- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.041
Hemen ardına ikinciyi yaparım o oğlan olursa senin ikinci de kız olursa olmadı onu aliriz ya, geç olsun güç olmasın varsın bizim olsun sizden bı tanesiAllah kahretmesin seksapalitik pamuğum benim
Kızın olursa patladı planlar
Kız sende hemen ne razı geldin böyleKeseyimi gormedi tam
O zman cicimin cici bebesi bana kalır hadi inşallah
Aslnda ellen orulenn ipler varya ondan alsam oyalanirmi ki acep ya
Tövbe estağfurullah. Yemin ederim bizim mesleğin %50si şova dönüştü bazıları yüzünden. Çocukları toplamamız gerekse okulda toplarız zaten o hepten saçmalıkKorona tpoiginde mi neydi bi ogretmen ogrencileri evinde toplayip ders verecegni yazmisti da tepki verdi herkes hakli olarak maksat zaten toplanmamakken ...
Babasına çekerse kesin öyle der zatenkız benim annem aşırı cilvelidir. benim cilvem eksilerden sıfıra zor çıktıyani cilveli olcak kızın diye şart yok. aksine anne otur oturdugun yerde cilvelenip durma diyebilir sana
Gördünüz tabi geçen gün içli keftenin kenarından cici bebemi anladınız bu kız güzel olacak şimdiden belli fırsatı değerlendirelim dediniz, sizi gidi sizialırlar tabi. en en kötü ben varım akros oğlumla
Naptın gı o kadarSaat 3 den beri mutfaktan çıkamayan bir adet Dilos
Doğru cicim bizim eylül annelerinde biride mutlaka gidin ben gitmeyim diyordum gittim iyiki gitmişim çocuğun suyu azalmış dedi Allah korusun öyle bişey olsa bilemeyiz gitmek lazımSenin kaderin @ByNkoaLa nınkiyle aynı ilerliyor o da çok uzun öğrenemedi
Maskeni tak kendini kolonyalaya kolonyalaya git büşom. Gitmezsen olmaz ki kontroller mecbur devem etmeli. Benim 1 ay sonra yeniden randevum var mesela. Daha tetanoz aşım bekliyor doktor ortalık durulsun 30 haftaya kadar vakti var dedi.
Sağlığını durumunu öğrenmek zorundayız gitmemek olmaz
Alışverişten gelince ben mutfaktan çıkamıyorum gıNaptın gı o kadar
2 gecedir okunuyor diloşum bende anlamadımSela okunuyor öldüm de haberim mi yok yaaa
Insallah canim benim nasip artıkİns vardır bebik :)
O kdr bekledik o kdr mücadele ettin ins vardır balimmm
Insallah canim dua et ❤Sabret kuzum ama olumlu düşüne düşüneherşey çok güzel olacak
Cicim öldürdüler milleti2 gecedir okunuyor diloşum bende anlamadımbende mi öldüm acaba
Farkindamisin tam kaynana tarzi konusmussun
Sus sus içim yine kiprasti duygulandırdı cici beben beni dün öyle görününce kenardanGördünüz tabi geçen gün içli keftenin kenarından cici bebemi anladınız bu kız güzel olacak şimdiden belli fırsatı değerlendirelim dediniz, sizi gidi sizi
K Kendinisevenbirii
Pembis Hayaller
Kese gayet buyuk net bi sekilde var ama içi bosKeseyimi gormedi tam
O zman cicimin cici bebesi bana kalır hadi inşallah
Amin canim cok tesekkur ederim dualarin icinCanim lutfen ediselenme bence sorun yok tup bebekte hafta hesabi biraz karisabiliuor son adettenmi sayiliyor yoksa transferdenmi blmiyorum da sen 2 hafta dha bekle ama 1 hafta sonra gidip baktir gene ... Allah in izniyle bebegn seninledir insallah Allah cabalarini bosa cikarmasin
Kendinisevenbirii post: 63240932 .!.:Babasına çekerse kesin öyle der zaten
Ediyorum kuzum inşallah bize hayırlı haberlerle geleceksinInsallah canim dua et ❤