sona yaklaştık..

evlendikten sonrası için çok korkularım var.ayrılma konusunda ne kadar kararlı olsam da düzeleceğine biraz olsun inansam sanki devam edermişim gibi hissediyorum ara sıra.nişanlımın davranışları ayrılmaya bahane aramak değil de onu çok sevdiğimi nasılsa ayrılmayacağımı düşünüyor olması.verdiğim tepkiye kendisi de şaşırdı zaten.uzun süredir ayrılık konusu benden çıkmıyordu..hep toparlayan taraf olmuştum.ailesinin gelip gitmeyeceğini felan söylüyordu ama eminim.evlenince sürekli kaynanamlarda olacak.beni de başta iknayla ilerleyen zamanlarda zorla götürecek.ben nişanlımdan bunu bekliyorum artık..annesine bağlı olması güzel birşey belki ama bu kadarı iyi değil..

yorumunuz verdiğiniz örnekler için çok teşekkür ederim.dediğiniz gibi o evi alabilirdi ama almadı..ve yine dediğiniz gibi huy asla değişmiyor..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.pek umudum olmamakla birlikte Allah hakkımızda hayırlısını versin.

merhaba arkadaşım.gerçekten çok teşekkür ederim.şuanki durumu ve gelecekteki tahmini olacakları detaylı anlatmışsınız.ben kendime bu kadar gerçekçi olamamıştım.
evet ailesine düşkünlüğü eskiden benim için çok iyiydi.ailesine düşkün olan erkek yuvasına da düşkün olacaktır bilinci vardı bende.ama aileye düşkün olmakla aileyi merkez yapmak farklı şeylermiş tabi..evi almaya 4 kişi gitmiştik zaten.daha eve bakmadan annesi hadi evi alın da gelin diyordu ve nişanlım gülümsüyordu.ben yokken onlar herşeyi hazırlamışlar zaten belli oldu sonrasında..

nişanlım çocuklara aşık biri.evlenince ben tamam desem hemen çocuk ister emin olabilirsiniz.enaz 2 yıl istemiyorum diyordum ona.çocuklarla bir ilgilenmesi var kendi evladıymış gibi davranıyor.belli çocuğuyla arkadaş gibi olacağı.bu hemen anlaşılıyor..belki doğru bir eş olamaz ama iyi bir baba olacağına ben inanıyorum.

istanbul gibi yerde ev aldı,kirada süründürmedi düşüncesiyle evi alması iyi bir koca anlamına geliyormuş.kısmen öyle ama iyi olmasını netleştirmiyor bu durum.

bu giyim konusunu biz zamanında aştık diye umuyordum.aşmadığımızı 24 ekimde gittiğimiz düğün hazırlığında gördüm.onun bana sözden sonra aldığı bir abiye vardı.çok kısa bir elbise.onu giy dedi.ben de o olmazsa alternatif olsun diye bitane de normal elbise getirdim.ikisini de giydim denedim.nişanlım kendi aldığı elbiseye tayt giyeceksen olur dedi.hadi o dizimin bayağı üstündeydi.ama diğer elbise dizimin hizasında ama ona da tayt giyeceksen olur dedi.ben de onu dinlemedim diz hizasında olan elbisemi giydim.arkadaşları ortamı varmış kısa elbiseyle ayıp olurmuş.arkadaşların umrumda değil ben bunu giyicem o kadar dedim ve giydim..zamanında straplez badilerimi giydiğimde bunda bişey yokki tabi giyebilirsin hayatım diyordu.şimdi yasaklar başladı...

dediğiniz gibi yüksek ihtimalle evlensem de boşanıcam gelecekte ve bir de çocuk olursa hayatım kararmış olacak.yol yakınken bitmesi dediğiniz gibi daha mantıklı..herşey için sağolun.öyle güzel ve detaylı açıklamışsınız ki..

aynen bu mantıksal çıkarım dediğiniz durumları yaşıyorum ben de tam olarak.ayrılmakla ayrılmamak arasındayım.ben değişim konusunda büyük çaba sarfettim ama bu kadar değişebildim.daha fazla değişebileceğimi bu ilişkide ona huzur verebileceğimi sanmıyorum sanırım..ne kadar kurtarmaya çalışsam da ayrılık bir şekilde yaşanacak sanırım kaçınılmaz son..en iyisi tadında bırakmak o zaman.şans verme olayı daha çok yıpratabilir beni..
bu sefer de ilerde o aradığında neden bir şans vermedim diye içime kurt düşerse ?belki toparlanabilirdik gibi düşüncelerim olabilir.kendime inanılmaz derecede kuruntu yapacağımı biliyorum.inşallah o aramaz da ben de b u kuruntuyu yaşamam...

Sen kendi içinde herşeyi yaptığına inanıyorsan acabalara gerek yok.Kaç kez şanstan sonra için rahatlayacak peki?Bence sen kendi hayatının değerinin farkında değilsin.
Bu soruyu sordun mu kendine ?

Sen kendi içinde herşeyi yaptığına inanıyorsan acabalara gerek yok.Kaç kez şanstan sonra için rahatlayacak peki?Bence sen kendi hayatının değerinin farkında değilsin.
Bu soruyu sordun mu kendine ?

hayır bunu sormamıştım..çok acayip hissettim kendimi şimdi..haklısın..

hayır bunu sormamıştım..çok acayip hissettim kendimi şimdi..haklısın..

Bu kadar şeyi yapan sen değilde nişanlın olsa adam seni şimdiye kadar 20 kez terketmiş hatta çoktan annesi üzülme oğlum ben sana birini buldum bile demişti.Kadınlarımızda var bi aşka sevgiye karşı zaaf.Bende dahil yani ama ben sıyırdım her zaman ki gibi

darısı başıma diyorum.hayırlısıyla bir atlatsam şu durumları...dediğin gibi erkek bizim kadar çekmez.biz fazla iyi niyetliyiz maalesef.kıyamıyoruz nedense..enazından ben kıyamıyorum sanırım..

darısı başıma diyorum.hayırlısıyla bir atlatsam şu durumları...dediğin gibi erkek bizim kadar çekmez.biz fazla iyi niyetliyiz maalesef.kıyamıyoruz nedense..enazından ben kıyamıyorum sanırım..

Türkçe açıklaması şu
Kızlar ve erkekler yanlış yetiştiriliyorlar
Kızlar daha hassas erkekler daha acımasız
Sonra yapan erkek katlanan kadın suçlu yine kadın kalıyor
Bizim zaafımız olmasa erkekler bu kadar yapamazlarda

evet sonuna kadar katılıyorum haklısın.kendi özelimde bile hep gönlünü yapmaya çalışan alttan alan ben olmuşum.zamanında bu sorunları görüp de gereken tepkileri verseydim herşey bambaşka olurdu..erkeklere bu cesareti farkında olmadan veriyoruz..

Ben hep bu adamı sevdim diye alttan aldım sanki kaçarlarsa bidahası olmayacak gibi ve hep gittiler ben aynı hatayı yaptım ta ki bu sitedeki bayanları okuyana kadar.Şimdi tekrardan yaşasam bunları adama bu kadar taviz vermem.Taviz tavizi doğuruyor diye boşuna dememişler.Zaten sen adamın işine gelmiyorsan gidiyor sen taviz verince süreç uzuyor tek fark bu

canım paylaştığın konuları biraz okudum da..çok büyük geçmiş olsun.çok zorlu bir ilişki yaşamışsın inan okurken sabrına ben hayran kaldım..ve keşke haketmiş olsaydı bu sabrı diye de üzüldüm..KK hanımlarının seni ayırması öyle yerinde ve doğru olmuş ki hepsinin ellerine sağlık.Allah doğru insanlarla gönlünden geçen gibi biriyle karşılaşmanı nasip etsin bundan sonra inşallah..
dediğin gibi taviz vermek bizim hatamız.eğer arama durumları söz konusu olursa ve aklımdan acaba lar geçmeye başlarsa emin ol aklıma geleceksin.şans vermek gibi bir hataya düşmemek için büyük çaba sarfedicem.

altı yıldan sonra bu kadarcık mı diyebildin? :) dediğim gibi iletişim sorununuz var ve senden kaynaklı olduüunu düşünüyorum ben hâla... artık olan oldu kaynanaya yakın bir ev var ortada ben yokum diyorsan bu da zamanında müdahalae etmediğin için olabilir. senin sözünün dinlenmesini beklemeyeceksin, SÖZÜNÜ DİNLETECEKSİN. tabi ki zorbalıkla değil. ama ben kurtulabilir bir ilişki yaşadığını düşünüyorum hâla. az değil altı yılın ardından bir başkasını beklemek kolay olacak mı senin için?

evet paylaştığın konuları okudum biraz.çok büyük geçmiş olsun hiç de kolay sindirilebilecek bir ilişki yaşamamışsın.okurken bazı huylarının nişanlıma benzediğini hatta daha fazlasının olduğunu gördüm.sen gerçekten çok büyük bir sabır göstermişsin.okurken KK bayanlarının sana çok büyük bir iyilik yaptıklarını defalarca içimden geçirdim arkadaşım.büyük geçmiş olsun.ben de taviz vermicem.sonuç farklı olmayacak çünkü.çok haklısın.gerçekten tecrübe konuşuyor.emin ol böyle bir şans vermeme durumu olduğunda ne zaman acaba geçse aklımdan senin cümlelerini hatırlicam...şans vermenin gereği yok çünkü..

aklımdan çok şey geçiyor.tam bitmesine odaklıyorum kendimi bu doğru bir karar diyorum.bu dediğiniz aklıma geliyor 6 yıl da az bir süre değil ve alışkanlık da var.sevgi çok büyük anlamda kalmadı.ama şuan ona karşı olan olumlu hislerimi neyle ifade edebilirim bilmiyorum.aşk,sevgi vs.vs. inanın bilmiyorum.şu sözünü dinletme olayını dediğiniz gibi başaramadım sanırım.eskiden bunu sorun etmiyordum.nişanlımın beni bu konuda pohpohlayıp kendi istediğini yaptığını ev alınınca farkettim.o günden beri de sorunlarımız had safhada.şu andan itibaren sözümü dinletebilme şansım var mı ya da bunu nasıl başarırım bilmiyorum.küfür ve saygı drumuna nasıl çözüm bulabilirim onu da bilmiyorum.yani ilişki kurtulabiliyorsa şayet nasıl kurtulur..?

Bizimkisi ilginçti istekler kurallar falan.Seninkide benimkinin az değişik versiyonu yani :)
KK bayanlarının ayırmasını gülümseyerek söylüyorum hep hatta isim bile yazarım bazen :)
Bidahası olsun istemiyorum ki bi yanımız ikimiz içinde dönse diyor ama dönmese daha hayırlı
Şans mı bazen hayat bize o şansı 2.kez bile vermiyor
Bana tek ameliyatlarımda Allah bu şansı verdi o yüzden ben sorun yaşasamada çok üzülmedim ayrıldığımda

fikirlerim aşırı değişiyor benim.bu normal mi arkadaşlar...

Alışkanlık hep iyi zamanları düşünme ya daha kötüsüne denk gelirsem hissi...Korkuyorsun yüzleşmekten çünki

Son düzenleme:

evet tek fark kağıt üzerinde bir problem yok.gerisi aynı hemen hemen.fakat bi arkadaşımız da kurtarılabilir bir ilişki olarak düşünmüş.bak şimdi bu da mantıklı olabilir.şu konuda dürüst olmam gerekiyor.evet sözümü geçirememişim.sanki değişebilecek küçük detaylar mı var benim gözden kaçırdığım???şu sürekli fikir değiştirme durumlarım umarım geçicidir ya gerçekten uzun sürerse ben işin içinden çıkamam

daha kötüsüne denk gelme korkusunu aşırı yaşıyorum..başkasıyla da evlensem bunları aşağı yukarı yine yaşicam yani şuan bunlar geçiyor aklımdan...

hatta bugün eski çalıştığım bankamı aradım.içeride açık bir birim varsa başvuru yapıcam.çalışmaya başlarsam kafam dağılabilir.evde durdukça da çok kafamda kuruyorum...

Bi ilişkinin kurtulması için karşındaki kişide de senin gibi istek düşünce ve mantığın olması lazım.
Ben ağzı laf yapan biriyim yazıyla sözle düşüncelerimide ifade etmekte sorun yaşamam ama ben konuştum şiirler gönderdim yazılar aynı şekilde ama o hiç algılamadı bunu hatta işine gelmeyenleri görmedi duymadı bilmedi
Bu adamla ilişki kurtarılır mı ?Düşün biri kuyuya düşmüş sen asılıyorsun ama o hiç istifini bozmuyor kaç ihtimal var zayıf kalırsan düşersin güçlü olsan çıkartırsın ama çok yorulur efor sarfedersin

Bu da öyle sende de sevgilinde bi değişim olsa ok de yok yani

Merak etme daha iyiside gelebilir hepsi aynı olacak değil ya.Aynı fabrikadan mı bunlar :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…