Son pismanlik helallik isteme

Etim evlendigini bilsem bile rahat ederdim aslinda

Bilmiyorum hiç görüşmek bir daha öyle ortak arkadaş falanda yoktu evet daha da üzülme kötü düşüncem ve belkide hep kötülük beklediğim kötü olacak
kadere çok inanırım canım ben.demekki kaderinde o yokmuş.kendini suçlayıp dahada mutsuz olmana sebep olma.belki oda evlendi,onunla helalleşeceğim derken kötü bişeylerede sebep olabilirsin.evliyse eşiyle arasında problem vs olabilir.herşeyi düşünmek lazım.eşimle tanışmadan önce benim peşimi bırakmayan birisi vardı.evlilik teklifine hayır dedim diye "inşallah ömrün boyunca aşık olamaz evlenemezsin tek duam bu" demişti.ama aşık olarak evlendim.

Eğer sizi rahatlatacaksa yapabilirsiniz. Bazen ben de yapmak istiyorum yapamiyorum daha dogrusu cesaret edemiyorum. Eğer gönülden istiyorsanız yapin ama her turlu tepkiye hazirlikli olarak

Bir kIzI bin kişi ister bir kişi alır..isteyen ve alamayan 1000 kisinin ahı tutsa kız evlenemeden ölūr valla yani sizi isteyen her erkegi istemek zorunda degildiniz zaten...arkadaşım bence sen eski sevgilinin senin hakkInda suan ne hissettigini ve hatta evli olup olmadigini merak ediyosun... beynin sana oyun oynuyo...

Öyle mi dersin

Bence oyle...Buyuk ihtimal duygusal bosluktasin...esin bekledigin gibi cIkmadi onceki sevgilinin hissettirdigi sevgiyi ilgiyi sana veremedi..simdi o alamadigin ilgi ve sevgiyi sana eski sevgilinin vermesini umuyosun...beklentin bu yonde..o yuzden ona bi sekilde ulasip durumunu anlatmak istiyosun...beynin de sana oyun oynayip diyor ki "ara ve helallik isteme durumunu" bahane kullanarak seninle ilgili ne hiseettigini ve evli olup olmadigini ogren ...

Allahaskina baban istiyor diye gozun kapali evlendin mi sahiden?nic sevmeden, icin isinmadan... adamin seni onemsemedigi bastan belliymis eski mektuplar ayyuka cikacak ve mustakbel es hic bu duruma bozulmayacak..olacak is degil modernligin (!) bu kadari fazla..

Sanki siz biraz boşlukta gibisiniz.ve onunla görüşmek için bahane arıyor gibisiniz.yoksa okadar hakkına girilmiş bi durum yok yani.kısmet değilmiş olmamış. evi alması maddi ve konum olarak kendisine uygun bulup begenmeseydi zaten almazdı. Sadece ayrılırken klasik acıtasyon yapmış belki dönersiniz diye.hem o kişi evlenmiş çocuğu bile olmuş olabilir. Huzur bozmayin bence. bide eşinden helallik istemek zorunda kalmayın Sonra. Ozaman başınıza neler gelir tahmin bile edemezsiniz aldatilmis kadın bedduası olarak.

Bu arada bence de arama..senin iyi niyetin yanlis anlasilir..belki de adam duzenini kurmustur senin araman ortaligi karistirabilir..

Arama asla belki evlendi yuva bozan olma veya farklı durumlar oluşabilir erkek bu intikam vari takılır hiç belli olmaz. Keşke savaşıp evlenseydiniz siz gözü kapalı tamam baba mı dediniz.

Burada en buyuk ahi babaniz almis bence.

Peki simdi mutlu mu babaniz? Memur damat bulmus iste...

ararsan yanlış anlaşılma durumun fazlasıyla var.
aileni karşına alıp evlenseydin, kaderinse yine benzerlerini yaşardın, bu sefer de ana baba ahı denirdi.

bence ah etmişsede bukadar yogun çıkmaz.
abartma..
senin düşüncen helallik almak gibi gelmedi bana nedense...

başkasının ahını alma derler...başınıza gelenler tesadüfte olabilir aldığınız ahtanda olabilir...eğer zor gelmezse başınıza gelenleri anlatmadan helallik isteyebilirsiniz..

Ararsanız size hakkını helal etmez. Hatta oh olsun bile diyebilir.

Evleneceğinizin garantisi yokken adama kendi zevkine göre ev aldırıp onun seninle ilgili hayaller kurmasına izin vermişsin. Bur da ben alaka göremedim diyen arkadaşlara anlam veremedim cidden. Bir insanın zamanı o kadar mı boş sizin gözünüzde. Adam çaba harcamış emek vermiş ve karşısında sevgilisinden de aynı özveriyi istemiş. Sizin üzerinizde resmen kul hakkı var. Tamam aileniz istememiş onları çiğneyecek haliniz yok belki o kaza bunlarla alakalı değil. Ama evliliğiniz için şunu diyebilirim Al sana memur damat demiş Rabbim ailenize.

Ortalığı karıştırmanın anlamı yok.

Helalleşmek bahane gibi geldi bana. Helal ediyorum dese içiniz rahatlayacak mı? Daha huzurlu bir hayatınız mı olacak?

Bizim eşimizi eski sevgilisi/nişanlısı arasa ve helallik istese biz ne düşünürüz? Olan olmuş, biten bitmiş, herkes kendi yolunu çizmiş. Ortalığı bulandırmayın.

Bi ilgi beklemiyorum ama iyi bir dinleyicidir fikir almak istiyor olabilirim

YÃ tanıştırdılar hatta ben izin vermeden amcam numara mi verdi istememistim gorusmek ben de kriterlere uygun diye evlendim bidaha asik ol yillar gecsin aile kabul etmesin yasamak istemedim gerçi şimdi biz evlen mi dedik kendin tanısaydin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…