Son pismanlik helallik isteme

Yani, her şeyi geçtim, bu işlerde bi eşitlik, bi denge olmalı. Kardeşinizin ölümlerden dönüp ameliyatlar geçireceği kadar şiddetli bi hak yeme olmamış ki ortada? Yani bana kalsa "kelalaka" der geçerim, ama hani gene de sizin açınızdan bakmaya çalışıyorum, ama o zaman bile bi denge olmak zorunda yani.
Adama ihanet edip aldatsanız falan neyse derim, ama aileniz uygun görmemiş, çok olağan bi durum.
Her helal etmeme, her beddua tutsaydı, teey tey.
Alakası yok yani.

Son düzenleme:
Ben helallik almak için bir neden göremedim. Yaşadıklarınızın da onun "hakkımı helal etmiyorum" demesinden olduğunu düşünmedim sonuçta evlenirken ailelerin de rızası önemlidir. Siz de aileniz rıza göstermediğinden, ayrılmışsınız. Her hayatımıza giren insanla evleneceğiz diye bir kaide olmadığı gibi, kişi birine aşık diye karşısındaki de onu sevmek zorunda değil.

her beddua edenin tutmaz bedduasi basiniza gelenlerin pek bununla ilgisu oldugunu sanmam simdi ararsaniz yanlis anlamlar cikarir ayrica
Ya yanlış anlayacağıni sanmam hani öyle fırsat kullanan bi tip değildir ama erkek tabi belli de olmaz öyle düşünmemiştim hani evlendiyse eşi rahatsız olabilir diye düşünmüştüm bi daha rahatsızlık vermek istemem ama aklımda bu durum bi de insanın gözüne sokar gibi eşim memur ve aynı memleketten

Bir de babam hep onun memleketi senin nüfus cüzdanında olunca her gören için 1 0 yeniklik dedi baba böyle ayrımcılık olur mu yapma dedim ama dinlemedi şimdi ise hayatım yine 1 0 yeniklik boşanmış olacağım ve 1 de çocuk hayatımın idaresini bıraktığım için de pişmanım bu başıma gelecekmis ama aileme çok kızıyorum benim hayatıma bu kadar müdahale ettikleri için ve ben kendi istediğimdle evlenmiş olsam babam almazdı belki de geri bilemiyorum içimi soğutacak bişiler arıyorum tüm hayatım kayıp gidiyor gibi geliyor yangın yeri gibiyim her gün bi parça kul oluyorum nasıl devam edeceğim hiç bilmiyorum

Gönül işlerinde ah olmaz şekerim.

Sevememişsin, zorla değil ya. Ondan sonra yaptığın hataları kendin bilerek yapmışsın, bunun önceki adamın mutsuz olmasıyla alaksı yok.

durumunuz sadece bi tesaduf....simdi ararsaniz kesinlikle yanlis anlayacak...acaba bilincaltinizda onunla evlenmediginizee pisman olma durumu mu yatiyo...belki de iletisime gecmek icin bahane uretiyordur beyniniz bosanma psikolojisiyle...yanlis anlamayin fikir yuruttum..cunku bosanma asamalarinda insanlarda sevgi ilgi boslugu olabiliyo..arkadaslardan biliyorum..

cok sevmemıs olabılırsınız ama aılenız hatalı davranmıs anladıgım kadarıyla adam duzgun bırıymıs işinde gucunde ayrıca ev bıle almıs yanı sızın aılenız bı nevı duzgun adama b.k atmıslar bu yuzden ah almış olmanız yuksek adam içkici kumarcı falan olurdu aılenız karsı cıkardı eyvallah ama memleketınden dolayı adam begenmemek bu biraz hakka gırmek olmus

Onunla evlenmediçime pişman miyimm olabilir o benim hatam olurdu hata olsa bile şimdi başkalarının hatalarını çekiyorum resmen eşim başlarda iyi gelmişti hiç arayıp sormuyor merak kıskançlık yok ama bunlar sahip çıkmadığı icinmi benimsenmesi icinmi şimdi anlıyorum eşime bile anlattım bunu tepki vermedi mektuplarını bulmuş saklamisim unutmuşum bilsem atarım saygısızlık etmek istemem ev yerleştirirken atayım mi saklamak ister misin ani sonuçta senin geçmişin dedi ve eve geldiğimde duruyordu

eğer helallik istemek için ararsan tekrar ona dönmeye niyetin varmış gibi algılayabilir.bence arama
Ama benim içimi kemiriyor içi soğursa biter mi bu kabus diye hep düşünüyorum hatta benim kötü olduğumu görüp mutlu olsun geçsin öfkesi bile istiyorum ama bi insanın kötülüğüne mutlu olabilecek biri bile değil temiz biri

Hatta babama o bile söyledi memleketimi her yerde söyleyemiyorum yanlis anlaşılıyor hemen ama biz öyle insanlar değiliz diye evet isinde gücünde bi insandı 2 ye 3 e kadar çalışirdi gece ve özelde ama Atilsa da beni aç açık bırakmazdi şimdi memurla evliyim adam dünya para alıyor ama eve getirmiyor neye yarar

canım her beddua tutar mı sanıyorsun.helal etmiyorum derse ne olacak.dahada üzüleceksin.dünyada kaç insan var ilişkisi evlilik noktasından dönen ayrılan.hepsinin bedduası tutsa dünyada mutlu insan kalmazdı.o evli mi şuanda?

Kendimi senin yerine koydum ve dusundum, senin yerinde bende olsam ayni seyi dusunurdum..Belki inanmicaksin ama senin durumuna yakin bende boyle bisey yasadim..Ilk ciktigim kisi ile 1 sene beraberdik ve yoktu boyke bir ask..fakat mezhep ker farkli olunca ve bende 8 yas buyuk oldugu icin ailem istemedi ..bende ugruna savasmadim savasamadim.Ama degisik olan evlendigim esimlede kendim tanistim fakat bosandik..Kumar 1. sebepti.Bende cok dusundum,ah mi aldim falan diye..hatta arayip helallesmek istedim ..bikac buyugume danistim ama yapmamam gerektigini soylediler..O kisi suan evli ve 1 cocugu oldu..ve ayni zamanda yanlis anlasilmaktanda korktum acikcasi..Ama bir buyugumun tavsiyesi, bol bol dua ettim yasin okudum onun icin..ve aliskanlik haline geldi..simdi heraksam yasin okuyorum ve cok rahatliyorum..senin basina gelen bu olaylar tesadufte olabilir,en azindan kardesinin durumu falan..o kadar agir bi durum yok ortada gibi geldi bana..bi arkadasin dedigi gibi,herkesin ahi bedduasi tutsaydi ohoooo..Ama itiraf edeyim ..o kisinin yeri hep ayridir bende...Allah herkese hayirlisini nasip etsin

Bilmiyorum hiç görüşmekedik bir daha öyle ortak arkadaş falanda yoktu evet daha da üzülecegim kötü düşüncem ve belkide hep kötülük beklediğim icin kötü olacak

evet her edılen beddua tutacak dıye bısey yok ama yaptıgımız haksızlıkları kotuluklerı ya bu dunyada yada otekı dunyada elbet odeyecegız sen ve aılende bı hata yapmıssınız bundan sonra yapacagın sey o ınsana dua etmek olur ence hıc arayıp falanda kafasını bulandırma bak bu gece kandıl hem kendın ıcın hemde onun ıcın dua et

Iste bende de bi uhde oldu galiba ilk olduğundan belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…