- Konu Sahibi karbeyaz.ocean
-
nişanlın olgun değilmiş şimdiden seni epey ezmeye başlamış evlilik olmaz karekteri oturmamış bir erkek ile senden hemen vazgeçebiliyor
bence kurtar kendini
evlenince rahatlık adına bişey bulamazsın
sizi başbaşa bile bırakmazlar gibime geliyor
hakkında hayırlısı ne ise o olsun
dün bir yazı okudum karşılıklı rekabet varsa yani ortak bir noktada buluşamıyosanız ve evlendikten sonra düzelir diyosan mutlu evlilik olmaz diye uzatma derim kimse kimseyi değiştiremez senide o değiştiremiyo mesela, seviyosan zaten bence oturduğun evin semtini bu kadar problem etmezsin bende bahçelievlerden kaynarcaya gitim orda bırak elbiseyi saçı açık birini görünce uzaydan gelmiş gibi bakıyolardı biliyorum ama ben sevdiiğim için problem etmedim 6 yıl az bir zaman değil karşına al konuş bence birkere daha
Çok merak ettim
Neden hep nişanlının dediği oluyorda , sen hep ikna ediliyorsun
ve hep sineye çekiyorsun ?
Ailen sana davranışları konusunda hiçmi birşey demiyorlar ben anlamadım?
annesine yakın olması gerektiği düşüncesiyle yetiştirilmiş.
parası hem senin dediğin gibi bir eve hem düğüne yetmemiş.
kuşları var ve onlara da yer açmak istiyor.
kıyafetlerini mahelleye göre seçmeni istiyor doğal olarak.
yani kendince planlamış, sen onun hayatına uyamıyorsan ayrılacaksın yok uyarım dersen idare edeceksin.
bence sen gerçekelri kabullenemiyorsun, baştan beri açık konuşabilmeniz için gerekli zemini oluşturamamışsın. anneme yakın oturmamız şart diyememiş, ama bunu yapmış. eğer sana diyebilseydi, bu konuda açık açık diretebilseydi zaten ilişkiniz farklı bir konumda olurdu.
bence ayrılma seviyorsan.
adam kuş seviyor ne kadar kötü olabilir ki?
kus sevmesi onu iyi bir insan yapmaz bir kere
istedigi evi seciyor secmesinin nedeni ise annesine yakin olmasi ve belkide mahallesinden ayrilmak istememesi
zevkine gore yaptiriyor evin icerisini
balkonu sorgusuz sualsiz kuslara ayiriyor (ben olsam bende ayirirdim)
ama butun bunlari tek kisilik akilla yapiyor
nisanlisinin hic bir istedigi oldumu?
butun bunlarin ustune artik mahalleye gore giyinmesinide istiyor
bu bencillikten baska bir sey degildir..
nişanlım eğer derdin annemse evine gelip de bana bak demez merak etme demişti.annesi herşeye karışmasa sorun olmazdı.mecburi bir durum olsa bakardım.sözlüyken bile annesi hastanede yatarken görümcemle dönüşümlü kalıyorduk hastanede.benim sorunum annesinin herşeye karışıp ben bişey yapmıyorum demesi.ve nişanlımın annesine aşırı bağlı olması.emrivaki olayları evi aldıktan sonra ortaya çıktı.
canım haklısın insan en azından 15 günde bir sevdiğinle el ele gezip dolaşmak ister en tabii hakkın ben nişanlına hak veren bir yazı yazdım ama yalnış anlaşılmasın onun yaptıklarını kesinlikle tastiklemiyorum ben sadece sizi kiradan kurtarmış çalışmış ev almış herkes yapamıyor çünkü bunu o açıdan taktir ettim ama yetmiyor tabi bunlar evlenmek için çok iyi biliyorum
ama sana bişey sorcam ailenin baskısı mı onunla olmaya sürükleyen seni yalnış anlamadıysam sevgin azalmış ..duygularından emin değilsen..kimse istiyor diye evlenme bunlar ailen de olsa...
Emrivaki olayları neden ev almasıyla beraber ortaya çıktı belli değil mi?
Sana bir kere istediğini yaptırmış hem de nişan atma pahasına da olsa...
Kendince ne kadar bağırsa da çağırsa da gene yaptırırım diyor işte...
Ayrıca anlamadığım ablanla annen neden nişanlını koruyor?
Kızım sen mutsuzsan ayrıl demeleri gerekmez mi?
Bu kısım tuhaf geldi... :26:
erkeklerin geneli bencildir ve bunu asla kabul etmezler.bu gerçekle yaşa tatlım...
değiştirdimeye çalışma değiştiremezsin ama kendi hayatını değiştirebilirsin ancak..
hakkında hayırlısı neyse umarım o olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?