Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kocama acıdım şuan,benim ki ne kadar biktiysa artık beni öyle hazırlanmış filan görünce, gel gel hadi gel bekliyom alda sende kurtul bende hadi hadi gel filan diyor yatağa uzanıp ajhsjsj
Kudurukkkk bunlaaaa

Rabbim gönlünün muradını versin yasnazim bebeğin sana tutumsun hayırla tamamla 9 ayini insallah canım
Sende bizlere dua et biz isteyenler de bebiş müjdesi verebilelim sizlere tez vakitte
Allah razi olsun caniiim ❤ insallah hepimiz saglikli mutlu gebeler olalim

Kizlar suan camilerde dualar selavatlar okunuyo ciktim cama el actim dua ettim benim icin dua edermisiniz
Ediyorum bebeğim.
Rabbim tüm bebek isteyenlere tez zamanda ama böyle en en en tez zamanda bebeğinin sevincini yaşatsın
2 hafta sonra da sevinçle topiğe gelmeni nasip etsin
Bebek bekleyen hepimize de hayırlı sağlıklı içimizden geçen gibi evlatları kucağımıza almamızı nasip etsin

Anlar yasnazım anlat dertleşelim
Seni en iyi ben ve kk birinci noteri anlar
Kiz benimki sevgiliyken nisanliyken cok merakliydi oyle seylere ama evlendik hersey azaldi sanki aslnda benim hatam yeni evliyken cok tartisirdik bana yakinlasirdi ben istemezdim kızgin oldugum icin sonra sonra benim huylarim degisti artik tartismalarimiz bitti bu sefer adamda istek azaldi sanki gerci hic belli olmuyo bakiyosun bi hafta 3 oluyo bakiyosun bi hafta hic olmuyo

Ya kocama acıdım şuan,benim ki ne kadar biktiysa artık beni öyle hazırlanmış filan görünce, gel gel hadi gel bekliyom alda sende kurtul bende hadi hadi gel filan diyor yatağa uzanıp ajhsjsj
Adam ilk fırsatta evden kaçıp Esra Erola katılıp yıllarca eve kapatılıp Kendinisevenbirii tarafından hunharca cinsel istismara uğradım diye şikayet edecek sonunda seni

Amiiiin diline yuregine sağlik caniim

Kim kim cicim diyorum ya bir kadın bir erkek diye yani demet evgar emre karayel Zeynep ozan çifti oluyorya gi oo
Hee o mu onu biliyorum pamuğum çok severdim
Sen bir ara beni demet evgara benzetiyordun hayallerinde ilk tanıştığımız zamanlar

Adam ilk fırsatta evden kaçıp Esra Erola katılıp yıllarca eve kapatılıp Kendinisevenbirii tarafından hunharca cinsel istismara uğradım diye şikayet edecek sonunda seni
Kız tovbee bide o düşmesin aklına aman gider yapar filan sağı solu belli olmaz

Hee o mu onu biliyorum pamuğum çok severdim
Sen bir ara beni demet evgara benzetiyordun hayallerinde ilk tanıştığımız zamanlar
Evet evet demete değil Zeynep'e benzetiyordum cicimonun gibi bı çılgın karakter düşünüyodum seni ben artık ezberledim tekrar tekrar izliyorum her bölümü bikmiyorum da

Süper fikir ayağa kalkamayacak kadar obezleşmiş tüm kertenkelerin texasda doktor now'un elindeki zayıflama öyküsü
Doktor now bizi haşlarken eve stok yapmıştık bozulmasın diye yedik deriz

kk birinci noteri hepsini evde yaptım zararlı olmaları imkansız. hayır kabul etmiyorum sağlıksız beslendigimi. pasta kremasıni bile evde yaparım ben

K Kendinisevenbirii ama dr now bi kaşığa 40 mantı sığdırmak ne kadar zor biliyor musunuz? o kadar küçük bişey kilo yapamaz.

B Brunello Cicinelli ben yemiyorum bunların hepsini cici bebe istiyo. zaten gelisimi de önde. ben eskiden otculdum. et bile yemezdim doktor now.

D Dilos06 ben her daim temizleyecek biseyler buluyorum. temiz olsa bile temizlerim. hareket etmiyo diyemezsiniz bana. kabul etmiyorum bunu doktor now

C Cay6 ben normalde evde durmadigim için kilomu kontrol altına aliyodum. evden çıkmadan nasıl kilomu kontrol etmemi bekleyebilirsiniz benden.

poncikvegece doğuluyuz biz et de mi yemeyelim. hem onları ben değil pipili yiyo doktor

@hayatsevinceguzell bana ne olduysa kpss yüzünden oldu doktor. sınava calismamak için yemeye çalıştım ben.

listeyi uzaticam ama etiket cikmayinca isim yazmakta zorlandim

hatice maziyi ben de takip ederim. her tarifi de tutar dediğin gibi:) :) ellerine sağlık çok güzel olmuşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…