Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahh yasnazım ah benimki de çok meraklıydı. Polis okulundan gelince bir isteksizlik oldu bunda adapte sorunu yaşadı. Uzun süre sürdü o halini atması. Sonra tam geçti yine herşey normale döndü derken gebeliğimde önce bebeğe birşey olur korkusu yaşadı. Sonra kanamalar başlayınca hepten uzaklaştı. Şimdi kanamam yok doktor normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi adam yine de cüzzamlı görmüş gibi kaçıyor benden

1 koca tabak manti devirdim kocamda gelirken sevdigim cikolatadan almis smdi kahve icicez yemiyimmj simdi bu cikolatayi adetime de az kaldi he yemeyeym mi smdiii ... adam demezmi dusundum aldm birlikte yemeyelm mii

İşte seninkini huyu benim huyumdanmis bak istediğini alana kadar yapisiyosa

ahh ahh kocanla bana sormalari lazım ne cektik diye

sabahtan beri taciz ediyo gecenin sonu belli oldu

koptum
Kesin ben bir ömür feratlardan ve küpeklerden uzak tutmak zorunda kalacağım bu kızı of ya şuan yıkıldım
Eki Görüntüle 2609030

hiç paraya önem vermiyomus gibi yapman lazım cici üç katlı evi gizli gizli betonunu döküp dikmen lazım

Evet evet demete değil Zeynep'e benzetiyordum cicimonun gibi bı çılgın karakter düşünüyodum seni ben artık ezberledim tekrar tekrar izliyorum her bölümü bikmiyorum da
Beni Avrupa yakasındaki gaffura benzetin ben en çok onu kendime yakın buluyorum

Ay insanin cok gururu kiriliyo dimi cici ya konusmayi denedinmi peki gerci konustuktan sonra olunca bi anlami kalmiyo

B Brunello Cicinelli mmmm yavrum bir koç hatunu olarak
2 gün sonra benim dananın doğum günüsu var

Bu dayaya pardon bu koça koç hediye alayım diyorum beslesin

Sence ters teper mi?

Haydar dümene soru sorar gibi oldum

Sen de şaka gibi kadınsın senin de doğum gününe az kaldı ballllllll

Ben ne hediye ne yapsam yaaaa

Koptum

Ben cici bebeden evvel 50 kiloydum şahitlerim var bunu da eklemek istiyorum

ahh ahh kocanla bana sormalari lazım ne cektik diye

sabahtan beri taciz ediyo gecenin sonu belli oldu

hiç paraya önem vermiyomus gibi yapman lazım cici üç katlı evi gizli gizli betonunu döküp dikmen lazım
Kendimi tanıtırken merhaba ben cici paraya hiç önem vermem diye giriş yapacağım artık cümlelere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…