Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bidenem acaba biraz canlandırmaya mı çalışsan hayatınızı?
Seksü kıyafetler falan :KK8:
Ama önce doktorunuzdan izin alın mutlaka.
Misal bende bunları yapsam o kadar da karşı koyamaz ama o kadar korkuyor ki 5 ayda 1 kere oldu o da birşeye benzemedi adamın stresinden o yüzden boşveriyorum :KK70:
Canim suan icin demiyorum zaten suan da yasak ondan öncesi icinde bu seksi kiyafetler esimin dikkatini cekmez 😂 oyle seylere meraki yok adamın 😂 zaten soylemesi ayiptir bikere oluyosa haftada o saglam oluyo belki ondan yanasmiyodur 🙈😂😂

Benim hikayem wuuuu yapımcı bulsam filmini çektiririm o kadar enteresan yaş 28 yarışmaya Denizli’den katılıyorum 🤭🤭🤭
Hoşgeldin aramıza reva :KK73:
Bende 26 yaşımdayım.
Öğretmenim. 5 yıllık evliyim bebem yolda. Hamileyken tiksindiğim şeyler ;
1- eşim (kod adı geyşa)
2- kaynanam (kod adı yakuza)
Yakında bende boşayacam du sen geliyorum peşinden :KK70::KK70:

üzerine gitme bence. hatta boşver tamamen. zamanla düzelir diye düşünüyorum canım. benim eşim de öyleydi ilk zamanlar. şimdi çok şükür aklı başına geldi.

bide bize söylenen bakimli temiz ol lafı lafta kaliyo çoğu zaman 🤦 bakmiyolar bile ne giymissin ne yapmışsın fark etmiyo bazıları
Heh aynen oyle adam fark etmiyo bile yada cok guzel olmussun deyip geçiyo 🤷‍♀️ üstune gitmiyorm artık saldim😂 zaten baktim salınca daha cok yanaşıyo 😂

Hoşgeldin aramıza reva :KK73:
Bende 26 yaşımdayım.
Öğretmenim. 5 yıllık evliyim bebem yolda. Hamileyken tiksindiğim şeyler ;
1- eşim (kod adı geyşa)
2- kaynanam (kod adı yakuza)
Yakında bende boşayacam du sen geliyorum peşinden :KK70::KK70:
Bebeni sağlıkla kucağına Alman duasıyla inşallah bu mesajı sana halay çekerken yazıyorum ardım sıra gel hemen ama beben olacakmış hemen boşama kız

Yani cicim ben de hep öyle duyuyorum burda da öyle gördüm evlenmeden önce adam başkaydı evlendikten sonra başka oldu diye, merak ettim 😂
Evet miniğim. Evlenmeden önce kuduruk oluyorlar evlenince ilk geceden rahatlayıp bir daha salıyorlar kendilerini :KK70: :KK70:
Polis eşi olarak kaderin bizden farklı olmayacak :110::KK70:

18lik açılmamış gül goncası mı aldık koca mı aldık belli değil be :KK70: :KK70: :KK70:

bak ben 17 sinde sevgili oldum:KK70: :KK70: kafa o yaşta kalmış olabilir, kaybetme korkusunu bilmiyo olabilir, ilişki deneyimi olmadığı için kendini normal sayiyo olabilir. bide polis olduğu için kendine herşeyi hak saniyo olabilir:KK70: :KK70:

Canim suan icin demiyorum zaten suan da yasak ondan öncesi icinde bu seksi kiyafetler esimin dikkatini cekmez 😂 oyle seylere meraki yok adamın 😂 zaten soylemesi ayiptir bikere oluyosa haftada o saglam oluyo belki ondan yanasmiyodur 🙈😂😂
Haftada 1 kötü bir skor değil bence yasnazım 🤔 hele karı koca çalışan çiftler için bazen lüks bile haftada 1 :KK70:
Zaten okuduğum bir yazıda haftada şu kadar bu kadar laflarının safsata olduğu yazıyordu. İkiniz içinde yeten rakam sizin için doğru rakamdır.

Evet miniğim. Evlenmeden önce kuduruk oluyorlar evlenince ilk geceden rahatlayıp bir daha salıyorlar kendilerini :KK70: :KK70:
Polis eşi olarak kaderin bizden farklı olmayacak :110::KK70:
Anladım cicim pikiii :KK53: du bakalım olayım İnşallahh, şuan duygusal tarafım hala çok daha baskın ona 😍😂😂

Bebeni sağlıkla kucağına Alman duasıyla inşallah bu mesajı sana halay çekerken yazıyorum ardım sıra gel hemen ama beben olacakmış hemen boşama kız
Amin inşallah 🤲🏻 💕
Geçen boşayacaktım zaten sonra belim sakatlandı vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburum şuan :KK70: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X