- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.081
Ya ahaha benimkinin totosu yemez reddetmeye samdanimmkız adam kaçıyo da reddetmiyo en azından. aramızda mandasi pardon kocası reddedenler varmisal ben kirpik dipleri falan ağrıyo adamin
Suan ezan okunuyoNe güzel tekbirler getiriliyor, salavatlar çekiliyor camilerde sizlerin oralar da öyle mi kizlarr
Ne kadar da tanıdıkkız adam kaçıyo da reddetmiyo en azından. aramızda mandasi pardon kocası reddedenler varmisal ben kirpik dipleri falan ağrıyo adamin
Voooooov ellerine sağlık büşom hamaratım benim
Karantinadan 500 kilo çıkacağız
Şimdi başladı pamuğumNe güzel tekbirler getiriliyor, salavatlar çekiliyor camilerde sizlerin oralar da öyle mi kizlarr
Ezandan sonra başlıyor yasnazimSuan ezan okunuyo
Pardon ozamanEzandan sonra başlıyor yasnazim
Bizimkiler kessek diye korkmaz aksine gözümüzün içine bakıyorlar keselim diye, çok skandalYa ahaha benimkinin totosu yemez reddetmeye samdanimmbu sefer ben inatlasip bı kesersem nanayi yer o, bilir onu
Evet güzelliğim dün akşam sela yoktu, bu akşam önce sela sonra ezan tekbir filan oldu.Ne güzel tekbirler getiriliyor, salavatlar çekiliyor camilerde sizlerin oralar da öyle mi kizlarr
Aboooo çok güzel olmuş buşümmmm ellerine sağlık sana bu izin iyi geldi vuruyon hamurun gözüneeeYakşamlar arkadaşlar dün ekmek bugün poğaça derken delirmiş gibi hamur işine sardıkİlk kez ekmek ilk kez poğaça yaptım valla çok güzel oldular youtubeda bi teyzemiz var ölçüleri hep tam not: biraz fazla pişirdim çok pişmiş daa güzel oluyor
Yaaa seni yerim canım şamdanım senden de mümkün değil zaten dünya yakışıklısı olmuş oğlun
Ben genlerim yüzünden parayı görünce yelkenleri suya indiriyorum şamdanım 
Güloyu bir akroş için asla ikna edemezsin öyle çekti ki turşusunu kurar da vermez
Benim tersim pistir cicim,adama nefes aldırmıyorum biktiracak kadar şey ettiriyorum filan ama bı reddetsin ardı fenaaBizimkiler kessek diye korkmaz aksine gözümüzün içine bakıyorlar keselim diye, çok skandal
Ya ahaha benimkinin totosu yemez reddetmeye samdanimmbu sefer ben inatlasip bı kesersem nanayi yer o, bilir onu
Süper fikirhep birlikte doktor now a gideriz. ağır yaşamlar corona "arizonanin yolculuğu" olur adı da
Ahahah banada cok tanidik geldi ciciNe kadar da tanıdık
Evet canım dün başladı aynen,çok güzeldi ama herkes balkonlara çıktı amin demek içinEvet güzelliğim dün akşam sela yoktu, bu akşam önce sela sonra ezan tekbir filan oldu.
Tabi bizim mahallenin bozuk heralde ses yarıda kesiliyor
Valla kuzum bulantılardan 6 kilo vermiştim toplam 7-8 kilo verdim zaten tombik başlamıştım iyi olduBaşla baslaa çok bişey yapma ama bizde de var geline bol bol çeyiz verme
Kız sen akışı ters yöne akıtıyon olur mu böyle büşşhamile dediğin kilo alır kaç ay oldu daha ne verip duruyon o zmn tabi yaparsın böyle anasını satiyim vazgectim yap sen bol bol alış bu işlere,ye de can olsun biraz
Kız Hatice maziymiş ben niye başka bişey hatırladım acabamasmavi 3 mutfakta
hatice mazı
bunlardan biri mi:)
Benimde 30 nisan cicim 1 ay var artık şu tez için Rabbim önüme bu fırsatı verdi daha da bitiremezsen olma yüksek mühendis der ters teptirir vallaBenim 30 Nisana kadar uzatıldı izin. Bidaha da ben gitmem herhalde
Demin aynanın önünden geçerken bir baktım da halim hal değil
Sağol diloşumm yerim seniAboooo çok güzel olmuş buşümmmm ellerine sağlık sana bu izin iyi geldi vuruyon hamurun gözüneee
Ne kadar da tanıdık
İşte seninkini huyu benim huyumdanmis bak istediğini alana kadar yapisiyosabenimki sallamiyo ki işemikrop gibi yapıştığından istediğini alana kadar uğraşıyo. keşke nanay alabilse
koptumya tursusunu satarsa diye bekleyecem cicisenin kızın da aşırı talibi var bir macir olarak paraya bakiyon ama pempe gibi kız yetistirirsen gider bi fakire kaçar bu kız sen Starbucks da kahve içecek diye beklerken ışıklarda çiçek micek satmaz inşallah anasi kadar sevsin parayi inşallah