- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.241
Bende 18 de oldum ondan mı dersinbak ben 17 sinde sevgili oldumkafa o yaşta kalmış olabilir, kaybetme korkusunu bilmiyo olabilir, ilişki deneyimi olmadığı için kendini normal sayiyo olabilir. bide polis olduğu için kendine herşeyi hak saniyo olabilir
Valla herkes kafayı yedi artık kuzummmmVar sultanım muhtemelen bu dönem okullar açılmaz zaten
1 öğretmen çocuklarla canlı ders yapmış bi velim de gelmiş bana yolunu yapıyor
Sırf gösteriş yemin ederim illa bazı öğretmenler böyle ortalık karıştıracak. Benim evinde bilgisayar olmayan çocuklarımın ne günahı var da benim canlı dersimden mahrum kalsınlar ? Bu ortamda böyle iş mi olur. Kaldı ki canlı ders nedir ha ben vermişim ha televizyonda başka bir öğretmen.. Sırf birşey yapıyorum bakın veliler havası.
İyi taşısın bari sırtına sırtına bin al eline kırbacı yer misin yemez misin vurucan kırbqcıAmin inşallah
Geçen boşayacaktım zaten sonra belim sakatlandı vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburum şuan
Yidim kahvaltıda bide çorba içtimZeytin iyi geliyor diye biliyorum cicim yedin mii
Biz öyle konuşuyoruz diye soğuma adamdan zaten miniğim bak bir şekilde çekiliyorlarAnladım cicim pikiiidu bakalım olayım İnşallahh, şuan duygusal tarafım hala çok daha baskın ona
Ay rezillikti diloşumYarım kilo yeşil zeytin yedi o da dokundu kıvrandi durducici durumda yazmıştı ya kuzum
Aynen cicim ya ilkten çıkışına hak verdim ama üslubu biraz sertti bide böyle zamanlarda tartışma olmasın diye düşünüyorumBende 18 de oldum ondan mı dersin
Demin profil msjlarında ne okudum. Polis eşlerinde biri çıldırmış sağlık çalışanlarına maaş desteği ödülü var polislerin canı yok mu onlar da dışarıda falan demiş önce bir haklı gibi geldi. Sonra alttaki msjları bir okuyayım neler neler. Hemşire bir üyeye gerizekalı mı dememiş iq su düşük mü dememiş şok geçirdim
HayatSevinceGuzel de kıyamam ara bulmaya çalışmış
Yarım kilo değil de cicimYidim kahvaltıda bide çorba içtim
Iki kişininde dogru rakami farkliysa ne olucak cicimHaftada 1 kötü bir skor değil bence yasnazımhele karı koca çalışan çiftler için bazen lüks bile haftada 1
Zaten okuduğum bir yazıda haftada şu kadar bu kadar laflarının safsata olduğu yazıyordu. İkiniz içinde yeten rakam sizin için doğru rakamdır.
Yok cicim çekiliyor evet bi şekilde haklısınBiz öyle konuşuyoruz diye soğuma adamdan zaten miniğim bak bir şekilde çekiliyorlar
Ben niye yardirmiyorummmm koala hanımSayfalar nolmus böyle Yaaa
Cicim yardirmissin
Sen yardirmanin alasını yapıyorsun dilosumBen niye yardirmiyorummmm koala hanım
Öffff damardan girdin beee gülommmm yaaaaSen yardirmanin alasını yapıyorsun dilosum
Triplim
Ya iş ya virüs ya cici bebe ya maddi sıkıntılar ya komiser zulümleriadam kendini gevsetip birakamiyo kiya is ya virüs ya başka bişey
Allah sana da ona da sabır versin cicim ama inan düzelecek
Sorma gülom şarjım bile dayanmadıSayfalar nolmus böyle Yaaa
Cicim yardirmissin
Önce bende hak verdim beğendim hatta 1 2 msjını. Aşağıları okuyunca beynimden vurulmuşa döndümAynen cicim ya ilkten çıkışına hak verdim ama üslubu biraz sertti bide böyle zamanlarda tartışma olmasın diye düşünüyorum
Sonra baya çirkefe bağladı
İşte sıkıntı orada başlıyor Yasnazım. Rakamlar farklıysa işler arap saçına dönüyorIki kişininde dogru rakami farkliysa ne olucak cicim
Damardan girerim genelde dilosumÖffff damardan girdin beee gülommmm yaaaakalbim attı yaaa
Aynen oyle cicim en iyisi akışina birakmak suan icin konu dışıyız zatenYa iş ya virüs ya cici bebe ya maddi sıkıntılar ya komiser zulümleri
Geyşada dert mi biter
Sorma gülom şarjım bile dayanmadı
Önce bende hak verdim beğendim hatta 1 2 msjını. Aşağıları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm
İşte sıkıntı orada başlıyor Yasnazım. Rakamlar farklıysa işler arap saçına dönüyor
Benmde gozlerm okumaya dayanmadı son sayfaya isinlandim :dYa iş ya virüs ya cici bebe ya maddi sıkıntılar ya komiser zulümleri
Geyşada dert mi biter
Sorma gülom şarjım bile dayanmadı
Önce bende hak verdim beğendim hatta 1 2 msjını. Aşağıları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm
İşte sıkıntı orada başlıyor Yasnazım. Rakamlar farklıysa işler arap saçına dönüyor
Çok tatlısın yaaa sennDamardan girerim genelde dilosum
Kalbini aldım yerine taktım