- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.257
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.201
Bende içli köfteleri yedim kabız oldum miniğim. Şuan hepsi mutfakta ama yiyemiyorum benim de unutmam lazım
Benim hikayem wuuuu yapımcı bulsam filmini çektiririm o kadar enteresan yaş 28 yarışmaya Denizli’den katılıyorumKıyamam kuzum. Merak etme bende yakında basacağım tekmeyi birlikte ağlarız halimize
Kendinden bahset tanışalım enteresan bir hikayen var sanırım..
Evlenmeden once her zamaan elinin altinda olmuyosunda ondan daha istekli oluyolarYa madem konusu geldi bişey sorcam, bu er kişileri kendilerini evlenmeden önce bu konuda çok süslü püslü gösterip de Üff nasıl anlatayım sizden utanıyorum ama siz anladınızöyle gösterip de evlendikten sonra değişiyor mu B Brunello Cicinelli kk birinci noteri @Yasnaz D Dilos06 ne iş bu
HııımmmEvlenmeden once her zamaan elinin altinda olmuyosunda ondan daha istekli oluyolarözluyolar
Hiç bişey anlamadım doğru düzgün anlat şunu yasooo nasıl anladi giiYa madem konusu geldi bişey sorcam, bu er kişileri kendilerini evlenmeden önce bu konuda çok süslü püslü gösterip de Üff nasıl anlatayım sizden utanıyorum ama siz anladınızöyle gösterip de evlendikten sonra değişiyor mu B Brunello Cicinelli kk birinci noteri @Yasnaz D Dilos06 ne iş bu
Allah seni ya diloşHiç bişey anlamadım doğru düzgün anlat şunu yasooo nasıl anladi giibenim beyin fonksiyonları çalışmıyor boğünnn
Aha bu ben ne olduysa kpss hayatıma girince oldum
Zayıftım 45 46 larda geziyordum öncesi daha zayıftım, sonra bu kpss ile ezgi Sertel gibi ne bulduysam yemeye başladımşuan 53 üm.
Şuan iyiyim samdanım, böyle sevdim ben de ama fazlası olmasın diye yapıyorum bişeyler53 gayet iyi bence nurum:) :)
Bidenem acaba biraz canlandırmaya mı çalışsan hayatınızı?Yok canim 3 yil doldu evleneli son 1 yila yakin boyle bide bi sebep daha var koltukta uyur kalir şuanda oldugu gibi bu saatlerde uyur ben yerimize kaldirirm direk uyur yapacak zaman kalmazsabah ise gider aksam gelir ben yine uyudum dimi askim ya cok yoruluyorum falan filan ama diyorumya her zaman boyle degil bir ay iyise 3 ay boyle bide kuruyemis dene hergun kuruyemis yedi bi ara esim hergun yanima yaklasmaya calisti kendiside bu kuruyemisler insani hic rahat birakmiyo demisti
Tmm anladım yavrum biz evlenmeden önce anladın sen fanfino dandini dandini yapiodukAllah seni ya diloş
Yaaa işte duyun bunları ermiş olduğum bir kere daha kanıtlandıBu kadın ermiş yemin ederim diyorum da kimse inanmıyor duyun duyin yazdiklarimi okuyun kocamn yazayım da iyicene okuyun
Kiz sen neymissn anağammmm bacımmm
Geçen sene yaptığımi yapacaktım aşkım yaa
Eşim yatınca ben kalkicam antreye fln kağıtlar notlar yapistiricam sabah kalkınca görsünbir de benim yapmış olduğum bir hediye var çikolatanın üstüne hadi cikolatayi da yazayım damak Antep fıstıkli onun üstüne bir kağıt yapıştırdım seni çok seviyorum diye diyen kişi ben tabi ben olucam
Kollarını kocamn açmış bir kız resmini bulursam atarım balım onu yapayım dedim
..
Ama sen benden önce davrandin
Ay aynı evde de nasıl olacak ya evdesin işte yniiTmm anladım yavrum biz evlenmeden önce anladın sen fanfino dandini dandini yapiodukevlendik hala yaptık aradan bir kaç sene geçti bunu huyu değişti
Hep elinin altindayim ya ondan
Adam kaçıyor ben yakalıyorum
Bu sefer ben kaçıyorum o yakalıyor .
Evde resmn köşe kapmaca oynadık
Sonra düzeldik eski yıllara döndük
Keramet köşe kapmaca da
Vallahi değişen de var değişmeyen de miniğimYa madem konusu geldi bişey sorcam, bu er kişileri kendilerini evlenmeden önce bu konuda çok süslü püslü gösterip de Üff nasıl anlatayım sizden utanıyorum ama siz anladınızöyle gösterip de evlendikten sonra değişiyor mu B Brunello Cicinelli kk birinci noteri @Yasnaz D Dilos06 ne iş bu
KPSS ye calissss aklını bunlarla kurcalamaaAy aynı evde de nasıl olacak ya evdesin işte yniianlamıyom ben bu işleri neyseee
Benimkiylemiahahah biz artik konusmayida gectik kavga ya bile dönusuyo bazen ama artik yeter diyorm 1 hafta bana dokunmadigi oluyo benden igreniyomusun beni istemiyomusun diyorum gururumu kiriyosun diyorm cici evde beni gormen lazim tayt şık kıyafetler giyerim saçımi açar asla pijamayla dolaşmam yemek yaptigim kiyafetle esimi karsılamam o gelmeden parfümumu sikarim yani buna ragmen böyleyse ne diyim daha
Yani cicim ben de hep öyle duyuyorum burda da öyle gördüm evlenmeden önce adam başkaydı evlendikten sonra başka oldu diye, merak ettimVallahi değişen de var değişmeyen de miniğim
Ama kaç polis arkadaşı var biri de şamdan, hepimizin kocalar aynıı durumda. Çok yıpratıcı meslek, yorgunluk oluyor adamlarda. Yorgun ayı oynamaz
Gebelikte de iyice sıyırdı zatn.
Bak özel sektörde çalışırken ben kaçardım artık adamdan. Öyle istekliydi.
1 polislik 2 cici bebe bitirdi bizi
Ay ne yapacağımi bilemedim gulsem mi ağlasam mi hiç bilemedimKıçım acıyı, kabızlık zor