Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Corona da kocayı napacan virüslü neyim olur :KK70::KK70:git kafanı dinle vallahi şimdi ki aklım olsa evlenmezdim yer içer gezerdim 😂😂
Hoş şimdi de öyleyim de evlilik sorumluluk gerektiriyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ben boşayalı 7yıl oldu kocayı ama işte yalnız olunca Corona zevkli geçmiyor adrenalin bir ekşin yok anlıyor musun

1 koca tabak manti devirdim kocamda gelirken sevdigim cikolatadan almis smdi kahve icicez yemiyimmj simdi bu cikolatayi adetime de az kaldi he yemeyeym mi smdiii ... adam demezmi dusundum aldm birlikte yemeyelm mii

doktor now bu söylediklerinden sonra çayı zayıflama programından çıkardı:KK70: :KK70:

İşte sıkıntı o ki cicim boyum uzun değil yani 55 olsam olamam olmamalıyım şuan çok erken 😂 o yüzden burda kalmam lazım 💁
Miniğim sen burdaki tariflerin hepsini unut
Bir daha karaköy maraköy yok sana :KK70: :KK70:

Ben boşayalı 7yıl oldu kocayı ama işte yalnız olunca Corona zevkli geçmiyor adrenalin bir ekşin yok anlıyor musun
AnlıyorumHoppahayirlisi olsun elbet bir yerde seni bekleyen biri vardır
Peki Yasin kaç
Özel değilse neden bosandin
Şimdi ne yapıyorsun ne işle mesgulsun
Hayatın nasıl biraz kendini anlatır mısın?

Cicim özel gunleri ilk ben kutlarım evlilik yıldönümü
Doğum günleri yılbaşı bayramlar aklına ne gelirse regl oluyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️feda edemiyecemmmmmm :KK12: :KK12:

Doğum günü yokkkkk😂yapmacammm
O zaman regl bitince ona yapacaklarını yazdığın bir mektup hediye et :KK8::KK70::KK70::KK70:

Yok göstermiyor elletmiyo çok terbiyeli :KK70: :KK70:
Sen konuştun mu?
Benimkiylemi 😂😂 ahahah biz artik konusmayida gectik kavga ya bile dönusuyo bazen ama artik yeter diyorm 1 hafta bana dokunmadigi oluyo benden igreniyomusun beni istemiyomusun diyorum gururumu kiriyosun diyorm cici evde beni gormen lazim tayt şık kıyafetler giyerim saçımi açar asla pijamayla dolaşmam yemek yaptigim kiyafetle esimi karsılamam o gelmeden parfümumu sikarim yani buna ragmen böyleyse ne diyim daha

AnlıyorumHoppahayirlisi olsun elbet bir yerde seni bekleyen biri vardır
Peki Yasin kaç
Özel değilse neden bosandin
Şimdi ne yapıyorsun ne işle mesgulsun
Hayatın nasıl biraz kendini anlatır mısın?
28 yaş şuan işsizim bir evladım var ailemle yaşıyorum işte böyle

Miniğim sen burdaki tariflerin hepsini unut
Bir daha karaköy maraköy yok sana :KK70: :KK70:
Arada kaçırıyorum cicim yalan söylemeyim 😂 ama günde 2 litreye yakın su içiyorum, fırsat buldukça yürümeye çıkıyorum yada evde bişeyler yapıyorum.
Unutamıyorum ama unutmak zorundayım 😂😂

Corona ah Corona Corona aslında koca da yok ki ah koca da 🥳🥳🥳
Yok ne kocası ya ona tekmeyi basalı 7yıl oldu ben sıkıntıdqn aslında kocada olsa iyi olurdu bu aralar işkence yapacak birine ihitiyacım var 😏😏
Kıyamam kuzum. Merak etme bende yakında basacağım tekmeyi birlikte ağlarız halimize :KK70:
Kendinden bahset tanışalım enteresan bir hikayen var sanırım..

Benimkiylemi 😂😂 ahahah biz artik konusmayida gectik kavga ya bile dönusuyo bazen ama artik yeter diyorm 1 hafta bana dokunmadigi oluyo benden igreniyomusun beni istemiyomusun diyorum gururumu kiriyosun diyorm cici evde beni gormen lazim tayt şık kıyafetler giyerim saçımi açar asla pijamayla dolaşmam yemek yaptigim kiyafetle esimi karsılamam o gelmeden parfümumu sikarim yani buna ragmen böyleyse ne diyim daha
Peki ne zamandan sonra böyle oldu evlenir evlenemez mi yasnazım?

Arada kaçırıyorum cicim yalan söylemeyim 😂 ama günde 2 litreye yakın su içiyorum, fırsat buldukça yürümeye çıkıyorum yada evde bişeyler yapıyorum.
Unutamıyorum ama unutmak zorundayım 😂😂
Bende içli köfteleri yedim kabız oldum miniğim. Şuan hepsi mutfakta ama yiyemiyorum benim de unutmam lazım :KK70:

Peki ne zamandan sonra böyle oldu evlenir evlenemez mi yasnazım?
Yok canim 3 yil doldu evleneli son 1 yila yakin boyle bide bi sebep daha var koltukta uyur kalir şuanda oldugu gibi bu saatlerde uyur ben yerimize kaldirirm direk uyur yapacak zaman kalmaz 😂 sabah ise gider aksam gelir ben yine uyudum dimi askim ya cok yoruluyorum falan filan ama diyorumya her zaman boyle degil bir ay iyise 3 ay boyle 😂 bide kuruyemis dene hergun kuruyemis yedi bi ara esim hergun yanima yaklasmaya calisti kendiside bu kuruyemisler insani hic rahat birakmiyo demisti😂

Tutundum bir hayale peşinden gidiyorum şamdanım :KK70: :KK70:
Gazozuna ilaç katacaktım hazır 3 gün tatili var diye fırsat bilip mutlu ve savunmasız anından faydalanacaktım :KK8:
Gecenin köründe gist geldi 3 gün görev bide gece yarısı gelip sabah bidaha gidecekler 😳
3 gün sonra inşallah :KK70::KK70:

adam kendini gevsetip birakamiyo ki🤦 ya is ya virüs ya başka bişey 🙄

Allah sana da ona da sabır versin cicim ama inan düzelecek 😍

O zaman regl bitince ona yapacaklarını yazdığın bir mektup hediye et :KK8::KK70::KK70::KK70:
Bu kadın ermiş yemin ederim diyorum da kimse inanmıyor duyun duyin yazdiklarimi okuyun kocamn yazayım da iyicene okuyun 😂😂😂😂😂😂😂

Kiz sen neymissn anağammmm bacımmm🤔🤔😂😂😂

Geçen sene yaptığımi yapacaktım aşkım yaa
Eşim yatınca ben kalkicam antreye fln kağıtlar notlar yapistiricam sabah kalkınca görsün 😂😂😂bir de benim yapmış olduğum bir hediye var çikolatanın üstüne hadi cikolatayi da yazayım damak Antep fıstıkli😂😂😂😂😂onun üstüne bir kağıt yapıştırdım seni çok seviyorum diye diyen kişi ben tabi ben olucam 😂😂😂😂😂
Kollarını kocamn açmış bir kız resmini bulursam atarım balım onu yapayım dedim
..
Ama sen benden önce davrandin🌺🌺🌺🥰🥰🥰🥳🥳😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X