• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sona yaklaştık..

Amin aminnnn:)))) yalnız sen daha şanslısın bize göre..sen de yengeç burcu olduğun için sevgilinin ne yapmak istediğini hemen anlayabilirsin..bizim öyle bi şansımız yok..düşünsene sevgilimin aylardır ne yapmaya çalıştığını şimdi farkettim her hareketini anlamam aylarımı alacaksa yandım ben:))))

:24: Her zaman değil tabii... İki taraflı nazlı insan düşünsene :25:
Genel anlamda güzel gene de :54:
Sen de kendine oğlak bul yükseleni de yengeç ya da balık olsun :78:
Valla süper anlaşırsın :52:

:24: Her zaman değil tabii... İki taraflı nazlı insan düşünsene :25:
Genel anlamda güzel gene de :54:
Sen de kendine oğlak bul yükseleni de yengeç ya da balık olsun :78:
Valla süper anlaşırsın :52:

bilmiyorum da iki taraf da yengeç olursa bence çok eğlenceli olur:) tamam nazlısınız ama bi okadar da eğlenceli olabiliyorsunuz:) oğlak burcu....bundan sonra hayatıma giren erkeklere ilk soracağım burçları olacak o zaman:) Allah oğlak burcu nasip etsin mi desek:66:

bilmiyorum da iki taraf da yengeç olursa bence çok eğlenceli olur:) tamam nazlısınız ama bi okadar da eğlenceli olabiliyorsunuz:) oğlak burcu....bundan sonra hayatıma giren erkeklere ilk soracağım burçları olacak o zaman:) Allah oğlak burcu nasip etsin mi desek:66:

Başak oğlağın en iyi anlaştığı burçtur. :74:
Sor sor ama çok da kafa patlatma :76:

uzun olmuş be sıkılırsan okuma :))))

yazını okumak ne iyi geldi geldi bir bilsen.ben yaşadıklarım konusunda senden bir safha ileride olduğum için neler yaşayabileceğini tahmin ettim.
önce şunu söyleyeyim annen yinede hata yapıyor ona lütfen söyle barışsınlar diyeceğine kızımın hakkında hayılır olanı nasip et Allah ım diye dua etsin.
şu beze sorma benim sol yanağımda çıktı şimdi öleee duruyor orda bende inanılmaz sinir oluyorum :)
ve bir ortak nokta daha benimkinin de yükselen aslan :))))))))
bu kadar mı denk gelir yaa inanamıyorum cidden şaka gibi :)))) bak görüyormusun,ikimizinde gönül işinden derdi var.ve biz bir şekilde burda birbirimize denk geliyoruz hani derler ya iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş diye.o hesap işte.en azından beni gerçekten anlayan bir insanı bulmak benim için inanılmaz değerli :)))
şu an neşelisin sana kendimden örnek vereyim yine.
nişanlandığımda eski eşimle bizde tlf da tanışmıştık.ilk erkek arkadaşımdı ve kör kütük aşıktım resmen o kadar ki gözüm hiç bişey görmüyordu.nişlanlandık.aslında öyle güzel belli etmiş ki kendini bana sadece ben görememişim.nişanı attık.ama ben ne yaptım hayırlısı diyeceğime günlerce gecelerce olsun allahım diye dua ettim.3 ay sonra barıştık ve ben cehennemime dair imzayı atmış oldum.dayaklar,aldatmalar,hakaretler,aşağılamalar.ama hep düzelir dedim düzelir düzelir...3 senem böylece heba oldu gitti.düzelmedi tabi ve boşandık.severek bir insandan ayrılmanın ne demek olduğunu biliyorum.boşanmak isteyen bendim ama deli gibi seviyordum da.yani görüldüğü üzere demekki başak burçları o kadar da mantık budalası değilmişler.öyle olsaydı bu adamla ölsem evlenmezdim.sonra kimseyi sokamadım hayatıma.güvenemedim.birde dulum ya sanki bana beni sevdikleri için değilde hep kullanmak için geliyorlar sandım.saçma bi kabuk ördüm kendime.
2 sene önce aile vasıtasıyla bu cocukla tanıştım müstakbel yengeç(yükselen aslan)
:))))
etkilendim.son 8-9 aya kadar o kadar da samimi değildik.bildiğin normal bi arkadaşlığımız vardı.ama her geçen gün biraz daha tanıyordum onu.meğer hep iyi yönlerini görmüşüm ben.bana hep etrafındaki bildiğin erkeklere benzemem derdi.evet değil sanıyordum.aslında iyi yönlerini inkar edersem günahını alırım.duygusal,mükemmel bir baba,beni dinliyor,konuşabiliyoruz,inanılmaz neşeli,daha bir gün bile sinirlendiğini görmedim şahsen.8-9 ay öncesi bende birden işler değişti.ciddi ciddi kaptırdım kendimi ama öyle böyle değil.atlattığımda herkes buna oda dahil basit bir hoşlanma basit bi beğenme sanıyorlar ama öyle değil işte.bilirsin başak çok zor sever ama sevdiğindede çok başka sever.beni çok iyi tanıyordu.ona hep kendimi toplamamın 5 senemi aldığını ve tekrar yıkılmak istemediğimi anlatırdım.biliyordu katı görünsemde aslında ne kadar hassas olduğumu.bana önyargım dışında mükemmel bir insan olduğumu söylerdi hep.son zamanlarda oda umut vermeye başladı bana.tamam seni seviyorum demedi evleniriz demedi ama konuşmalarını bi bilsen inan bana evet umutlandırmış dersin.çünkü kendi kendime gelin güvey olacak biri değilim ben.buraya izne gelmeden önce bende kıskançlıklar başladı.elimde değil işte ne kadar olumsuzluk varsa gelip beni buldu.çıkıyo işte karşıma arkadaş.en ufak detaylardan gerçeklere ulaşmam da zor olmadı.zaten net çıktı mertlik bozuldu diye boşa demiyorlar.
oysa ben onun yengeç oluşundan bile çok etkilenmiştim.inanılmaz sadık,çok iyi bir aile babası,sadık duygusal bir eş,ev işlerinde yardımcı,sevdiğini aşka doyuran vs vs vs butun burc yorumlarında bunlardı yazanlar ve inandım bende.
sonrasında sürekli olarak faceden birilerini eklemesi sinirimi bozdu.hani vardır bilirsin fake hesapklar geneller.yarı çıplak resimli,1000-2000 arkadaşı olan kızlar.
ama hata ondada var.bana kendini öyle bir anlatırdı ki boşandıktan sonra düşüp kalkmadığı kalmamış bi adam gibi.kızları eğlenilecek-evlenilecek diye kategorilendiren,bel altı şakaları seven bir adam.e o kendini böyle anlatınca benimde olanları takmamam mümkün değildi tabi.
ha eklemesinede kızmadım aslında kızdım da belli etmemeye çalıştım.ama kızdığım nokta o kişilerin hesabına onu yakıştıramamdı.uyardım.bak dedim bu kadınları ekliceksen ya sahte bi hesap al oraya ekle.yada hiç ekleme.bak senin kullandığın facede akrabaların,kızkardeşin,ve yeğenin (kız cocuğu ve gelişme döneminde) ekli.onlara nasıl kötü örnek olursun.sen o 1000-2000 kişinin içine yakışacak karakterde kalitedemisin dedim.bozuldu tabi.
sonra onu kim eklese kim msj atsa anlatmaya başladı.amacı kıskandırmakmıydı artık bilmiyorum.
"bana bak geçen kübra diye biri bana faceden msj atmış tlf nunu vermiş" dedi.e aradınmı dedim.yok ya ne arıcam dedi.bildiğin yollu dedi.anla işte.
ikimizde birbirimizin şifresini biliyorduk.o gece girdim hesabına baktım şeytan bu ya dürttü işte.meğer kıza ekle beni diye msj atan buymuş.kızda numarasını vermiş.buda bana aramadım dediği gecenin gündüzünde aramış bunu.aradım kapalıydı telin demiş.
ben bunu görünce delirdim resmen.araması sorun değil.sonuçta bekar adam.bizim resmiyete dökülmüş,sevgili diye bile adı konmuş bişeyimiz yoktu.karışamazdım elbet.ama yalan söylemesi beni çileden çıkarttı.söyledim de buna.yalan söyledin bana dedim.allaaaahhhh bi savunmaya geçtiki sorma.sanırsın ki suçlu benim ve resmen ben özür diledim inanırmısın.uzamasın sırf diye ha.günahını alıyormuşumda,o bana aramadım dedikten sonra kim olduğunu neden eklediğini merak ermişte ondan aramışta neler neler...
yahu kardeşim sen ara diye yazmışın işte kıza..neyse sustum.
bir gün yine oyunlarla ilgili bi durum vardı onun hesabına girmem gerekiyordu.tam ben girdim o çıkmış.nasıl denk gelmiş sen düşün.bi kadınla yazışıyor.
bu kadınla okeyde tanışmışlar.kadın evli ve cocuğu var.saat gece 4.
( bana hep 1-2 gibi yattığını söylerdi )
orti özledim seni demiş kadın.bizimki valla de demiş.derken konuşmanın beni delirten yerini yazayım sana.
kadın: duygular karşılıklı desene
adam:banada öyle geliyor hadi bakalım hayırlısı.ya orti tlfnun yokmu senin ama neyse istemem eşinle sorun olmasın
kadın:dikkat edersek sorun olmaz
ve konuşmanın ilerleyen kısımlarında tlf numaraları veriliyor.demokraside careler tükenmez deniyor.
beni bi düşün.delirdim ya.evli bu kadın.benim tanıdım dediğim,diğer erkeklerden farklı dediğim bu adam nasıl olurda evli cocuğu olan bi kadından tlf numarası isteyecek kadar alçalabilir.o gün ben sürekli sitemli yazılar paylaştım facede.aradı tabi neyin var ne oldu bana mı kzıdın bak söyle belkide günahımı alıyorsundur.
o konuşmayı gördüğümü anladığına eminimki paça bu kadar tutuştu.anlattım.ama hepsini gördüm demedim.tlf numarası istemişsin.bunu nasıl yaparsın.o evli.sen bu kadarmısın dedim.
alaahhh bi savunma..yok o çok iyi bir kadınmış.belki ilerde onun kocasıylada tanışacakmış.çevresini genişletmeyi yeni insanlar tanımayı seviyormuş.ben çok önyargılıymışım.ama neler neler.
ya gecenin 4 ünde kocasının koynundan çıkıp bilmediği bi erkekle eşli okey oynayan ona tlf numarası veripde dikkat edersek sorun olmaz diyen bi kadın benim gözümde iyi değildir arkadaş.
gene sustum.2 gün görüşmedik hiç.bu süre zarfında ilk başlarda kızdığım yarı çıplak kızları silmiş,geçmişte ( ama tanıştığımız dönemde) ekle beni,çok tatlısın tarzı başka adınlara attığı msj ları silmiş.
sonra çıktı izne geldi.görüştük.kızınıda getirdi yanında.Allah tarafından mı ne bilmem öyle çok benimsedim ki kızını.öyle çok sevdimki.kız da beni.ama bi gör deli oluyo resmen bana.
e bizimkide umut verici konuştu ya bende salak işte daldım hayaller dünyasına.
ilk görüştüğümüz gün ben bunla pek ilgilenemdim.daha çok kızıyla ilgilendim.daha eğlenceliydi.e ona da kızgındım zaten.huyum bu gördüğüm bişeyi öyle hemen sineye çekemiyorum.
bana bişey gördüğünde duyduğunda mutlaka sor derdi.sor anlatayım.
neyse.bunun benden sonra tanıştığı bir kız vardı.sevinç.ben bunla ilgili bi geçmişi araştırdım.kızla benle tanıştıktan sonra tanışmış.hatta baya da koşmuş kızından peşinden olsun diye uğraşmış.kız bekar hiç evlenmemiş.ama sanırım kız istememiş bunu.falan filen.ben bunları birinden duydum ve buna söyledim.hayır yok öyle bişey dedi sen peşime adammı taktın dedi kimden öğrendin dedi söylemedim tabi.geldiğinde bunla sözde tesadüfen denk gelmişler ( yersen tabi ) bi yere oturmuşlar.ve yine sözde bu kıza senle olmaz derken kız da buna "biz evlensek şöylemi olur böylemi olur" diyormuş
ya mantığıma yatmadı.sen ona olmaz derken kız nasıl böyle der.demekki bunu diyecek cesareti vermişsin.neyse.bi gün yine bunun eklediği biri arkadaşlık isteğini kabul etmiş.bende msj attım buna.bilmem kim kabul etmiş tebrikler onun 2-438 arkadaşından birisin artık dedim.
o akşam görüştük.açıkladı ama sözde işte.inanmadım ki.güvenim kırıldı bi kere.oda dedi zaten sen artık bana güvenmiyorsun.(oysa ilk başlar koşulsuz güveniyordum ben ona,bişliyordu.)sonra daha önce duyduğum konuya geldi.sana sevinçle ilgili olanları sevgimi söyledi sevinçe zarf attım yedi salak dedi.yumurtladınmı hemen dedim.bu 2 oluyordu.ben sana güvenip bişey söylüyorum sen hemen neden gidip onu o kişiye söylüyorsun.neyse konu değişti falan.dedi ki benim etrafımda benle evlenmek isteyen 7-8 kişi var.ben onlardan birini seçeceğim.sonrada onu sevmem için ondan zaman isteyeceğim.
o gece beni aradı.bana dedi ki çarşamba günü sana bir süprizim var.ciddi bi konu ( sen olsan ne anlardın ) allah ben bi mutluyum bi mutluyum görme.bütün kızgınlığımı unuttum.ama onada dedim ki bak bugun sen bana böyle böyle dedin.ben şahsen biri bana gelse seni seçtim ben ama sevmiyorum zaman ver dese ben o adama yol veririm dedim.biri beni seçtiği için sevemez sevdiği için seçebilir dedim.ve çarşamba günü bu sevinç dediğim kızın doğum günüydü. ( benimkini unutmuştu) git git dedim sitemle karısık.aman yaa işim olmaz dedi.
çarşamba günü geldi çattı.gündüz aradım.kuafördeymiş.onun için hazırlanmış resmen.sonra bekledim bekledim ha aradı ha arıcak tık yok.gece 12:30 da aradı.e hani süpriz???? doğum günündeydim dedi.kaynar sular döküldü başımdan.benim ses tonu falan değişti tabi.e niye aramadın beni diyorum aklıma anca geldin diyor.neyse ertesi güne sözleştik kahvaltıya gitcez.
ama öyle yıkıldım ki....
ertesi gün oldu.o gece sevinç doğum gününde çekilen resimleri koymuş.pozlar gayet samimi.
kahvaltıda bitirecektim kararlıydım.ama yüzünü görünce caydım işte.acaba biumut...
o gün bana hayatımda değer verdiğim hiç bi kadın yok şu an dedi.yüreğini titreten kimse yokmuş.kafam o kadar dolu ki ne konuştuk hatırlamıyorum bile.doğum gününden konuştuk.kız kaç kere aramış e zaten bende git demişim ben git dedim diye oda gitmiş.zaten hediyede almamış.falan falan.o gün bana eski karısıyla ilgili bişeyler anlattı.annesi falan hatta oğlum bu gerimi dönmek istiyor ne demiş.
ertesi akşam yemek yicez hep beraber kararlaştırdık.sabahına beni aradı.babam gece rahatsızlandı.( ki doğruymuş öğrendim) yemek iptal.iyi dedim.hastalık bu çünkü.3 de babamı doktora götürcem ben seni ararım dedi.bekle bekle arayan yok.ben aradım.misafirleri var evde belli.ertesi gün arar diye çok bekledim.ben heveslenmişim,terslik olmuş gidememişiz.bi ara işte demi.yok.diğer gün aradı.öğlen.bana gelecek.kahven varmı diye.gel dedim.ama ses falan donuk benim.ne oldu gene tribini sevsinler falan dedi.bu geldi.saçlar yapılmış traş olunmuş ve gayet neşeli.dur bewn yapayım kahveyi dedi.yaptı içtik.ama sanırım suratımdan bişeylerin ters gittiğini anladı.ne oldu dedi.çok vakti yoktu zaten gidecekti.bi çırpıda konuştum.bana çarşamba günü süprizin olduğunu söylemiştin ve o gün süprizin çok güzeldi doğumgününe gittin dedim.gece gördüğüm fotolardada ne kadar ciddi bi süpriz olduğunu anladım dedim.ben artık kalben senin ona boş olmadığına kendime inandırdım sen yolunu çizmişsin hayırlı olsun dedim.ama ellerim titriyor sinirden.ya daha artık sana bişey demiyorum anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorsun dedi.onla olmaz bak sende göreceksin onla asla olmaz falan dedi.(e işim olmaz derken de koşa koşa gittin ama ,ve daha öncede olmaz dedin ama sonra bilmiyorum olabilirde bilemem kısmet dedin.)
ben seni anlamıyorum artık dedim.bir gün cok değerliymişim gibi davranıyorsun birgün beş paralık değerim yok gibi dedim.ben umutlanmayayım,ümit bağlamayayım diye öyle davranıyormuş.sonra biriyle ilişkiye başlarsa çok yıkılırmışım.ona bana arkadaşız diye söz vermiş.ama hani olursa belki diye hatada yapmak istememiş.
dur bi dakka dedim.ben evet sana duygusal bişeyler hissediyordum ama 5 yılda kazandıklarımı böyle küçük bişey için kaybetmeye niyetim yok sen bana umut verdin dedim ( evet o zaman olabilir gibi geliyordu denedim de olmadı dedi ) dedim.ben artık kalbimi sana kapattım.artık sadece arkadaşımsın dedim.
ben senin kalbini titreteme dedim.sen karaktere bakmıyorsun.kuaförden çıkmayanlar ancak titretir kalbini dedim.yanılıyorsun.senin karakterinde birini asla bulamayacağımı biliyorum ama arkadasız dedi.
bu gitti.bekledim pişamn olur bilmem ne yok...ağla ağla ağla...mahvoldum resmen.neden böyle oldu.ya bi günde ne değişti.madem olmayacaktı neden umut verdi.ben başka kimseyle tanışmadım bile.sorular sorular.
annem,kafası karışmış dedi.belki eski eşi umut verdi umutlandı dedi.artık ne oldu bende bilmiyorum.sonuç sadece bana umut verildi ve sonra resmen reddedildim.hazmedemedim.olabilir,istemeye,beğenmeyebilir.ama bana neden boş umut verdin.ben sana hiç zarar vermedim ki.oysa ne çok uyumluyduk.hala daha ne oldu anlamış değilim.gittiği gün aradı.vandayım ben dedi.iyi dedim.sesin tutuk tutuk küsmüyüz dedi.neden küs olalımki dedim sana küsseydim tlf nu asla açmazdım dedim.ama neden küstüğümüzü söylerdin dimi dedi.söylemezdim dedim.hem neden küscezki ben bişey yapmadım dedi.senin yaptıklarına hiç girmeyelim dedim.neyse sonra arıcam ben seni dedi kapadı.
2 gün oldu aramadı bile.
ilk baş konuştuğum için,içimdekileri söylediğim için rahatlamış hissediyordum.
şimndiki safham ise.berbatttt....kafamda milyonlarca soru var
neden böyle oldu?
birgünde ne değişti?
gerçekten karısımı? başka birimi var? başka biri varsa bile yahu 2 günde nasıl ciddi olur bişey?
benim ksıkançlıklarım mı ( ki kendisi kıskanclık konusunda benden daha fenadır.ama tabi bana hiç yansıtmadı o ayrı.zaten kıskanacağı bi durumda yoktu bende )
peki ne oldu ya ne oldu???? bir günde nasıl siler? bu kadar kolay mı? sen bana umut verdin ya? niye verdin o zaman? ben napıcam şimdi? ne yapmalıyım...kestirip atmalımıyım? arkadasca kalmalımıyım? umutla pişman olup dönecek diye beklemelimiyim? arayıp da herşeyi açık açık söylemelimiyim ( ben sevmiştim seni bunu bana neden yaptın diye)
işte böyle.şu an bu sorularla boğuşmaya,onun bu yaptığına bir neden bulmaya çalışıyorum
çok ama çok üzülüyorum.çünkü onunla yakaladığım uyumu eski eşimle bile yakalayamamıştım ben.ama bu yönleri iyi yönlerini öyle bastırdıki...
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.ben kahrımdan ağlarken onun umrunda bile değil.belki 3-5 gün sonra biriyle ilişkisi olduğunu öğrenicem.belki pişman olup arayacak.belki ben unutucam bilmiyorum.
tek dileğim ben onu bitirmeden iimde bi ilişkisi olduğunu öğrenmemem.acayip yıkılırım biliyorum.
5 yıl sonra güvendim sevdim ve ne umdum ne buldum.hani ben mükemldim,hani benim karakterde kimseyi bulamazdı.yahu kızın beni sevsin diye seviyor mu diye defalarca teyit ediyordun hani.hani kızınla bizi böyle gördükçe başka seyler düşünüyordun mutlu oluyordun hani aallah her kula ben gibi bi eş nasip etmezdi hani ilk biz evlenmiş olsak çok mutlu olurduk hani ya haniii???
delirebilirm.bir an önce bu sorulardan kurtulmak istiyorum.onu unutmak istiyorum ama aynı zamanda pişman olsun da istiyorum.ağzından pişmanım dediğini duymak istiyorum.
hazmedemiyorum....hazmedemiyorum işte....hatamı yaptım acaba diyorum.hiç konuşmamsamıydım.aynen öyle devammı etseydim.ama o zaman daha çok umutlancaktım.kıskandığımı belli etmesemiydim,bu kadar uzatmasamıydım konuları? ama ya benim yerimde o olsaydı? o napardı?
böyle :(((((
sana teselli verceme yazdım yazdım boşalttım işte içimi...

Yengeç önyargısına bakın ya :36:
Benim de erkek arkadaşım yengeç! Eee ben de yengecim :132:
Biraz nazlılar sadece kabul...
karbeyazcım doğru karar verdiğine inanıyorum inşallah hayırlısı olur.
Üzülme diyemem ama geçecek diyebilirim...
Hemen değil 1-2 ay içinde toparlanırsın :79:

hayalcim çok merak ettim.senin sevgilinde dengesiz mi? bir saat önce verdiği karar bir saat sonra değişebiliyormu.etrafından çevresinden bu kadar kolay ve çabuk etkilenebiliyormu?
bu kadar bencil mi? ya bu kadar açgözlümü kadınlar konusunda.cevresini genişletme konusunu sadece kadınlarmı oluşturuyor.eğlenilcek evlenilcek diy ayırıyormu kadınları? daha aklıma gelmiyo bile o kadar cok yani.yengeç yükselen aslan....gına geldi üstüne alınma.
burçlar evet önemli ama sanırım insanların yasadığı aile cevre kültürü eğitimi yaşı karakterlerini etkiliyor.ben başak burcuyum mesela.yükselenimi bilmiyorum.ama başağın bazı özelliklerini tasıyor bazı özelliklerini tasımıyorum.
ama eğer 31 yaşına gelmiş,başından bir evlilik ve bir nişanlılık geçmiş 6 yasında bir cocugu olan bi insan bu kadar dengesizse sorun bende değildir diye düşünüyorum.zaten aptal olan benim burca kapıldım yengecin özelliklerine kapıldım ve boşanır boşanmaz daha 1 yıl olmadan nişanlanan,nişanlısı tarafından daha karını unutamamışsın diye terkedilen birini hayatıma sokmak aptallıktı.ama ben ne bileyim bu kadar dengesiz olduğunu.

hayalcim çok merak ettim.senin sevgilinde dengesiz mi? bir saat önce verdiği karar bir saat sonra değişebiliyormu.etrafından çevresinden bu kadar kolay ve çabuk etkilenebiliyormu?
bu kadar bencil mi? ya bu kadar açgözlümü kadınlar konusunda.cevresini genişletme konusunu sadece kadınlarmı oluşturuyor.eğlenilcek evlenilcek diy ayırıyormu kadınları? daha aklıma gelmiyo bile o kadar cok yani.yengeç yükselen aslan....gına geldi üstüne alınma.
burçlar evet önemli ama sanırım insanların yasadığı aile cevre kültürü eğitimi yaşı karakterlerini etkiliyor.ben başak burcuyum mesela.yükselenimi bilmiyorum.ama başağın bazı özelliklerini tasıyor bazı özelliklerini tasımıyorum.
ama eğer 31 yaşına gelmiş,başından bir evlilik ve bir nişanlılık geçmiş 6 yasında bir cocugu olan bi insan bu kadar dengesizse sorun bende değildir diye düşünüyorum.zaten aptal olan benim burca kapıldım yengecin özelliklerine kapıldım ve boşanır boşanmaz daha 1 yıl olmadan nişanlanan,nişanlısı tarafından daha karını unutamamışsın diye terkedilen birini hayatıma sokmak aptallıktı.ama ben ne bileyim bu kadar dengesiz olduğunu.

Canım, benim erkek arkadaşım dengesiz değil.
Yani en azından şimdilik değil. :52:
Yok yok iyidir ya canım benim :69:
Mesela vaktiyle teraziden çok çektim mesela, onlar tam dengesiz :26: Aydan aya değişir yaptıkları, söyledikleri... :31:
Ha bu arada benim burcum yengeç, yükselenim de aslan he :3: Çok kötü laflar da etme burçlarıma :22:
O adam 2 kadınla birden de böyle ciddi deneyimler yaşayıp da hepsinde sorunlu olmuşsa sana da böyle kötü tecrübeler yaşattıysa bunun adı dengesiz yengeç değil, dengesiz erkektir.
Hiç kafa yormaya değmez at gitsin cidden. Yaramıyorsa :33:

Son düzenleyen: Moderatör:
sunshine1111 tatlım öncelikle hoşgeldin:) bugün seni bekledim tam da zamanında geldin biz de burçlardan konuşuyorduk:))))
şimdi sırayla başlıyorum..kendini rahatlatmaya başla öncelikle çünkü kaybeden gerçekten sen değilsin..bu sana bildiğimiz erkeklerden ciddi bir örnek olmuş.bundan sonra böyle biriyle tanıştığın anda daha ikinci görüşmeye gerek kalmadan amacını ve basitliğini anlarsın ona göre yol verme şansın olur.
neyse annemi söyleyim aklımdayken:)bu sabah kahvaltıda söyledim.bak hava ne güzel adam gibi bi nişanlım olsaydı şimdi bu havada onunla sahilde olurdum ama nerdeeee dedim..yok kızım ondan adam olmaz vallahi üzülüyorum dedi.evlenmeni istiyorum ama bundan sana koca olmayacak anladım ben dedi..bir sevindim anlatamam:))))
ve stres belirtilerimiz de aynı seninle..o beze için backtroban sür çok iyi geliyor.ama iltihap varsa önce kara merhem al.o patlatsın sonra o dediğim kremi sür hemen düzelir.ben onu sürüyorum şimdi.tamamen bitmedi ama faydasını da görüyorum ufaktan:)
ve ben artık neşeliyim:)kendimi zorlicam bunun için.çünkü yüzüm birkez asılırsa mümkün değil uzun süre bu neşemi bulamam.ve artık ikimizi de neşelendirmek gibi bi hedefim var:) senin de yüzünü güldürmek için elimden geleni yapıcam.ama bunun için senin de yardımın gerekiyor:))))
biliyor musun nişanlımla ben de 2 yıl ayrılmıştım.daha sonra o beni faceden buldu.o günden sonra da 2 ay içinde söz yaptı.biz de çok tartıştık.ama ben de hayırlısı olsundan çok olsun diye dualar ettim ve nişana kadar oldu..artık olsun demiyorum hayırlısı olsun diyorum.ve oluyor da Allahın izniyle:))))
senin ilk evliliğin neymiş bitanem ya..dayaklar,aldatmalar... nasıl dayanabildin?Allah sana çok büyük sabırlar vermiş.kaldırılabilecek şeyler gerçekten değil..kendini kolay kolay toparlayamam sebebini çok iyi anladım.

ve bu son hayatına giren insan...kaçan kovalanır taktiğini tam olarak uygulamış.umut vermiş ama öyle profesyonel ki sen kendini acaba ben mi gelin güvey oluyorum diye sorgulamaya başlamışsın...senin bağlanman kıskanman normal.çünkü o sana bu samimiyeti verebilmiş.umut verip masum ayağına yatmış..
şu kız ekleme olayları benimkinde de oldu.sözlüyken 3 kıza msj atmış bu.şifresini aldığımda yakalım.bana yeminler etti bidaha olmayacak.ama geçen yaz da yakalım?ve bu yaz hep tartıştık.o da şifresini değiştirdi.ve abuk sabuk kızları eklemeye başladı.eminim ki kıskandırmak için.çünkü ben son zamanlarda erkek arakdaşlarımla netten konuşmaya başladım.facede biliyorsun yorumlar yapılıyor.vay onlar nasıl yorum yapar diye kavga çıkarıyordu.ben de ona enazından benim erkek arakdaşlarımı ailem tanıyor senden önce onlar vardı..senin gibi peynir türlerini ekleyecek kadar olamadım ben dedim ve bidaha tartıştık:)))
bak arkadaşım.kendinde birtane bile suç bulma.adam sana umut vermiş.hatta face şifresini sana verebildiyse adı konmamış ama konmak üzere olan bişeyler var demektir.yoksa sıradan birinin facesinde ne işiniz olabilir dimi?kıskanmak ve hesap sormak hakkınızdır o andan itibaren.ve telefon verme kısmını anlayamadım.bak bu adam daha kadınlara doyamamış.halen yaşamak istediği şeyler var.tamamen doymadan da bu adam evlenmez.evlense de alacağı kadının boynuzları edirneden görünür.üzgünüm ama gerçek bu...
yengeç burçları evlenilecek insan.buna sonuna kadar katılıyorum.ev konusu harici evlenilecek tip olarak görüyordum nişanlımı.şu da var ki iki taraf da hayata dair isteklerine doymuş olmalı.çünkü yengeç kolay doymuyor.doyduysa da içine kapanık sakin bir evlilik yaşıyor.yani ortayı bulamıyor.ya da başak burcuna böyle hissettiriyorlar bilmiyorum ne kadar doğrudur...
ve geceleri bir kadın nete giriyorsa ya kocası gece çalışıyordur can sıkıntısına girer bunu anlarım.ama cep numaranı bir erkeğe verip de bu tarz msjlar atmak kadının amacının ne olduğunu çok belli ediyor.kadın böyle açık kuyruk sallarsa da erkeğe suç bulamam.çünkü suçlayacağım erkek de zaten o kadından farksızdır.alan razı veren razı olmuş biraz...
ve bu adı konumayan arkadaşlıkta kız tarafı o olmuş damat tarafı sen...bir sürü kız var aradan birini seçip evlenmek ne demek?sen neden başka biriyle görüşmeyi denemiyorsun?onun çevresi yeteri kadar geniş baksana seçmece kız buluyor kendine.başkasına şans ver?bak o zaman telefonun susuyor mu?adam kokoş ve farklı bi kadın arıyor.öyle hanım hanımcık biri onun tarzına uymaz bence..o Allahtan fazla şey istiyor..bu insan senin tarzın değil.sen ayakları yere sağlam basan ne istediğini bilen birini arıyorsun.ama bu adamda bunlar yok..evet kadın dilinden çok iyi anlıyor.ama bunu bir kişi için değil her kadın için uyguluyor bu da hiç adil değil.emin ol o aramadıkça aramazsan çevreni genişletip yeni insanlarla tanışıp hayatına farklı bir yol çizersen bu adam seni arar..ama tavsiyem bu adamla hayatını karartma.çünkü bu adamın gözü henüz doymamış.hayattan istediklerini elde edememiş.onun şu anki psikolojisiyle kim evlense sıkıntı yaşar.aşırı çapkın belli..bence onu aklından silmeye çalış.ona söylemek istediklerini bana söyle.kızmak istiyorsan beni onun yerine koy kız.ama ona ulaşma asla...kendini küçük düşürme onun karşısında.çünkü onu arayıp neden bana bunları yaptın diyecek tek kişi emin ol değilsin..daha kimlerin aklında o vardır tahmin edemiyorum...bu 2 yıllık ayrılıkta benim de hayatıma biri girdi.netten tanıştım karşı komşum çıktı.çocuğun izmirde eski sevgilim var dediği benimle birlikte devam ettiği kızmış.birgün çocuğun balkonunda bir kız gördüm kim o kız dedim.ve telefonu hemen kapattı eski sevgilim geldi kalacak yeri yok bende kalacak kardeşiyle beraber dedi kapattı hemen.sonra bu beni aradı işyerinden.napıyosun senin yüzünden kavga ettim kızla bidaha arama beni dedi.ben de deli gibi seviyorum o zamanlar tabi..aradım aradım salak ben işte.tam ben unutmaya başladım artık eskisi gibi onu düşünmüyorum.o beni arıyor bir hata ettişm nolur barışalım felan...onu öyle bir gönderdim ki ablam ayrı ben ayrı...evet yine çok seviyordum ama bu gerekiyordu..ona küçük düşürseydim kendimi şimdi kaç kişiyle paylaşıyor olacaktım düşün...ona tepkini koy.kendini ye bitir ama o bilmesin.havalandırma onu..

Mesela vaktiyle teraziden çok çektim mesela, onlar tam dengesiz :26: Aydan aya değişir yaptıkları, söyledikleri... :31:
Ha bu arada benim burcum yengeç, yükselenim de aslan he :3: Çok kötü laflar da etme burçlarıma :22:
O adam 2 kadınla birden de böyle ciddi deneyimler yaşayıp da hepsinde sorunlu olmuşsa sana da böyle kötü tecrübeler yaşattıysa bunun adı dengesiz yengeç değil, dengesiz erkektir.

tatlım yükselenin aslan olsa bile burcun kadını farklı erkeği farklıdır:)))) ya merak ettim bişley sorcam yengeçlerde cimrilik var mıdır?seni de soru yağmuruna tuttuk bugün burçlardan yana kızmıyorsun dimi?:)))

tatlım yükselenin aslan olsa bile burcun kadını farklı erkeği farklıdır:)))) ya merak ettim bişley sorcam yengeçlerde cimrilik var mıdır?seni de soru yağmuruna tuttuk bugün burçlardan yana kızmıyorsun dimi?:)))

Cimriler evet hem de fazlasıyla...
Kızmıyorum sorun ya burcumu benden iyi analiz eden çıkmaz :24:

Cimriler evet hem de fazlasıyla...
Kızmıyorum sorun ya burcumu benden iyi analiz eden çıkmaz :24:

canım benim çok teşekkür ederim...şimdi nişanlımın neden eskiden ev parasını şimdi de evi yaptırmasını sorun ettiğini anladım..1 seneyi geçti bi dışarı çıkamadık.sinir oluyordum bu huyuna.peki bu düzeltilebilir mi?hani bu konuda bir yengece nasıl yaklaşmak lazım? ve bir de eskiden aşırı ilgiliydi.şimdi aşkım canım bekliyorsun ama seni sevidğimi biliyorsun e yapmacık olamam ya demişti bana.bu ilgi ve saygı durumunu nasıl düzelttirebilirim?hani kazara olur ya arar da bişeyleri düzeltmeye çalışır.umut ışığı görürsem nasıl bir yol izleyim o açıdan sordum.birazda empati kurmak lazım çünkü.nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilirsem daha iyi olur benim için...

sunshine1111 tatlım öncelikle hoşgeldin:) bugün seni bekledim tam da zamanında geldin biz de burçlardan konuşuyorduk:))))
şimdi sırayla başlıyorum..kendini rahatlatmaya başla öncelikle çünkü kaybeden gerçekten sen değilsin..bu sana bildiğimiz erkeklerden ciddi bir örnek olmuş.bundan sonra böyle biriyle tanıştığın anda daha ikinci görüşmeye gerek kalmadan amacını ve basitliğini anlarsın ona göre yol verme şansın olur.
neyse annemi söyleyim aklımdayken:)bu sabah kahvaltıda söyledim.bak hava ne güzel adam gibi bi nişanlım olsaydı şimdi bu havada onunla sahilde olurdum ama nerdeeee dedim..yok kızım ondan adam olmaz vallahi üzülüyorum dedi.evlenmeni istiyorum ama bundan sana koca olmayacak anladım ben dedi..bir sevindim anlatamam:))))
ve stres belirtilerimiz de aynı seninle..o beze için backtroban sür çok iyi geliyor.ama iltihap varsa önce kara merhem al.o patlatsın sonra o dediğim kremi sür hemen düzelir.ben onu sürüyorum şimdi.tamamen bitmedi ama faydasını da görüyorum ufaktan:)
ve ben artık neşeliyim:)kendimi zorlicam bunun için.çünkü yüzüm birkez asılırsa mümkün değil uzun süre bu neşemi bulamam.ve artık ikimizi de neşelendirmek gibi bi hedefim var:) senin de yüzünü güldürmek için elimden geleni yapıcam.ama bunun için senin de yardımın gerekiyor:))))
biliyor musun nişanlımla ben de 2 yıl ayrılmıştım.daha sonra o beni faceden buldu.o günden sonra da 2 ay içinde söz yaptı.biz de çok tartıştık.ama ben de hayırlısı olsundan çok olsun diye dualar ettim ve nişana kadar oldu..artık olsun demiyorum hayırlısı olsun diyorum.ve oluyor da Allahın izniyle:))))
senin ilk evliliğin neymiş bitanem ya..dayaklar,aldatmalar... nasıl dayanabildin?Allah sana çok büyük sabırlar vermiş.kaldırılabilecek şeyler gerçekten değil..kendini kolay kolay toparlayamam sebebini çok iyi anladım.

ve bu son hayatına giren insan...kaçan kovalanır taktiğini tam olarak uygulamış.umut vermiş ama öyle profesyonel ki sen kendini acaba ben mi gelin güvey oluyorum diye sorgulamaya başlamışsın...senin bağlanman kıskanman normal.çünkü o sana bu samimiyeti verebilmiş.umut verip masum ayağına yatmış..
şu kız ekleme olayları benimkinde de oldu.sözlüyken 3 kıza msj atmış bu.şifresini aldığımda yakalım.bana yeminler etti bidaha olmayacak.ama geçen yaz da yakalım?ve bu yaz hep tartıştık.o da şifresini değiştirdi.ve abuk sabuk kızları eklemeye başladı.eminim ki kıskandırmak için.çünkü ben son zamanlarda erkek arakdaşlarımla netten konuşmaya başladım.facede biliyorsun yorumlar yapılıyor.vay onlar nasıl yorum yapar diye kavga çıkarıyordu.ben de ona enazından benim erkek arakdaşlarımı ailem tanıyor senden önce onlar vardı..senin gibi peynir türlerini ekleyecek kadar olamadım ben dedim ve bidaha tartıştık:)))
bak arkadaşım.kendinde birtane bile suç bulma.adam sana umut vermiş.hatta face şifresini sana verebildiyse adı konmamış ama konmak üzere olan bişeyler var demektir.yoksa sıradan birinin facesinde ne işiniz olabilir dimi?kıskanmak ve hesap sormak hakkınızdır o andan itibaren.ve telefon verme kısmını anlayamadım.bak bu adam daha kadınlara doyamamış.halen yaşamak istediği şeyler var.tamamen doymadan da bu adam evlenmez.evlense de alacağı kadının boynuzları edirneden görünür.üzgünüm ama gerçek bu...
yengeç burçları evlenilecek insan.buna sonuna kadar katılıyorum.ev konusu harici evlenilecek tip olarak görüyordum nişanlımı.şu da var ki iki taraf da hayata dair isteklerine doymuş olmalı.çünkü yengeç kolay doymuyor.doyduysa da içine kapanık sakin bir evlilik yaşıyor.yani ortayı bulamıyor.ya da başak burcuna böyle hissettiriyorlar bilmiyorum ne kadar doğrudur...
ve geceleri bir kadın nete giriyorsa ya kocası gece çalışıyordur can sıkıntısına girer bunu anlarım.ama cep numaranı bir erkeğe verip de bu tarz msjlar atmak kadının amacının ne olduğunu çok belli ediyor.kadın böyle açık kuyruk sallarsa da erkeğe suç bulamam.çünkü suçlayacağım erkek de zaten o kadından farksızdır.alan razı veren razı olmuş biraz...
ve bu adı konumayan arkadaşlıkta kız tarafı o olmuş damat tarafı sen...bir sürü kız var aradan birini seçip evlenmek ne demek?sen neden başka biriyle görüşmeyi denemiyorsun?onun çevresi yeteri kadar geniş baksana seçmece kız buluyor kendine.başkasına şans ver?bak o zaman telefonun susuyor mu?adam kokoş ve farklı bi kadın arıyor.öyle hanım hanımcık biri onun tarzına uymaz bence..o Allahtan fazla şey istiyor..bu insan senin tarzın değil.sen ayakları yere sağlam basan ne istediğini bilen birini arıyorsun.ama bu adamda bunlar yok..evet kadın dilinden çok iyi anlıyor.ama bunu bir kişi için değil her kadın için uyguluyor bu da hiç adil değil.emin ol o aramadıkça aramazsan çevreni genişletip yeni insanlarla tanışıp hayatına farklı bir yol çizersen bu adam seni arar..ama tavsiyem bu adamla hayatını karartma.çünkü bu adamın gözü henüz doymamış.hayattan istediklerini elde edememiş.onun şu anki psikolojisiyle kim evlense sıkıntı yaşar.aşırı çapkın belli..bence onu aklından silmeye çalış.ona söylemek istediklerini bana söyle.kızmak istiyorsan beni onun yerine koy kız.ama ona ulaşma asla...kendini küçük düşürme onun karşısında.çünkü onu arayıp neden bana bunları yaptın diyecek tek kişi emin ol değilsin..daha kimlerin aklında o vardır tahmin edemiyorum...bu 2 yıllık ayrılıkta benim de hayatıma biri girdi.netten tanıştım karşı komşum çıktı.çocuğun izmirde eski sevgilim var dediği benimle birlikte devam ettiği kızmış.birgün çocuğun balkonunda bir kız gördüm kim o kız dedim.ve telefonu hemen kapattı eski sevgilim geldi kalacak yeri yok bende kalacak kardeşiyle beraber dedi kapattı hemen.sonra bu beni aradı işyerinden.napıyosun senin yüzünden kavga ettim kızla bidaha arama beni dedi.ben de deli gibi seviyorum o zamanlar tabi..aradım aradım salak ben işte.tam ben unutmaya başladım artık eskisi gibi onu düşünmüyorum.o beni arıyor bir hata ettişm nolur barışalım felan...onu öyle bir gönderdim ki ablam ayrı ben ayrı...evet yine çok seviyordum ama bu gerekiyordu..ona küçük düşürseydim kendimi şimdi kaç kişiyle paylaşıyor olacaktım düşün...ona tepkini koy.kendini ye bitir ama o bilmesin.havalandırma onu..

öncelikle sabırla okuduğun için teşekkürler.farketmeden çok uzun yazmışım :) beze konusunda dediğini mutlaka uygulayacağım ve annene gelince bi an kendi annem geldi gözümün önüne neden bilmem cümleler aynı
ondan adam olmaz koca olmaz....
merak ediyorum aslında neden insanlar kaybettikten sonra değer bilirler ki...karsındakini kırdıktan sonra ne kıymeti var.ne anlamı var değil mi?
bu ara bişey diyeceğim benim yengeç :)) cimri değildi.demekki karakter sadece burçla alakalı değilmiş.
sen hesap sorabilmişsin.ama benim adın konmamışken sorma hakkım yoktu normalde.aslında ben en büyük hatayı burda yaptım.ona verdiğim değeri onu kıskandığımı aşırı derecede belli ettim ama biliyormusun ben üsteledikçe üstünde durdukça onun sabırla açıklaması sabırla beni ikna etmeye çalışması etkilemişti beni.diğer erkekler gibi değildi işine geliyorsa demiyordu.
şimdi şöyle düşünüyorumda bu saydıklarım diyorum acaba onda eksimiydi? belki adı konmadığı için böyleydi.belki adı konsa çok değişecekti diyorum.sanırım bunun pişmanlığı var şuan.çünkü hayatıma ciddi anlamda biri girerse gözüm hiç bi dişiyi görmez diyordu.
evet canım maalesef ki evet onun belli bir doymamışlığı var.ilk tanıdığı kadına tüm hayat hikayesini ve defalarca kez mükemmelliğini anlatacak kadar hemde.
bir tartışmamızda benim bi arkadaşım eklemişti bunu oyun için.evli yine kadın.onla face de sohbet etmişler.bizimki bütün hayat hikayesini anlatmış bi çırpıda.kızdım tabi.bana neden uzatıyorsun dedi basit şeyleri takıyormuşum.ya o benim arkadaşım.sen nasıl anlatırsın hayat hikayeni diyorum hastaydım sağlıklı düşünemiyordum dedi ( ki bu adam 31 yaşında ve alt tarafı gripti )
anneme bunları anlattığımda annem önce o eski karısını hala unutamamış ondan umudu var hala ve karısı evlenmeden o evlenemez dedi.yok kızım yok ondan koca moca olmaz dedi.yanılıyormu bilmiyorum ama eski eşimide tanıdığında bana kurduğu cümle şuydu
"bundan sana koca falan olmaz.evleniyorsun ama bilki rızam yok.inşallah ben yanılırım ama en azından aklını kullan 5 sene çocuk yapma.çünkü 3 yıla kalmadan benim kapıma geleceksin" demişti.ben asla dedim gelmem dedim neler neler dedim.haklı çıktı.3 sene sonra çıktım geldim.
şimdilerde dediğim gibi kendimi suçlama safhası yaşıyorum.çocukluğum,genç kızlığım,evliliğim,sonrası....öyle yıprattı ki beni artık.sanırım bu yüzden eskisi gibi kaldıramıyorum gülüp geçemiyorum.e karakter olarak da kafasında çok kuran bazen kurduğuna inanan ve çok takan biri olduğumda düşünülürse sen tahmin et artık.
dün gece aramaktan ziyade ona bi mail yazayım dedim.ona basit zannetiği duygularımın aslında çok büyük olduğunu,onunla kızıyla bir aile olmaya dair hayallerimi beni yıkışını anlatayım ve kalmak istediği normal arkadaşlığı bu şartlarda artık yürütemeyeceğimi uzunnn zunnn anlatayım dedim.sabah bundan vazgeçmemiştim ama yazını okuyunca vazgeçtim.
onun bende kızacağı kıskanacağı bişey olmadı.çünkü kimse benim fotolarıma canımlı cicimli yorum yapamaz katıyımdır bu konuda.e hep evdeyim.en kötüsü ise bu tarz konularda beni o kadar iyi tanıyor ki.ne kadar katı ve namus budalası olduğumu çok iyi bilir.
belkide sorunum yalnız olmamdır.arkadaşlarımın hepsi evli.beraber sinemaya gidebileceğim,gezebileceğim bi arkadaşım yok.hep evdeyim.sürekli.bu ara kpss ye hazırlanıyorum.(bakma laf,düşünmekten kitap bile açtığım yok ) sınavdan sonra iş arayacağım.belki çalışmak iyi gelir.
hani sana dedim ya ilk önce rahatlamış olacak ama zamanla kendini suçlamaya neden-cevap arasında gitmeye başlayacaksın ki en zor safhadır bu diye.işte ben şimdi zorluğun içinde kendimle aklımla kalbimle mücadele ediyorum.
bi yanım ondan adam olmaz derken bir yanım keşke dönse diyor.barışsak.anlarsın beni biliyorum.pozitif olamıyorum işte.deniyorum deniyorum ama olmuyor.halbuki çok neşeliyimdir ben.hani ölüsü olanı güldürrü derler ya öyleyimdir.acayip çok gülerim ve gülmek bir zevktir benim için.
ama şimdi yapamıyorum işte.
hani dedim ya sana bir zaman sonra kötü yönlerini unutacak sadece iyi yönlerini hatırlayacaksın diye.onları yaşıyorum şu an.iyi yönleri,beraber zaman geçirdiğimiz eğlendiğimiz yönler geliyor aklıma.ne kadar uyumlu oluşumuz....
pişmanmıyım bende bilmiyorum.
keşke hiç umut vermeseydide o son konuşmayı hiç yapmasaydıkda hep arkadaş kalsaydık diyorum.kıskanırmıydı beni bilmiyorum ama bazen msn de konuşurken mesaj gelirdi gece tlf numa ( gece bana msj atan tek kişi yeğenimdir :) ) kimden kimde dye sorardı.ciddi değilsen ne merak ediyosun dimi?
yada eski eşim bi arar tekrar başlamıştı aramaya.bana"seni hala çok seviyor belli.senin gibisini bulamaz,bulamamıştırda ondan arıyordur şimdi ama ben düzeldiğini sanmıyorum" demişti.
kimle tanıştığımı söylesem hayırlısı olsun demiş ama mutlaka bir kulp bulmuştuda.
sorun şu ki,artık eskisi gibi olamaz hiç bişey.ben onun gibi sanki hiç bişey olmamış gibi davranamam.kendimi biliyorum.laf sokar dururum.normal arkadaşmısız gibi yapamam artık.
ya olacak bu iş yada arkadaslığınıda alacak yanına defolup gidecek hayatımdan.
şimdilerde ise tek merak ettiğim acaba oda benim kadar düşünüyormudur? kaybedişine üzülüyormudur? ya da bir gün gerçekten pişman oldum deyip ararmı? dönermi? gelipde hadi adını koyalım dermi?
yada başkasımı var hayatında? bir gün evlenip çok mutlu olduğunu duyarsam yada yakınlarda hayatına ciddi anlamda birinin girdiğini onu sevdiğini duyarsam bana yaşattıklarının hazımsızlığı ile çok mutsuz olurum biliyorum.bende ne eksikti diye yer bitiririm kendimi.
böyle işte.ne yapmam gerektiğini biliyorum.düşünmemeli takmamalıyım değmez ama yapamıyorum.uyanık olduğum her dakika aklımda uyuduğum her an rüyalarımda.hastalık gibi oldu resmen.bu yüzden kendimdende nefret ediyorum.değmeyen birini nasıl düşünürüm.ama biliyorum bunun tek nedeni hazmedemeyişimden kaynaklanıyor.ve biliyormusun sanki arasa,yanlış yaptım,pişmanım dese bende ona sür eşşeğini niğdeye desem inanılmaz rahatlayacakmışım gibi :)))
intikam hissimi ne anlşamadım.
sana gelince cnm inan senle burda karsılaşmış olmak beni anlayan birinn olması mükemmel bişey.bir acı bir arkadas kazandırdı işte.ayrılmışsınız demek önce ha bilmiyordum.dikkat etmemişim galiba.peki neden ayrıldıktan sonra heleki 2 yıl sonra tekrar barıştın ki? evet nasip diyeceksin susuyorum haklısın.
sana özeniyorum şu an biliyormusun.bir gün eger benim yaşadığım safhalara gelirsen sen de mutlaka bana ulaş dediğim gibi bıkmadan usanmadan dinlerim seni.ister burdan yaz,ister özel msj at ister msn nimi yada facemi vereyim sana.sen bilirsin.ama dilerim ki sen başarırı ve benim yasadığım bu safhayı hiç ama hiç yaşamazsın.berbat bi safha çünkü.
ama ben senin benden daha güçlü olduğunu düşünüyorum.buna eminim hatta.ve senin bu gücün bana da örnek olacak biliyorum :)

kızlar kızmayın da her insan farklı olduğu gibi aynı burçtan olan insanlar da çok farklı...yani şimdi hayyal arkadaşım yengeç ama bilemezki her yengecin huyunu suyunu..çünkü kalıplaşmış huylar dışında kolay değildir her zaman bilmek mümkün değildir insanların vereceği tepkileri önceden tahmin etmek..balık bir nişanlım vardı,aldatmaları,aptallıkları,bencillikleri,yalanları oldu ayrıldık..bir daha balık olmaz inşallah diyordum yine balık oldu hayatımdaki insan..şu an evliyiz ve Allah a şükürler olsun çok ta mutluyum ve eski nişanlımla en ufak benzerlikleri yok..al işte kova burçları için de neler neler denir,benimle alakası yok çoğu özelliğin..hadi diyeceksiniz yükselen burç davası..eee o yükselenler de insanı 40 ından sonra etkiliyormuş..sizler 40 tan henüz küçük olduğunza göre...
demem o ki şu burcu olmuş bu burcu olmuş,şu burç şunla uyumlu,şuna uymaz falan filan hepsi hikaye...ne burçtan olursa olsun önemli olan size değer vermesi...diyelim tekrar biri çıktı,herşey tam istediğiniz gibi ,soruyorsun yengeç ..eee ne olucak herşey tamamken adam burcu yüzünden mi egale olucak ?
en güzeli mantığın duygusallıktan 1 adım önde olması ve gözlerin açık olması..hemen yelkenleri suya indirmemek....
Allah inşallah size layık ve kıymetinizi bilen insanlarla karşılaştırır hepinizi.....

Son düzenleme:

:)):):))) yok cnm ya yazdıklarımı alınma ne olur üstüne.daha öncede dedim burçlar bahane insan burcunu tasıyor ama karakterini etkilen diğer cevre etmenleride oldukça fazla.yazımı okumuşsun işte.benim yengeçle senin yengeç benziyormu hiç birbirine :)))

kızlar kızmayın da her insan farklı olduğu gibi aynı burçtan olan insanlar da çok farklı...yani şimdi hayyal arkadaşım yengeç ama bilemezki her yengecin huyunu suyunu..çünkü kalıplaşmış huylar dışında kolay değildir her zaman bilmek mümkün değildir insanların vereceği tepkileri önceden tahmin etmek..balık bir nişanlım vardı,aldatmaları,aptallıkları,bencillikleri,yalanları oldu ayrıldık..bir daha balık olmaz inşallah diyordum yine balık oldu hayatımdaki insan..şu an evliyiz ve Allah a şükürler olsun çok ta mutluyum ve eski nişanlımla en ufak benzerlikleri yok..al işte kova burçları için de neler neler denir,benimle alakası yok çoğu özelliğin..hadi diyeceksiniz yükselen burç davası..eee o yükselenler de insanı 40 ından sonra etkiliyormuş..sizler 40 tan henüz küçük olduğunza göre...
demem o ki şu burcu olmuş bu burcu olmuş,şu burç şunla uyumlu,şuna uymaz falan filan hepsi hikaye...ne burçtan olursa olsun önemli olan size değer vermesi...diyelim tekrar biri çıktı,herşey tam istediğiniz gibi ,soruyorsun yengeç ..eee ne olucak herşey tamamken adam burcu yüzünden mi egale olucak ?
en güzeli mantığın duygusallıktan 1 adım önde olması ve gözlerin açık olması..hemen yelkenleri suya indirmemek....
Allah inşallah size layık ve kıymetinizi bilen insanlarla karşılaştırır hepinizi.....

sana katılıyorum canım.benim erkek kardeşimde balık.ama ne yalan söyler ne aptaldır.bencil diyemem asla elinde bir ekmeği olsa yarısını paylaşır inanılmaz merhametlidir.çok sakindir ve kolay sinirlenmez.aldatma...mümkün değil.2 kız arkadaşı oldu şimdiye kadar.ikisiylede yılda 1-2 kere oda bir kaç saatten ibaret yüzyüze görüşebilmelerine,uludağ üniversitesinde okuyor olmasına rağmen tabiri caizse köpek gibi sadıktır. :)))

bir de şu var..boşanmış olan erkeklerin çoğu yeni ilişki yaşadıklarında karşılarındaki yeni insana boşanma nedenini doğruyu söylemiyorlar...çok iyi araştırmak,çok iyi tartmak ve her söylediğine hemen inanmamak lazım.....

canım benim çok teşekkür ederim...şimdi nişanlımın neden eskiden ev parasını şimdi de evi yaptırmasını sorun ettiğini anladım..1 seneyi geçti bi dışarı çıkamadık.sinir oluyordum bu huyuna.peki bu düzeltilebilir mi?hani bu konuda bir yengece nasıl yaklaşmak lazım? ve bir de eskiden aşırı ilgiliydi.şimdi aşkım canım bekliyorsun ama seni sevidğimi biliyorsun e yapmacık olamam ya demişti bana.bu ilgi ve saygı durumunu nasıl düzelttirebilirim?hani kazara olur ya arar da bişeyleri düzeltmeye çalışır.umut ışığı görürsem nasıl bir yol izleyim o açıdan sordum.birazda empati kurmak lazım çünkü.nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilirsem daha iyi olur benim için...

Valla o huyun değiştiğini pek görmedim canım...
:50:
Ama zamanla açılabilir birazcık da olsa. :1:

evet hayal arkadaşım bunu bende istiyorum.bi yengeç erkeğine nasıl davranılmalı.kaçmalımısın ki kovalasın yoksa sevgini ilgini belli mi etmelisin :))))
yalnız dikkatimi çeken şu sibelcim,yengeç erkekleri konusunda yani benim arkadas bana severim ama sevdiğimi belli edemem karsımdaki kendi anlamalı demişti.yahu ne farklı insanlar.hem benimki sanmam öyle gezmeden duracağını inanılmaz seviyor gezmeyi valla kendi çatlar gezemezse:)))

bir de şu var..boşanmış olan erkeklerin çoğu yeni ilişki yaşadıklarında karşılarındaki yeni insana boşanma nedenini doğruyu söylemiyorlar...çok iyi araştırmak,çok iyi tartmak ve her söylediğine hemen inanmamak lazım.....

ya evet aslında buda var.bana eski karısının onu hiç sevmediğini,ona senle aynı yatakta yatmaya bile iğreniyorum dediğini,sürekli kavga cıkardığını,canım aşkım bile demediğini söylemişti.yani hep kadın suçlu.o evlenirken boşanmayı kafasına koymuş zaten dedi.ayıp kacacak ama onun tahminine göre evlendiği kişi bakire değilmiş ve adını bana temizletti diyor.yazdığı senaryo ( gerçek değilse eger ) inandırıcı.ama cevremden eski karısının cok çirkef oldugunuda duydum kızıyla konustum.6 yasında.anneyi hiç istemiyor.sevmiyor.bana kötü davranıyor diyor.bunlarda kafamı karıstırdı aslında.
ama suda var.boşandıklarında bizimki eski karısının kapısına defalarca gitmiş belki 50 kere barışalım diye.evlenirken sevmiyordum evlendikten sonra çok sevdim ama çocuk vardı ortada cocuk için barısalım dedim diyor.sonra nişanlanmış biriyle bu.ama bi kaç sonra nişanlısı sen daha eski karını unutamadın diye nişanı atmış.inanmamıştım.bahane bulmuş demiştim.sonra bi arkadaşına yazdığı msj jı gördüm.tahminimce ya nişanı attığı,yada nişanlı olduğu sıra emin değilim.bir arkadasına eski karısını unutamadığını her dakika onu düşündüğünü onun uğruna hasta oldugunu yazmış.bir hoca istemiş hatta.büyü yaptırcakmış bizimkinin ayaklarına kapansın diye.
hıca merakı var da biraz erkek olduğu halde.tutturdu bi eski karım büyü yaptı bana diye öle de gidiyor.
ama ilginç olan eski nişanlısıda hala ekli facesinde.hala konuşuyor onunlada.barışma umudunuz varmı diyorum.o kendini düzeltmeden olmaz diyor.eski nişanlısı sözde çok işkolikmiş dengesizmiş falan.yani yine nişanlı suçlu.
yani düzelirse umut var öylemi diyorum yok yok onla olmaz.sadece su an arkadasım diyor.aklım almıyor.ben nişanlı olduğum biriyle arkadas kalamam ki....

Valla o huyun değiştiğini pek görmedim canım...
:50:
Ama zamanla açılabilir birazcık da olsa. :1:

nasıl yani? nasıldır ki bu yengeçler ilgisiz bencil mi?
hiç mi pişman olmazlar hiç mi dank demezler kafalarına.dank dese pişman olsa hiç mi adım atmazlar düzeltmeye dair?
ne gerekir bunları yola getirmek için....kaçanı kovalamayımı severler.yani ilgisiz umursamaz mı olmalı yoksa asırı ilgili sevgini ilgini belli mi etmeli.ben yengeçlerin ilgiyi çok sevdiklerini duymuştum.yanlış mı?

eski nişanlım daha önce 2 kez boşanmış biriydi..( ilk başlarda bana 1 kez evlendim demişti..)boşanma nedenlerini de karşı tarafın çocuk istememesi olduğunu söylemişti..tabi yalan...ayrıldığımız sıralarda verdiğim karardan daha da emin olmak için mi yoksa başka bir sebepten mi bilemiyorum eski eşlerinden birine ulaştım ve eski nişanlımın söyledikleri ile hiç alakası yoktu duyduklarımın....
beyefendi yarım saatte 1 arardı,ayrı şehirlerdeydik ama her hafta gelirdi..hatta genelde hani kızlar ilgisizlikten şikayet ederler ya tam tersiydi..çok bunalıyordum ilgisinden..her hafta çiçek çikolata,kıyafet yollamalar,izmir e geldiğinde en lüks yerlerde yemekler,hep taksi tutmalar falan filan..ama ev içindeki haliyle dışardaki kibarcık budalası hallerinin alakası yoktu...dışarda gösteriş budalası ev içinde cimri mi cimri.. evlenirken yeni eşya almayıp eski karısından kalan eşyalarla oturtmak niyetindeydi beni...bir de benden önce üst kat komşusu ile de 1,5 aylık nişanlık dönemi geçirmişler..selamlaşmışlardı 1 keresinde..o kadar modern görüşlü olamıyorum malesef..haa bu arada hafta sonları izmire gelip her yarım saatte 1 beni ararken asla aldatmam seni derken olduğu şehirde de sevgilisi varmış,kıza izmire iş için gidiyorum diyormuş..
tüm foyası ortaya çıktı..o kız da ben de tekmeyi attık tabiri caizse..Allah a şükrediyorum onunla evlenmediğime..kesin katil olmuştum....

Son düzenleme:
Back