Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen beni dinle değişecek diyorum cici :KK66: :KK66:
Tutundum bir hayale peşinden gidiyorum şamdanım :KK70: :KK70:
Gazozuna ilaç katacaktım hazır 3 gün tatili var diye fırsat bilip mutlu ve savunmasız anından faydalanacaktım :KK8:
Gecenin köründe gist geldi 3 gün görev bide gece yarısı gelip sabah bidaha gidecekler 😳
3 gün sonra inşallah :KK70::KK70:

Ay insanin cok gururu kiriliyo dimi cici ya 😕 konusmayi denedinmi peki gerci konustuktan sonra olunca bi anlami kalmiyo
Kırılmaz mı 😒
Konuştum bebeğe birşey olur acillik olmayalım diyo :KK70:
Zaten acillik olmayalım lafı yapıştı geyşama, atasözü ve deyimlerin içine girecek yakında :KK70:

kk birinci noteri kk birinci noteri hepsini evde yaptım zararlı olmaları imkansız. hayır kabul etmiyorum sağlıksız beslendigimi. pasta kremasıni bile evde yaparım ben

@Kendinisevenbirii ama dr now bi kaşığa 40 mantı sığdırmak ne kadar zor biliyor musunuz? o kadar küçük bişey kilo yapamaz.

B Brunello Cicinelli ben yemiyorum bunların hepsini cici bebe istiyo. zaten gelisimi de önde. ben eskiden otculdum. et bile yemezdim doktor now.

D Dilos06 ben her daim temizleyecek biseyler buluyorum. temiz olsa bile temizlerim. hareket etmiyo diyemezsiniz bana. kabul etmiyorum bunu doktor now

C Cay6 ben normalde evde durmadigim için kilomu kontrol altına aliyodum. evden çıkmadan nasıl kilomu kontrol etmemi bekleyebilirsiniz benden.

@poncikvegece doğuluyuz biz et de mi yemeyelim. hem onları ben değil pipili yiyo doktor

@hayatsevinceguzell bana ne olduysa kpss yüzünden oldu doktor. sınava calismamak için yemeye çalıştım ben.

listeyi uzaticam ama etiket cikmayinca isim yazmakta zorlandim:KK70: :KK70:
Aha bu ben ne olduysa kpss hayatıma girince oldum 😂
Zayıftım 45 46 larda geziyordum öncesi daha zayıftım, sonra bu kpss ile ezgi Sertel gibi ne bulduysam yemeye başladım 😂 şuan 53 üm. 💁

Aha bu ben ne olduysa kpss hayatıma girince oldum 😂
Zayıftım 45 46 larda geziyordum öncesi daha zayıftım, sonra bu kpss ile ezgi Sertel gibi ne bulduysam yemeye başladım 😂 şuan 53 üm. 💁
Boy kaç miniğim?

B Brunello Cicinelli mmmm yavrum bir koç hatunu olarak
2 gün sonra benim dananın doğum günüsu var🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🙄

Bu dayaya pardon bu koça koç hediye alayım diyorum beslesin

Sence ters teper mi?🙄🙄😂

Haydar dümene soru sorar gibi oldum :KK70: :KK70: :KK70:

Sen de şaka gibi kadınsın senin de doğum gününe az kaldı ballllllll:KK73::KK73::KK73::KK36::KK74:

Ben ne hediye ne yapsam yaaaa 🙄🙄
Vallahi hediye işinden hiç anlamıyorum ki diloşum 😔
Kendine fantezik şeyler al kendini hediye et bence adama :KK8:

Vallahi hediye işinden hiç anlamıyorum ki diloşum 😔
Kendine fantezik şeyler al kendini hediye et bence adama :KK8:
Cicim özel gunleri ilk ben kutlarım evlilik yıldönümü
Doğum günleri yılbaşı bayramlar aklına ne gelirse regl oluyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️feda edemiyecemmmmmm :KK12: :KK12:

Doğum günü yokkkkk😂yapmacammm

Corona ah Corona Corona aslında koca da yok ki ah koca da 🥳🥳🥳
Corona da kocayı napacan virüslü neyim olur :KK70::KK70:git kafanı dinle vallahi şimdi ki aklım olsa evlenmezdim yer içer gezerdim 😂😂
Hoş şimdi de öyleyim de evlilik sorumluluk gerektiriyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Çok ağrıyor hemen yatayım da geçsin dediydi :KK4:
Allah :KK70: :KK70: :KK70:
Sivilceden yaratıcısını görmemiştim hakkaten :KK70:
Bizimkiler hem isteksiz hemde bahaneleri yaratıcı değil elle tutulur yanları yok :KK70::KK70:

B BUSR4 sen 2 canlisin ye sennn
B Brunello Cicinelli ben hayatmda hep 58 60 kg idim ortalama sonra 62ile hamile kaldm ve sok dogum sonrasi okadr huysuz uykusux bebisim sayesinde 49 kg a dustum ne guzeldi beeee offf
Yicem cikolatamiiii dertlendimmm 😂😂 yicem yani bi bahane bulmaliydim
40 lar da iyi değil be çayım. En güzeli 50 51 52.
Ne üstü ne altı :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X