Sona geldik galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mühendisim mi demiş ne zaman ve nasıl ortaya çıktı acaba olmadığı?

Mahkeme hemen aynı gün içerisinde gün veriyor mu ?

Bilmiyorum ki ben de ona şaşırdım aslında. Eşime tebligatı elden vermişler. Eve de benim için ayrıca tebligat geleceğini söylemişler. Eşimin bana söylediği bu. Oradan işe gittiği için henüz eve gelmedi detayları bilemiyorum.

Anlaşmalı boşanmada 1 hafta ile 1 ay içerisinde dava oluyor diye okumuştum.

Sizi asla mutlu edemezler..

Siz o aile ile bağları tamamen koparmak istiyorsunuz o yüzden her şeye bir bahaneniz var.. Kimse sizin kadar dert etmiyordur inanın..

Peki şimdi boşanıyorsunuz yaptıklarınıza değdi mi?

siz abartıyorsunuz. geri dönülmez yollara girmek yerine çift terapisi almayı deneyin

Sizi asla mutlu edemezler..

Siz o aile ile bağları tamamen koparmak istiyorsunuz o yüzden her şeye bir bahaneniz var.. Kimse sizin kadar dert etmiyordur inanın..

Peki şimdi boşanıyorsunuz yaptıklarınıza değdi mi?

Yaptıklarınıza değdi mi derken ne yaptım ben?

Evet sırf o aile ile bağlarımı tamamen koparmak için boşanmayı göze aldım. Öyle nefret ettim. Kimse kimseden bu denli nefret edemez kolay kolay.

siz abartıyorsunuz. geri dönülmez yollara girmek yerine çift terapisi almayı deneyin

Önce ayrı terapi almamız gerektiğini düşünüyordum çünkü kişisel problemlerimiz de vardı. Ben başladım ama eşim gitmedi. Sürekli gideceğim diyerek oyaladı beni. En başında o gitseydi belki bir şeyler bu noktaya gelmezdi. Çift terapisini de bir ara düşünmüştük ama artık bir önemi kalmadı. Bugün eşim dilekçeyi verdi mahkeme günü vermişler.

siz bilirsiniz ama boşanmak kolay bir şey değil hele severken

Ben de akşamdan beri bakıp bakıp şaşıyorum bu adamın nesini haklı buluyorlar bu ailenin nesi aile de kopmayan bağlardan falan bahsediliyor. Herkes aileci olmuş, e biz kime sövüyorduk hep beraber diğer aileci koca konularında? Onlarda koca kişisi kendi eliyle veriyordu hakkını ondan tepkisizlerdi, burda arkasından iş çevirilmiş, gıkı çıkmıyor herifin. Ben de olsam çoluk çocuğumun rızkını çalan amca müsvettesinin şirinlik şovuna katlanamam. Lütfetmiş ağam. Alsın, evine koysun hediyesini. İnsanlar dolandırılmış yahu, arada geçen olay öyle o bana şunu dedi bunu yaptı yan baktı gibi zottirik gelin kayın aile kavgası değil. Dolandırılmış insanlar.

O kadar hümanistler ki hayret ediyorum. Yapılan yorumlar beni kendimden şüphe ettiriyor. Herkes melek, anlayış timsali bir ben kötü kalpliyim herhalde diyorum.
Dolandırıldık diyorum tepki gösterseydin diyorlar. E tepki gösterince de sen adamın ailesiyle arasını bozuyorsun susmayı öğren diyorlar. Çocuğun amcasıyla görüşmesine karışamazsın diyorlar komik. O benim çocuğum yahu. Üstelik amcanın zerre umrunda değil olsa hakkını yemezdi. Kaldı ki ben engel olmuyorum amcası kendi umursamıyor benim uzaklaştırmama gerek yok.

He şunu en başında söyledim herkese. Eşimi de sürekli başkalarıyla kıyaslamışlar büyütürken. Şimdi oğlumu da kıyaslıyorlar. Biri bilmem kaç aylık yürümüş diğeri konuşmuş sizinki neden yapmıyor diyecek oldular. Bir daha kıyaslamayın oğlumu kıyaslanıp mutsuz edilen yere getirmem demiştim kv ye. Bir tek mutsuz olacaksa uzak tutarım onun dışında kendi tercihi zaten çocuğuma ket vuracak değilim.

Olay para mevzusu degil. Esiniz sesiniz çıkarabilen bi adam olsaydi o paranın verilmesi gozunuze batmazdi. Gecmiste yasananlari asamadiginiz icin buluttan nem kapiyosunuz. Hakli oldugunuz taraflar var tabi.
Esiniz boyle devam ettigi surece en küçük mevzudan kavga cikmaya devam edecek. Sorunlari cozemiyosaniz bosanmaniz en dogrusu

Katip amcaymis ama o lütfen karismazsin onun görüşmesine . Böyle birşey var mi ya ? Çocuğumun rızkını yiyen adam benden çarptığı parayla birde hava atacak. Kardeşini dolandıran adam yeğenini dolandırmaz zaten.

Benim teyzem 3 yılda sizin çektiğinizden fazlasını çekti kaynanadan. Teyzem çocukları ayırmadı ama neden? Hem kaynana hem kayınbaba hem de kayınlar çocuklar için canını verir, değil rızkına el uzatmak, yan baksan gözünü oyuverirler. Beni soyan çocuğumu soymuştur, soyguncu akrabaya ihtiyacı yok çocuğun.

Ben büyük kızımın açılması, özgüveninin yerine gelmesi, kaygı durumunun düzelmesi için mini bir servet döktüm, benim yaşadıklarımı yaşar diye 2 yıl bi yerimden soluya soluya gezdim. Canlanmadık çocukluk travmam kalmadı. Kimseye de bozdurmam, yakarım adamı.

Kendimden beklenmeyecek empatiler yaptım bu akşam. Neyse.

Hep çok detaya takıldığını ve bunun size zarar vereceğini söylemiştik. Umarım bundan sonraki süreciniz iyi geçer.

Çocuğum böyle tiplerin içinde böyle ilişki modelini benimsemesin diye özellikle görüştürmem. Yarın ya kardeşini soyar ya kendini soydurur.

Siz bu kafayla giderseniz hicbir evlilikte mutlu olamazsınız. Olay ve sorun arıyorsunuz resmen. Takıldığınız seyler cok küçük şeyler gibi geldi bana ve boş bence

Çocuğum böyle tiplerin içinde böyle ilişki modelini benimsemesin diye özellikle görüştürmem. Yarın ya kardeşini soyar ya kendini soydurur.
Lütfen böyle bir şeye hakkimiz yok . Bir çocuk doğduğu anda o senin kararlarınla buyuyemez üzerinde bilimum tüm akrabalarının hakkı var ve sen ağzını açmamalisin . Çocukta annenin ve babanın hakkı oldugu kadar kan bağı olan herkesin hakkı varmış . Bunu ilk defa duyuyorum çok ayrı kafalar.

Konu sahibi bu arada sende eşin kadar haksizsin . Ailenls aynı binada oturmamaliydin. Kendinize ait başka bir hayat kurmalıydiniz. Yanlız kutlamaya karar verdiyseniz o zaman işte kimse gelmesin diyebilirdin.

Sen en başından bu olaydan sonra yeni arabayı saklayan kayınvalide ve kayinbabayla içini bosaltacaktin . Ondan sonra o aileden birini kabul etmeme hakkin olurdu seni dolandırdılar ailece. Ama sen yengeden girdin başkasından çıktın sürekli kocana laf soktun. Bir şekilde lafı sözü hiç birakmadin . Hırsını başka şekillerde almaya çalıştın. Esin zaten çok pisirik bir adam o ailesine ağzını acamadi . Herkesten uzak bir aile ortamı kurmalıydiniz.

Evliliğinizde başka birikmişliklerin olduğunu varsayıp bu saydığınız saçma sebeplere onlar yüzünden kavga çıkardığınızı düşünüyorum.Değilse hiç kendinizi aklamaya çalışmayın,hatalısınız.

Siz zor bir insansınız.Eşi yormuşsunuz.Bir doğum günü nedeniyle yaşattıklarınıza bakın.Kardeşi gelmek istemişte gelme diyememiş falan filan.Sizinle hayat zor.Bence sizin kaprisleriniz yüzünden eş bıkmış belli iş boşanmaya gitmiş.
Bu arada eşde de mutlaka hata vardır ama bana göre asıl siz... vıdı vıdı ...Keşke siz önce bir uzmandan yardım alsaydınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…