- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.161
Tutundum bir hayale peşinden gidiyorum şamdanımsen beni dinle değişecek diyorum cici
Evde kalmaktanNeden ki
Kırılmaz mıAy insanin cok gururu kiriliyo dimi cici yakonusmayi denedinmi peki gerci konustuktan sonra olunca bi anlami kalmiyo
Aha bu ben ne olduysa kpss hayatıma girince oldumkk birinci noteri hepsini evde yaptım zararlı olmaları imkansız. hayır kabul etmiyorum sağlıksız beslendigimi. pasta kremasıni bile evde yaparım ben
@Kendinisevenbirii ama dr now bi kaşığa 40 mantı sığdırmak ne kadar zor biliyor musunuz? o kadar küçük bişey kilo yapamaz.
B Brunello Cicinelli ben yemiyorum bunların hepsini cici bebe istiyo. zaten gelisimi de önde. ben eskiden otculdum. et bile yemezdim doktor now.
D Dilos06 ben her daim temizleyecek biseyler buluyorum. temiz olsa bile temizlerim. hareket etmiyo diyemezsiniz bana. kabul etmiyorum bunu doktor now
C Cay6 ben normalde evde durmadigim için kilomu kontrol altına aliyodum. evden çıkmadan nasıl kilomu kontrol etmemi bekleyebilirsiniz benden.
@poncikvegece doğuluyuz biz et de mi yemeyelim. hem onları ben değil pipili yiyo doktor
@hayatsevinceguzell bana ne olduysa kpss yüzünden oldu doktor. sınava calismamak için yemeye çalıştım ben.
listeyi uzaticam ama etiket cikmayinca isim yazmakta zorlandim
Hic bisey olmaz gel sen şoyle deKırılmaz mı
Konuştum bebeğe birşey olur acillik olmayalım diyo
Zaten acillik olmayalım lafı yapıştı geyşama, atasözü ve deyimlerin içine girecek yakında
Çok ağrıyor hemen yatayım da geçsin dediydihadi kiprik dibi neyse de
Silvilce ne gii
Evde kalmaktanı biraz açar mısını?Evde kalmaktan
Boy kaç miniğim?Aha bu ben ne olduysa kpss hayatıma girince oldum
Zayıftım 45 46 larda geziyordum öncesi daha zayıftım, sonra bu kpss ile ezgi Sertel gibi ne bulduysam yemeye başladımşuan 53 üm.
Vallahi hediye işinden hiç anlamıyorum ki diloşumB Brunello Cicinelli mmmm yavrum bir koç hatunu olarak
2 gün sonra benim dananın doğum günüsu var
Bu dayaya pardon bu koça koç hediye alayım diyorum beslesin
Sence ters teper mi?
Haydar dümene soru sorar gibi oldum
Sen de şaka gibi kadınsın senin de doğum gününe az kaldı ballllllll
Ben ne hediye ne yapsam yaaaa
İşte sıkıntı o ki cicim boyum uzun değil yani 55 olsam olamam olmamalıyım şuan çok erkenBoy kaç miniğim?
Corona ah Corona Corona aslında koca da yok ki ah koca daEvde kalmaktanı biraz açar mısını?
Evlilik mi
Yoksa koronodan dolayı mı?
Cicim özel gunleri ilk ben kutlarım evlilik yıldönümüVallahi hediye işinden hiç anlamıyorum ki diloşum
Kendine fantezik şeyler al kendini hediye et bence adama
Yok göstermiyor elletmiyo çok terbiyeliHic bisey olmaz gel sen şoyle de
Corona da kocayı napacan virüslü neyim olurCorona ah Corona Corona aslında koca da yok ki ah koca da
Yok ne kocası ya ona tekmeyi basalı 7yıl oldu ben sıkıntıdqn aslında kocada olsa iyi olurdu bu aralar işkence yapacak birine ihitiyacım var
AllahÇok ağrıyor hemen yatayım da geçsin dediydi
40 lar da iyi değil be çayım. En güzeli 50 51 52.B BUSR4 sen 2 canlisin ye sennn
B Brunello Cicinelli ben hayatmda hep 58 60 kg idim ortalama sonra 62ile hamile kaldm ve sok dogum sonrasi okadr huysuz uykusux bebisim sayesinde 49 kg a dustum ne guzeldi beeee offf
Yicem cikolatamiiii dertlendimmmyicem yani bi bahane bulmaliydim