-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.121
Kudurukkkk bunlaaaaYa kocama acıdım şuan,benim ki ne kadar biktiysa artık beni öyle hazırlanmış filan görünce, gel gel hadi gel bekliyom alda sende kurtul bende hadi hadi gel filan diyor yatağa uzanıp ajhsjsj
Kim kiYa üç gündür bir kadın bir erkege sardım valla YouTube da,Gül gül ölüyorum yeminleonlar da biz kadar eğlenceli
Allah razi olsun caniiim ❤Rabbim gönlünün muradını versin yasnazim bebeğin sana tutumsun hayırla tamamla 9 ayini insallah canım
Sende bizlere dua et biz isteyenler de bebiş müjdesi verebilelim sizlere tez vakitte❤
Zaten masum kisimlarini kocama da izletiyom kız dilosumGit kocana sarrr ne milletin adamına sarionnn
Ediyorum bebeğim.Kizlar suan camilerde dualar selavatlar okunuyo ciktim cama el actim dua ettim benim icin dua edermisiniz
Zaten piskoloji bozuk daha ne kadar bozulabilir kiZaten masum kisimlarini kocama da izletiyom kız dilosumsakıncalı kısımlar çıkınca elimle iki gözünü kapatiyom psikolojisi daha da fazla bozulması diye
Kiz benimki sevgiliyken nisanliyken cok merakliydi oyle seylere
Adam ilk fırsatta evden kaçıp Esra Erola katılıp yıllarca eve kapatılıp Kendinisevenbirii tarafından hunharca cinsel istismara uğradım diye şikayet edecek sonunda seniYa kocama acıdım şuan,benim ki ne kadar biktiysa artık beni öyle hazırlanmış filan görünce, gel gel hadi gel bekliyom alda sende kurtul bende hadi hadi gel filan diyor yatağa uzanıp ajhsjsj
Kim kim cicimKim ki
Amiiiin diline yuregine sağlik caniimEdiyorum bebeğim.
Rabbim tüm bebek isteyenlere tez zamanda ama böyle en en en tez zamanda bebeğinin sevincini yaşatsın
2 hafta sonra da sevinçle topiğe gelmeni nasip etsin
Bebek bekleyen hepimize de hayırlı sağlıklı içimizden geçen gibi evlatları kucağımıza almamızı nasip etsin
Hee o mu onu biliyorum pamuğum çok severdimKim kim cicimdiyorum ya bir kadın bir erkek diye yani demet evgar emre karayel Zeynep ozan çifti oluyorya gi oo
Kız tovbeeAdam ilk fırsatta evden kaçıp Esra Erola katılıp yıllarca eve kapatılıp Kendinisevenbirii tarafından hunharca cinsel istismara uğradım diye şikayet edecek sonunda seni
Hoşgeldin canım benim burası Arizona eyaleti şuan kertenkele sürüsü içindesinBurası neresi ben nereye geldim kafayı yemek üzereyim hunim nerde benim
Evet evet demete değil Zeynep'e benzetiyordum cicimHee o mu onu biliyorum pamuğum çok severdim
Sen bir ara beni demet evgara benzetiyordun hayallerinde ilk tanıştığımız zamanlar
Napıyoz burda geziyoz muHoşgeldin canım benim burası Arizona eyaleti şuan kertenkele sürüsü içindesin
Amiin amin güzelliğim daha kısa zamanda gitsin inşallah şu kötü şeylerEvet canım dün başladı aynen,çok güzeldi ama herkes balkonlara çıktı amin demek için
Süper fikirayağa kalkamayacak kadar obezleşmiş tüm kertenkelerin texasda doktor now'un elindeki zayıflama öyküsü
Doktor now bizi haşlarken eve stok yapmıştık bozulmasın diye yedik deriz
Hamur candir bak bana ye hamur ol hamur hamur gbi oldummAyy kadının adı yoktu sanırım kuzum kanalın adı vardı alamancı bi teyzemizaayy teşekkür ederimm çok sevdim hamur yapmayı
Valla kuzum bulantılardan 6 kilo vermiştim toplam 7-8 kilo verdim zaten tombik başlamıştım iyi oldu
Kız Hatice maziymiş ben niye başka bişey hatırladım acabakadın çok iyi ya tüm tarifleri tuttu
Benimde 30 nisan cicim 1 ay var artık şu tez için Rabbim önüme bu fırsatı verdi daha da bitiremezsen olma yüksek mühendis der ters teptirir valla
Sağol diloşumm yerim seni