal olmaz. Çok zeki insanlar da var aralarında, senden benden zeki. (Örneğin seri katiller, narsistler, sosyopatlar vb)

Hiç denk gelip kendi canlı yayınında Ajdar'ı izlediniz mi? Ben hobi olarak böyle insanları ara ara yoklarım ve kendimce psikolojik çözümlemeler yaparım, seviyorum böyle oyunlar oynamayı. Younow, tiktok vb pek çok uygulamada bulundu Ajdar ve saatlerce yayınlar yaptı. Oturup tüm yayınlarını sonuna kadar izlemedim elbette ama tek bir yorum bile görmedim ki bir yayınına denk gelmiş olayım da "Geçen yayında belli ettin kendini trollsün ya" denilsin. O adam aynen öyle bir adam. İnanıyor.

Tiktoku mu varmış ya merak ettim bakayım :D

Tiktoku mu varmış ya merak ettim bakayım :KK70:

Bakın bakalım ama dikkat edin, brain damage almadan çıkmaya çalışın ahshs
(Hiç sanmam ama) Adam şu saatten sonra çıkıp "Hepinizi trolledim Allaaan keklerii ehehe" dese, büyüksün abi der sonraki yayınlarına ceketimin düğmesini ilikleyip anca öyle girerim, Hollywood oyuncuları kim köpek, adam 20 yıl Ajdar'ı oynamış, büyük usta derim ahshs

Son düzenleme:

Hiç denk gelip kendi canlı yayınında Ajdar'ı izlediniz mi? Ben hobi olarak böyle insanları ara ara yoklarım ve kendimce psikolojik çözümlemeler yaparım, seviyorum böyle oyunlar oynamayı. Younow, tiktok vb pek çok uygulamada bulundu Ajdar ve saatlerce yayınlar yaptı. Oturup tüm yayınlarını sonuna kadar izlemedim elbette ama tek bir yorum bile görmedim ki bir yayında denk gelmiş olayım da "Geçen yayında belli ettin kendini trollsün ya" denilsin. O adam aynen öyle bir adam. İnanıyor.

Adam ekran disinda da boyle mi sence ?
Yillarca Black Metal yapmis gruplar,sahnelerde ates yutup nefret kusan kesim.Kameralar kapandiginda asiri dindar oluyor..
Duzenli bir aile hayatina mensup oluyorlar..
Ben inanmiyorum Ajdarin bu sekilde olduguna.Ekran karsinda bu sekilde tutundugu icin ayni duzlemde hareket etmekte diretiyor sadece.
Bu inanmislikla alakali bir durum degil,taninmislikla ve buradan yurume aliskanligiyla dogru orantili bir edim.
Yarin umutsuzun konularina yazmayi birakasak,tamamen farkli bir kimlige burunup gelir..
İlgi nereden gelirse bazi kesim buna uygun davranmak icin rol icabi kendince evirilir.
Ajdar kendi yalanina inanmis biri degil,ilgi cekmeyi iyi bildigi icin gudulemis kendisini ekran karsinda..
O isiklar kapandiginda ajdari ne sen ne de ben taniyamayiz..Ben bu sekilde dusunuyorum.
Tamamen numara..Sana gore de gercektir..O da aramizdaki hissiyat farki..

Adam ekran disinda da boyle mi sence ?
Yillarca Black Metal yapmis gruplar,sahnelerde ates yutup nefret kusan kesim.Kameralar kapandiginda asiri dindar oluyor..
Duzenli bir aile hayatina mensup oluyorlar..
Ben inanmiyorum Ajdarin bu sekilde olduguna.Ekran karsinda bu sekilde tutugundugu icin ayni duzlemde hareket etmekte diretiyor sadece.
Bu inanmislikla alakali bir durum degil,taninmislikla ve buradan yurume aliskanligiyla dogru orantili olarak edinmis oldugu sahne kimligi..
Yarin umutsuzun konularina yazmayi birakasak,tamamen farkli bir kimlgine burunup gelir..
İlgi nerede gelirse bazi kesim onu olmak icin diretir..
Ajda kendi yalanina inanmis biri degil,ilgi cekmeyi iyi bildigi icin gudulemis kendisini ekran karsinda..
O isiklar kapandiginda ajdari ne sen ne de ben taniyamayiz..Ben bu sekilde dusunuyorum.
Tamamen numara..

Mimik ve jestleri iyi okurum, kendi rahatsızlığımdan ötürü (Bipolarım). O an odağıma aldığım insanlardaki ufak duygu değişimlerini, saniyelik bakış, dudak bükme, göz kaçırma, burun kaşıma, çenesini sıkıp sıkmadığına ve nefesini derin çekip çekmemesine kadar fark ediyor, seslerindeki ton değişimlerini iyi yakalıyorum istemsizce. Çok fazla ayrıntı yakaladığım için de mevzudan çabuk kopup duyguyu kopyalamaya ya da savunmaya geçmeye başlıyorum (Eskiden kontrolü daha zordu, artık savrulmamayı öğrendim).

Adamın açığını görmedim canlıda. Size o kadar söyleyeyim.
Ancak elbette %100 eminim demem, hata payı da bırakırım. Bu benim gözlemim.

Mimik ve jestleri iyi okurum, kendi rahatsızlığımdan ötürü (Bipolarım). O an odağıma aldığım insanlardaki ufak duygu değişimlerini, saniyelik bakış, dudak bükme, göz kaçırma, burun kaşıma, çenesini sıkıp sıkmadığına ve nefesini derin çekip çekmemesine kadar fark ediyor, seslerindeki ton değişimlerini iyi yakalıyorum istemsizce. Çok fazla ayrıntı yakaladığım için de mevzudan çabuk kopup duyguyu kopyalamaya ya da savunmaya geçmeye başlıyorum (Eskiden kontrolü daha zordu, artık savrulmamayı öğrendim).

Bana da oldukça gerçek gibi geliyor. Troll olanlar er ya da geç anlaşılıyor, birileri ortaya çıkarıyor. 20 yıldır ajdar hakkında kimse çıkıp da böyle bir şey demedi.

Bana da oldukça gerçek gibi geliyor. Troll olanlar er ya da geç anlaşılıyor, birileri ortaya çıkarıyor. 20 yıldır ajdar hakkında kimse çıkıp da böyle bir şey demedi.

İyi oyunculuk için zaten inanmak gerekiyor, rolü en güzel oynayanlar role artık inanmışlar oluyor ki role girerken de çıkarken de parmak şıklatan oyuncular varmış (Bir ara okurdum öyle, değiştiriyor o an, kendi olmaktan tamamen çıkıyor). Ha adam cidden bunu yapabiliyorsa canlı yayında, doğuştan yetenek, yabancıların gift dedikleri şey yani.

Ben inanmiyorum Strobe..
Ticari kaygi gudulerek olusturulmus bir kimlikten otesi degil benim icin..
Zaten amacina da ulasti zamaninda..
Ha adamin bizim icin ifade ettigi anlam umrunda mi dersen : Elbette degil.
Bu da benim dusuncelerim..
2 Farkli gorus 1 adam ve bir kac farkli yuzu..

İyi oyunculuk için zaten inanmak gerekiyor, rolü en güzel oynayanlar role artık inanmışlar oluyor ki role girerken de çıkarken de parmak şıklatan oyuncular varmış (Bir ara okurdum öyle, değiştiriyor o an, kendi olmaktan tamamen çıkıyor). Ha adam cidden bunu yapabiliyorsa canlı yayında, doğuştan yetenek, yabancıların gift dedikleri şey yani.
İnsan psikolojisi çok karmaşık ya, her şey olabilir. Ama davranışları tutarlı epey.

Nasil yasanmasi gerekiyor
Vatsyayana'nin birakmis oldugu mirasi devam ettirecek bilgi birikimine sahipsin bence :)
Nasil yasanmasi gerektigi uzerine kitap bile yazarsin ama isine gelmiyor :)
Gunyuzu gormemis,akla hayale gelmeyecek neler yasamissindir sen..
Buraya gelince de bana renkleri ogretin :)

Vatsyayana'nin birakmis oldugu mirasi devam ettirecek bilgi birikimine sahipsin bence :)
Nasil yasanmasi gerektigi uzerine kitap bile yazarsin ama isine gelmiyor :)
Gunyuzu gormemis,akla hayale gelmeyecek neler yasamissindir sen..
Buraya gelince de bana renkleri ogretin :)
Banu alkana benzeyen yanı var. O da 90 60-90 olmadığını bilirdi ama aptala yatardı ya. Hayır ben afroditim 90-60-90nım😂😂😂

Bi de doksanlarda bi manken vardı, kimdi hatırlamıyorum bakireyim diye gezerdi ortalıkta. Rapor falan almıştı hatta 😂😂 benim de aklıma o geldi.
Şebnem Sheffer. Annesiyle giderdi her yere sevgilisinin evine bile. Elinde rapor gezerdi😂😂😂😂 o dönemki sevgilisi de o rapor eski ne bakiresi demişti de koşturup yenisini almıştı 🤣🤣🤣🤣

Back