- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Ayy allah iyiligini versin kendimj teksas ta his ettim bir an:)Etiketlerle tüm arizona kertenkelelerini bir araya toplayalım.
ByNkoaLa Diktorya Secret Pembeemzik hizuran A Annelerin en yorgunu T Tatlianne20 E Efruzi 38his -Adel-
Nasılsınız kuzular
Kareli gomlekli amca benimBu topiği neden açtım, nasıl açtım vallahi tuşuna bastım açtım.
Canı sıkılanlar, acil muhabbete ihtiyacı olanlar, Cici nerelerdesin muhabbetini özledim diyenler, topik topik topik arayanlar, topikleri pek sevenler, ortam arayanlar buyursun iki lafın belini kıralım.
Topiğim eski, yeni, yaşlı, genç, işli, işsiz, evli, bekar, değişik, değişik olmayan herkese açıktır.
Yeni üyeler çekinmeden gelsin,
Eski üyeler "Ula benim burada ne işim var" demesin,
Diğer topik sahipleri burayı da kendi topiği bilsin.
Gelin güzel bir ortam kuralım.
Hedeflediğim hayalimdeki ortam:
(Siyah pantolonlu takla atıp duran civelek dans stilli olan benim, beyaz pantolonluByNkoaLa , herkes seçsin kendini )
Hadi bakalım buyrun ortama kuzularım
Teksas'ın bağrından kopma topik oluşturdum daha ne yapayımAyy allah iyiligini versin kendimj teksas ta his ettim bir an:)
Anam hamileligin verdigi ekstra yorgunluk beni maf etti sen naslsin balTeksas'ın bağrından kopma topik oluşturdum daha ne yapayımNasılsın kuzucuk?
Allah iyiliğini versin yaEtiketlerle tüm arizona kertenkelelerini bir araya toplayalım.
ByNkoaLa Diktorya Secret Pembeemzik hizuran A Annelerin en yorgunu T Tatlianne20 E Efruzi 38his -Adel- Psikolojik Deliii Tulparr SeviyomHee Kukrim Sadecebirisiyim AnneAslan R reyyan balbocuuu A Ayas19
Ve etiketlemeyi beceremediğim herkes, nasılsınız kuzular
Yaaa bu Veysel Zaloğlu'nun amerikan dublajlarının hayranıyım yaAnam hamileligin verdigi ekstra yorgunluk beni maf etti sen naslsin bal
Yeni topişimi biyeniyor musunAllah iyiliğini versin ya
İyidir tatlım senden naber
Tamam onu beğendiysen o da senin olsun çok eski yenilerden kuzucukHayırlı olsun topik :) çok eski yenilerden olarak bende katılayım :) videoda sonlara doğru beyaz saçlı bir kafa var ya hani çıkmış tam ortada o fena değil
2009 da takip edip 2011de üyelik alan sonradan sıkılıp kılık değiştiren paloma diyelimTamam onu beğendiysen o da senin olsun çok eski yenilerden kuzucukHoşgeldin, tanışalım mı ben Cici, sen kimsin?
Uu palomam bu site ile çok cezbedici bir geçmişe sahipsin cidden, uzaktan bakışan bir platonik aşıkken kavuşmuş iki ürkek serçe ilan ediyorum kk ile seni2009 da takip edip 2011de üyelik alan sonradan sıkılıp kılık değiştiren paloma diyelimevet o amca iyi biraz ortama alışayım dansada katılırım :)
Aaaaa hiç beğenmez olur muyumYeni topişimi biyeniyor musunİyiyim evdeyim can sıkıntısından öleceğim, ölmeden önce bir topiğim olmasın mı dünyaya bir dikili taş bırakmayayım mı dedim Bayram nasıl geçti bakalım
3 çocuk annesi (biri ikiz) 29 yaşında,12 senedirde kocalı bir hatunumUu palomam bu site ile çok cezbedici bir geçmişe sahipsin cidden, uzaktan bakışan bir platonik aşıkken kavuşmuş iki ürkek serçe ilan ediyorum kk ile seniBen de işte geçen Eylül ayında mı üye oldum ne. Çok yeni sayılmam, eski de sayılmam. Takılıyorum kendi kafama göre Bahset bakalım kendinden
Eller havayaBöyle bir kopusa çok ihtiyacım var benim eli sigaralı kot pantolonlu abi olabilirimApaçi kardeşlerim
Senden biraz büyüğüm. Keşke benimde şimdi üç çocuğum olsaydı diye düşünürken buldum kendimi3 çocuk annesi (biri ikiz) 29 yaşında,12 senedirde kocalı bir hatunumtüp bebek araştırırken kk ya aşık olduğum doğrudur :) sende hoş gelmişsin ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?