Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya madem konusu geldi bişey sorcam, bu er kişileri kendilerini evlenmeden önce bu konuda çok süslü püslü gösterip de Üff nasıl anlatayım sizden utanıyorum ama siz anladınız 😂 öyle gösterip de evlendikten sonra değişiyor mu 😂 B Brunello Cicinelli kk birinci noteri kk birinci noteri @Yasnaz D Dilos06 ne iş bu 😂

Kıyamam kuzum. Merak etme bende yakında basacağım tekmeyi birlikte ağlarız halimize :KK70:
Kendinden bahset tanışalım enteresan bir hikayen var sanırım..
Benim hikayem wuuuu yapımcı bulsam filmini çektiririm o kadar enteresan yaş 28 yarışmaya Denizli’den katılıyorum 🤭🤭🤭

Aha bu ben ne olduysa kpss hayatıma girince oldum 😂
Zayıftım 45 46 larda geziyordum öncesi daha zayıftım, sonra bu kpss ile ezgi Sertel gibi ne bulduysam yemeye başladım 😂 şuan 53 üm. 💁

53 gayet iyi bence nurum:) :)

Yok canim 3 yil doldu evleneli son 1 yila yakin boyle bide bi sebep daha var koltukta uyur kalir şuanda oldugu gibi bu saatlerde uyur ben yerimize kaldirirm direk uyur yapacak zaman kalmaz 😂 sabah ise gider aksam gelir ben yine uyudum dimi askim ya cok yoruluyorum falan filan ama diyorumya her zaman boyle degil bir ay iyise 3 ay boyle 😂 bide kuruyemis dene hergun kuruyemis yedi bi ara esim hergun yanima yaklasmaya calisti kendiside bu kuruyemisler insani hic rahat birakmiyo demisti😂
Bidenem acaba biraz canlandırmaya mı çalışsan hayatınızı?
Seksü kıyafetler falan :KK8:
Ama önce doktorunuzdan izin alın mutlaka.
Misal bende bunları yapsam o kadar da karşı koyamaz ama o kadar korkuyor ki 5 ayda 1 kere oldu o da birşeye benzemedi adamın stresinden o yüzden boşveriyorum :KK70:

Allah seni ya diloş 😂😂😂😂
Tmm anladım yavrum biz evlenmeden önce anladın sen fanfino dandini dandini yapioduk😂😂😂😂 evlendik hala yaptık aradan bir kaç sene geçti bunu huyu değişti
Hep elinin altindayim ya ondan
Adam kaçıyor ben yakalıyorum
Bu sefer ben kaçıyorum o yakalıyor .
Evde resmn köşe kapmaca oynadık

Sonra düzeldik eski yıllara döndük
Keramet köşe kapmaca da😂😂😂🤦🏿‍♀️

Bu kadın ermiş yemin ederim diyorum da kimse inanmıyor duyun duyin yazdiklarimi okuyun kocamn yazayım da iyicene okuyun 😂😂😂😂😂😂😂

Kiz sen neymissn anağammmm bacımmm🤔🤔😂😂😂

Geçen sene yaptığımi yapacaktım aşkım yaa
Eşim yatınca ben kalkicam antreye fln kağıtlar notlar yapistiricam sabah kalkınca görsün 😂😂😂bir de benim yapmış olduğum bir hediye var çikolatanın üstüne hadi cikolatayi da yazayım damak Antep fıstıkli😂😂😂😂😂onun üstüne bir kağıt yapıştırdım seni çok seviyorum diye diyen kişi ben tabi ben olucam 😂😂😂😂😂
Kollarını kocamn açmış bir kız resmini bulursam atarım balım onu yapayım dedim
..
Ama sen benden önce davrandin🌺🌺🌺🥰🥰🥰🥳🥳😂😂😂
Yaaa işte duyun bunları ermiş olduğum bir kere daha kanıtlandı :KK70: :KK70:
Bence harika fikir diloşum 😍

Tmm anladım yavrum biz evlenmeden önce anladın sen fanfino dandini dandini yapioduk😂😂😂😂 evlendik hala yaptık aradan bir kaç sene geçti bunu huyu değişti
Hep elinin altindayim ya ondan
Adam kaçıyor ben yakalıyorum
Bu sefer ben kaçıyorum o yakalıyor .
Evde resmn köşe kapmaca oynadık

Sonra düzeldik eski yıllara döndük
Keramet köşe kapmaca da😂😂😂🤦🏿‍♀️
Ay aynı evde de nasıl olacak ya evdesin işte ynii :KK53: anlamıyom ben bu işleri neyseee 😂

Ya madem konusu geldi bişey sorcam, bu er kişileri kendilerini evlenmeden önce bu konuda çok süslü püslü gösterip de Üff nasıl anlatayım sizden utanıyorum ama siz anladınız 😂 öyle gösterip de evlendikten sonra değişiyor mu 😂 B Brunello Cicinelli kk birinci noteri kk birinci noteri @Yasnaz D Dilos06 ne iş bu 😂
Vallahi değişen de var değişmeyen de miniğim :KK70:
Ama kaç polis arkadaşı var biri de şamdan, hepimizin kocalar aynıı durumda. Çok yıpratıcı meslek, yorgunluk oluyor adamlarda. Yorgun ayı oynamaz :KK70:
Gebelikte de iyice sıyırdı zatn.
Bak özel sektörde çalışırken ben kaçardım artık adamdan. Öyle istekliydi.
1 polislik 2 cici bebe bitirdi bizi :KK70:

Benimkiylemi 😂😂 ahahah biz artik konusmayida gectik kavga ya bile dönusuyo bazen ama artik yeter diyorm 1 hafta bana dokunmadigi oluyo benden igreniyomusun beni istemiyomusun diyorum gururumu kiriyosun diyorm cici evde beni gormen lazim tayt şık kıyafetler giyerim saçımi açar asla pijamayla dolaşmam yemek yaptigim kiyafetle esimi karsılamam o gelmeden parfümumu sikarim yani buna ragmen böyleyse ne diyim daha

üzerine gitme bence. hatta boşver tamamen. zamanla düzelir diye düşünüyorum canım. benim eşim de öyleydi ilk zamanlar. şimdi çok şükür aklı başına geldi.

bide bize söylenen bakimli temiz ol lafı lafta kaliyo çoğu zaman 🤦 bakmiyolar bile ne giymissin ne yapmışsın fark etmiyo bazıları

Vallahi değişen de var değişmeyen de miniğim :KK70:
Ama kaç polis arkadaşı var biri de şamdan, hepimizin kocalar aynıı durumda. Çok yıpratıcı meslek, yorgunluk oluyor adamlarda. Yorgun ayı oynamaz :KK70:
Gebelikte de iyice sıyırdı zatn.
Bak özel sektörde çalışırken ben kaçardım artık adamdan. Öyle istekliydi.
1 polislik 2 cici bebe bitirdi bizi :KK70:
Yani cicim ben de hep öyle duyuyorum burda da öyle gördüm evlenmeden önce adam başkaydı evlendikten sonra başka oldu diye, merak ettim 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X