Son pismanlik helallik isteme

Sevmediğiniz, sadece sevgisiyleegonuzu okşadığınız adamla neden birlikte o kadar zaman geçirip 3 yıl ümit verdiniz? en azından evi kendi istediği yerden alsaydı, onu bile size göre almış.. Ahı tutmuş mu bilmiyorum ama resmen gönül eğlendirmişsiniz, ah etmesi anormal değil..
haklisiniz

estf kendinizi öyle sıfata koymayın.herkes hata yapar önemli olan o hatayı anlamak sizde anlamışsınız.anlamayanlar düşünsün bence sıkmayın bu kadar canınızı.
Ben zaten biraz takintiliyimdir birde hak yemekten çok korkarım o zamanda pişmanım şimdi de hep bu ah çıkacak nasıl çıkacak diye kendimi yedim

Başıma gelenlerin yaptıklarımdan dolayi olduğunu düşünüyorum. Bundan bi kaç sene evvel bi adamı sevdim çok sevdim desem yalan olur belki de bana sevgisini sevdim çok istedim evlenmeyi beni yıllarca bekledi 3 sene. Her şey hazır oldu evini dahi bana göstererek aldı ben atandım ailemle tanışmaya geldi sıra tanıştırdım fakat ailem özel sektörde çalışıyor ve bizim memleketimizden değil kültür farkı var diye istemedi. Cok direndim ancak bi gün yattin mi neden bu ısrar denilene kadar bunu duyunca ayrıldım ve cok üzüldüm ayrilmadan bi kac ay once birlikte bi kac gun gecirdik sanki ayrilacagimizi bile bile doyasiya yasadik (yatmadik onu kastetmiyorum) hatta o bu son gorusmemiz sanki dedi ve gercekten oyle oldu ama o bi kac gunu omrumce unutamam. Ayrildigimizda ben 24 o 29 yaşına gelmişti ayrilirken bana "Bundan sonra nasıl olacak bi başkası evimi dahi sana göre aldım ben o evde bi başkasıyla nasıl mutlu olurum hakkımı helal etmiyorum dedi" Bundan sonra biz büyük bi kaza geçirdik benim bi kaç ayım hastanelerde gel git le geçti kardeşim bi dizi ameliyat oldu daha sonra ailem vasıtasıyla başka biriyle tanıştım gözü kapalı ailem tanıştırdı ne olabilir diye evlendim ne mi oldu kocam Kumarbaz çıktı 5 Aylık çocukla kalakaldim sap gibi 6 aydır baba evindeyim boşanıyoruz sizce ben arayıp başıma gelenleri ona anlatmalı miyim helallik istemeli miyim başıma daha kötüsü gelmesinden korkar oldum uzun yazdım kusura bakmayın okuyan herkese teşekkür ederim.
Bence helallik isteyin. Konuyu biliyorum. Hani annesi sana daha iyisini alırım demişti değil mi? Ben şunu anlamakta zorlük çekiyorum tamam ailendir fikrini alırşlsın da niye sevdiğin adamı terkesersin hemde gerçekten probkem olmayacak birşey için. Yakı bir zamanda başıma benzer bişey geldi bende asla hakkımı helal etmiyorum,ah ettim. Umarum tutar. Ben şunu bilir şunu söylerim ah almayın.

Bence helallik isteyin. Konuyu biliyorum. Hani annesi sana daha iyisini alırım demişti değil mi? Ben şunu anlamakta zorlük çekiyorum tamam ailendir fikrini alırşlsın da niye sevdiğin adamı terkesersin hemde gerçekten probkem olmayacak birşey için. Yakı bir zamanda başıma benzer bişey geldi bende asla hakkımı helal etmiyorum,ah ettim. Umarum tutar. Ben şunu bilir şunu söylerim ah almayın.
Evet o konu ve kocam da kumar bağımlısı siz böyle pişman olsun ister miydiniz arasa ne dusunurdunuz

bu helallik isteme işleri bana samimi gelmiyorum özür dilerim seni de kırmak istemem ama.
hani onun sevgısıne guvendiğin için yeniden bana döner mi diye düşünüyor da olabilirsin.

Bi ilgi beklemiyorum ama iyi bir dinleyicidir fikir almak istiyor olabilirim

ne diyecek ki; oh olsun, ektiğini biçiyorsun mu desin, çok üzüldüm nasıl yardımcı olabilirim mi desin, anlatırsan dinlerim anlatmazsan susarım mı desin.
sizin çözümünüz onda değil ki.
tehlikeli sulardasınız, aramayın, sormayın.

Evet pişman olmasıni isterim. Diyelim ki arayıp helallik istedi inanın onu da vermem.
ama sizinki daha yakın zamanda olmuş onunkinin üstünden baya zaman geçmiş. zamanla insanlar yumuşuyo yaralar iyileşiyo bu sefer siz vizdan yapıyosunuz keske demeseydim diye.

X