Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 18 de oldum ondan mı dersin
Demin profil msjlarında ne okudum. Polis eşlerinde biri çıldırmış sağlık çalışanlarına maaş desteği ödülü var polislerin canı yok mu onlar da dışarıda falan demiş önce bir haklı gibi geldi. Sonra alttaki msjları bir okuyayım neler neler. Hemşire bir üyeye gerizekalı mı dememiş iq su düşük mü dememiş şok geçirdim
HayatSevinceGuzel de kıyamam ara bulmaya çalışmış

Valla herkes kafayı yedi artık kuzummmm
Kim ne yapacağını şaşırdı vallahi

Anladım cicim pikiii du bakalım olayım İnşallahh, şuan duygusal tarafım hala çok daha baskın ona
Biz öyle konuşuyoruz diye soğuma adamdan zaten miniğim bak bir şekilde çekiliyorlar

Yarım kilo yeşil zeytin yedi o da dokundu kıvrandi durdu cici durumda yazmıştı ya kuzum
Ay rezillikti diloşum
O gün bugündür adam eve yeşil zeytin almıyor. Alınan herşeyi bitirene kadar yemek zorunda değilsin diyo bana

Aynen cicim ya ilkten çıkışına hak verdim ama üslubu biraz sertti bide böyle zamanlarda tartışma olmasın diye düşünüyorum
Sonra baya çirkefe bağladı

Iki kişininde dogru rakami farkliysa ne olucak cicim

adam kendini gevsetip birakamiyo ki ya is ya virüs ya başka bişey

Allah sana da ona da sabır versin cicim ama inan düzelecek
Ya iş ya virüs ya cici bebe ya maddi sıkıntılar ya komiser zulümleri
Geyşada dert mi biter
Sayfalar nolmus böyle Yaaa
Cicim yardirmissin
Sorma gülom şarjım bile dayanmadı
Aynen cicim ya ilkten çıkışına hak verdim ama üslubu biraz sertti bide böyle zamanlarda tartışma olmasın diye düşünüyorum
Sonra baya çirkefe bağladı
Önce bende hak verdim beğendim hatta 1 2 msjını. Aşağıları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm
Iki kişininde dogru rakami farkliysa ne olucak cicim
İşte sıkıntı orada başlıyor Yasnazım. Rakamlar farklıysa işler arap saçına dönüyor

Aynen oyle cicim en iyisi akışina birakmak suan icin konu dışıyız zaten

Benmde gozlerm okumaya dayanmadı son sayfaya isinlandim :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…