- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 36
-
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
Iste ben de tam bundan çekiniyorum eşi varsa sıkıntı yaşanmasındanSanki siz biraz boşlukta gibisiniz.ve onunla görüşmek için bahane arıyor gibisiniz.yoksa okadar hakkına girilmiş bi durum yok yani.kısmet değilmiş olmamış. evi alması maddi ve konum olarak kendisine uygun bulup begenmeseydi zaten almazdı. Sadece ayrılırken klasik acıtasyon yapmış belki dönersiniz diye.hem o kişi evlenmiş çocuğu bile olmuş olabilir. Huzur bozmayin bence. bide eşinden helallik istemek zorunda kalmayın Sonra. Ozaman başınıza neler gelir tahmin bile edemezsiniz aldatilmis kadın bedduası olarak.
Öyle oldu sözde ben hiç söz dinlemem dik başlıyim güya onlara goreArama asla belki evlendi yuva bozan olma veya farklı durumlar oluşabilir erkek bu intikam vari takılır hiç belli olmaz. Keşke savaşıp evlenseydiniz siz gözü kapalı tamam baba mı dediniz.
Iste ben de böyle düşünüyorum bu yüzden helallik istesem mi ya da etmese bile içi soğursa kötü olduğumu görünce belki beni kötü görsün mutlu olsunEvleneceğinizin garantisi yokken adama kendi zevkine göre ev aldırıp onun seninle ilgili hayaller kurmasına izin vermişsin. Bur da ben alaka göremedim diyen arkadaşlara anlam veremedim cidden. Bir insanın zamanı o kadar mı boş sizin gözünüzde. Adam çaba harcamış emek vermiş ve karşısında sevgilisinden de aynı özveriyi istemiş. Sizin üzerinizde resmen kul hakkı var. Tamam aileniz istememiş onları çiğneyecek haliniz yok belki o kaza bunlarla alakalı değil. Ama evliliğiniz için şunu diyebilirim Al sana memur damat demiş Rabbim ailenize.
Helal ediyorum dese çok rahatladım yıllardır bunu düşünüyorum bu ah nerden çıkacak diye evlendikten sonra değil sadece başıma is geldiğinden değil Vicdanın hep rahatsizdiOrtalığı karıştırmanın anlamı yok.
Helalleşmek bahane gibi geldi bana. Helal ediyorum dese içiniz rahatlayacak mı? Daha huzurlu bir hayatınız mı olacak?
Bizim eşimizi eski sevgilisi/nişanlısı arasa ve helallik istese biz ne düşünürüz? Olan olmuş, biten bitmiş, herkes kendi yolunu çizmiş. Ortalığı bulandırmayın.
He bizim sucumuz değil kendin ettin kendin buldun diyorlar işte sıyrıliyor ne söylım annem babam isteBurada en buyuk ahi babaniz almis bence.
Peki simdi mutlu mu babaniz? Memur damat bulmus iste...
Başka bi niyetim olamaz çocukla filan zaten onun ailesi asla kabul etmez benim küçük bi çocuğum var nasıl dūş inim başka bişi şu an bilmiyorum hayatım boyunca da bidaha güvenemem gibi gelirken evden dışarı bile çıkmiyorum yani aşktan önce halletmem gereken çok sıkıntım var. Bilmiyorum hiç bişi söylenen her şeye acaba öylemi diyorum kendi benimde bile emin olamiyorumbence ah etmişsede bukadar yogun çıkmaz.
abartma..
senin düşüncen helallik almak gibi gelmedi bana nedense...
Çok sevsem vazgeçemezdim heralde vazgeçtigime göre çok sevmemısimçok sevmediğine emin misin? bahane gibi geldi sanki bana. sen onu kandırmadın etmedin neden ahı tutsun ki
Öyle kaderKaza geçirmenizin falan bununla alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. O hakkını helal etmedi benim başıma gelmeyen kalmadı diye birşey yok. Beddua ayrı bişey helal etmeme ayrı. Alın yazısı kardeşim
Öyle Doğulu muhabbetiŞimdi hüsrana uğramışken onu aramak istemen normaldir.
Ama ben hellallik istenecek bir durum göremedim. Hiç aklını bulandırma
Herkes payına düşeni yaşıyor.
Bu ailenin istemediği kişi nereliydide bu kadar istemediler. Yine doğulu muhhabetimi tahminimce öyle
Iste ben de böyle düşünüyorum bu yüzden helallik istesem mi ya da etmese bile içi soğursa kötü olduğumu görünce belki beni kötü görsün mutlu olsun
Ne alakası var kısmet değilmiş olmamış.Her kaza geçiren beddualı mı?Haat bu.Kazalarla,hastalıklarla,dertlerle.Herkesin bir yaşamı,bir imtihanı var.Güllük gülistanlık değil.Başıma gelenlerin yaptıklarımdan dolayi olduğunu düşünüyorum. Bundan bi kaç sene evvel bi adamı sevdim çok sevdim desem yalan olur belki de bana sevgisini sevdim çok istedim evlenmeyi beni yıllarca bekledi 3 sene. Her şey hazır oldu evini dahi bana göstererek aldı ben atandım ailemle tanışmaya geldi sıra tanıştırdım fakat ailem özel sektörde çalışıyor ve bizim memleketimizden değil kültür farkı var diye istemedi. Cok direndim ancak bi gün yattin mi neden bu ısrar denilene kadar bunu duyunca ayrıldım ve cok üzüldüm ayrilmadan bi kac ay once birlikte bi kac gun gecirdik sanki ayrilacagimizi bile bile doyasiya yasadik (yatmadik onu kastetmiyorum) hatta o bu son gorusmemiz sanki dedi ve gercekten oyle oldu ama o bi kac gunu omrumce unutamam. Ayrildigimizda ben 24 o 29 yaşına gelmişti ayrilirken bana "Bundan sonra nasıl olacak bi başkası evimi dahi sana göre aldım ben o evde bi başkasıyla nasıl mutlu olurum hakkımı helal etmiyorum dedi" Bundan sonra biz büyük bi kaza geçirdik benim bi kaç ayım hastanelerde gel git le geçti kardeşim bi dizi ameliyat oldu daha sonra ailem vasıtasıyla başka biriyle tanıştım gözü kapalı ailem tanıştırdı ne olabilir diye evlendim ne mi oldu kocam Kumarbaz çıktı 5 Aylık çocukla kalakaldim sap gibi 6 aydır baba evindeyim boşanıyoruz sizce ben arayıp başıma gelenleri ona anlatmalı miyim helallik istemeli miyim başıma daha kötüsü gelmesinden korkar oldum uzun yazdım kusura bakmayın okuyan herkese teşekkür ederim.
Öyle oldu sözde ben hiç söz dinlemem dik başlıyim güya onlara gore
Öyle oldu sözde ben hiç söz dinlemem dik başlıyim güya onlara gore
sürekli böyle düşünerke kendini yıpratma. senn durumunda olan ve senden daha küt olan insanlar var. ailen bunu cok iyi biliyo onların yüzünden böyle oldugunuda biliyodurlar. kendine yeni bi hayat ve yaşam çizmelisin. çalışmıyormusunBir de babam hep onun memleketi senin nüfus cüzdanında olunca her gören için 1 0 yeniklik dedi baba böyle ayrımcılık olur mu yapma dedim ama dinlemedi şimdi ise hayatım yine 1 0 yeniklik boşanmış olacağım ve 1 de çocuk hayatımın idaresini bıraktığım için de pişmanım bu başıma gelecekmis ama aileme çok kızıyorum benim hayatıma bu kadar müdahale ettikleri için ve ben kendi istediğimdle evlenmiş olsam babam almazdı belki de geri bilemiyorum içimi soğutacak bişiler arıyorum tüm hayatım kayıp gidiyor gibi geliyor yangın yeri gibiyim her gün bi parça kul oluyorum nasıl devam edeceğim hiç bilmiyorum