sonun da boşanıyorum galiba

Arkadaşım yanlış analama da kendinde kocanı aldatacak cesareti buldunda boşanacak cesaretimi bulamadın.Seni çok sıkktıkları halde bu işi çevirmişsin sıkmasalardı ne olurdu merak ettim doğrusu.boşanın siz eşinizden eşinizde sizden kurtulsun.Allah çocuğunuza da yardım etsin.Umarım daha güzel günler yaşarrsınız SEVGİLİNİZLE o da evlidir heralde........

Son düzenleme:
Peki bu dediğiniz tecavüz olayı varya aldatmadan öncemi sonra mı olan bir olay.
Ben aaldatmadan sonraysa ozaman diyeceğim ki aldatan kadına herşey müstehak .
Tecavüz falanda olduğunu zannetmiyorum ben olayın.
2 yılı aşkındır aldatıyormuş zaten eşini.
Eşi olmak istedikçe hayır diyordur adamda ısrar ediyordur zorla dediği böyle bişeydir.
Kaldı ki karşıda ki adamda evli onun karısa da mağdur.
Ve belki hiç bişeyden haberi yok.
Hadi eşini aldatmakta haklı peki evli bir adamla aldatıp karşıdaki kadının yuvasını dağıtırkende mi haklı

Son düzenleyen: Moderatör:

belkide eşim benimle ilgilenmiyor birlikte olmuyoruz çok ilgisiz haftalardır birşey olmadı diye konu açanlardan biride o kadıncağızdır kim bilir..

arkadaşlar karı kocanın her yönden birbirlerine görevleri vardır hem maddi hem manevi hemde cinsellik açısından lütfen bu ayrıma varın artık kadın sürekli eşini bu durumlardan mahrum bırakmamalı erkek aynı durum için geçerlidir bir taraf her zaman suçlu değildir suc az ve cok olarak iki tarafada ayrılır hep etki tepki meselesi kısaca neden sonucata dyebiliriz birbirimizle konuyu tartışmak yerine ılımlı bir şekilde arkadaşa yol göstermeyi bilmeliyiz bence

bu kadar problem sevgilim olmasından daha önemli sebepler sevgilim olmasada ben bunları yaşadım

bi bahane bulmaya çalışmıyorum zaten ben bunları tek başıma yaşamasaydım veya karısı bu dertlerle uğraşırken yanında olsaydı belki benimde hayatıma başka biri giremezdi

kp nin ayaklarını yıkamaktan tutun, onun yattıgı kalktıgı saate ayak uydurmak zorunda kalmanız ve tum bu surecte esinizin "sen hallet" demesi kabul edilir degil...

fakat keske sizin gonlunuzu hos tutacak birine yonelmeden once ayrılsaydınız...
ya da bu his ilk olustugu an davayı acsaydınız.

ustelik o adam evliymis... baskalarının da aynı ihanete ortak olmasını diger kadının ilgisizligine baglamayın.
baskalarının evinin icindeki sorunlar sizi haklı gostermez. ve ilgilendirmemeli de zaten.

su an verebilecegim tek tavsite bosandıktan sonra sevgiliniz de ya bosansın oyle ne yapıyorsanız yapın ya da evli bir adamla birlikte olarak baska bir kadının acıları uzerine zevklerini tatmin edecek kadar vicdansızlasmayın.

Arkadaşlar burada üç kişi suçlu hakeza kocasının ailesini saymıyorum.
kocası
konu sahibi
konu sahibinin sevgilisi

masum olup zarar görenlerde konu sahibinin çocuğu, sevgilisinin karısı ve varsa çoçukları.

felaket felaketi doğurur bunu unutmayın. pıtırtay'a katılıyorum her yorumunda.

Valla kusura bakmayın ama sizi anlamakta zor yani. Kocasından nefret eden kadın başka adamlara da yan gözle bakmaz. Hiç mantıklı gelmiyor bana. Bi kere insanın erkeklere olan güveni sarsılır aynı hayatı paylaştığım adam bana iyi değilde gizli saklı bişeyleri paylaştığım mı bana iyi olacak resmen zina yani.. Ayıp.

tecavüz nedir ya?
hiç sanmıyorum öyle hurra diye kadının üstüne çöktüğünü.
en fazla zorluyordur yani. o da zaten eşini sevmediği için tecavüz gibi geliyordur..
sevgilisi zorlasa ona tecavüz ediyor demez değil mi?.
aradaki farkı görün.
aldatan bir kadın var burada. sizin takıldıgınız nokta cok garip.

Upssssss! 24 yasındaymıssın şimdş gördüm benden iki yaş büyüksün ve bnm yaşımdayken evli çocuklu vee sevgilisi olan bi kadındın daha gençsin kocanıda sevgilininide bırak bi işe gir evini düzenini kur 2 3 yıl sonra düzgün bi ilişki düşünebilirsin şusn sil baştan yapman lazım çoooooook dibe batmışsın

Arkadaşlar kadın kocasını aldatacak kadar mide bulandırıcı bir iş yapıyor bir de anne olarak model alınacak kızı tarafından.boşansa da nikahsız yaptığı şeyin adı belli.kadın erkek farketmez karakter sıfır bu işi yapan da.kp ve kocasının yaptıklarının arkasına sığınıp kendi yaptığını haklı ya da masum gösteremez.tek kelimeyle Allah affetsin sizi...

gerçekten direk sizi okuyunca insana çok zorlu bir hayatınız varmış gibi gözüküyor .. ama en sonlara kadar gelince yapacağım yorum şu ki
1.si eşiniz size tecavüz etmiyor çünkü siz istemiyorsunuz zaten başka bi evli adamla ne ilişkisi yaşanabilir yataktan başka ??
siz zaten tatmin oluyorsunuz ki bu yüzden eşinize hık mık yapıyorsunuz o da beraber oluyor ama size yakışan onunda bir bayan bulması olurdu herhalde :)
2.si kendiniz evlisiniz ne zorluklar çekmişsiniz.. sevgilinizin eşini hiç düşünmüyor musunuz
3.sü kız çocuğu annesisiniz kızınıza bakınca ileride evli olduğu adamın başkasıyla yatıp kalktığını düşünüp hayal edin bi io acısını içiniz cız etmez mi
4.sü evet o yaşlarda haketmediniz belki bunları ama şuan çok çok çok çok haketmişsiniz yaşadıklarınızı

Son düzenleme:
...eğer her gün onunla yatarsam onun için hiç problemimiz yok çok iyi anlaşıyoruz ama yatmassam benden kadın olmaz sorumsuz problemli biriyim...

E yatmama gibi bir seçeneğiniz oluyormuş zaten ki kocanız suçlamaya fırsat bulabiliyormuş
Kim başlattı yorumlarda tecavüz vakasını bilmiyorum ama kadın istemese birlikte olmuyormuş işte bunun neresi tecavüz

Son düzenleme:

sevgilisi birlikte olduğu için,kocasıyla birlikte olmak Zavallıcık konu sahibine tecavüz gb geliyor belli ki.neyse ne halleri varsa görsünler.

sevgilisi birlikte olduğu için,kocasıyla birlikte olmak Zavallıcık konu sahibine tecavüz gb geliyor belli ki.neyse ne halleri varsa görsünler.

Bence de zorladan kasıt o burada, elinden kolundan tutup bağlayıp yapmıyor adam ama belli ki ısrar ediyor sevişmek için konu sahibi de başkasını seviyor, azap gibi geliyordur, kastedilen bu bence

Tecavüz, zorlama, aldatma, başka sevgili, bilmem ne bilmem de..Konu tüm bunlar değil. Konu çok saptı bence.
Aldatmanın ne savunulacak bir tarafı ne de kolay kolay bir telafi yolu vardır.

Lakin o hikaye diğer konuda. Bu konuda değil.

Kocasının ailesi tarafından tüm o ezilmişliği, ititlip kakılmışlığı; kocasının tüm bunlara kayıtsız kalıp, konu sahibesini yatak ihtiyacından ibaret görmesidir konu. Eşini aldatmış olması, tüm bu yaşadıklarını değiştirmiyor.

Tüm bu yaşadıkları da eşini aldatmış olmasını haklı çıkarmıyor.

Konuyu bence kapattırın konu sahibi, yeterince üzerinizde konuşuldu zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…