- Konu Sahibi karbeyaz.ocean
Eğer bana kızmazsan,
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun... Ucuz kurtulmuşsun... diyeceğim... dedim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle ayrılmalısın bence... hiç çekilecek özellikleri yok.. ki evlendikten sonra daha da beter olacak.. sen anlatırken ben bile burda içim şişti.. aklın varsa hemen ayrıl, yarın bir gün bu görgüsüz senin cocuklarının babası olacak. dünyaya birkere geliyoruz barı kendi standartımızda biriyle olalım.. hayat zaten çok zor. :)
Eğer bana kızmazsan,
canım ne kızması...gelen yorumları okudukça gerçekten bunları yaşamış mıyım demeye başlıyorum..okudukça kendime bir güvenim geliyor..inşallah ailemin o çok çok iyi niyetli konuşmalarına da gereken cevapları vericem..kararım tam da dilediğin gibi şu andan itibaren..Allah hakkımızda hayırlısını versin...ve çok teşekkür ederim canım benim..sağol..
Umarım kararının arkasında durursun.
Kurban pazarından koyun alır gibi evlilik için pazarlıklar yapan bir adam var karşında.
Çok iyi bir baba olabilir , büyüklerine saygılı olabilir ama iyi koca olur mu onu senden başka kimse bilemez diye düşünüyorum.
İyi bir eş olamayan adamdan nasıl iyi bir baba olur ki
Herşeyi kendisine göre yapmaya çalışan adamdan bişey olmuyor.Başta tamam gönlü olsun diyorsunuz sonrasında bu artık hiç umursanmama durumuna gelen sürece dönüyormuş.Bu adam ilerde benim sevgilim gibi olur ben korktum uzaklaştım soğudum konuştum değişmedi hatalı ben kaldım en iyisi ayrılmaktı şimdi benim gibi bir adamı bulamayacağım pahasına olsada
Allah hayırlısını versin herşeyin...bunu ablam da söylüyor.nişanlınla değil başka erkekle de evlensen aynı sorunları yayacaksın yine kabul etmeyecek hatalarını diyor ve yine kafam karışıyor.tüm erkeklerin böyle olması da gerçekten korkunç olur..
evet ona kalsa ikimiz adına yapıyor.benim asıl sevinmem lazımmış.çevreme baksam hangi erkek ilişkisi için bu kadar çaba sarfedermiş.ben yaptıklarını küçümsüyormuşum...dediğiniz gibi umursanmama durumuna dönüyor ve en acısı da bunu farkettiğiniz an tepki verdiğinizde çatlakları çıkarma sebebinin size kalmış olması oluyor...sanırım siz de benzer bir durum yaşamışsınız..geçmiş olsun diyim..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
evet ona kalsa ikimiz adına yapıyor.benim asıl sevinmem lazımmış.çevreme baksam hangi erkek ilişkisi için bu kadar çaba sarfedermiş.ben yaptıklarını küçümsüyormuşum...dediğiniz gibi umursanmama durumuna dönüyor ve en acısı da bunu farkettiğiniz an tepki verdiğinizde çatlakları çıkarma sebebinin size kalmış olması oluyor...sanırım siz de benzer bir durum yaşamışsınız..geçmiş olsun diyim..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
nişanlın ilişkisi değil kendisi için çaba sarfediyor ve yutturmaya çalışıyor . sonuçta herkes ev bark sahibi olmak ister. o da kendi gönlüne göre almış döşüyor işte. sen konu mankenisin sanki. her erkek böyle değildir canım. hiç korkma. çocuğun olsa yarın öbür gün sana sormadan onunla ilgili kararlar alsa canın nasıl yanar onu düşün. çok ucuz kurtulmuş oluyorsun bence de...