sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

Çocuğumu sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Küfür nedir ya bir erkeğin ağzında bile iğrenç dururken bayanda küfür nedir? Bir eğitimci birde. Anne değilim çok sevdiğim bir yeğenim var onuda sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Adamın annesine resmen şey demişsiniz. Birde o adamdan para istiyorsunuz. pes valla
savunuyor olmak istemem ama adam size vururken şiddet uygularken oturupta çiçek uzatmaz kimse
diğer yanağını dönmez yada
robot değiliz ki

Valla yaşadığınızı yaşamadım yüklenmek istemiyorum size ama ben de korktum valla.

Bence 3 ay hiçbir şeye sesinizi çıkarmayın oturun çalışın sonra hemen boşanın.

Ama ben yerinizde olsam şimdi annemin evine gider orada hazırlanır, bu yıl olmazsa seneye için hazırlanır ama mutlaka o adamı şimdi terk ederdim.

Çocuğumu sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Küfür nedir ya bir erkeğin ağzında bile iğrenç dururken bayanda küfür nedir? Bir eğitimci birde. Anne değilim çok sevdiğim bir yeğenim var onuda sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Adamın annesine resmen şey demişsiniz. Birde o adamdan para istiyorsunuz. pes valla
valla ben kahpelik yapmadığım için bu lafı da hak etmediğim için oturup bna böyle dedi diye ağlamak acizlik olurdu o ortamda.kusura bakma ama sen mükemmel hiç küfür etmeyen karılarını çocouklarını hiç dövmeyen hocaların elinde yetiştin herhal.
ben hiç bir şeyi savunmuyorum.önce bunu anlayın.
şu durumdan kurtulmak için debeleniyorum.sen buraya gelmişsin insafsızca eleştiryosun.
ben sizden eleştiri değil bi akıl vermenizi istedim.bilmem anlatabildim mi.

odaklandığım kadar.savaşıyorum desem yeridir.ve eşime göre çok normal yediğim önümde yemediğim arkamda her şey olumlu braz bilg.karsısına gecsem çalışmıyo olurum.
he bu arada kendisi lise mezunu.kendisi askeri personel.hergün uyuştucu bağımlısı kendini jiletleyen insanlarla uğrasıyoçben cıldırdığımda ona anormal gelmiyomuş.belki de ben de bu yüzden delirmişimdir.
kendinde aşalık kompleksi var.ne kadar kabul etmese de.bu arada benimle asla dersmiş dersaneymiş okulmuş böle şeylerden asla konuşmaz.bi yatak keyfi gelince bi de yemek konusunda işi düşünce birden görünür olurum evin içinde.asla sohbet filan yoktur.misafir olayımız da yok.beraber bi yere de gitmeyiz.

Of en sevmediğim eş tipi. Evli değilim şimdi bekara boşamak kolay diyecekler ama çekemezdim sanırım. Hadi kv kötü eş bari iyi olsa. Seni de çıldırtmışlar. Annenin evinde bile kalamamışsın ağız tadıyla.. Yanlnız burada yazanların aksine, daak olayına ellerine sağlık diyesim geldi. Seni döverken sende karşılık vereceksin, bende veririm neden dayak yiyorum ki? Sen neden dayak yiyeceksin ki? Küfür olayını yapmasan iyi olurmuş. İnsan sinirlenince yapıyor işte. Umarım bir yere atanır ve hayatına bir şekil verirsin. Bu adamla ömür geçmez gibi.

savunuyor olmak istemem ama adam size vururken şiddet uygularken oturupta çiçek uzatmaz kimse
diğer yanağını dönmez yada
robot değiliz ki
bunu eşim bna söyleyemez.eskiden oturur ağlardım bana nasıl küfür eder diye.şimdi kendisi diyo ki sen küfür ederken utamıyo musun.ben de diyorum ki sen bana küfür ede ede alıştırdın bunu normalmiş gibi kabul ettirdin.şimdi ektiğini biçiyosun diyorum.cevap yok.....

Eşine acikca diyeceksin. Boşanma ile ugrasip sinavdan kalip bir daha hayatimi mahvetmek istemiyorum ama sinav bitince bosanacagz sen de kendini hazirla bu surecte buna diyeceksin.

Para da vermezse vermesin ailene de ayni sekilde acikla bir sure onlar para yollasin. Eve harcama para sadece dershaneye gidiş geliş parasi harca çok bir şey tutmaz..
Hayatına o yokmuş gibi devam et evin içinde. Asla muhattap olma, sorumluluk alma, ilgilenme, eslik görevlerini yapma, ailesiyle muhattap olma. Bir sey derse bosanacgm zaten de geç kenara.

Belki bu surede adam olur. Olmazsa da bosarsn

Of en sevmediğim eş tipi. Evli değilim şimdi bekara boşamak kolay diyecekler ama çekemezdim sanırım. Hadi kv kötü eş bari iyi olsa. Seni de çıldırtmışlar. Annenin evinde bile kalamamışsın ağız tadıyla.. Yanlnız burada yazanların aksine, daak olayına ellerine sağlık diyesim geldi. Seni döverken sende karşılık vereceksin, bende veririm neden dayak yiyorum ki? Sen neden dayak yiyeceksin ki? Küfür olayını yapmasan iyi olurmuş. İnsan sinirlenince yapıyor işte. Umarım bir yere atanır ve hayatına bir şekil verirsin. Bu adamla ömür geçmez gibi.
içim nefretten kaskatı durumda.beni şu koca şehre aldı getirdi ama resmen seks için yemek için temizlik içinmiş.ne bir arkadasım var ne bir dertleşeceğim kimse.hiçkimseden akıl isteyemiyorm.birine yüz yüzeyken anlatamam zaten bunları.,
insafsızca yorum yapanların da masumluğuna veriyorum.inşallah iyi insanlarla karşılaşırlar ve o masumluklarını hiç kaybetmeyip bu tür olaylara hep şaşırarak bakarlar.en güzel dua bu olsa gerek.

Eşine acikca diyeceksin. Boşanma ile ugrasip sinavdan kalip bir daha hayatimi mahvetmek istemiyorum ama sinav bitince bosanacagz sen de kendini hazirla bu surecte buna diyeceksin.

Para da vermezse vermesin ailene de ayni sekilde acikla bir sure onlar para yollasin. Eve harcama para sadece dershaneye gidiş geliş parasi harca çok bir şey tutmaz..
Hayatına o yokmuş gibi devam et evin içinde. Asla muhattap olma, sorumluluk alma, ilgilenme, eslik görevlerini yapma, ailesiyle muhattap olma. Bir sey derse bosanacgm zaten de geç kenara.

Belki bu surede adam olur. Olmazsa da bosarsn
ben boşanma konusunu belli etmek istemiyorum aslında.içten içe onu bitiridğimde bir anda çekip gitmek istiyorum.allahım bana yardım etse de bi umut da olsa atansam keşke.eğer öyle bir ihtimalim olsa dediğini yapardım.ama şu aşamada annemi babamı üzemem.ben daha cok üzülürüm o zaman.

neyse bunlar ayrıntı.yine bi kaç kez birlikte olduk.ama bikere bu beni reddetti.sen reddedilmez misin ders çalışıyorum diye beni kaç kere reddettin ben bişey dedim mi filan dedi..neyse yine büyük olay olmadı.ama ben ondan sonra bi soğudum.

Seviyesiz bir evliliğiniz var, saygı sevgi sıfır, hakaret küfür, şiddet gırla ve kocanızdan boşanmak istiyorsunuz ona nasıl yanaşıyorsunuz o_O

Ikinizin de birbirine tahammülü kalmamış. Ama bu şekilde olmaz ki. Ortak bir payda da bu işi hangi sonuçta olacaksa halletmeniz lazım. Bu böyle nereye kadar gidecek? Eşinle konuş, öncelikle birbirinize saygısızlık yapamayacağınız konusunda hem fikir olun. Sonrasında sakince birbirinize bunu neden yaptığınızı sorgulayin ve ikiniz bir yol bulun.

Google Translate tarafından çevrilen metin gibi yazmışsınız. Bir öğretmene yakıştırmadım.

Sevgi saygı yok. Ruh sağlığınız bozulmuş o ortamda bu şekilde atanıpta öğretmenlik yapmayın lütfen önce tedavi olun.

burda kimseye yardım etmiyorlar canım çoğu sadece kufurlerinizi eleştirip yüklenecek.. siz bir psikologa gidin çok yıpranmışsınız bu sinir ve küfürleri gerginliginize veriyorum cunki eskiden böyle olmadığınızı belirtmişsiniz.. hepimiz insanız küfür etmem diyen yalan söyler şartlar sizi nasıl zorladığını kimse bilemez..

içim nefretten kaskatı durumda.beni şu koca şehre aldı getirdi ama resmen seks için yemek için temizlik içinmiş.ne bir arkadasım var ne bir dertleşeceğim kimse.hiçkimseden akıl isteyemiyorm.birine yüz yüzeyken anlatamam zaten bunları.,
insafsızca yorum yapanların da masumluğuna veriyorum.inşallah iyi insanlarla karşılaşırlar ve o masumluklarını hiç kaybetmeyip bu tür olaylara hep şaşırarak bakarlar.en güzel dua bu olsa gerek.

Ben seni çok iyi anlıyorum. Boşver herkes bakmak istediği gibi görür. Ne olursa olsun Allah herkesin yolunu açık etsin. Senin ki bir çeşit içini boşaltmak. Olaya mantıklı bakıp hemen gemileri yakmamak senin için şu an en iyisi bence.
Geleceğin söz konusu. Sınavına odaklan sadece. Ben genelde hemen ayrıl boşan hani senin kadınlık gururun yazan bir tipim bu sitede bilen bilir. Ama senin durumun farklı. Bir kere evliliğin hayal kırıklığı, değersiz hissediyorsun kendini. KV bir taraftan, onun direktifi ile sana komut veren eş bir taraftan. İnşAllah atanırsın. O zaman şu adamın totosuna tekmeyi bas. O aşağılık kompleksleri ile baş başa kalsın. Belli ki iş yerinde üstünden, komutanından aldığı emirlerin acısını senden çıkartıyor. O kompleksleri ile seni ezmeye çalışıyor.

Bende dayak yemiştim erkek arkadaşımdan. Ama bende onu dövdüm. Resmen kaçtı üstüne saldırdım. Yakacaktım neredeyse. İnsan cinnet geçiriyor bazen. O yüzden sana hiç bir şey demiyorum. O dayak yerken neler hissettiğini çok iyi biliyorum.

ben boşanma konusunu belli etmek istemiyorum aslında.içten içe onu bitiridğimde bir anda çekip gitmek istiyorum.allahım bana yardım etse de bi umut da olsa atansam keşke.eğer öyle bir ihtimalim olsa dediğini yapardım.ama şu aşamada annemi babamı üzemem.ben daha cok üzülürüm o zaman.

Yani resti ceksen belki adam anlayacak seni ne hale getirdiğini belki her şey daha iyiye gidecek. Atanamazsam bosanamam deme kendine...part time calisir yine annenin yaninda huzurla ders yaparsn.

Sen istersen cikis yolu çok. Anne baban elbet üzülür ama senin uzulmenden gozyaslarindan daha çok önemsemezler bunu eğer güzelce anlatrsan...

Ama yok boşanacagm diyemem dersen de ne yapabilirsin inan bilmiyorum. En basitinden parasiz kalacak onun eline bakacaksın yine onu mutlu edecek yine sen nefret edeceksin...

Valla 3 ay sadece ders çalışarak o evde oturup duygusal bağ koparmak imkansız, bunu biliyorsunuz değil mi? Maddi yönden bağlısınız çünkü. İyi korunun, sadece bu tavsiyeyi verebilirim.

Valla karısına o lafı söyleyebilen bir adam tokatı da haketmiştir, durumuna üzüldüm artık ne raddeye getirmiş ki seni tahammülün kalmamış , sınava kadar görme, duyma çok zor ama düşünmemeye çalış olur da sinirlenirsen de bunu hırsa çevirmeye çalış iyice sarıl ders çalışmaya inşallah atanırsan da tekmeyi vurursun

Ne kadar süredir evlisiniz? Es kaza hamile kalmazsınız umarım. Dikkatli olun..

X