- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Bu topiği neden açtım, nasıl açtım vallahi tuşuna bastım açtım.
Canı sıkılanlar, acil muhabbete ihtiyacı olanlar, Cici nerelerdesin muhabbetini özledim diyenler, topik topik topik arayanlar, topikleri pek sevenler, ortam arayanlar buyursun iki lafın belini kıralım.
Topiğim eski, yeni, yaşlı, genç, işli, işsiz, evli, bekar, değişik, değişik olmayan herkese açıktır.
Yeni üyeler çekinmeden gelsin,
Eski üyeler "Ula benim burada ne işim var" demesin,
Diğer topik sahipleri burayı da kendi topiği bilsin.
Gelin güzel bir ortam kuralım.
Hedeflediğim hayalimdeki ortam:
(Siyah pantolonlu takla atıp duran civelek dans stilli olan benim, beyaz pantolonlu ByNkoaLa , herkes seçsin kendini )
Hadi bakalım buyrun ortama kuzularım
Topik Alev Alev 'e girişler sayfa:110'dan efenim...
YAŞ SINIRI= +20
(DAMSIZ GİRİLİR)
Önemli= Msjlarını kaçırmamam için yeni gelen üyeler lütfen aramıza katılırken nickimi etiketlesinler.
Canı sıkılanlar, acil muhabbete ihtiyacı olanlar, Cici nerelerdesin muhabbetini özledim diyenler, topik topik topik arayanlar, topikleri pek sevenler, ortam arayanlar buyursun iki lafın belini kıralım.
Topiğim eski, yeni, yaşlı, genç, işli, işsiz, evli, bekar, değişik, değişik olmayan herkese açıktır.
Yeni üyeler çekinmeden gelsin,
Eski üyeler "Ula benim burada ne işim var" demesin,
Diğer topik sahipleri burayı da kendi topiği bilsin.
Gelin güzel bir ortam kuralım.
Hedeflediğim hayalimdeki ortam:
(Siyah pantolonlu takla atıp duran civelek dans stilli olan benim, beyaz pantolonlu ByNkoaLa , herkes seçsin kendini )
Hadi bakalım buyrun ortama kuzularım
Topik Alev Alev 'e girişler sayfa:110'dan efenim...
YAŞ SINIRI= +20
(DAMSIZ GİRİLİR)
Önemli= Msjlarını kaçırmamam için yeni gelen üyeler lütfen aramıza katılırken nickimi etiketlesinler.
Son düzenleme: