Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakşamlar arkadaşlar dün ekmek bugün poğaça derken delirmiş gibi hamur işine sardık :KK53: İlk kez ekmek ilk kez poğaça yaptım valla çok güzel oldular youtubeda bi teyzemiz var ölçüleri hep tam 😍
Saniye teyze mi büşüm :KK70:
Ellerine kollarına sağlık valla mis gibi görünüyor 👌

Cicim öldürdüler milleti :KK70: :KK70: bir tek fıstıklı helvamiz eksik :110::110:
Yarın fıstıklı irmik helvası yapacağım hatta sabah topikte de söyledim. Yoksa? 😳 Yoksa milleti öldürdüler bende helvasını kavurmakla mı görevlendirildim, ilahi bir msj mı geldi yoksa bana. :skandal: :KK70: :KK70: :KK70:

Gördünüz tabi geçen gün içli keftenin kenarından cici bebemi anladınız bu kız güzel olacak şimdiden belli fırsatı değerlendirelim dediniz, sizi gidi sizi :KK70: :KK70: :KK70:
K Kendinisevenbirii
@Pembis Hayaller

ben rosun kızını çok istedim ama o macir değil oğlum akros diye vermiyo :KK70: :KK70: sen en azından francayzingi duyunca ılımlı yaklasiyosun cici:KK70: :KK70:

rosdan ve senden cirkin bebe çıkma ihtimali mümkün değil 😍😍😍

Sus sus içim yine kiprasti duygulandırdı cici beben beni dün öyle görününce kenardan:KK61::nazar: hele bı doğsun biraz büyüsün burayı ele almaya başlasın da, bak onun beynine nasıl isliycez biz ogluslarimizi:KK53:
Büyüsün toplu etiketleri o yapacak selam çukulata annelerim, kertenkele annelerim, limonlu kolonya annelerim diyecek :KK70: :KK70:
Sana hem seksü şempaze annem der hem de içli annem :KK70::KK70:
Ben şimdiden çeyize başlayayım anlaşıldı :KK70::KK70:

yok ama çay ya sen yapamaz diye vermiyosun ama bazı çocuklar aşırı yetenekli oluyo:) bence denemeli herşeyi:)

ben benimkinin eline tornavida falan verip oynatiyorum:KK70: :KK70: el becerisi gelissin diye.
Yapamaz diye degil tehlikeli diye be tig bu sakasi yok Allah korusun eline batsa gozune soksa korkarim kiz ben

Kız çok alışma hee doğuma çok çok kiloyla gidersin bak 😂
Ayy kuzum valla ben o kadar çok yiyorum ki evdeyken tartının pili bitmişti kesin çok kilo aldım dedim, pil aldık dün bi çıktım 1 kilo daha vermişim ay anlamadım ki evde çok iş yapıyorum spor niyetine olsun yürüyüş yapamıyorum diye ondan mıdır nedir 😂😂 ama hamur işi spor dinlemez bilirim kendimi tutcam bunları 2 günde yeriz kahvaltıya falan çıkarırız 🤣🤣

Yakşamlar arkadaşlar dün ekmek bugün poğaça derken delirmiş gibi hamur işine sardık :KK53: İlk kez ekmek ilk kez poğaça yaptım valla çok güzel oldular youtubeda bi teyzemiz var ölçüleri hep tam 😍 not: biraz fazla pişirdim çok pişmiş daa güzel oluyor :KK53:
Voooooov ellerine sağlık büşom hamaratım benim 🥰🥰:kk77:
Karantinadan 500 kilo çıkacağız :KK70:

Yarın fıstıklı irmik helvası yapacağım hatta sabah topikte de söyledim. Yoksa? 😳 Yoksa milleti öldürdüler bende helvasını kavurmakla mı görevlendirildim, ilahi bir msj mı geldi yoksa bana. :skandal: :KK70: :KK70: :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:
Dur gı bı dua okunuyor covid-19 için
Ellerimi açayım da dua edeyimm aminnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aman benim çocuklarım babalarına çekerse avratlarindan yada heriflerinden kaçarlar ya,bana çeksinler onlar kovalasinlar eşlerini:KK8::KK53::KK70:

kız adam kaçıyo da reddetmiyo en azından. aramızda mandasi pardon kocası reddedenler var :KK70: :KK70: misal ben:KK70: kirpik dipleri falan ağrıyo adamin:KK70: :KK70:

Büyüsün toplu etiketleri o yapacak selam çukulata annelerim, kertenkele annelerim, limonlu kolonya annelerim diyecek :KK70: :KK70:
Sana hem seksü şempaze annem der hem de içli annem :KK70::KK70:
Ben şimdiden çeyize başlayayım anlaşıldı :KK70::KK70:
Başla baslaa çok bişey yapma ama bizde de var geline bol bol çeyiz verme😂
Ayy kuzum valla ben o kadar çok yiyorum ki evdeyken tartının pili bitmişti kesin çok kilo aldım dedim, pil aldık dün bi çıktım 1 kilo daha vermişim ay anlamadım ki evde çok iş yapıyorum spor niyetine olsun yürüyüş yapamıyorum diye ondan mıdır nedir 😂😂 ama hamur işi spor dinlemez bilirim kendimi tutcam bunları 2 günde yeriz kahvaltıya falan çıkarırız 🤣🤣
Kız sen akışı ters yöne akıtıyon olur mu böyle büşş🤣 hamile dediğin kilo alır kaç ay oldu daha ne verip duruyon 😂o zmn tabi yaparsın böyle anasını satiyim :KK70: vazgectim yap sen bol bol alış bu işlere,ye de can olsun biraz:KK53::KK70:

ben rosun kızını çok istedim ama o macir değil oğlum akros diye vermiyo :KK70: :KK70: sen en azından francayzingi duyunca ılımlı yaklasiyosun cici:KK70: :KK70:

rosdan ve senden cirkin bebe çıkma ihtimali mümkün değil 😍😍😍
Yaaa seni yerim canım şamdanım senden de mümkün değil zaten dünya yakışıklısı olmuş oğlun :oops:
Ben genlerim yüzünden parayı görünce yelkenleri suya indiriyorum şamdanım  :KK70::KK70:
Güloyu bir akroş için asla ikna edemezsin öyle çekti ki turşusunu kurar da vermez :KK70::KK70:

Yapamaz diye degil tehlikeli diye be tig bu sakasi yok Allah korusun eline batsa gozune soksa korkarim kiz ben

cok kalin olanlar var ya. ne biliyim barbi bebegin bacağından kalin tiglar var:KK70: :KK70: ahsap bi tane alır verirdim ben:)

ama tabi ben gözetimimde herşeyi veriyorum. uyarıyorum verdiğim şeyle meşgulken. sen yapmak zorunda değilsin 😘 Allah korusun kaza da olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X