-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.141
kk birinci noteri hepsini evde yaptım zararlı olmaları imkansız. hayır kabul etmiyorum sağlıksız beslendigimi. pasta kremasıni bile evde yaparım ben
@Kendinisevenbirii ama dr now bi kaşığa 40 mantı sığdırmak ne kadar zor biliyor musunuz? o kadar küçük bişey kilo yapamaz.
B Brunello Cicinelli ben yemiyorum bunların hepsini cici bebe istiyo. zaten gelisimi de önde. ben eskiden otculdum. et bile yemezdim doktor now.
D Dilos06 ben her daim temizleyecek biseyler buluyorum. temiz olsa bile temizlerim. hareket etmiyo diyemezsiniz bana. kabul etmiyorum bunu doktor now
C Cay6 ben normalde evde durmadigim için kilomu kontrol altına aliyodum. evden çıkmadan nasıl kilomu kontrol etmemi bekleyebilirsiniz benden.
@poncikvegece doğuluyuz biz et de mi yemeyelim. hem onları ben değil pipili yiyo doktor
@hayatsevinceguzell bana ne olduysa kpss yüzünden oldu doktor. sınava calismamak için yemeye çalıştım ben.
listeyi uzaticam ama etiket cikmayinca isim yazmakta zorlandim
Ahh yasnazım ah benimki de çok meraklıydı. Polis okulundan gelince bir isteksizlik oldu bunda adapte sorunu yaşadı. Uzun süre sürdü o halini atması. Sonra tam geçti yine herşey normale döndü derken gebeliğimde önce bebeğe birşey olur korkusu yaşadı. Sonra kanamalar başlayınca hepten uzaklaştı. Şimdi kanamam yok doktor normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi adam yine de cüzzamlı görmüş gibi kaçıyor bendenKiz benimki sevgiliyken nisanliyken cok merakliydi oyle seylereama evlendik hersey azaldi sanki aslnda benim hatam yeni evliyken cok tartisirdik bana yakinlasirdi ben istemezdim kızgin oldugum icin sonra sonra benim huylarim degisti artik tartismalarimiz bitti bu sefer adamda istek azaldi sanki gerci hic belli olmuyo bakiyosun bi hafta 3 oluyo bakiyosun bi hafta hic olmuyo
1 koca tabak manti devirdim kocamda gelirken sevdigim cikolatadan almis smdi kahve icicez yemiyimmj simdi bu cikolatayi adetime de az kaldi he yemeyeym mi smdiii ... adam demezmi dusundum aldm birlikte yemeyelm miikk birinci noteri hepsini evde yaptım zararlı olmaları imkansız. hayır kabul etmiyorum sağlıksız beslendigimi. pasta kremasıni bile evde yaparım ben
@Kendinisevenbirii ama dr now bi kaşığa 40 mantı sığdırmak ne kadar zor biliyor musunuz? o kadar küçük bişey kilo yapamaz.
B Brunello Cicinelli ben yemiyorum bunların hepsini cici bebe istiyo. zaten gelisimi de önde. ben eskiden otculdum. et bile yemezdim doktor now.
D Dilos06 ben her daim temizleyecek biseyler buluyorum. temiz olsa bile temizlerim. hareket etmiyo diyemezsiniz bana. kabul etmiyorum bunu doktor now
C Cay6 ben normalde evde durmadigim için kilomu kontrol altına aliyodum. evden çıkmadan nasıl kilomu kontrol etmemi bekleyebilirsiniz benden.
@poncikvegece doğuluyuz biz et de mi yemeyelim. hem onları ben değil pipili yiyo doktor
@hayatsevinceguzell bana ne olduysa kpss yüzünden oldu doktor. sınava calismamak için yemeye çalıştım ben.
İşte seninkini huyu benim huyumdanmis bak istediğini alana kadar yapisiyosa
koptum
Kesin ben bir ömür feratlardan ve küpeklerden uzak tutmak zorunda kalacağım bu kızı of ya şuan yıkıldım
Eki Görüntüle 2609030
Noğlüyor gi@Dilos06 ben her daim temizleyecek biseyler buluyorum. temiz olsa bile temizlerim. hareket etmiyo diyemezsiniz bana. kabul etmiyorum bunu doktor now
Beni Avrupa yakasındaki gaffura benzetin ben en çok onu kendime yakın buluyorumEvet evet demete değil Zeynep'e benzetiyordum cicimonun gibi bı çılgın karakter düşünüyodum seni ben artık ezberledim tekrar tekrar izliyorum her bölümü bikmiyorum da
İşte bazen gezeriz bazen otururuz bazen muhabbet sohbet şamata bazen dramNapıyoz burda geziyoz mu
5 aydır 1 kere peşimde dolaşmadı şamdanım
Benimki vebalı görmüş gibi kaçsın anca. Elbise giyince hadi çıkar pijamanı giy diyor adam
Ay insanin cok gururu kiriliyo dimi cici yaAhh yasnazım ah benimki de çok meraklıydı. Polis okulundan gelince bir isteksizlik oldu bunda adapte sorunu yaşadı. Uzun süre sürdü o halini atması. Sonra tam geçti yine herşey normale döndü derken gebeliğimde önce bebeğe birşey olur korkusu yaşadı. Sonra kanamalar başlayınca hepten uzaklaştı. Şimdi kanamam yok doktor normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi adam yine de cüzzamlı görmüş gibi kaçıyor benden
Milletce ayni anda aminn diyelimm kimin duasi kabul olacak belli olmaz
Dur gı bı dua okunuyor covid-19 için
Ellerimi açayım da dua edeyimm aminnnn
Koptumkk birinci noteri hepsini evde yaptım zararlı olmaları imkansız. hayır kabul etmiyorum sağlıksız beslendigimi. pasta kremasıni bile evde yaparım ben
Sen kesemessinkiiiYa ahaha benimkinin totosu yemez reddetmeye samdanimmbu sefer ben inatlasip bı kesersem nanayi yer o, bilir onu
Bende artık takipteyim şamdanımm teşekkür ederimmhatice maziyi ben de takip ederim. her tarifi de tutar dediğin gibi:) :) ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
Bende olurum yakında ya çayımHamur candir bak bana ye hamur ol hamur hamur gbi oldumm
Ahahaha aynı benim manda geçen belindeki sivilce agriyo diye reddetmistikız adam kaçıyo da reddetmiyo en azından. aramızda mandasi pardon kocası reddedenler varmisal ben kirpik dipleri falan ağrıyo adamin
Yaaa ilk evlendigimiz yil ne izlerdik onu finalnolana dek izlemistik cok tatlilarYa üç gündür bir kadın bir erkege sardım valla YouTube da,Gül gül ölüyorum yeminleonlar da biz kadar eğlenceli
Beni de gezdirin kafayı yedim bi ağlıyom bi gülüyom geberiyommmmm sıkıntıdanİşte bazen gezeriz bazen otururuz bazen muhabbet sohbet şamata bazen dramher telden..
Kendimi tanıtırken merhaba ben cici paraya hiç önem vermem diye giriş yapacağım artık cümlelereahh ahh kocanla bana sormalari lazım ne cektik diye
sabahtan beri taciz ediyo gecenin sonu belli oldu
hiç paraya önem vermiyomus gibi yapman lazım ciciüç katlı evi gizli gizli betonunu döküp dikmen lazım
Ahahaha aynı benim manda geçen belindeki sivilce agriyo diye reddetmisti
Neden kiBeni de gezdirin kafayı yedim bi ağlıyom bi gülüyom geberiyommmmm sıkıntıdan