Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen beni dinle değişecek diyorum cici
Tutundum bir hayale peşinden gidiyorum şamdanım
Gazozuna ilaç katacaktım hazır 3 gün tatili var diye fırsat bilip mutlu ve savunmasız anından faydalanacaktım
Gecenin köründe gist geldi 3 gün görev bide gece yarısı gelip sabah bidaha gidecekler
3 gün sonra inşallah

Ay insanin cok gururu kiriliyo dimi cici ya konusmayi denedinmi peki gerci konustuktan sonra olunca bi anlami kalmiyo
Kırılmaz mı
Konuştum bebeğe birşey olur acillik olmayalım diyo
Zaten acillik olmayalım lafı yapıştı geyşama, atasözü ve deyimlerin içine girecek yakında

Aha bu ben ne olduysa kpss hayatıma girince oldum
Zayıftım 45 46 larda geziyordum öncesi daha zayıftım, sonra bu kpss ile ezgi Sertel gibi ne bulduysam yemeye başladım şuan 53 üm.

Aha bu ben ne olduysa kpss hayatıma girince oldum
Zayıftım 45 46 larda geziyordum öncesi daha zayıftım, sonra bu kpss ile ezgi Sertel gibi ne bulduysam yemeye başladım şuan 53 üm.
Boy kaç miniğim?

Vallahi hediye işinden hiç anlamıyorum ki diloşum
Kendine fantezik şeyler al kendini hediye et bence adama

Vallahi hediye işinden hiç anlamıyorum ki diloşum
Kendine fantezik şeyler al kendini hediye et bence adama
Cicim özel gunleri ilk ben kutlarım evlilik yıldönümü
Doğum günleri yılbaşı bayramlar aklına ne gelirse regl oluyorum feda edemiyecemmmmmm

Doğum günü yokkkkkyapmacammm

Corona ah Corona Corona aslında koca da yok ki ah koca da
Corona da kocayı napacan virüslü neyim olur git kafanı dinle vallahi şimdi ki aklım olsa evlenmezdim yer içer gezerdim
Hoş şimdi de öyleyim de evlilik sorumluluk gerektiriyor

Çok ağrıyor hemen yatayım da geçsin dediydi
Allah
Sivilceden yaratıcısını görmemiştim hakkaten
Bizimkiler hem isteksiz hemde bahaneleri yaratıcı değil elle tutulur yanları yok

40 lar da iyi değil be çayım. En güzeli 50 51 52.
Ne üstü ne altı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…