Başıma gelenlerin yaptıklarımdan dolayi olduğunu düşünüyorum. Bundan bi kaç sene evvel bi adamı sevdim çok sevdim desem yalan olur belki de bana sevgisini sevdim çok istedim evlenmeyi beni yıllarca bekledi 3 sene. Her şey hazır oldu evini dahi bana göstererek aldı ben atandım ailemle tanışmaya geldi sıra tanıştırdım fakat ailem özel sektörde çalışıyor ve bizim memleketimizden değil kültür farkı var diye istemedi. Cok direndim ancak bi gün yattin mi neden bu ısrar denilene kadar bunu duyunca ayrıldım ve cok üzüldüm ayrilmadan bi kac ay once birlikte bi kac gun gecirdik sanki ayrilacagimizi bile bile doyasiya yasadik (yatmadik onu kastetmiyorum) hatta o bu son gorusmemiz sanki dedi ve gercekten oyle oldu ama o bi kac gunu omrumce unutamam. Ayrildigimizda ben 24 o 29 yaşına gelmişti ayrilirken bana "Bundan sonra nasıl olacak bi başkası evimi dahi sana göre aldım ben o evde bi başkasıyla nasıl mutlu olurum hakkımı helal etmiyorum dedi" Bundan sonra biz büyük bi kaza geçirdik benim bi kaç ayım hastanelerde gel git le geçti kardeşim bi dizi ameliyat oldu daha sonra ailem vasıtasıyla başka biriyle tanıştım gözü kapalı ailem tanıştırdı ne olabilir diye evlendim ne mi oldu kocam Kumarbaz çıktı 5 Aylık çocukla kalakaldim sap gibi 6 aydır baba evindeyim boşanıyoruz sizce ben arayıp başıma gelenleri ona anlatmalı miyim helallik istemeli miyim başıma daha kötüsü gelmesinden korkar oldum uzun yazdım kusura bakmayın okuyan herkese teşekkür ederim.