Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız adam kaçıyo da reddetmiyo en azından. aramızda mandasi pardon kocası reddedenler var misal ben kirpik dipleri falan ağrıyo adamin
Ya ahaha benimkinin totosu yemez reddetmeye samdanimm bu sefer ben inatlasip bı kesersem nanayi yer o, bilir onu

Ya ahaha benimkinin totosu yemez reddetmeye samdanimm bu sefer ben inatlasip bı kesersem nanayi yer o, bilir onu
Bizimkiler kessek diye korkmaz aksine gözümüzün içine bakıyorlar keselim diye, çok skandal

Ne güzel tekbirler getiriliyor, salavatlar çekiliyor camilerde sizlerin oralar da öyle mi kizlarr
Evet güzelliğim dün akşam sela yoktu, bu akşam önce sela sonra ezan tekbir filan oldu.

Tabi bizim mahallenin bozuk heralde ses yarıda kesiliyor

Aboooo çok güzel olmuş buşümmmm ellerine sağlık sana bu izin iyi geldi vuruyon hamurun gözüneee

ya tursusunu satarsa diye bekleyecem cici senin kızın da aşırı talibi varbir macir olarak paraya bakiyon ama pempe gibi kız yetistirirsen gider bi fakire kaçar bu kız sen Starbucks da kahve içecek diye beklerken ışıklarda çiçek micek satmaz inşallah anasi kadar sevsin parayi inşallah

Bizimkiler kessek diye korkmaz aksine gözümüzün içine bakıyorlar keselim diye, çok skandal
Benim tersim pistir cicim,adama nefes aldırmıyorum biktiracak kadar şey ettiriyorum filan ama bı reddetsin ardı fenaa ondan sonra o benim ardimda dolanmaya başlıyor
İnşallah ilerde bizde size dönmek

benimki sallamiyo ki işe mikrop gibi yapıştığından istediğini alana kadar uğraşıyo. keşke nanay alabilse

hep birlikte doktor now a gideriz. ağır yaşamlar corona "arizonanin yolculuğu" olur adı da
Süper fikir ayağa kalkamayacak kadar obezleşmiş tüm kertenkelerin texasda doktor now'un elindeki zayıflama öyküsü
Doktor now bizi haşlarken eve stok yapmıştık bozulmasın diye yedik deriz

Evet güzelliğim dün akşam sela yoktu, bu akşam önce sela sonra ezan tekbir filan oldu.

Tabi bizim mahallenin bozuk heralde ses yarıda kesiliyor
Evet canım dün başladı aynen,çok güzeldi ama herkes balkonlara çıktı amin demek için

Valla kuzum bulantılardan 6 kilo vermiştim toplam 7-8 kilo verdim zaten tombik başlamıştım iyi oldu
masmavi 3 mutfakta

hatice mazı
bunlardan biri mi:)
Kız Hatice maziymiş ben niye başka bişey hatırladım acaba kadın çok iyi ya tüm tarifleri tuttu
Benim 30 Nisana kadar uzatıldı izin. Bidaha da ben gitmem herhalde
Demin aynanın önünden geçerken bir baktım da halim hal değil
Benimde 30 nisan cicim 1 ay var artık şu tez için Rabbim önüme bu fırsatı verdi daha da bitiremezsen olma yüksek mühendis der ters teptirir valla
Aboooo çok güzel olmuş buşümmmm ellerine sağlık sana bu izin iyi geldi vuruyon hamurun gözüneee
Sağol diloşumm yerim seni

koptum
Kesin ben bir ömür feratlardan ve küpeklerden uzak tutmak zorunda kalacağım bu kızı of ya şuan yıkıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…