uzun olmuş be sıkılırsan okuma :))))
yazını okumak ne iyi geldi geldi bir bilsen.ben yaşadıklarım konusunda senden bir safha ileride olduğum için neler yaşayabileceğini tahmin ettim.
önce şunu söyleyeyim annen yinede hata yapıyor ona lütfen söyle barışsınlar diyeceğine kızımın hakkında hayılır olanı nasip et Allah ım diye dua etsin.
şu beze sorma benim sol yanağımda çıktı şimdi öleee duruyor orda bende inanılmaz sinir oluyorum :)
ve bir ortak nokta daha benimkinin de yükselen aslan :))))))))
bu kadar mı denk gelir yaa inanamıyorum cidden şaka gibi :)))) bak görüyormusun,ikimizinde gönül işinden derdi var.ve biz bir şekilde burda birbirimize denk geliyoruz hani derler ya iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş diye.o hesap işte.en azından beni gerçekten anlayan bir insanı bulmak benim için inanılmaz değerli :)))
şu an neşelisin sana kendimden örnek vereyim yine.
nişanlandığımda eski eşimle bizde tlf da tanışmıştık.ilk erkek arkadaşımdı ve kör kütük aşıktım resmen o kadar ki gözüm hiç bişey görmüyordu.nişlanlandık.aslında öyle güzel belli etmiş ki kendini bana sadece ben görememişim.nişanı attık.ama ben ne yaptım hayırlısı diyeceğime günlerce gecelerce olsun allahım diye dua ettim.3 ay sonra barıştık ve ben cehennemime dair imzayı atmış oldum.dayaklar,aldatmalar,hakaretler,aşağılamalar.ama hep düzelir dedim düzelir düzelir...3 senem böylece heba oldu gitti.düzelmedi tabi ve boşandık.severek bir insandan ayrılmanın ne demek olduğunu biliyorum.boşanmak isteyen bendim ama deli gibi seviyordum da.yani görüldüğü üzere demekki başak burçları o kadar da mantık budalası değilmişler.öyle olsaydı bu adamla ölsem evlenmezdim.sonra kimseyi sokamadım hayatıma.güvenemedim.birde dulum ya sanki bana beni sevdikleri için değilde hep kullanmak için geliyorlar sandım.saçma bi kabuk ördüm kendime.
2 sene önce aile vasıtasıyla bu cocukla tanıştım müstakbel yengeç(yükselen aslan)
:))))
etkilendim.son 8-9 aya kadar o kadar da samimi değildik.bildiğin normal bi arkadaşlığımız vardı.ama her geçen gün biraz daha tanıyordum onu.meğer hep iyi yönlerini görmüşüm ben.bana hep etrafındaki bildiğin erkeklere benzemem derdi.evet değil sanıyordum.aslında iyi yönlerini inkar edersem günahını alırım.duygusal,mükemmel bir baba,beni dinliyor,konuşabiliyoruz,inanılmaz neşeli,daha bir gün bile sinirlendiğini görmedim şahsen.8-9 ay öncesi bende birden işler değişti.ciddi ciddi kaptırdım kendimi ama öyle böyle değil.atlattığımda herkes buna oda dahil basit bir hoşlanma basit bi beğenme sanıyorlar ama öyle değil işte.bilirsin başak çok zor sever ama sevdiğindede çok başka sever.beni çok iyi tanıyordu.ona hep kendimi toplamamın 5 senemi aldığını ve tekrar yıkılmak istemediğimi anlatırdım.biliyordu katı görünsemde aslında ne kadar hassas olduğumu.bana önyargım dışında mükemmel bir insan olduğumu söylerdi hep.son zamanlarda oda umut vermeye başladı bana.tamam seni seviyorum demedi evleniriz demedi ama konuşmalarını bi bilsen inan bana evet umutlandırmış dersin.çünkü kendi kendime gelin güvey olacak biri değilim ben.buraya izne gelmeden önce bende kıskançlıklar başladı.elimde değil işte ne kadar olumsuzluk varsa gelip beni buldu.çıkıyo işte karşıma arkadaş.en ufak detaylardan gerçeklere ulaşmam da zor olmadı.zaten net çıktı mertlik bozuldu diye boşa demiyorlar.
oysa ben onun yengeç oluşundan bile çok etkilenmiştim.inanılmaz sadık,çok iyi bir aile babası,sadık duygusal bir eş,ev işlerinde yardımcı,sevdiğini aşka doyuran vs vs vs butun burc yorumlarında bunlardı yazanlar ve inandım bende.
sonrasında sürekli olarak faceden birilerini eklemesi sinirimi bozdu.hani vardır bilirsin fake hesapklar geneller.yarı çıplak resimli,1000-2000 arkadaşı olan kızlar.
ama hata ondada var.bana kendini öyle bir anlatırdı ki boşandıktan sonra düşüp kalkmadığı kalmamış bi adam gibi.kızları eğlenilecek-evlenilecek diye kategorilendiren,bel altı şakaları seven bir adam.e o kendini böyle anlatınca benimde olanları takmamam mümkün değildi tabi.
ha eklemesinede kızmadım aslında kızdım da belli etmemeye çalıştım.ama kızdığım nokta o kişilerin hesabına onu yakıştıramamdı.uyardım.bak dedim bu kadınları ekliceksen ya sahte bi hesap al oraya ekle.yada hiç ekleme.bak senin kullandığın facede akrabaların,kızkardeşin,ve yeğenin (kız cocuğu ve gelişme döneminde) ekli.onlara nasıl kötü örnek olursun.sen o 1000-2000 kişinin içine yakışacak karakterde kalitedemisin dedim.bozuldu tabi.
sonra onu kim eklese kim msj atsa anlatmaya başladı.amacı kıskandırmakmıydı artık bilmiyorum.
"bana bak geçen kübra diye biri bana faceden msj atmış tlf nunu vermiş" dedi.e aradınmı dedim.yok ya ne arıcam dedi.bildiğin yollu dedi.anla işte.
ikimizde birbirimizin şifresini biliyorduk.o gece girdim hesabına baktım şeytan bu ya dürttü işte.meğer kıza ekle beni diye msj atan buymuş.kızda numarasını vermiş.buda bana aramadım dediği gecenin gündüzünde aramış bunu.aradım kapalıydı telin demiş.
ben bunu görünce delirdim resmen.araması sorun değil.sonuçta bekar adam.bizim resmiyete dökülmüş,sevgili diye bile adı konmuş bişeyimiz yoktu.karışamazdım elbet.ama yalan söylemesi beni çileden çıkarttı.söyledim de buna.yalan söyledin bana dedim.allaaaahhhh bi savunmaya geçtiki sorma.sanırsın ki suçlu benim ve resmen ben özür diledim inanırmısın.uzamasın sırf diye ha.günahını alıyormuşumda,o bana aramadım dedikten sonra kim olduğunu neden eklediğini merak ermişte ondan aramışta neler neler...
yahu kardeşim sen ara diye yazmışın işte kıza..neyse sustum.
bir gün yine oyunlarla ilgili bi durum vardı onun hesabına girmem gerekiyordu.tam ben girdim o çıkmış.nasıl denk gelmiş sen düşün.bi kadınla yazışıyor.
bu kadınla okeyde tanışmışlar.kadın evli ve cocuğu var.saat gece 4.
( bana hep 1-2 gibi yattığını söylerdi )
orti özledim seni demiş kadın.bizimki valla de demiş.derken konuşmanın beni delirten yerini yazayım sana.
kadın: duygular karşılıklı desene
adam:banada öyle geliyor hadi bakalım hayırlısı.ya orti tlfnun yokmu senin ama neyse istemem eşinle sorun olmasın
kadın:dikkat edersek sorun olmaz
ve konuşmanın ilerleyen kısımlarında tlf numaraları veriliyor.demokraside careler tükenmez deniyor.
beni bi düşün.delirdim ya.evli bu kadın.benim tanıdım dediğim,diğer erkeklerden farklı dediğim bu adam nasıl olurda evli cocuğu olan bi kadından tlf numarası isteyecek kadar alçalabilir.o gün ben sürekli sitemli yazılar paylaştım facede.aradı tabi neyin var ne oldu bana mı kzıdın bak söyle belkide günahımı alıyorsundur.
o konuşmayı gördüğümü anladığına eminimki paça bu kadar tutuştu.anlattım.ama hepsini gördüm demedim.tlf numarası istemişsin.bunu nasıl yaparsın.o evli.sen bu kadarmısın dedim.
alaahhh bi savunma..yok o çok iyi bir kadınmış.belki ilerde onun kocasıylada tanışacakmış.çevresini genişletmeyi yeni insanlar tanımayı seviyormuş.ben çok önyargılıymışım.ama neler neler.
ya gecenin 4 ünde kocasının koynundan çıkıp bilmediği bi erkekle eşli okey oynayan ona tlf numarası veripde dikkat edersek sorun olmaz diyen bi kadın benim gözümde iyi değildir arkadaş.
gene sustum.2 gün görüşmedik hiç.bu süre zarfında ilk başlarda kızdığım yarı çıplak kızları silmiş,geçmişte ( ama tanıştığımız dönemde) ekle beni,çok tatlısın tarzı başka adınlara attığı msj ları silmiş.
sonra çıktı izne geldi.görüştük.kızınıda getirdi yanında.Allah tarafından mı ne bilmem öyle çok benimsedim ki kızını.öyle çok sevdimki.kız da beni.ama bi gör deli oluyo resmen bana.
e bizimkide umut verici konuştu ya bende salak işte daldım hayaller dünyasına.
ilk görüştüğümüz gün ben bunla pek ilgilenemdim.daha çok kızıyla ilgilendim.daha eğlenceliydi.e ona da kızgındım zaten.huyum bu gördüğüm bişeyi öyle hemen sineye çekemiyorum.
bana bişey gördüğünde duyduğunda mutlaka sor derdi.sor anlatayım.
neyse.bunun benden sonra tanıştığı bir kız vardı.sevinç.ben bunla ilgili bi geçmişi araştırdım.kızla benle tanıştıktan sonra tanışmış.hatta baya da koşmuş kızından peşinden olsun diye uğraşmış.kız bekar hiç evlenmemiş.ama sanırım kız istememiş bunu.falan filen.ben bunları birinden duydum ve buna söyledim.hayır yok öyle bişey dedi sen peşime adammı taktın dedi kimden öğrendin dedi söylemedim tabi.geldiğinde bunla sözde tesadüfen denk gelmişler ( yersen tabi ) bi yere oturmuşlar.ve yine sözde bu kıza senle olmaz derken kız da buna "biz evlensek şöylemi olur böylemi olur" diyormuş
ya mantığıma yatmadı.sen ona olmaz derken kız nasıl böyle der.demekki bunu diyecek cesareti vermişsin.neyse.bi gün yine bunun eklediği biri arkadaşlık isteğini kabul etmiş.bende msj attım buna.bilmem kim kabul etmiş tebrikler onun 2-438 arkadaşından birisin artık dedim.
o akşam görüştük.açıkladı ama sözde işte.inanmadım ki.güvenim kırıldı bi kere.oda dedi zaten sen artık bana güvenmiyorsun.(oysa ilk başlar koşulsuz güveniyordum ben ona,bişliyordu.)sonra daha önce duyduğum konuya geldi.sana sevinçle ilgili olanları sevgimi söyledi sevinçe zarf attım yedi salak dedi.yumurtladınmı hemen dedim.bu 2 oluyordu.ben sana güvenip bişey söylüyorum sen hemen neden gidip onu o kişiye söylüyorsun.neyse konu değişti falan.dedi ki benim etrafımda benle evlenmek isteyen 7-8 kişi var.ben onlardan birini seçeceğim.sonrada onu sevmem için ondan zaman isteyeceğim.
o gece beni aradı.bana dedi ki çarşamba günü sana bir süprizim var.ciddi bi konu ( sen olsan ne anlardın ) allah ben bi mutluyum bi mutluyum görme.bütün kızgınlığımı unuttum.ama onada dedim ki bak bugun sen bana böyle böyle dedin.ben şahsen biri bana gelse seni seçtim ben ama sevmiyorum zaman ver dese ben o adama yol veririm dedim.biri beni seçtiği için sevemez sevdiği için seçebilir dedim.ve çarşamba günü bu sevinç dediğim kızın doğum günüydü. ( benimkini unutmuştu) git git dedim sitemle karısık.aman yaa işim olmaz dedi.
çarşamba günü geldi çattı.gündüz aradım.kuafördeymiş.onun için hazırlanmış resmen.sonra bekledim bekledim ha aradı ha arıcak tık yok.gece 12:30 da aradı.e hani süpriz???? doğum günündeydim dedi.kaynar sular döküldü başımdan.benim ses tonu falan değişti tabi.e niye aramadın beni diyorum aklıma anca geldin diyor.neyse ertesi güne sözleştik kahvaltıya gitcez.
ama öyle yıkıldım ki....
ertesi gün oldu.o gece sevinç doğum gününde çekilen resimleri koymuş.pozlar gayet samimi.
kahvaltıda bitirecektim kararlıydım.ama yüzünü görünce caydım işte.acaba biumut...
o gün bana hayatımda değer verdiğim hiç bi kadın yok şu an dedi.yüreğini titreten kimse yokmuş.kafam o kadar dolu ki ne konuştuk hatırlamıyorum bile.doğum gününden konuştuk.kız kaç kere aramış e zaten bende git demişim ben git dedim diye oda gitmiş.zaten hediyede almamış.falan falan.o gün bana eski karısıyla ilgili bişeyler anlattı.annesi falan hatta oğlum bu gerimi dönmek istiyor ne demiş.
ertesi akşam yemek yicez hep beraber kararlaştırdık.sabahına beni aradı.babam gece rahatsızlandı.( ki doğruymuş öğrendim) yemek iptal.iyi dedim.hastalık bu çünkü.3 de babamı doktora götürcem ben seni ararım dedi.bekle bekle arayan yok.ben aradım.misafirleri var evde belli.ertesi gün arar diye çok bekledim.ben heveslenmişim,terslik olmuş gidememişiz.bi ara işte demi.yok.diğer gün aradı.öğlen.bana gelecek.kahven varmı diye.gel dedim.ama ses falan donuk benim.ne oldu gene tribini sevsinler falan dedi.bu geldi.saçlar yapılmış traş olunmuş ve gayet neşeli.dur bewn yapayım kahveyi dedi.yaptı içtik.ama sanırım suratımdan bişeylerin ters gittiğini anladı.ne oldu dedi.çok vakti yoktu zaten gidecekti.bi çırpıda konuştum.bana çarşamba günü süprizin olduğunu söylemiştin ve o gün süprizin çok güzeldi doğumgününe gittin dedim.gece gördüğüm fotolardada ne kadar ciddi bi süpriz olduğunu anladım dedim.ben artık kalben senin ona boş olmadığına kendime inandırdım sen yolunu çizmişsin hayırlı olsun dedim.ama ellerim titriyor sinirden.ya daha artık sana bişey demiyorum anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorsun dedi.onla olmaz bak sende göreceksin onla asla olmaz falan dedi.(e işim olmaz derken de koşa koşa gittin ama ,ve daha öncede olmaz dedin ama sonra bilmiyorum olabilirde bilemem kısmet dedin.)
ben seni anlamıyorum artık dedim.bir gün cok değerliymişim gibi davranıyorsun birgün beş paralık değerim yok gibi dedim.ben umutlanmayayım,ümit bağlamayayım diye öyle davranıyormuş.sonra biriyle ilişkiye başlarsa çok yıkılırmışım.ona bana arkadaşız diye söz vermiş.ama hani olursa belki diye hatada yapmak istememiş.
dur bi dakka dedim.ben evet sana duygusal bişeyler hissediyordum ama 5 yılda kazandıklarımı böyle küçük bişey için kaybetmeye niyetim yok sen bana umut verdin dedim ( evet o zaman olabilir gibi geliyordu denedim de olmadı dedi ) dedim.ben artık kalbimi sana kapattım.artık sadece arkadaşımsın dedim.
ben senin kalbini titreteme dedim.sen karaktere bakmıyorsun.kuaförden çıkmayanlar ancak titretir kalbini dedim.yanılıyorsun.senin karakterinde birini asla bulamayacağımı biliyorum ama arkadasız dedi.
bu gitti.bekledim pişamn olur bilmem ne yok...ağla ağla ağla...mahvoldum resmen.neden böyle oldu.ya bi günde ne değişti.madem olmayacaktı neden umut verdi.ben başka kimseyle tanışmadım bile.sorular sorular.
annem,kafası karışmış dedi.belki eski eşi umut verdi umutlandı dedi.artık ne oldu bende bilmiyorum.sonuç sadece bana umut verildi ve sonra resmen reddedildim.hazmedemedim.olabilir,istemeye,beğenmeyebilir.ama bana neden boş umut verdin.ben sana hiç zarar vermedim ki.oysa ne çok uyumluyduk.hala daha ne oldu anlamış değilim.gittiği gün aradı.vandayım ben dedi.iyi dedim.sesin tutuk tutuk küsmüyüz dedi.neden küs olalımki dedim sana küsseydim tlf nu asla açmazdım dedim.ama neden küstüğümüzü söylerdin dimi dedi.söylemezdim dedim.hem neden küscezki ben bişey yapmadım dedi.senin yaptıklarına hiç girmeyelim dedim.neyse sonra arıcam ben seni dedi kapadı.
2 gün oldu aramadı bile.
ilk baş konuştuğum için,içimdekileri söylediğim için rahatlamış hissediyordum.
şimndiki safham ise.berbatttt....kafamda milyonlarca soru var
neden böyle oldu?
birgünde ne değişti?
gerçekten karısımı? başka birimi var? başka biri varsa bile yahu 2 günde nasıl ciddi olur bişey?
benim ksıkançlıklarım mı ( ki kendisi kıskanclık konusunda benden daha fenadır.ama tabi bana hiç yansıtmadı o ayrı.zaten kıskanacağı bi durumda yoktu bende )
peki ne oldu ya ne oldu???? bir günde nasıl siler? bu kadar kolay mı? sen bana umut verdin ya? niye verdin o zaman? ben napıcam şimdi? ne yapmalıyım...kestirip atmalımıyım? arkadasca kalmalımıyım? umutla pişman olup dönecek diye beklemelimiyim? arayıp da herşeyi açık açık söylemelimiyim ( ben sevmiştim seni bunu bana neden yaptın diye)
işte böyle.şu an bu sorularla boğuşmaya,onun bu yaptığına bir neden bulmaya çalışıyorum
çok ama çok üzülüyorum.çünkü onunla yakaladığım uyumu eski eşimle bile yakalayamamıştım ben.ama bu yönleri iyi yönlerini öyle bastırdıki...
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.ben kahrımdan ağlarken onun umrunda bile değil.belki 3-5 gün sonra biriyle ilişkisi olduğunu öğrenicem.belki pişman olup arayacak.belki ben unutucam bilmiyorum.
tek dileğim ben onu bitirmeden iimde bi ilişkisi olduğunu öğrenmemem.acayip yıkılırım biliyorum.
5 yıl sonra güvendim sevdim ve ne umdum ne buldum.hani ben mükemldim,hani benim karakterde kimseyi bulamazdı.yahu kızın beni sevsin diye seviyor mu diye defalarca teyit ediyordun hani.hani kızınla bizi böyle gördükçe başka seyler düşünüyordun mutlu oluyordun hani aallah her kula ben gibi bi eş nasip etmezdi hani ilk biz evlenmiş olsak çok mutlu olurduk hani ya haniii???
delirebilirm.bir an önce bu sorulardan kurtulmak istiyorum.onu unutmak istiyorum ama aynı zamanda pişman olsun da istiyorum.ağzından pişmanım dediğini duymak istiyorum.
hazmedemiyorum....hazmedemiyorum işte....hatamı yaptım acaba diyorum.hiç konuşmamsamıydım.aynen öyle devammı etseydim.ama o zaman daha çok umutlancaktım.kıskandığımı belli etmesemiydim,bu kadar uzatmasamıydım konuları? ama ya benim yerimde o olsaydı? o napardı?
böyle
((((
sana teselli verceme yazdım yazdım boşalttım işte içimi...