Son pismanlik helallik isteme

Alma mazlumun ahını demişler, sonuçta ümit vermiş, hayallerini süslemişsin. Evini bile sana göre almış ve yaşadığı kaosu düşenemiyorum bile. İnsan inandığı şeylerle iyileşir..Sizde bundan dolayı olayları yaşadığınızı düşünüyorsanız hemen arayıp bir özür yerine geçen helallik isteyin. İyi gelecektir iki taraf içinde. Bugün çok ağrı çeken insanlar ilaç niyetine içtikleri ve gerçekten çok etkili olduğunu düşündükleri şekeri bile yutsalar ağrıları geçiyor..denenmiş bir gerçektir...şimdi iyileşmek ve vicdanınızı rahatlatmak için arayın.

Su an calismiyorum

Belliki biraz pismanlik duymussunuz onunla evlenmediginize. Bence cok ayip, uygunsuz ve luzumsuz kacar aramaniz.
Bazi mutsuz anlarimde bende 'kimin ahini aldim acaba' diyorum kendi kendime, ama dua edip, herseyin Allah'tan geldigini ve birer sinav oldugunu soyledim hep kendime. Ama asla 'acaba helallik alsam mi' olaylarina girmedim. Girip eski yaralari acmaya gerek varmi sence?

Su an calismiyorum
o zaman hemen iş bul. cocugunada annen baksın. hayata bi yerdenbaşlamalısın. bir çocuk büyüteceksin ve ayaklarının üstünde durmalısın. artık kendni degil bebegini düşüneceksin yani :) sen niyet et Allah yardım eder

Isim var ücretsiz izin aldım annem bakmak istemez ve eşimle aynı şehre dönmeyi istemiyorum suan ev tutsa eşya bile yok evde eşim yaşıyor eşyaları almadık daha ise dönem de bilemiyorum ailemin yanında olmak bosanma özrü yok bize ve daha mı iyi olur daha mı kaos olur bilemiyorum

Anlamadım aileniz size kendin ettin kendin buldun mu diyorlar? Nasıl yani onların tercihi ideal memur bi damatla evlenmişsiniz. Nasıl size bağlayabilmişler olayı?

Arasam mi numarasini bulup sosyal bi aydan msj mi atsam msj atsam cevabı hiç bilmeyebilirim ya da aramaSam mi ama içimde yıllardır kemiriyor beni söylesem diyorum ama hayat kurmuş aklı karışır kötülük olursa gene vebali alirsam

Anlamadım aileniz size kendin ettin kendin buldun mu diyorlar? Nasıl yani onların tercihi ideal memur bi damatla evlenmişsiniz. Nasıl size bağlayabilmişler olayı?
Aynen öyle biz tanı dedik evlenmek senin tercihini diyorlar sonuçta eşimle ailem aracı olmasa asla tanısmazdim yani ortam yoktu ve memur bizim oralı diye sıcak baktılar şimdi herkes sıyrıliyor olaydan senin hata diyorlar zaten psikolojim kötü yani bi düşünün küçücük çocuk baba umursamaz onlar böyle söyleyince daha da üzülüyorum çocuğumun da hayatını rezil ettim gibi geliyor kendi tercihlerimin sonucu olsa arkamda durmayabilirlerdi

Son düzenleme:

Önce sosyal medyada evlimi değilmi ona bak yada nişanlı olur, sevdiği olur onları öğren. Baktın tek takılıyor o zaman arasın. Ama diğer türlüyse hiç arama derim.

Yani bi psikoloğa gitmek istiyorum bulunduğumuz şehirde yok büyük bi şehre 1 saat mesafedeyız oraya bile gidemiyorum anneme yük olacak çocuk diye Öyle düşündürüyor annem bi yere gitse babam hemen sizden kaçtı bi kafa dinlesin yoruluyor arama diyor buraya da sıgamiyorum ki ama haklılar 50 yaşından sonra çocuk çekilir mi bilemiyorum

sen yanlış yapmışsın cnm sen onu sevmememişsinki sevmediğin halde ümit vermiş beraber ev bakmaya kadar gitmişsin ailenide bahane etmişsin.senin anlattıklarına bakılırsa ailende sende büyük konuşmuşsunuz ahı tutmuş mu tutumamış mı bilmem ama o adama çok üzüldüm bende olsam ah ederdim ama kaza bela olayı için asla değil yanlış anlaşılmasın.

bunun bedduayla alakası yok bosuna ona baglayıpta canını sıkma bu senin nasininde olan bişeymiş ve yasanması gerekiomus benimde bi ilişkim oldu gecmişte adam benievlenicem die bisürü borca soktu ve gecenlerde duydum ki kalp krizi gecirip ölmüş hala hakkımı helal etmiyorum o ayrı mesele ama beddua ettiğimden deil yasadıkları kendi kaderindendi die düşünüyorum sen de öyle düşün bide onu arayıp ohhh dedirttirme kendine

Yok ev bakmaya gitmedim evi gösterdi fotoları bide ailesine yakındı annesi istemezseniz almasın dedi cok. Borca da girdi baya evi alırken 10 yıllığına kredi çekti masasından bayagi oraya gidiyordu yani ben çalıştığım için de bana göre aldı geçirebilir miyiz filan düşündü yani sonra ben bide evi de bahane ettim Ailene yakın diye başka ev kiralari dedi is yerime yakın baya bi dengesizlik yaptım yani ailem sıkıştırdikta bunalıp saldırdım sadece ailem olmasın sebep kendi sebebim olsun diye yaptım sanırım ama hiç kendini bozmadı beni kırmadi keşke o da bana hakettiğim gibi davransaydi haddimi bildirseydi de böyle olmasaydı çok hakkına girdim galiba

Sevmediğiniz, sadece sevgisiyle egonuzu okşadığınız adamla neden birlikte o kadar zaman geçirip 3 yıl ümit verdiniz? en azından evi kendi istediği yerden alsaydı, onu bile size göre almış.. Ahı tutmuş mu bilmiyorum ama resmen gönül eğlendirmişsiniz, ah etmesi anormal değil..

Oh iyi olmuş dese raziyim

adam özel sektörde ne iş yapıodu ki aileniz istemedi? bu ülkenin çoğu özel sektörde çalışıyo :)

herkes hata yapar siz pişman olmuşsunuz sonuçta.en azından o kişi evlenmemeimşse ve içiniz rahat etsin istiyorsanız konuşabilirsiniz ama başınızı her gelen olayı ona bağlamayın yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…