- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.257
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.221
Almaz bizi samdanim altin steteskopluinşallah doğru yazdım bence doğru yazmadım
Canim suan icin demiyorum zaten suan da yasak ondan öncesi icinde bu seksi kiyafetler esimin dikkatini cekmezBidenem acaba biraz canlandırmaya mı çalışsan hayatınızı?
Seksü kıyafetler falan
Ama önce doktorunuzdan izin alın mutlaka.
Misal bende bunları yapsam o kadar da karşı koyamaz ama o kadar korkuyor ki 5 ayda 1 kere oldu o da birşeye benzemedi adamın stresinden o yüzden boşveriyorum
Hoşgeldin aramıza revaBenim hikayem wuuuu yapımcı bulsam filmini çektiririm o kadar enteresan yaş 28 yarışmaya Denizli’den katılıyorum
Bende geride kaldım ya şarjım da bitiyor ağlıcam şimdi
Heh aynen oyle adam fark etmiyo bile yada cok guzel olmussun deyip geçiyoüzerine gitme bence. hatta boşver tamamen. zamanla düzelir diye düşünüyorum canım. benim eşim de öyleydi ilk zamanlar. şimdi çok şükür aklı başına geldi.
bide bize söylenen bakimli temiz ol lafı lafta kaliyo çoğu zamanbakmiyolar bile ne giymissin ne yapmışsın fark etmiyo bazıları
Bebeni sağlıkla kucağına Alman duasıyla inşallah bu mesajı sana halay çekerken yazıyorum ardım sıra gel hemen ama beben olacakmış hemen boşama kızHoşgeldin aramıza reva
Bende 26 yaşımdayım.
Öğretmenim. 5 yıllık evliyim bebem yolda. Hamileyken tiksindiğim şeyler ;
1- eşim (kod adı geyşa)
2- kaynanam (kod adı yakuza)
Yakında bende boşayacam du sen geliyorum peşinden
Evet miniğim. Evlenmeden önce kuduruk oluyorlar evlenince ilk geceden rahatlayıp bir daha salıyorlar kendileriniYani cicim ben de hep öyle duyuyorum burda da öyle gördüm evlenmeden önce adam başkaydı evlendikten sonra başka oldu diye, merak ettim
Allahın bildiğini kuldan saklayamam zor durumdayımAy ne yapacağımi bilemedim gulsem mi ağlasam mi hiç bilemedim
18lik açılmamış gül goncası mı aldık koca mı aldık belli değil be
Kıçım acıyı, kabızlık zor
Haftada 1 kötü bir skor değil bence yasnazımCanim suan icin demiyorum zaten suan da yasak ondan öncesi icinde bu seksi kiyafetler esimin dikkatini cekmezoyle seylere meraki yok adamın zaten soylemesi ayiptir bikere oluyosa haftada o saglam oluyo belki ondan yanasmiyodur
Anladım cicim pikiiiEvet miniğim. Evlenmeden önce kuduruk oluyorlar evlenince ilk geceden rahatlayıp bir daha salıyorlar kendilerini
Polis eşi olarak kaderin bizden farklı olmayacak
Aydınlanıyorum nelerle karşılaşıcam bilmem lazımKudurukkkk
Amin inşallahBebeni sağlıkla kucağına Alman duasıyla inşallah bu mesajı sana halay çekerken yazıyorum ardım sıra gel hemen ama beben olacakmış hemen boşama kız
Aynen ya ben begenmedim 40 lari hemen 60 lara geri dondum emzirme donemi btnce40 lar da iyi değil be çayım. En güzeli 50 51 52.
Ne üstü ne altı
Yemesinnnn yemesinnnnnnnZeytin iyi geliyor diye biliyorum cicim yedin mii
Noldu kiiiiYemesinnnn yemesinnnnnnnbir ara yedi ne hale geldi
Yarım kilo yeşil zeytin yedi o da dokundu kıvrandi durduNoldu kiiii