- 28 Şubat 2020
- 42
- 94
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.181
Ben boşayalı 7yıl oldu kocayı ama işte yalnız olunca Corona zevkli geçmiyor adrenalin bir ekşin yok anlıyor musunCorona da kocayı napacan virüslü neyim olurgit kafanı dinle vallahi şimdi ki aklım olsa evlenmezdim yer içer gezerdim
Hoş şimdi de öyleyim de evlilik sorumluluk gerektiriyor
1 koca tabak manti devirdim kocamda gelirken sevdigim cikolatadan almis smdi kahve icicez yemiyimmj simdi bu cikolatayi adetime de az kaldi he yemeyeym mi smdiii ... adam demezmi dusundum aldm birlikte yemeyelm mii
Noğlüyor gine yedin içtin anacim sen
Miniğim sen burdaki tariflerin hepsini unutİşte sıkıntı o ki cicim boyum uzun değil yani 55 olsam olamam olmamalıyım şuan çok erkeno yüzden burda kalmam lazım
AnlıyorumBen boşayalı 7yıl oldu kocayı ama işte yalnız olunca Corona zevkli geçmiyor adrenalin bir ekşin yok anlıyor musun
O zaman regl bitince ona yapacaklarını yazdığın bir mektup hediye etCicim özel gunleri ilk ben kutlarım evlilik yıldönümü
Doğum günleri yılbaşı bayramlar aklına ne gelirse regl oluyorumfeda edemiyecemmmmmm
Doğum günü yokkkkkyapmacammm
BenimkiylemiYok göstermiyor elletmiyo çok terbiyeli
Sen konuştun mu?
Koptum
Eki Görüntüle 2609051
Ben cici bebeden evvel 50 kiloydum şahitlerim var bunu da eklemek istiyorum
Almaz bizi samdanim altin steteskoplusen muhabbetin başını kaçırdın dilosum. topikce doktor nowa gittigimizi düşündük virüs karantinasi sonunda :)
28 yaş şuan işsizim bir evladım var ailemle yaşıyorum işte böyleAnlıyorumhayirlisi olsun elbet bir yerde seni bekleyen biri vardır
Peki Yasin kaç
Özel değilse neden bosandin
Şimdi ne yapıyorsun ne işle mesgulsun
Hayatın nasıl biraz kendini anlatır mısın?
Arada kaçırıyorum cicim yalan söylemeyimMiniğim sen burdaki tariflerin hepsini unut
Bir daha karaköy maraköy yok sana
Corona ah Corona Corona aslında koca da yok ki ah koca da
Kıyamam kuzum. Merak etme bende yakında basacağım tekmeyi birlikte ağlarız halimizeYok ne kocası ya ona tekmeyi basalı 7yıl oldu ben sıkıntıdqn aslında kocada olsa iyi olurdu bu aralar işkence yapacak birine ihitiyacım var
Peki ne zamandan sonra böyle oldu evlenir evlenemez mi yasnazım?Benimkiylemiahahah biz artik konusmayida gectik kavga ya bile dönusuyo bazen ama artik yeter diyorm 1 hafta bana dokunmadigi oluyo benden igreniyomusun beni istemiyomusun diyorum gururumu kiriyosun diyorm cici evde beni gormen lazim tayt şık kıyafetler giyerim saçımi açar asla pijamayla dolaşmam yemek yaptigim kiyafetle esimi karsılamam o gelmeden parfümumu sikarim yani buna ragmen böyleyse ne diyim daha
Ahahaha aynı benim manda geçen belindeki sivilce agriyo diye reddetmisti
Kendimi tanıtırken merhaba ben cici paraya hiç önem vermem diye giriş yapacağım artık cümlelere
18lik açılmamış gül goncası mı aldık koca mı aldık belli değil bebenimki de kendimi hazır hissetmiyorum falan diyo bazen
hepsi aynı desene
Bende içli köfteleri yedim kabız oldum miniğim. Şuan hepsi mutfakta ama yiyemiyorum benim de unutmam lazımArada kaçırıyorum cicim yalan söylemeyimama günde 2 litreye yakın su içiyorum, fırsat buldukça yürümeye çıkıyorum yada evde bişeyler yapıyorum.
Unutamıyorum ama unutmak zorundayım
Yok canim 3 yil doldu evleneli son 1 yila yakin boyle bide bi sebep daha var koltukta uyur kalir şuanda oldugu gibi bu saatlerde uyur ben yerimize kaldirirm direk uyur yapacak zaman kalmazPeki ne zamandan sonra böyle oldu evlenir evlenemez mi yasnazım?
Tutundum bir hayale peşinden gidiyorum şamdanım
Gazozuna ilaç katacaktım hazır 3 gün tatili var diye fırsat bilip mutlu ve savunmasız anından faydalanacaktım
Gecenin köründe gist geldi 3 gün görev bide gece yarısı gelip sabah bidaha gidecekler
3 gün sonra inşallah
Bu kadın ermiş yemin ederim diyorum da kimse inanmıyor duyun duyin yazdiklarimi okuyun kocamn yazayım da iyicene okuyunO zaman regl bitince ona yapacaklarını yazdığın bir mektup hediye et