sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

Ayyy senden korktum nekadar sert konusan bi kadinsin sen.hayata ve insanlara gardini almis dovuse hazir gibisin.ikinizde tuhafsiniz valla. Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus

Kesinlikle boşanmalısın evet ama o sınava kadar o evde durma bence annenlere gitsen daha rahat ders calısırsın herseyden önemlisi mesleğin kazandığından bu adama tekmeyı bas gitsin

Ayyy senden korktum nekadar sert konusan bi kadinsin sen.hayata ve insanlara gardini almis dovuse hazir gibisin.ikinizde tuhafsiniz valla. Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus
sağ olsunlar.beni elbiriliğiyle bu hale getirdiler.geçen yıl bu zamanlar dersaneye gidiyodum.bıraktım evlenmek için.
eşyaları çeyizime varana kadar kv alıyodu güya.ama bu kış resmen aç kaldık.bi gün makarna bi günkuru fasülye bigün nohut yedik durduk.kv evi de ette geçilmezdi.ekimde geldiğinde buzdolabını açıp ayy bomboş benim buzluğu görsen sen dedi bana.şok oldum.sonra gidip market alışverişi yapmış kendi kendine.teşekkür bile etmedim.
bilezik bozdurunca gecen ay kb ne yapmış ne etmiş kredi çekmiş 3bin tl yollamış bize.taksit parası.temmuzda geri başlıyo ödememiz.
kv emirleri.bana laf geçiremeyince oğluyla yönetmeye çalışması.bi gün patlıcam ama az kaldı.annem de söyledi halbuki sen niye aralarına girip aralarında laf taşıyosun ayıp değil mi dedi.üstüne özür dilemesine ragmen kadın hala aynı şeyi yapıyo.biraz gerizekalı.
işte bunlar gibi bi çok şey beni bu hale getirdi.

2 nizinde sevgisi ve saygısı bitmiş
ayrıl daha iyi

Ne kadar süredir evlisiniz? Es kaza hamile kalmazsınız umarım. Dikkatli olun..
6 ay. geçen öyle bi durum vardı.ama eşim tepkimi ölçmek için beni kandırmış.öle bişey olsa düşürmek için herşeyi yaparım. bu konuda da tepki aldım ama ben bu adamın cocuğuna iyi anne olamam.şu anda insan olduğumdam bile şüpheliyim.

evlilikk arifesindeykenn bunlarıı okumakk korkutuyoo benii:KK14: allahh yardımcınn olsunn uzatmadann kurtull bu adamdann:KK43:

"Hemen boşan hemen hemen "diyenlerede anlam veremiyorum

Arkadas zaten durumun farkinda...

Hakkinda hayırlısı olsun

Uc ay sabir goster,kabuğuna cekil,ustune duseni yap yyemegini yap ,evini topla kendini ders calisma odana at senin tek kurtulusun kpss

sorun kurtulup kurtulmamak değil anlatamıyorum galiba.
şu süreçte ev içinde nasıl davranmalıyım.
ne diyerek kendimi tekrar şu sınav moduna sokmalıyım.
kaç gündür başım deli gibi ağrıyor.

sağ olsunlar.beni elbiriliğiyle bu hale getirdiler.geçen yıl bu zamanlar dersaneye gidiyodum.bıraktım evlenmek için.
eşyaları çeyizime varana kadar kv alıyodu güya.ama bu kış resmen aç kaldık.bi gün makarna bi günkuru fasülye bigün nohut yedik durduk.kv evi de ette geçilmezdi.ekimde geldiğinde buzdolabını açıp ayy bomboş benim buzluğu görsen sen dedi bana.şok oldum.sonra gidip market alışverişi yapmış kendi kendine.teşekkür bile etmedim.
bilezik bozdurunca gecen ay kb ne yapmış ne etmiş kredi çekmiş 3bin tl yollamış bize.taksit parası.temmuzda geri başlıyo ödememiz.
kv emirleri.bana laf geçiremeyince oğluyla yönetmeye çalışması.bi gün patlıcam ama az kaldı.annem de söyledi halbuki sen niye aralarına girip aralarında laf taşıyosun ayıp değil mi dedi.üstüne özür dilemesine ragmen kadın hala aynı şeyi yapıyo.biraz gerizekalı.
işte bunlar gibi bi çok şey beni bu hale getirdi.
Anlamam ki kvler neden oglunun sevip begenip aldigi kadinla mutlu oldugu kadinla arasina girip ewliligin huzurunu kacirir yaaa.tut ceneni karisma sanane yanii.ne diyim canm be allah yardim etsin bian once sana.

Bir de siz ve esiniz ne mezunu,birbirinize karsi cok seviyesizsiniz kavganinda bi adabi olmali

Anlamam ki kvler neden oglunun sevip begenip aldigi kadinla mutlu oldugu kadinla arasina girip ewliligin huzurunu kacirir yaaa.tut ceneni karisma sanane yanii.ne diyim canm be allah yardim etsin bian once sana.
ki o kadar ölüyodu ki benim için kv. deli oluyodu.biz küstüğümzde aramızı yapardı.ama şimdi anlamak istemiyo ayrı bi aile olduğumuzu.her işi yönetmeye kalkıyo.çok bilmişlik yapıyo.ben de buna sinirleniyorum.hele ki eşim de ondan tarafa olunca günlerce baş ağrım geçmiyo.

arkadaşlar eşimle bi çok problem var.ve bunlar bence aşılmaz durumda artık.
ben kpss ye hazırlanıyorum.bazı arkadaşlar eleştirebilir sen mi öğretmensin şiddet uyguluyosun filan diye ama ben kendimi savunuyorum.oturup dayak yiyemem kimseden.
bu güne kadar bi gün mutlu bi gün ağlayarak bi gün umursamaz geçti günler.kaldı şurda kpss ye 3 ay.ve ben tahammül sınırımın son noktasındayım.
çünkü geçen gün eşimin annesinin terbiyesizce yaptığı bir şey anlattım- eşimin haberi vardı muhtemelen ama benim anlatmamı beklemiştir.çok şeytandır kendisi-.ben ara tatilde gidip annemde kaldım.hem çok hastaydım -bronşit- hem de onların evinde rahat edemezdim.hem sobalıydı ev.hem de açıkcası gitmek istemedim.eşim de beni aramadı.kv benim annemi arayıp sövdü saydı.ben yine gitmedim.en son 1 gün gttim.bizim eve et kıyma filan girmez.bi gittim köye bi rafta sucuk bi rafta et bi rafta kıyma bi rafta balık.abartmıyorum.sonra tiksindim iyice soğudum zaten
.ama 24 saat durmadım.çünkü nefret geliyo bana o köyde.paramız yok dedim bi bilezik bozdurdum filan.ben geldim arkamdan annemi arayıp özür dilemiş kv ve 3 mil yar para gönderdiler eşya borcunu da biz ödüyoruz bu arada.bu arada kv oğlunu arayıp direktif vermiş hemen evine gitsin annesinde kalmıcak diye.ben yne gitmedim.3 gün sonra filan gitti.işte eşim de bana msj atmış şu gün geliyosun diye.ben anladım annesi aramış belli.gazla çalışıyo ya.neyse gittim
bizimki aşka gelmiş bi ilgiler tabiki de yatak konusunda.işi bitince öküzleşti yine.bende evde öyle bir kavga cıkardım ki.deli gibiydim aynı.seni görünce içime şeytan giriyo benim dedim korkuttum onu.öyle sakinleşti.ilaç aldım uyuyabilmek için ama aşırı dozdan zehirlendim.gece 5 te geldik hastaneden.
neyse bunlar ayrıntı.yine bi kaç kez birlikte olduk.ama bikere bu beni reddetti.sen reddedilmez misin ders çalışıyorum diye beni kaç kere reddettin ben bişey dedim mi filan dedi..neyse yine büyük olay olmadı.ama ben ondan sonra bi soğudum.
çalışma masam yatak odasındaydı diğer odaya taşıdım.
en son annesinin yaptığı terbiyesizlik yüzünden bana kahpesin dedi.bi tane çaktım buna.yine dedi yine bi tane daha vurdum.ben kahpeysem sen de piç kurususun dedim.öyle anneden ancak piç doğar dedim.çok sinirlendi çekti gitti.kapıyı açmıcaktım ama açtım yine gece gelince.dudağım patlamış ağzıma kan gelince fark ettim.bi de parmağımı sıktı.baya çürüdü.kalem tutamadım bi kaç gün.
dedim kendi kendime eğer bu adamla bidaha o yatağa girersen sana her şey müstehaktır dedim.
bi kere yanaşmaya çalıştı o da napıyon gız dedi güldü.hiç bakmadım suratına.buna bile yanaşmaya calışmak diyorum düşünün.ayrı yatıyoruz zaten.sabah kahvaltı yok.maaşını yeni aldığı için aksam dışardan yemek yiyip geliyo.bi hafta sonra ne olur bilemem.

benim derdim bu olaydan sonra ondan para istemek.harçlığımı tek seferde ver dedikçe -bence sırf bana her hafta param bitti dedirtmek için- vermiyo.az az veriyo.ben şu son üç ayda nasıl davranmalıyım ki kendim için çalışmalarım için olumsuz etkilenmiyim.çünkü bütün günüm temmuzdan sonra ne yapcam.nereye gitcem.bu evde nasıl durcam.boşlukta olcam.bu kadar şeyden sonra atanamazsam onunla aile olmak için mi uğrascam.ya yüzünü görmek istemiyorm.bu haldeyken bile ailesine etrafına iyi bir evliliğimiz varmış gibi davranıyo ya deli etcek beni.
annesi aradığında açmıyorum o günden beri.dün oğluna emir vermiş yine.açsın telefonumu diye.eşim de geldi bidaha açmazsan görürsün ne olcağını dedi.ben de aramasım ben konuşmak istersem ararım dedim.büyüğü küçüğü bu kadar ısrarla araması ne demekmiş dedim.temmuzda sınav gecince eve gitsem annem bi taraftan oraya git dicek bi taraftan onlar gel dicek.burda dursam nefret gelcek.
Bosan gitsin valla okurken bile icim karardi.

Bak sen bence bosanmayi ertele simdilik ,birde bunlara ugrasma,tamm.cok sikintilisin ama uc ay kaldi Sadece kpssye odaklanmaya bak tek kkurtuluşum bu de,kendine Bi oda.yap odaya girince butun sikintini Dasarda birakmaya Calis,ii.bi puan almaya bak.sadece uc ay sabredeceksin

Bu zman Zarfinda Sabir gosterip ceneni Tut kendinle ve derslerinle İlgiIlgilen kafani bunlara mesgul et .

Bak sen bence bosanmayi ertele simdilik ,birde bunlara ugrasma,tamm.cok sikintilisin ama uc ay kaldi Sadece kpssye odaklanmaya bak tek kkurtuluşum bu de,kendine Bi oda.yap odaya girince butun sikintini Dasarda birakmaya Calis,ii.bi puan almaya bak.sadece uc ay sabredeceksin

Bu zman Zarfinda Sabir gosterip ceneni Tut kendinle ve derslerinle İlgiIlgilen kafani bunlara mesgul et .
eminim sırf bu kadar düşündüğün ne olacak ne olacak dediğim için bu kadar başım ağrıyor kaç gündür.

Dusunme iste ,aklina derslerini getir,heryere notlar yapistir gece yatarken gun.icinde calistigin dersleri getir akilina cok mu skldin derslerden cik Bi hava al ,suslen puslen, guzel bi yemek yap ,temizlik yap bos durmamaya Calis kendini Oyalacak bisiler bul ,gunde bi flm izle ask filmi izle mesela,kendini.oyaoyalayack neyle ilgilenmek hosuna gidiyorsa Onu yap

ben de bayılmıyorum bu evde durmaya.imkanım olsa başka eve cıkarım.imkanım olsa parasını istemem.
ama artık acımıyorum ona da.bana hak etmediğim şeyleri yaşatan adam güya benim kocam.niye almıyım parasını.sanki ne yapıyorum ki.dersaneye yol parası çay parası.sanki sanırsın altımda araba.hergün alışveriş.gezmeler tozmalar.

X