Son pismanlik helallik isteme

Iste ben de tam bundan çekiniyorum eşi varsa sıkıntı yaşanmasından

Arama asla belki evlendi yuva bozan olma veya farklı durumlar oluşabilir erkek bu intikam vari takılır hiç belli olmaz. Keşke savaşıp evlenseydiniz siz gözü kapalı tamam baba mı dediniz.
Öyle oldu sözde ben hiç söz dinlemem dik başlıyim güya onlara gore

Iste ben de böyle düşünüyorum bu yüzden helallik istesem mi ya da etmese bile içi soğursa kötü olduğumu görünce belki beni kötü görsün mutlu olsun

çok sevmediğine emin misin? bahane gibi geldi sanki bana. sen onu kandırmadın etmedin neden ahı tutsun ki

Helal ediyorum dese çok rahatladım yıllardır bunu düşünüyorum bu ah nerden çıkacak diye evlendikten sonra değil sadece başıma is geldiğinden değil Vicdanın hep rahatsizdi

bana da adamla helallik isteme bahanesiyle iletişime geçmek istiyorsunuz gibi geldi.boşluktasınız yara bandı arıyorsunuz

bence ah etmişsede bukadar yogun çıkmaz.
abartma..
senin düşüncen helallik almak gibi gelmedi bana nedense...
Başka bi niyetim olamaz çocukla filan zaten onun ailesi asla kabul etmez benim küçük bi çocuğum var nasıl dūş inim başka bişi şu an bilmiyorum hayatım boyunca da bidaha güvenemem gibi gelirken evden dışarı bile çıkmiyorum yani aşktan önce halletmem gereken çok sıkıntım var. Bilmiyorum hiç bişi söylenen her şeye acaba öylemi diyorum kendi benimde bile emin olamiyorum

Kaza geçirmenizin falan bununla alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. O hakkını helal etmedi benim başıma gelmeyen kalmadı diye birşey yok. Beddua ayrı bişey helal etmeme ayrı. Alın yazısı kardeşim

Şimdi hüsrana uğramışken onu aramak istemen normaldir.
Ama ben hellallik istenecek bir durum göremedim. Hiç aklını bulandırma
Herkes payına düşeni yaşıyor.
Bu ailenin istemediği kişi nereliydide bu kadar istemediler. Yine doğulu muhhabetimi tahminimce öyle

Öyle Doğulu muhabbeti

Iste ben de böyle düşünüyorum bu yüzden helallik istesem mi ya da etmese bile içi soğursa kötü olduğumu görünce belki beni kötü görsün mutlu olsun

Helalleşmek iyidir. Yarın ne olacağımız belli mi sanki. Siz içinde olduğunuz durumu anlatmak zorunda değilsiniz eğer istemiyorsanız ama helalleşin bence. Oda çocuk değildir herhalde yanlış şeyler yaşanmış bitmiş geçmiş.

Helallik bahane gibi geldi bana. Belli ki şu psikolojiyle birinin ilgisi sevgisine ihtiyacın var. Ondan ona yönelmiş durumdasın. Madem ah aldığını düşünüyorsun bir arkadaşının dediği gibi bol bol dua et onun için ki mutlu olsun.
Belki evlidir yada hayatında bir başkası olabilir. Arayıp da diğer kadını huzursuz etmeye hiç hakkın yok. Hiç arayıp sorma. Oldu ki o seni aradı sana ulaştı o zaman helallik istersin. Şimdi adamın da kafasını karıştırma. Ayrıca adamın hala seni düşünüp üzülüp beddua mı ettiğini sanıyorsun. Adamı sevmemişsin bile. Adam da en fazla bir kaç ay içinde unutmuştur seni.

Ne alakası var kısmet değilmiş olmamış.Her kaza geçiren beddualı mı?Haat bu.Kazalarla,hastalıklarla,dertlerle.Herkesin bir yaşamı,bir imtihanı var.Güllük gülistanlık değil.

bence bu durumun onun hakknı helal etmemesiyle bi alakası yok. ama ne bilim işte benimde aklım atakılırdı. içini rahatlatmak için numaranı gizleyip arayabilirsin

sürekli böyle düşünerke kendini yıpratma. senn durumunda olan ve senden daha küt olan insanlar var. ailen bunu cok iyi biliyo onların yüzünden böyle oldugunuda biliyodurlar. kendine yeni bi hayat ve yaşam çizmelisin. çalışmıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…