Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim suan icin demiyorum zaten suan da yasak ondan öncesi icinde bu seksi kiyafetler esimin dikkatini cekmez oyle seylere meraki yok adamın zaten soylemesi ayiptir bikere oluyosa haftada o saglam oluyo belki ondan yanasmiyodur

Benim hikayem wuuuu yapımcı bulsam filmini çektiririm o kadar enteresan yaş 28 yarışmaya Denizli’den katılıyorum
Hoşgeldin aramıza reva
Bende 26 yaşımdayım.
Öğretmenim. 5 yıllık evliyim bebem yolda. Hamileyken tiksindiğim şeyler ;
1- eşim (kod adı geyşa)
2- kaynanam (kod adı yakuza)
Yakında bende boşayacam du sen geliyorum peşinden

Heh aynen oyle adam fark etmiyo bile yada cok guzel olmussun deyip geçiyo üstune gitmiyorm artık saldim zaten baktim salınca daha cok yanaşıyo

Bebeni sağlıkla kucağına Alman duasıyla inşallah bu mesajı sana halay çekerken yazıyorum ardım sıra gel hemen ama beben olacakmış hemen boşama kız

Yani cicim ben de hep öyle duyuyorum burda da öyle gördüm evlenmeden önce adam başkaydı evlendikten sonra başka oldu diye, merak ettim
Evet miniğim. Evlenmeden önce kuduruk oluyorlar evlenince ilk geceden rahatlayıp bir daha salıyorlar kendilerini
Polis eşi olarak kaderin bizden farklı olmayacak

18lik açılmamış gül goncası mı aldık koca mı aldık belli değil be

bak ben 17 sinde sevgili oldum kafa o yaşta kalmış olabilir, kaybetme korkusunu bilmiyo olabilir, ilişki deneyimi olmadığı için kendini normal sayiyo olabilir. bide polis olduğu için kendine herşeyi hak saniyo olabilir

Canim suan icin demiyorum zaten suan da yasak ondan öncesi icinde bu seksi kiyafetler esimin dikkatini cekmez oyle seylere meraki yok adamın zaten soylemesi ayiptir bikere oluyosa haftada o saglam oluyo belki ondan yanasmiyodur
Haftada 1 kötü bir skor değil bence yasnazım hele karı koca çalışan çiftler için bazen lüks bile haftada 1
Zaten okuduğum bir yazıda haftada şu kadar bu kadar laflarının safsata olduğu yazıyordu. İkiniz içinde yeten rakam sizin için doğru rakamdır.

Evet miniğim. Evlenmeden önce kuduruk oluyorlar evlenince ilk geceden rahatlayıp bir daha salıyorlar kendilerini
Polis eşi olarak kaderin bizden farklı olmayacak
Anladım cicim pikiii du bakalım olayım İnşallahh, şuan duygusal tarafım hala çok daha baskın ona

Bebeni sağlıkla kucağına Alman duasıyla inşallah bu mesajı sana halay çekerken yazıyorum ardım sıra gel hemen ama beben olacakmış hemen boşama kız
Amin inşallah
Geçen boşayacaktım zaten sonra belim sakatlandı vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburum şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…