Yumurtlama günleri harici iliskiye girmek istememek…

benim esim yumurtlama gününe kadar bekleyelim boşa gitmesim demişti bi kaç kez de trip atmistim sen benimle sadece bebek için mi sevisiyorsun diye. 😂 O yüzden sizi anlayamıyorum malesef.

Ek olarak bu kadar bebek odaklı olduğunuz sürece olumlu sonuc almanız çok zor, kendimden biliyorum.

Tekrar ek olarak da ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım. Biraz salın yani. Evliliğin, esinizin, kendinizin tadını çıkarın. Hamile kalınca zaten uzun süre o istek kaçıyor 🥲🥲😂

benim esim yumurtlama gününe kadar bekleyelim boşa gitmesim demişti bi kaç kez de trip atmistim sen benimle sadece bebek için mi sevisiyorsun diye. 😂 O yüzden sizi anlayamıyorum malesef.

Ek olarak bu kadar bebek odaklı olduğunuz sürece olumlu sonuc almanız çok zor, kendimden biliyorum.

Tekrar ek olarak da ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım. Biraz salın yani. Evliliğin, esinizin, kendinizin tadını çıkarın. Hamile kalınca zaten uzun süre o istek kaçıyor 🥲🥲😂
Ayyy ne kadar şanslısınız haklısınız ben bu durumu düzelttim zaten 😍😍😍

Ay sezin gibiler sonra parkta bahçede hiç utanmadan ve çekinmeden diğer annelere normal doğum mu sezeryan mı, emzirdin mi vs vs hadsiz sorular sorup kendinizi dünyanın en en isteyerek çocuk dogurmuş annesi en iyi anne en bilmemne anneyim diye dolanıyorsunuz ortada.
Cocuk sizin istediginiz gibi olmaz, kocanızda nikahlı sperm bankanız değil.
Bu ne saçma bir yorum

X